Vad är det för dag idag?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2008-05-29 @ 08:05:58
Snacka om att man har dålig koll ibland. *kollar upp* Aha torsdag. Se därja. Snart har en arbetsvecka till gått.

I går var jag och Tobias och kolla på Jan Bylund. Jag filma lite med min digitalkamera men det är inte det lättaste att filma när man skrattar. Man ser ibland hur bilden hoppar lite ha ha.
Det satt några unga killar vid ett bord och de gånger Jan babbla om nått som var inne på hans tid så peka han på dem och sa åt dem att googla (som att de inte visste vad han prata om).
Jan är grymt rolig :) Min favorit komiker.

Nej jag borde kanske ta och äta frukost

Tjing


Vädret leker = huvudvärk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-05-27 @ 19:07:22
Och vad menar jag med det då. Läste i tidningen att man kan få huvudvärk om vädret slår om (typ varmt till kallt). Me tanke på vädret här idag så är det inte konstigt att jag åkte på huvudvärk. D blåste kallt men värmde någolunda när solen syndes. Men om jag säger att solen gick i moln var 4e sekund så kan ni ju gissa hur det blev. Kallt, varmt, kallt, varmt hela jävla tiden.

Okej jag hade huvudvärk men vissa ärenden var tvunget att fixas. Banken, mataffären, apoteket oså fixade jag en liten figur att hänga runt halsen på min bror nästa vecka då han tar studenten. Jag tänker inte säga vad det var utifall han läser här. Nu tror jag inte att han gör det men inte värt att ta risken ;)

I morgon (tror jag att det var) ska Suzz ha sång audision.
Får hoppas på nyheter om det sen när hon e klar. Jag håller tummen.

Har inte blivit så mycket gjort här hemma som jag velat idag.
Men dagen e inte helt slut än så lite till ska jag väll få gjort.
För i morgon kommer jag inte hinna göra så mycket :/
Nej disken ropar

Tjing


Pinsamt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2008-05-25 @ 10:19:29
Ja för det första kom vi låååångt bak i eurovision listan. Nog för att jag trodde vi skulle komma långt bak, eller en bit av mig. En annan bit fick för sig att vi skulle hamna i 5 i topp. Första biten vann tydligen. Men inte trodde jag att vi skulle hamna så långt ner. Men redan när Charlotte vann i Sverige så suckade jag lite. Låten var helt okej men ingen eurovision vinnare var min tanke då.
Tycker fortfarande att vi skulle ha skickat BWO.

Folk säger att vi kan inte vinna pågrund av allt kompisröstande. Jorå vi kan visst vinna. Har vi en bra låt med bra framträdande så kan vi vinna även om alla kompisröstar hit och dit.

Läste att om publiken hade fått välja helt i delfinal 2 så hade Charlotte inte gått vidare till finalen. Även där räddade en jury henne, precis som i den svenska. Jag anser att vi ska skippa juryn. Det är ju ändå folket som ska rösta lixom. Jag tror det skulle bli skillnad då. Hade vi inte haft juryn så hade vi skickat Sanna. Och jag tror faktiskt hon skulle ha kommit lite högre än Charlotte i eurovision.

Det komiska är att det ofta är låtar som inte vinner som blir skit poppis ute i världen. T ex Live forever med Magnus Carlsson. Den e skit stor där ute och Magnus blir nästan släpad till Polen för att de älskar han och hans låt Live forever.

Nej Sverige. Skippa juryn nästa år oså tänker ni efter noga när ni röstar. Kommer detta att funka i eurovision

En annan pinsam sak var ju Björn Gustafsson. Jag tycker att han är helt okej. Och jag har gillat han som mellan akt i melodifestivalen. Men i går skämde han ut Sverige. När jag fick veta att han skulle läsa upp rösterna så tänkte jag *vad kul* men när han satte igång som han gjorde så satt jag och gapa.
Vad var detta för nått? Hallå eller.
Jag var inte den ende som tyckte det var pinsamt. Så fort programmet var slut så såg man på nätet hur folk tyckte han var pinsam. Får hoppas på någon bättre nästa år.


Fredag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2008-05-23 @ 07:40:22
Sitter och äter frukost. Ska snart iväg till jobbet.
Känner att jag börjar bli less på folk som ändrar sig hela tiden och inte kan stå för det som de har sagt.
Man vet ju inte vad man ska göra och tro lixom. Man går lixom runt och oroar sig om man kan göra si och så för tänk om personen plötsligt ändrar sig och då står man där.

