Hemma

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-30 @ 13:13:58
*Suck* jag blev hemma från jobbet idag. I går kväll däcka jag med huvudvärk. Jag trodde den skulle vara borta när jag vaknade i morse men icke. Tvingade mig upp och tog tablett och en macka o kröp ner i sängen en stund. Såg att jag kunde ligga och dra mig en stund. Men huvet blev inte bättre. Jag väntade in i det längsta innan jag tog mobilen och ringde jobbet. Jag tog mig inte upp för att hämta hemtelen.

Jag var inte trött konstigt nog för jag har sovit dåligt i 2 nätter. Drömt en massa jobbigt. Jag låg och lyssnade på rix morronzoo och försökte slappna av. Innan jag visste ordet av så sov jag. Hur gick det till? Och jag som vaknar av ett pip vaknade inte av det som hände på radion. Doc vaknade jag och somna om igen några gånger och drömnde massa snurrig och sånt. 10.30 var jag fortfarande helt död och kan påpeka att jag fortfarande är jätte trött. Huvudvärken har försvunnit i allafall. Fick ta en tablett till när jag gick upp och tvingade i mig lunch. Och låg i soffan en stund.

Ska doc lägga mig och vila lite snart


Sommar planering

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-29 @ 22:09:11
Jag och Cissi håller på och diskuterar sommaren. Jag ska ju till Stockholm i sommar. Och Cissi och jag snackar om vad vi ska hitta på. Detta kommer bli så nice :)
Slår vad om att våran partykväll kommer bli nått extra, eller hur Cissi? :P
Har ett premelinär datum för att åka dit. Beror oxå på hur det går med resan till Mikkis.
För mig är det okej om Mikkis måste jobba lite men så vill ju Henric åka till Skåne oxå och Mikkis vet inte exakt när det blir. Du får ta reda på det Mikkis gumman så vi kan planera ännu mer än vi redan börjat göra :P
Jorå jag och Mikkis planerar oxå, det ska gudarna veta. Doc ser det ut som det inte blir något Göteborg i sommar men man kan inte få allt. Var ju ner ganska nyligen ändå. Och Hummern får jag turen nog att träffa i maj :)


Söndag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-03-28 @ 13:04:51
Jaha så var en till vecka slut och i morgon är det dags för jobb igen.
Jag ska strax dra hemmifrån för att träna. Och när jag kommer hem så har jag lite att jobba med. Bland annat betala mina räkningar. Lika kul varenda gång ;)
Jag måste komma ihåg att köpa HTH på vägen hem från gymmet. Min hud är så torr så det kliar och då kliar jag sönder huden istället. Ingen hit.

Nej bäst jag drar så jag inte missar bussen

Tjing


Yes yes yes

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-03-26 @ 23:17:54

Mattias och Cissi vann Lets dance. Fy fan vad glad jag är. De är så värda det.
Deras shownummer var så jäkla bra till på köpet. Me like.

Erik och Danny satt i publiken. Erik bär ofta glasögon numera. Danny hade oxå brillor. Ish vad fula. Han brukar passa i det mesta men inte ens han passar i sånna där brillor.
Det var Pernilla tvungen att hålla med om.
Det är tydligen en ny inne grej det där (enlig Pernilla) så jag hoppas den blir ute illa kvickt.

I vilket fall som helst. Jag såg hur Danny dansa när Matte vann. Allas glädje.
Matte är den förste i E.M.D. att vinna något.
Ingen av killarna vann idol. Erik kom närmast och blev 2a. De kom 3a i melodifestivalen förra året. Danny kom 4a i lets dance en gång i tiden och Erik kom 2a i körslaget. Det gick inge vidare för Danny i utlänska Lets dance. Men nu, killen som inte syndes lika mycket, killen som vissa undrade vad han hette, killen som var minst poppis i E.M.D. han blev den som tog det stora steget och vann.

