Tävling

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-07-31 @ 20:17:07

Nu har du möjlighet att vinna din egna bok hos Solentro.se! 3 stycken vinner varsitt presentkort på 300kr att handla för. ALLA SOM DELTAR OCH INTE VINNER får ett tröstpris på 150kr att handla för när tävlingen är slut (frakt och emballage tillkommer med 49kr).

Tävla hos
http://adaras.se/2011/july/vinn-en-bok-fran-solentro.html1 vecka kvar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-07-28 @ 01:17:45
Fick nyss mail till min hotmail att det är 1 vecka kvar tills jag fyller 30. Nähä?
Fast jag må erkänna att tills för nån dag sedan så hade jag glömt bort det. Betyder det att man är vuxen när man glömmer sin egen födelsedag? När man var liten så räknade man dagarna :P
Dock har jag minne till att veta att det är den 4e augusti jag fyller ha ha.

Nu är det mer andras födelsedagar man tänker på.
Hummern vill att jag ska komma ner till Gbg tills hon fyller år. Det vore kul så det måste jag ju se till att fixa :)
Och jag lär ha med julklappen på samma gång. Lika bra ;)


Norge

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-07-25 @ 22:53:16
Det här med Norge. Visst det är alltid hemskt när sånt här händer men det är klart man reagerar lite extra nu när det är ett grannland. Kan inte fatta att idioten kan sitta och le nu efteråt. Flera bilder efter dådet ser man på han och han bara ler.

Detta får en att tänka. Detta kan hända här. Visst vi har haft en snubbe som sprängde sig själv men det kan faktiskt bli så att det dyker upp en Anders här oxå i Sverige och dödar folk.
Tänk om nån jag bryr mig om är där just då. Urs vill inte tänka på det men svårt att låta bli.

Jag sänder en tanke till alla er i NorgePå väg hem

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-07-24 @ 21:10:10
Snart hemma nu. Har varit en toppen resa.

Fick nyss veta att inte bara Linn kommer upp till danserna i augusti. Hummern kommer oxå. Woho :) De 3 galningarna.

När jag kommer hem så måste jag kontakta facebook. Det är en person som lägger upp bilder som jag är med på fasten jag ej vill. Det är ju olagligt så det ska anmälas. Inte första gången heller.

Nu ska jag planera vidare augusti. Tjipp


Får inte glömma

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-07-13 @ 16:11:41
I morgon när jag knallar runt med Linn så får jag inte glömma att handla
  • En till present till Cissi
  • Strumpbyxor (vara noga med stoleken)
  • En öl
  • Blommor för håret (HM)
Sen blir det mat

Linn är det nått mer än detta du vill gå till?

Lätt att kolla bloggen via mobilen ifall man glömmer bort vad man skulle göra ;)


Vilken morgon, stackars krake

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2011-07-13 @ 09:17:45
Man får vara glad om man har en bättre morgon än han ;)Längtar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-07-12 @ 21:33:10
Det är mycket jag längtar efter just nu.
Dig
Musiken
Vännerna
Guddottern
Allt detta ska jag snart få träffa och jag ska gosa ihjäl er alla <3


Halvfart

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-07-12 @ 14:17:22
Det går med halvfart just nu. Om ens det. Jag måste städa innan torsdag men jag kommer aldrig till skott. I 2 dagar har jag haft huvudvärk eller inte varit hemma. Idag är jag jävligt trött.
Dock så måste jag få en del gjort idag. Ska iväg och möta pappa på stan sen och friskluft brukar hjälpa så när jag kommer hem från det så hoppas jag på att jag fått mer energi


Nya rutiner?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-07-10 @ 14:38:38
I morse vakna jag av väckarklockan och glömde för en stund varför jag ställt den. Just ja, från o me i dag skulle jag och Linn köra med morgonpromenad. Hon skulle ringa 9.30. 9.20 tog jag mig ur sängen och ser att hon smsat *vakna*
Äh tyst me dig, var min tanke då ;).
Men ut kom vi. Armen var död, eller snarare armarna när jag kom in. Inget headset. Och ändå hade jag bara gått i 35 min. Träffade på en enda människa under tiden. Och han verkade bara vara ute för hundens skull.

Nu några tim senare så må jag erkänna att det var skönt med en promenad på morgonen. Vi ska ut i kväll oxå. Då en längre promenad. Men dina armar då kanske ni tänker.
Jo var iväg till ELgiganten förut och skaffade mig ett headset. Jäkla fina killen som jag bad om hjälp. Jag våga knappt titta på han. Vilket pappa hade roligt åt sen. Så det blir att inviga headsettet i kväll.

Hur länge vi kommer hålla på med dessa promenader ihop vet jag inte men det är kvar för våra hälsor att vi gör så här. Lättare (i allafall för mig) att komma ut och gå då.


Vi ska ha kul

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-07-09 @ 22:36:18
Jag och Linn har pratat igenom ordentligt om en sak och vi är överäns. Vi gjorde ett försök och vi är inte nöjd hur det blev. Vi gav en chans ochd en sumpandes. Inte igen. Nästa kryssning (som blir till veckan) ska vi bara ha roligt och inte låta personer bestämma hur det borde vara.

Det blir flera kryssningar på raken och vi och Tina ska glömma bort allt annat och bara leva i nuet. Det ska partas och bara ha kul. Man lär sig ju av sina misstag sägs det och det har vi gjort.