Charlotte gick vidare igår. Fanns ju ett land som nog har haft henne som provdocka eller nått.
Jag och Stina gjorde en 5 lista, vilka 5 vi ville skulle gå vidare. 4 av dem gick vidare (vi hade samma 5 he he)
Får hoppas det går bra för Charlotte i morgon nurå :)

Nu måste jag äta vidare


Eurovision song contest, delfinal 1

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2008-05-21 @ 16:37:34
Stöööön rena rama cirkusen. Men jag gillade faktiskt Montenegro. Fast han gick inte vidare.
Men annars var det inte mycket som gick att lyssna på.
Jag höll på att sätta telefonluren i halsen när det var dax för Finland.
Jag trodde först Julle stod på scen *skratt*
Oså den där ängeln och djävulen, ha jag skämta me Stina att det var en duet mellan Kicken och Mr J.

Men den där jäkla kalkonen tog väll ändå priset. Den var så töntig så jag var stensäker på att den skulle gå vidare. Men allt kan ju faktiskt hända. Jag var ju även stensäker på att Carola skulle ta sig till MF finalen.
Japp jag var så säker på att denna kalkon skulle gå vidare så jag sa till Stina i luren att om kalkonen inte går vidare så ska jag ...............
Stööön det fick jag äta upp sen. Kalkonfan kom inte vidare. Visst det borde den inte heller men ja.

I morgon är det dax för delfinal 2 och där är Sverige med. Har hört att detta startfällt är hårdare


Tack och adjö

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-05-19 @ 18:38:48
Ja man funderade på om man skulle få säga det i morse. Jag måste ju som sagt åka 2 bussar för att ta mig till jobbet. På buss nr 2 i morse så började jag fundera på vem jag åkte med. Nån racerförare som suttit inne och just kommit ut eller. Han körde som en idiot. Man höll andan när han for som en blådåre igenom korsningen. Man höll i sig när han körde i full fart i en kurva. Jag var glad när jag fick kliva av och att jag slapp kliva av i farten.Fredag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-05-16 @ 17:40:30
Yepp nu är det fredag. Jag började en timme tidigare idag. Jobbigt när man gick upp men skönt att sluta
1 timme tidigare ;) Som vanligt så snöa det när jag gick till bussen.

Hände en lustig sak efter jobbet. Jag hade ju tänkt åka till gymmet men hade en sådan träningsvärk i högra armen och i magen. Armen e säkert från i går när jag var på gymmet. Så jag tänkte åka hem men först tänkte jag inhandla mitt fredags mys. En Subwaymacka. Har bytt ut chips, ostkrokar osv till en sån macka. Betydligt nyttigare med en macka me gröna nyckehålet och citronvatten än en chipspåse med dipp och coca cola. Älskar de där jävla mackorna.
Men försöker att inte äta dem för ofta. Bättre att ha dem som nått mys.
Ja just ja, det där lustiga ja. Jo jag kom på att jag hade pengarna hemma men tänkte kolla kontot om min bror satt in de pengar han e skyldig mig. Annars skulle jag vara tvungen att åka hem o hämta pengar. Hur kul är det på en skala. Såklart var inte pengarna inne. Jag går ut och sätter mig på bussen som står där ute. Visar sig att chaffisen hade problem med alcolåset. Men det berodde inte på att han druckit, d var nått fel på det. Var flera chaffisar där och försökte få till det men bussen ville inte funka. Stööööön typiskt alltså. Sluta me att vi fick gå av och invänta nästa buss. Som skulle gå 20-25 minuter senare ha ha. Fick plötsligt syn på min mamma som ställt sig framför mig utan att hon och jag sett det. Jag hejja på henne o berätta mitt problem. Hon gav mig pengar så jag skulle slippa åka hem. Snällt :) Vi säger hej då eftersom hon ska me en buss. MEN vad ser jag när jag ska gå över gatan? Jo MIN buss som INTE kunde starta kom körande.
Komiskt som sagt. Ibland ska man ha flyt för hade den inte fått problem så hade jag vart tvungen
att åka hem efter pengar osv.
Jag han utan att stressa köpa min macka o sedan gå in på affären och köpa citroner.
Snacka om muttrande chaffis man åkte me hem sen då.
Han borde ha gått o lagt sig för att sova tror jag.
Jobbig dag kanske

Nej kanske man ska ta och krypa ner i badkaret. Ska bara lyssna klart på E.M.D.´s album först


Snö

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2008-05-14 @ 17:51:06
Yepp det var det första man såg utanför fönstrett i morse. Snön vräkte ner. Jippi eller typ inte. Kollade hur varmt det var ute. En halv minus. Jaha bara att plocka fram mössa o vantar igen då.
Tog även fram vinterskorna.
Under dagen så övergick snön till regn. Inte för att jag gillar gråa regniga dagar heller men heldre det än snö nu när det är maj. En arbetskamrat sa att det sägs att om maj är kall så blir det en fin sommar.
Får väll hoppas att hon har rätt då.