David Mattias Andréasson vann tillsammans med Cecilia Ehrling lets dance 2010

 Bikini tävling

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2010-03-26 @ 20:22:46
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!Lets dance final i kväll

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-26 @ 10:39:18
I kväll är det final i lets dance. Fick tyvärr reda på häromdagen att en av finalisterna har gått i dansskola i flera år och då menar jag inte proffsdansarna. Claudia Galli har gått i dansskola när hon var yngre och sånt sitter ju kvar. Nog för att hon hade ett plus av att vara skådis då man även ska spela på dansgolvet men det var något jag såg förbi eftersom de som är med i lets dance har olika yrken lixom MEN att ha dansat i dansskola i flera år anser jag som fusk. Ja det har säkert förekommit förut i Lets dance men det är ändå fusk.

Jag hittade hennes blogg strax efter att jag fått reda på detta och förra året skrev hon att hon hade träffat en gammal vän som hon hade gått i dansskola med i flera år. Fler hade nog hittat det för det började pratas. Men det har säkert stått på andra ställen oxå. I går när jag skulle kolla hennes blogg igen då hade hon varit inne och tagit bort det där om dansskolan. Smart men lite försent. Hon ville inte att folk skulle få reda på det.

Mattias har inte gått i dansskola. Han har brottats med värsta nervositeten och tränar mest av alla. Han har verkligen kommit långt. Det är så det ska gå till.

Jag har fått frågan om jag hade tyckt samma sak om Mattias hade gått dansskola. ja det hade jag. Jag hejar inte på en person bara för att jag gillar honom. Skulle det vara så, så hade jag hejat på Magnus Carlsson i körslaget för han är min favorit innom musik och jag diggar han som person men jag tyckte hans kör sög. Jag kan inte heja på en person bara för att jag gillar han. Så jag hejar på Mattias just för att han är bra.

Matte ska hylla Michael Jackson i kväll i sin ena dans. Så ni som gillar Michael och tror att han försöker vara bättre än Michael osv. Så är det fel. Han vill bara hylla Michael.

Låt rätt person vinna i kväll anser jag och tyvärr tycker jag inte att det ska bli en person som har gått i dansskola.


Sparningar, jobb medmera

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-22 @ 19:03:45
Jag ska göra en tatuering i april. Har varit svårt att inte röra pengarna jag lagt undan. Har inte sparat klart än doc. Pengarna jag får av Stina i slutet av mars och de som SJ ska ge mig kommer hamna i den högen (strul SJ). Lite nervös är jag för jag vet att det kommer att kännas en hel del. Har en på armen sedan flera år tillbaka men den kändes inte alls. Men där nere på benet är en annan 5a men vill man vara fin så får man lida pin :)

Vi kanske kommer få en ny medarbetare på jobbet. En kille. Jäkligt bra tycker jag. Det jobbar för lite killar på förskolor. Jag tycker det borde jobba minst 2 st på alla förskolor. Bra för barnen att ha både kvinnliga och mannliga runt omkring sig. Jag har inte träffat snubben. Hörde bara om han på jobbet idag. Inget är bestämt än doc. Men jag hoppas han dyker upp och att vi kommer bra överens.

Har stått i köket och sått lite. Så nu får vi se om det kommer växa något

Och jag får inte glömma, idag fyller min Mikkis år :)
Grattis gumman. Hoppas du får en bra födelsedag :)

Nu ska jag fixa lite här innan det blir "Håkans bar" och "CSI"

Tjing :)


Hon har rätt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2010-03-21 @ 19:28:07
Pernilla har tagit ett steg frammåt. Hon har bestämt sig för att stå på sig. Heja Pernilla säger jag. ta min hand om du behöver hjälp. Jag har själv blivit en annan för ett tag sedan. Sakta men säkert. Jag står på mig mer, vägrar ta skit osv. Och nästan alla har varit positiv. De har hejat på mig, grattulerat mig osv. Och det känns så skönt lixom :) Bara en enda som varit negativ.