Spindlar överallt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-07-08 @ 21:20:13
Känns nästan som om det springer runt spindlar på mig överallt och flugor är i mitt öra. Har varit uppe i stugan idag hcg storstädat både gästrummet (som fått vara blommrum) och gammelstugan. Vilket betyder att man fått träffa på en hel del spindlar och sånt. Så jag ska strax hoppa ner i badkaret och skrubba mig från topp till tå. Nu är det i allafall fint. Jag följde med mamma upp för att hjälpa till. I morgon är det min egen lya som gäller tror jag.


Så det så :)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-07-07 @ 23:40:54

~ ♥ ~ Om livet känns lite tungt.....
Om dagarna inte blir som man vill....
Så är lösningen att se livet som en hanhund.
Kan det inte ätas eller sättas på....
Så pissa på det och gå vidare! :) ~ ♥ ~Själv?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-07-06 @ 14:03:43
Vad tusan. jag är den ende som har bokat vattengympa idag. Igår var vi i allafall 2 men den andre har tydligen bokat av. Och de har inte hört av sig att passet är avbokat heller. Ska jag stå där helt själv o ha vattengympa eller? Vare sig de ringer och bokar av eller ej så ska jag ändå dit. Känner för att träna.

Jag e glad att du ringde i morse. Hoppas du inte har dåligt samvete för att du väkte mig. Jag sa ju att du kunde ringa. Kvittar vilken tid på dygnet. Jag finns här för dig.


För dig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-07-06 @ 01:00:57
Ring om du behöver mig. Jag finns där för dig min vän. Var inte rädd för att höra av dig. Behöver du prata, gråta, skratta eller skrika. Inga problem. Jag finns här för dig


Ta hand om dig, åt mig!

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-07-04 @ 23:04:32
Har suttit och mailat lite och fick nyss denna mening

Ta hand om dig, åt mig!

Sådan gullig mening
Sov gott alla, i morgon blir det hårda tag


Tror du?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-07-04 @ 22:35:31
Tror du polisen blir arga om man är hysterisk och ringer dem o säger "SKYNDA ER! det ligger massa döda människor på kyrkogården!" ;)


Emma och Fanny

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-07-04 @ 20:57:13
För några veckor sedan var jag ju ner till Hummern och hälsade på. Vi passade på att träffa Emma och hennes dotter Fanny oxå. Sist jag träffade Fanny så var hon så liten. När vi hade fikat så fick Fanny gå lite själv. Hon tog min hand. barn får mig verkligen att smälta. Slutade med att både jag och Hummern gick och höll henne i händerna. Emma fick köra en tom barnvagn ha ha ;) jag och Hummern skämtade om att vi skulle kidnappa Fanny senare när hon satt i barnvagnen och en av oss körde. Vi turades alla om.

Det var kul att träffa Emma igen. Vi ses så sällan numera.

DNA på hundbajs

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-07-04 @ 13:28:17
Läste en artikel häromdagen att de ska börja ta prover på hundbajs för att kunna ge ägarna böter om de inte tar upp efter sin hund. Tyvärr är detta inte i sverige men jag hoppas det kommer hit. Gissa om att det skulle bli mycket böter här i mitt område.Expressen

DNA-tester på människor hör man ju ofta talas om. Men på hundar? Ett försök i att få amerikanerna att bli bättre på att plocka upp efter sina hundar, införs nu DNA-testning även av jyckarna.

Alla hundägare får lämna ett DNA-prov från sin hund som sedan lagras i ett register. Vid ett "fall" av oupplockat hundbajs ska avföringen analyseras på laboratorium, och jämföras med registret vilket ska kunna identifiera den "skyldige".
Vid smitning får den smitande hundägaren först en varning, och sedan en räkning hemskickad. Vid upprepat slarv riskerar hundägaren att få sitt hyresavtal uppsagt, rapporterar till CNN.

http://www.expressen.se/husdjur/1.2486176/dna-test-avslojar-lata-hundagare?err=Tack+f%26ouml%3Br+din+kommentar!#comments


Linn tårtor

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-07-03 @ 15:58:25
Och här är några tårtor för Linn ;)

Urs :(

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-07-02 @ 23:08:16
Nu är det där igen. Den hemska känslan att inte kunna hjälpa. En vän mår dåligt och jag är inte där. Hon är massor med mil bor. Önskar jag hade massa pengar. Tänk om jag haft en SJ kort. Då hade jag bokat et biljett här och nu och åkt till henne. Okej kollat först att det var okej såklart men ni fattar. Jag hade hållit om henne och låtit henne slå, skrika och gråta. jag skulle göra mitt bästa för att hon skulle må bra. Nu kan jag inte göra mer än att smsa och snacka via datan. Jag hoppas du förstår min vän att om jag kunde så skulle jag vara hos dig nu <3
Avskyr att se dig ledsen. Älskar digMikkis tårtor

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-07-02 @ 11:58:00
Dessa tårtor skulle verkligen passa min polare Mikkis. Så känner du henne så vet du vad du kan hitta på när hon fyller år ;) Kanske finns det nån version hon kan äta me tanke på sin diet. Man kanske kan baka därefter menar jag. Annars kan hon ju ha den som prydnad nån dag he he om hon inte kan äta den ;) Mikkis vilken av dessa fastnade du mest för?Vill sälja sin dotter som slav

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-07-01 @ 15:01:04


Klicka på bilden för att göra den stor så att ni kan läsa den. Klockren insändare


RSS 2.0