Vad är det för dag idag?

Snacka om att man har dålig koll ibland. *kollar upp* Aha torsdag. Se därja. Snart har en arbetsvecka till gått.

I går var jag och Tobias och kolla på Jan Bylund. Jag filma lite med min digitalkamera men det är inte det lättaste att filma när man skrattar. Man ser ibland hur bilden hoppar lite ha ha.
Det satt några unga killar vid ett bord och de gånger Jan babbla om nått som var inne på hans tid så peka han på dem och sa åt dem att googla (som att de inte visste vad han prata om).
Jan är grymt rolig :) Min favorit komiker.

Nej jag borde kanske ta och äta frukost

Tjing

Vädret leker = huvudvärk

Och vad menar jag med det då. Läste i tidningen att man kan få huvudvärk om vädret slår om (typ varmt till kallt). Me tanke på vädret här idag så är det inte konstigt att jag åkte på huvudvärk. D blåste kallt men värmde någolunda när solen syndes. Men om jag säger att solen gick i moln var 4e sekund så kan ni ju gissa hur det blev. Kallt, varmt, kallt, varmt hela jävla tiden.

Okej jag hade huvudvärk men vissa ärenden var tvunget att fixas. Banken, mataffären, apoteket oså fixade jag en liten figur att hänga runt halsen på min bror nästa vecka då han tar studenten. Jag tänker inte säga vad det var utifall han läser här. Nu tror jag inte att han gör det men inte värt att ta risken ;)

I morgon (tror jag att det var) ska Suzz ha sång audision.
Får hoppas på nyheter om det sen när hon e klar. Jag håller tummen.

Har inte blivit så mycket gjort här hemma som jag velat idag.
Men dagen e inte helt slut än så lite till ska jag väll få gjort.
För i morgon kommer jag inte hinna göra så mycket :/
Nej disken ropar

Tjing

Pinsamt

Ja för det första kom vi låååångt bak i eurovision listan. Nog för att jag trodde vi skulle komma långt bak, eller en bit av mig. En annan bit fick för sig att vi skulle hamna i 5 i topp. Första biten vann tydligen. Men inte trodde jag att vi skulle hamna så långt ner. Men redan när Charlotte vann i Sverige så suckade jag lite. Låten var helt okej men ingen eurovision vinnare var min tanke då.
Tycker fortfarande att vi skulle ha skickat BWO.

Folk säger att vi kan inte vinna pågrund av allt kompisröstande. Jorå vi kan visst vinna. Har vi en bra låt med bra framträdande så kan vi vinna även om alla kompisröstar hit och dit.

Läste att om publiken hade fått välja helt i delfinal 2 så hade Charlotte inte gått vidare till finalen. Även där räddade en jury henne, precis som i den svenska. Jag anser att vi ska skippa juryn. Det är ju ändå folket som ska rösta lixom. Jag tror det skulle bli skillnad då. Hade vi inte haft juryn så hade vi skickat Sanna. Och jag tror faktiskt hon skulle ha kommit lite högre än Charlotte i eurovision.

Det komiska är att det ofta är låtar som inte vinner som blir skit poppis ute i världen. T ex Live forever med Magnus Carlsson. Den e skit stor där ute och Magnus blir nästan släpad till Polen för att de älskar han och hans låt Live forever.

Nej Sverige. Skippa juryn nästa år oså tänker ni efter noga när ni röstar. Kommer detta att funka i eurovision

En annan pinsam sak var ju Björn Gustafsson. Jag tycker att han är helt okej. Och jag har gillat han som mellan akt i melodifestivalen. Men i går skämde han ut Sverige. När jag fick veta att han skulle läsa upp rösterna så tänkte jag *vad kul* men när han satte igång som han gjorde så satt jag och gapa.
Vad var detta för nått? Hallå eller.
Jag var inte den ende som tyckte det var pinsamt. Så fort programmet var slut så såg man på nätet hur folk tyckte han var pinsam. Får hoppas på någon bättre nästa år.
RSS 2.0