Jag har lessnat på folks gnäll, lögner osv.
Numera tar jag inte åt mig utan rycker på axlarna.
Känner mig stark. Inte den lilla mesen längre

I am me, take it ore leave it


Mer smärta

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-03-20 @ 16:15:44
Ha ha aj aj. Har träningsvärk idag. Båda benen, armarna och ena skinkan.
Ändå hade jag funderingar på att ta en promenad men vädret är så fucking tråkigt så jag skippar det och vilar idag istället. I kväll blir det först att dräggla över Måns på tv och efter det blir det film. Millenium filmerna ska börja sändas på 1an som tv-serie och då kommer de ta med saker som man inte fick se på bio. Jag tycker att första filmen var bäst *män som hatar kvinnor*
Jag rekomenderar att ni följer detta på svt :)

Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist har fängslat både läsare och biobesökare, både i Sverige och utomlands. Nu kommer Millennium, hela historien, i SVT. Tv-serien är drygt en och en halv timme längre än filmerna och bjuder på fördjupning av både historier och karaktärer.


Glädje och smärta

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-19 @ 23:18:32
Vilket ska jag börja med? Jag tar glädjen.
MATTIAS ÄR I FINAL. Mattias fick mest röster när allt var räknat klart och gick direkt till finalen med Cissi. Kvar stod Claudia och Willy. Och när Willy åkte ut så blev jag ännu gladare. Mina 2 favoriter i final men hejar extra på Matte och Cissi. Hela juryn var säkert lika glada som jag :)

Smärtan då? Jag var på bodypump idag och hade bestämt mig för att ta i lite extra. Det svåraste för mig är knäböjen. Jag har problem me dem även utan tyngder. Svaga ben. Men idag kämpade jag lite extra och det kändes när jag gick ner för trapporna efter passet. Benen vibrerade. När jag kom hem fick jag ont. Nu har jag småont och benen är matta. Känns att jag jobbat. Så det är väll bra smärta då ;)
Tog 5 min på rullbandet efteråt oxå.

EMD vann ju även Så ska det låta i kväll föresten.
Mycket bra kväll det här ;)

Pappa: Nu lär du sova med ett leende


Foton

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-03-18 @ 21:31:21

Något jag har varit intresserad av länge är fotografering. Jag älskar att ta kort. Jag har inte världens bästa kamera direkt men den får duga än så länge. Jag har inga planer att jobba innom detta ändåså :). Däremot gillar jag att fota för att få minnen eller nått som kan få mig att tänka. Ibland kan det vara bilder som andra inte kan se innebörden med. Sånt som bara jag kan se.

Det finns en kille som heter Johan Normén som fotar mycket och han är jäkligt duktig.
Han brukar lägga upp lite på
http://www.fotosidan.se/gallery/listpic.htm?authorID=105149 och http://www.johannormen.com/ och även sin facebook. Jag brukar titta in där ibland och granska bilderna och en av dem jag verkligen har fastnat för är den här


Ofta hör man att folk föredrar att vara bakom kameran än framför. Jag har ofta gått emot strömmen. Jag är jag. Och även om jag gillar att fota så föredrar jag faktiskt att vara framför kameran. Vet inte vad det beror på. Jag är inte en sån som tänker *jag är så jävla snygg, het het het*. Så divig/ego är jag inte. Så jag har aldrig problem med att folk fotar mig.

Här kommer 2 bilder till som han fixat. Den ena är på himself :) och den andra föreställer omslaget på Date´s nyaste skiva. Tänk om man hade den här talangen men min talang kanske finns i något annat :)
Han bor i Alingsås så finns ni i hans närhet och vill boka en bra fotograf så rekomenderar jag honom.


 

Fotografering lär alltid vara ett intresse hos mig även om folk inte märker av det. Om de inte råkar vara objektet dårå.

Har för mig att jag skulle skriva mer men det blev tomt i huvudet.
Klicka på bilderna och kolla in dem. Kanske ni ser det jag serEngelska

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2010-03-14 @ 01:01:12
Har fått träna på min engelska i kväll. Har suttit och snackat med en polsk tjej som gillar EMD. Men nu fan ska jag ta och sova. Klockan är mycket


Fel låt vann

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-03-13 @ 22:42:46
Som vanligt.