Fick reda på idag att ett av barnen är hemma med vattkoppor. Det barn som gärna är med mig. Gillar att sitta i mitt knä och vara i min famn. Hm he he. Okej jag har redan haft vattkoppor men jag kan ju få beltros lixom. Får bara hoppas att man slipper det :)

Måste gå till affären oxå. Kan inte påstå att det lockar direkt me tanke på vädret

Nej nu är nog mina nudlar snart klara

Tjing


En dansbandssåpa

Permalink - Allmänt - Kommentarer (6)
2008-05-13 @ 14:31:34
Se därja. Verkar som om dansbanden ska få lite mer uppmärksamhet nu. Det var på tiden :)
Det ska startas en dansbands såpa läste jag på aftonbladet
Jag tycker det är en bra ide. Men som vissa säger så kan man inte tävla i musik. Alla har sådan olika smak. Bara för att ett band vinner så betyder inte det att de är mest populära. Det beror på att folk som röstat på dem hade råd att rösta. MEN jag tycker ändå att detta är en bra ide för på så sätt får banden visa upp sig. Kanske får fler som går och dansar till dem. Dansbandsmusiken får mer uppmärksamhet osv. Så man får se det goda i det onda :)

Apropå att dansband borde synas mer i media. Har du inte skrivit på denna namninsamling så gör det nu direkt.
http://www.namninsamling.com/Tillbaka_med_dansbandslatenBäst jag förtydligar. Många som missar att jag har länkat till en artikel om detta. Om ni kollar på ordet aftonbladet där uppe så är det understruket. Det betyder att ni kan klicka på den så kommer ni till artikeln :)


Brrrrrr

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-05-12 @ 15:31:41
Okej vart tog värmen vägen? Sommaren var i lördags och nu är hösten kommen. Svinkallt idag. De flesta på jobbet gick runt med vantar och mössa/pannband. Men jag mitt snille hade ju inget sånt med mig.
Mina öron frös. Och det blåste som satan oxå. De är sånna här gånger jag skulle vilja ha ett inne jobb.

Nej jag tänkte ta och städa hallen nu. Man tar sig inte fram där.
Eller så hemskt är det inte men det behövs städas


Hm...

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2008-05-06 @ 21:22:38
Det är inte ofta det blir som man har tänkt sig men det gäller att göra det bästa av situationen.

I morgon ska jag träffa Linn. Ska bli kul. Vi har inte setts på evigheter. Vad kan de har varit?
Sommaren 2006 måste det har varit. Då var vi på sommarkrysset ihop och drägglade över Magnus Carlsson. Om hon drägglade vet jag inte men jag gjorde ;) Men det var kul att ha henne med dit.
Vi måste hitta på nått sånt igen nångång.

     

Vi får ta nya bilder i morgon :) Fan vi måste träffas oftare än varannat år eller hur Linn

Nej ska fortsätta här nu. Jag är så seeeeeeg

// M


Hemma igen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-05-05 @ 16:03:02
Nu är man hemma igen. Kom hem i går kväll. Ja jag överlevde helgen ;)
Nog för att jag såg ut som en förvirrad pippi på Arlanda men på nått vis så gick det bra he he.
Men ni vet hur det är när man ska göra nått för första gången och är själv :)

Fick MMS av en sötnos i helgen. Hon har fått sin dotter nu. Grattis gumman.
Hon är så söt. Precis som sin mamma :)image159


På väg

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-05-02 @ 12:00:24
Om ungefär en halvtimme så kommer Tobias hit och hämtar mig för att köra mig till tåget som ska ta mig till Sundsvall där Tiia ska möta upp mig. Senare ikväll dyker även Stina upp. Suzz skulle dyka upp en snabbis oxå eftersom jag har några biljetter till henne. Vore en fördel om hon hade dem till den 7e lixom ;)
Annars blir det svårt för henne he he. Oså hoppas jag att allt löser sig för Mikkis idag oxå.
För annars blir morgondagen väldigt körd. Men Mikkis ger inte upp i första taget.

Som vanligt så funderar jag på om jag har glömt att packa nått. Har glott ner i väskan, vandrat runt här hemma för att se om det är nått mer som ska med. Men jag kan inte komma på nått.
Jag lär väll komma på det när tåget börjar rulla eller nått.

Jag återkommer till stan på söndag kväll

Tjing


RSS 2.0