Hej hopp

Gäääsp. Man blir slut av att vara ute hela dagen. Absolut om man går en massa. Ungarna hade utflyktsdag i dag. Vi var in till stan och knallade runt och fick höra lite om ställen som Astrid Lindgren har fått inspiration i från. Avslutade dagen med lite lek i Vasaparken. Riktig mysig park. Kanske man ska ta en tripp dit nångång privat.
 
Har haft en riktigt nice helg. I fredags var jag i Sandviken med Eva och Madde (träffade lite bekanta där oxå) och lyssnade på Barbados (med en vikarie på trummor som jag nu har en trummpinne av sedan Björn gav den till mig). Vi lyxade till det och sov på hotell. Hotellet låg i samma byggnad som spelstället. Man fick gå ut för komma från hotellet och dit men det var inte många steg.
Hotellrummet hade ett jätte stort badkar. Hade varit fel att åka därifrån utan att bada i det (körde både med och utan vatten ha ha) :P
Sedan drog jag och Eva på en tur med Birka. Patrik har ju börjat som nöjesvärd där så vi ville överraska honom. Sen var det ju inte fel att Daniel oxå jobbade ;) och att Chris and the band var ombord.
 
Ska ta och fixa lite här hemma och sedan avsluta kvällen i soffan till Biggest loser :)
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

I bland så

Ska man bli sjuk så är det ju ganska klockrent att man lyckas bli det när man inte har något inplanerat.
I fredags så slog det till. När jag kom hem från jobbet så blev sängen och soffan mina bästa vänner. Helgen har med andra ord varit väldigt lugn. Väldans tur att inget var planerat och att det inte var något långdraget.
Blir dock att skaffa en ny termometer tror jag. Jag kände mig febrig men enligt den så hade jag ingen feber. Den kan ju ha haft rätt men den har redan haft sina bästa år. Ser ut att vara något från 90-talet så det kan vara bra att införskaffa en ny.
 
Let´s dance. De två bästa i final. Det är roligt när det händer att man gillar båda som är i final så nästan kvittar vem som vinner. Man är ändå nöjd. Såklart hade jag en jag hejade lite extra på och som jag hoppades skulle ta hem det och det gjorde hon oxå, Elisa. Men jag tycker Bianca är så duktig så jag hade blivit glad även om hon vunnit.
 
Har fått inbjudan till ett dop i Göteborg i höst som jag hoppas att jag kan gå på. Lilla Arian ska döpas :)
Var verkligen länge sedan jag var i Göteborg nu
 
Ja jag vet att jag inte sagt ett pip om eurovision. Finalen såg jag inte ens. Inte pågrund av att Irland inte kom med till finalen utan för att jag hade annat för mig.
Det var fler bra låtar i delfinal 2 än i första men tycker fortfarande att Irland hade bästa låten. Men med tanke på att de utlänska jurygrupperna (och tydligen folket oxå) gillade Frans låt som jag inte gillar för 5öre så....
Av de som var i final så gillade jag Ryssland och Polen
 
In the sunlight, We stay together, we’ll live forever. In the sunlight, It’s now or never, you know you better.
Just touch who you wanna, kiss who you gotta, Fight like we’re winners, love like beginners. Dance like you mean it, sing like you feel it. Everything’s better standing out in the sun
 
 
 
 

Trött o trevliga nyheter

Vadå trött. Kunde inte sova i natt och vet inte varför. Kom hem strax efter 00.00 någon gång efter att ha varit ute med jobbarkompisar. Var på Norra brunn och käkade och tittade på standup.
En av personerna på scen frågade om någon var kattmänniska. EN räckte upp handen. Fanns säkert fler men var väll bara jag som vågade visa det. Oså säger människan *oså erkänner du*
Ja vadå :P Man måste dock ha varit där för att fatta det roliga.
Det var en trevlig kväll men maten var inget att hurra över direkt må jag säga (hittade dock roliga namn på saker i menyn).
Men sova när jag kom hem gick ju inte. Vid 5 gav jag upp och tog en dusch för att se om det kunde hjälpa.
6.30 ringde väckarklockan. Blev lite över 1 timme sömn. Men att lägga mig redan nu vore bara korkat.
 
I dag skrev jag på kontrakt på jobbet. De vill ha kvar mig, vilket är väldigt roligt :)
Solig dag och trevliga nyheter. Bra dag :)
 
 
 
 
RSS 2.0