Jag gillar att de tog in utlänsk jury sådär. Då får man se vad som kan funka. Och man ser vilken skillnad det är mellan den utlänska juryn och den svenska. Jag har nog aldrig hållit me den svenska juryn. det är nästan som om man borde ha en utlänsk jury och sen svenska folket och skita i svenska juryn. Det vore nått :P

Jag hade till och med heldre sett fakiren som vinnare än Anna. Och precis som förra året som kom min favo 3a.
Men vi vet ju att man behöver inte vinna för att få en hit i Sverige. Se bara på EMD med Baby goodbye som kom 3a förra året. Den låten spelades typ jämt överallt.

När jag ändå snackar om detta. Den nya versionen av Marlenas låt. Tror fan den hade funkat bättre än hennes version i eurovision. Först rock och sen kommer hon in.

Aja nu väntar vi på 2011 och ser hur det går då ;)
Men jag har i allafall hittat en hel del låtar i år att lyssna på. Jag kunde bara lämna tvn under 2 låtar i kväll. När det var Anna och Peter. Jag kollade på Salem bara för att se hans nya grej, Björn Gustafsson på piano.

Annas låt är inge speciellt. Det som kan hjälpa henne är hennes röst. Den är lite speciell men tyvärr Sverige, jag kommer inte heja på oss i år.


Melodifestivalen finalen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-13 @ 19:24:18


I kväll är det final. Jag vill att Eric Saade ska vinna men jag vet av erfarenhet att min favorit aldrig vinner och sen går det som det går i eurovision. Vore kul att få välja själv ett år och se hur det skulle funka i eurovision. Vem vet, jag kanske har koll ;) men i år hoppas jag att jag har fel och att vi skickar nått som funkar.Okej Eric Saade som 1a. Sen då? 2a vill jag ha Jessica Andersson MEN skulle hon vinna så blir jag lika glad ändå för hennes låt är kanon. Älskar den. Så jag velade lite mellan henne och Eric.

Jag brukar göra sånna här 5 i topp men i år går det inte. Jag kan bara få till en 3 i topp. Det finns flera låtar som är helt okej men ingen som jag vill ha i toppen lixom. Så 1a Eric, 2a Jessica och 3a Pernilla Wahlgren. Men ska jag säga vad jag tror så tror jag att Anna Bergendal eller Salem al fakir vinner, tyvärr.

Inte ens 1 timme kvar nu.
Det är att hålla tummen för Eric helt enkelt och hoppas att folk röstar på honom.
Vem blir vinnaren i melodifestivalen 2010Ut med pattrasket

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-12 @ 17:05:03
4 kvar i Lets dance. 3 som kan dansa och en som inte kan. Den sistnämnda slår ut de som kan dansa. Helt fel. Och jag förstår mig inte på folk som måste förlöjliga ett program. Först var det idol. Packet som ville att Jens skulle vinna så idol blev förlöjligad. Nu är det igång igen med lets dance. Undra om det är samma människor eller nytt folk. Har sett på flera ställen där det skrivs nått i stil med *Lets dance suger, vi måste rösta på willy så det blir bevisat vilken skit det verkligen är*
Ja nått i den stilen. Jag bara suckar. Sen finns det ju såklart de som gillar willy också. Som skiter i att man ska kunna dansa.

Min favorit är Mattias. Han tränar mest av alla i lets dance och lägger ner allt för att bli så bra som möjligt.
Sen är jag väldigt impad av Molly. Hon har verkligen utvecklats. Förut ville jag ha Claudia och Mattias i final. Nu har jag bytt ut Claudia till Molly. Men frågan är om rätt åker ut i kväll (willy) eller om någon av de andra 3 ryker. Bara att hålla tummen.

Ja klart jag förstår att det ska vara ett nöjesprogram men när man bara är 4 kvar så känns det som en självklarhet att de ska vara de 4 bästa. Inte 3 bra och en dålig. Willy är säkert jätte trevlig och gullig men det hör inte hit. Nån sa att det är inte ett dansprogram. Näe du har nog rätt. Clowprogram snarare.
Skärp er nu folket
Förklaring

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-03-12 @ 14:16:38
Kanske borde ge en förklaring varför jag ska till doktorn. Flera kanske tror att det beror på armen men icke.

När jag kom hem från Göteborg så började jag känna mig trött. Jag tänkte att det måste bero på det jag var med om i götet. Kanske det gjorde oxå men nått mer måste det vara. Nu har jag varit hemma ett bra tag och tröttheten blir bara värre. Vissa kvällar rasar jag i säng innan 22 och det är väldigt tidigt för mig. Och vaknar lika trött på morgonen. På jobbet orkar jag knappt stå eller gå. Och håller nästan på att somna. Jag har ett rörligt jobb så det är inte kul för 5 öre. Jag testade att träna i tisdags och efteråt undrade min tränare hur det var med mig för jag var inte mig själv. Jag förklarade och sa att det kanske är vitaminbrist. Kanske men kan även vara järnbrist sa hon. Sen tyckte hon att jag borde kontakta doktorn. Hon har rätt. På så vis så får jag veta vad det är för fel och vad jag kan göra.


Doktorn

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-12 @ 08:28:00
Nu har doktorn ringt. Ska dit på måndag 10.30 så nu blir det att snacka me dem på jobbet att jag måste gå ifrån. Hoppas de hittar nått fel nu så jag kan få det åtgärdat


Vilken dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-03-11 @ 17:08:25
Den här dagen har inte gått så bra i början. Först en jobbig dag på jobbet. Sen skulle jag änkligen fixa klart medlemskorten. Just när jag ska stoppa in dem i maskinen så ser jag att Stina har skrivit fel nr på dem. Så nu får jag fixa om dem och får inte iväg dem idag heller. En av personerna har mailat flera gånger och nu måste jag maila igen och ursäkta mig. Men vad göra. Men nu kan jag i allafall garantera att de kommer på tisdag för jag ska fixa allt på måndag och posta direkt efter jobbet.

Efter jobbet så hämta pappa mig. Han ville gå på marknaden me mig. Jag hade lite pengar så jag kunde handla nått litet. Jag hittade en ny handväska. Inte ens 200kr för äkta läder. Den förra kostade betydligt mer och var inte äkta. Den höll inte ens 1 år. Så nu har jag en fungerande väska igen. Mer kände jag att jag ej kunde handla på marknaden men det var kul att strosa runt där med pappa och titta.

I morgon bitti vid 8 så ska doktorn ringa oxå så det blir ingen sovmorgon i morgon


Tv4 jämtland

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-03-08 @ 21:12:48

Tv4 Östersund var på mitt jobb idag och filmade. Jag blev filmad medans jag lekte men det togs ej med. Inslaget skulle vara så kort så då tog de mest med snack om hygienen som vi klarade.
Helt förståligt :) Det är barn från min avdelning som syns i klippet :)Vart e jag, e jag här, hö?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-08 @ 18:50:44
Jag är så trött idag och träningsvärk har jag oxå. Men jag överlever :)
Har drömt så mycket i natt men mins bara en liten bit.
Drömnde att jag och Stina var på Barbados och de spelade på Furan. När vi kommer dit så ser jag att Håkan inte står bakom keyboarden. Det är Barbados förra keayboardist PG. Han vickade tydligen för Håkan. Sen ser jag att dte inte är Björn som står på ledsångarplatsen. Det är Barbados förra ledsångare Chris som vickar för Björn. Ingen av oss visste om det när vi kom dit. Senare så ska jag bita Chris i skinkan och han har både byxorna och kallingarna nerdragna men han hade ändå nått över rumpan. Typ strumbyxor men ändå inte. Tunt tunt var det och jag bet i skinkan. Det är allt jag mins.


Melodifestivalen - Finalen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-03-07 @ 19:01:04
Andreas Johnsson - We can work it out
En av Andreas bättre låtar. Det var rätt att han gick till finalen.
Gilla hans gröna jacka oxå men veta katten om den skulle passa på nån annan än han. Jag vet inte om jag tycker att låtem skulle passa i eurovision doc. Men det är en låt som jag kommer fortsätta att lyssna på.

Anna Bergendahl - This is my life
Den här ville jag inte ens ha till finalen. Det var inte någon speciel låt tyckte jag. Jag fastnade inte. Men efter att ha hört alla låtar i årets tävling så kan jag säga att den här tillhör de bättre i allafall. Den går på radio rix då och då och den har blivit lite bättre men absolut ingen vinnare för mig.

Darin - You´re out of my life
Inte en av hans bättre låtar men inte så dålig ändå. Han är duktig.
Jag tyckte han förtjänade att gå till final. Skulle kanske kunna funka i eurovision.
Jag vet inte riktigt. Jag är splittrad hur mycket jag ska gilla den här. Det händer lite för lite på scen.
Tror han skulle tjäna på att fixa nått mer. Men ingen vinnare för mig.

Eric Saade - Manboy
Fastnade direkt. Killen kan både sjunga och framträda. Han har blicken som kan få tittarna att fastna.
Man diggar med direkt. Den här får gärna vinna svenska finalen och gå till eurovision. Heja Eric Saade.

Ola - Unstoppable
Jag blev väldigt besviken här. Visst inte en skit dålig låt men inte heller direkt bra. Tyvärr så vill jag inte att denna ska vinna. Jag gillar Ola men man kan inte bara gå efter artisten lixom. Låten ska vara bra osv.
Han måste göra nått mer i finalen om han ska få mig att ändra mig nått.

Peter Jöback - Hollow
Peter är en väldigt duktig sångare. Helt okej låt. Tror inte den här skulle funka i eurovision doc.
Okej den kan få vara i finalen i Sverige även om jag var osäker om den borde gå dit men när den gjorde det så tänkte jag *tja varför inte* ja jag var lite splittrad. Men ingen topp 5 för mig här.

Salem al fakir - Keep on walking
Åh herre gud. Jag tyckte han var en av de sämsta i sitt avsnitt. Sen när han fick mest röster så satt jag och gapa. Efter att ha hört den en hel del på radion senaste tiden så har den blivit lite bättre men vinna vill jag absolut inte att den ska göra. Inte ens 5 i topp. Han var i allafall bättre än vad jag trodde innan jag hörde han. Alltid nått. 

Timoteij - Kom
Medryckande låt. En sån som lätt kan bli en sommarplåga. Vare sig man gillar den eller ej så kommer man gå runt och nynna på den i sommar. Även om texten inte sätter sig så gör melodin det direkt. När jag hör låten så tänker jag på sommarängar. Helt okej men inget jag ens vill ha i 5 i topp i finalen. Men kul med lite svenskt :)

Jessica Andersson - I did it for love
En annan låt jag verkligen fastnade för. Jessica gör låten kanon och man sitter och bara njuter. Vinner inte Eric så vill jag gärna att den här vinner. Jessica gick till andra chansen. Jag tycker hon förtjänade att gå direkt till finalen men hon tog sig dit via 2a chansen. Nu är hon i final och det är huvudsaken.

Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar
Här har vi en schlager. Inte ofta man hör en låt nu som osar schlager men denna gör and me like it.
Jag ville ha den till final direkt men den gick till andra chansen men tog sig ändå vidare till final. En låt jag redan sjungit med till flera gånger.


Måns låt

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2010-03-07 @ 11:25:16
Låten Måns gjorde i går i melodifestivalen. Hade ju vart perfekt att kunna skicka han me den låten till euorvision :P Nu är det ju omöjligt men det är roligt att leka med tanken :)Söndag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-03-07 @ 10:52:13
Sista dagen för den här veckan. Det brukar vara en slappar dag men idag ska jag iväg och träna. Testa bodycombat. Ska bli intressant och se vad jag tycker om det :)

Jag är fortfarande glad att Sverige för en gångs skull gjorde rätt i melodifestivalen. Nu får vi hoppas det håller i sig i finalen nästa vecka. Vinner rätt så har vi en chans i eurovision. Beror ju på vad utlandet vill ha. Vill de ha en snabb eller en balad. Vi har en bra snabb (Eric Saade) och en härlig balad (Jessica Andersson) så vore bra om vi skickade nån av dem. Jag har slutat läsa alla kommentarer på aftonbladet och expressen. Är så många där som gnäller och anser sig veta hur det kommer gå i eurovision och de flesta gnäller. *Sverige är idioter*, *Vi kommer komma sist* osv. Jag blir lite less på gnället. Det är som att alla svenskar vet vad de i eurovision vill ha. Men tji fick ni. Det vet ni inte. Ni har ingen aning vad folk vill ha i år. Jag vet inte heller men jag kan i allafall gissa. Och jag gissar att Eric Saade skulle funka eller Jessica så jag hoppas nån av dem vinner. Men balader brukar ha det lite svårare men vem vet. Så från och med nu så ska jag sluta läsa alla kommentarer som gnäller på hur svenska folket tänkte tills euorvision är över. Det är bäst :) Det är ändå aldrig någon som är nöjd :) Vi vet inte vad som funkar i år fören vi ser på programmet :)

Ha ha Cissi det knäppot har redan börkat planera sommaren. Snacka om att vara ute i god tid. Okej jag har väll planerat lite jag med ;) Men hon verkar mer på g än jag och då är det illa ha ha :P
Vi får hoppas jag är hemma när hon funderar på att komma upp och hälsa på så vi kan ha vår mysstund på min balkong med drinkar. Jag fick 2 glas i julklapp av henne som hon planerade att vi skulle använda till sommaren. Hon har bara varit här en gång så nästa gång hon kommer så ska jag ta och visa henne runt ordentligt. Pappa tyckte vi kunde köra runt lite så hon fick se.

Jag längtar efter våren. Less på vintern nu. jag är ute så mycket på mitt jobb så jag har fått min del av vintern nu.

Ska ta och göra i ordning lite isvatten nu och ta och fixa lite saker som måste vara gjort innan morgondagen :)

Tjing


Vinn 3 nagellack!

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-03-06 @ 23:40:53Hos Enligt Sissi så kan man vinna 3 nagellack. Jag tar såklart chansen och är med. Jag har börjat pilla med mina naglar på sistone och skulle behöva lite fler lack att leka med :) Vad passar då bättre att knalla in på http://enligtsissi.blogg.se/2010/march/utkast-mars-1-2010.html#comment och vara med i tävlingen och hoppas på att få vinna :) Kanske blir det jag som kan få piffa upp mina naglar :)Grattis Sverige

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-06 @ 22:33:12

Sverige jag måste säga grattis. För en gångs skull så tänker ni som mig :) Hoppas ni gör det även i finalen för då går det bättre i eurovision än vad det har gjort på sistone.

Ni som följer min blogg har ju sett den här bilden

Det blev nästan som jag ville.  Bara Neo som ej fick gå vidare. Den platsen tog Kalle Moraeus & Polkapiggarna... menar Orsa spelmän. Men slutresultatet blev ändå som jag ville. Jessica och Pernilla gick till finalen :)Här är jag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-03-06 @ 12:18:58
God morgon världen, här är jag *sjunger*

När alla andra människor går ut när solen skiner så stannar jag inne. När solen är igång får jag mer energi. Då passar jag på att fixa här hemma. På vardagar orkar man helt enkelt inte.

I morgon däremot så blir det träning. Ska testa body combat. De har en test träning på mitt gym och jag hade tur att få en plats. Har varit lite nyfiken på den träningen och kan vara kul att testa :) de har haft en test träning förut oxå men då var jag i göteborg.

Jag bor i en bastu *flås*
När solen ligger på så blir min lya så jäkla varm. I morse när jag gick upp så var jag tvungen att öppna balkongdörren en stund och jag lär få göra det igen. Däremot så är det inte varmt ute så att hoppas på vår är bara att glömma. Men det är i allafall inte 20 minus. Får vara glad för det lilla :)

Nu ska jag pilla vidare

Tjing


Ha ha :P

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2010-03-06 @ 00:13:56Lets dance

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-05 @ 18:45:41
I kväll är det Lets dance. Ska det bli fel i kväll? Kommer Mattias och Cissi att åka ut? Förhoppningsvis inte. Nu hoppas jag att folk börjar tänka lite och röstar ut de som är sämst. Skärp er folket :)

I kväll ska alla paren dansa 2 danser. Dans nr 2 för Matte och Cissi kommer bli en erotisk dans. Jag e väldigt nyfiken på den :) Matte passade på att varna sin tjej. Var nog bäst :)

Håller alla tummar i kväll


Kolla in

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-05 @ 10:14:55

Jag vill tipsa om min polare Cissis blogg :)
http://nannycissi.blogg.se/
Kolla in denVarför?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-04 @ 23:45:58
Idag när jag kom hem från jobbet så såg jag att telefonen blinkade. Jag kände ej igen numret så jag gick in på hitta.se. När jag såg vem det var så kliade jag mig i huvet. Varför har hon ringt? Vi har väll inte snackat sedan jag var liten. När jag var liten så var min mamma dagmamma. Hon hade bland annat en kille som heter Hans. Han e väll 3 år äldre än mig tror jag. Mins fortfarande bilden där jag som vääääldigt liten sitter i hans knä. Den som hade ringt var hans mamma. Sen fick jag veta att hon hade ringt till pappa oxå men han hade inte heller kunnat svara. Jag ringde mamma och frågade om hon hade hört nått. Det hade hon inte.

När vi ändå snackar om mig som liten. Mamma har berättat att första gången jag såg en mörkhyad männsika var när mamma hade ett som dagbarn. När barnet gått hem så tittade jag me stora ögon på mamma och sa *Nästa gång tar vi en grön*


Helgen närmar sig + mitt jobb i tidningen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-03 @ 22:32:26
Ja det är bara onsdag men hej mer än halva veckan har gått nu (om man inte räknar med helgen)
Jag har bestämt mig för att denna helgen ska göra mig pigg. I allafall piggare ;)
Hur vet jag inte men jag ska testa mig fram :)

Bodypump är bokad till på fredag. Sen på kvällen är det Lets dance. Håller alla tummar jag kan hitta för Mattias och Cissi. Annars har jag inga direkta planer för fredagen. Har införskaffat lite rengörningsmedel så man kan ju gissa vad mer som ska göras här hemma ;)

Hur blev det idag då? Lät jag ungarna bädda ner mig ändå? Nja inte riktigt. Jag spelade död på golvet och det var inte så bekvämt ;) Ungarna hade väldigt roligt med att rulla mig hit och dit ha ha. Man ska tåla en hel del för att leka den leken ;) innan jag gick hem från jobbet så passade jag på att läsa ÖP. Hade inte hunnit det tidigare på dagen. På första sidan var en bild på 2 barn på min avdelning när de tvättar händerna.
Här är en av artiklarna
http://op.se/ostersund/1.1855209-bara-4-av-27-forskolor-klarade-hygienkraven
Kan medela att mitt jobb var en av de där 4 :)

Bilden på barnen men det var ej denna bilden på tidningen. Då såg de mycket gladare ut :P
Oså står det om mitt jobb
http://op.se/ostersund/1.1855200-tydliga-regler-gav-friskare-barn

Lägger upp den gladare bilden oxå (hittade den) :)

På Mölnargränds förskola ska händer tvättas så fort de blir smutsiga. Helst ska det löddra mycket om tvålen, tycker Lukas, 4, och Olivia, 3.

Finns en bildextra grej inne på länk nr 2 där ni kan se fler bilder :)


Nu är det jag som kryper ner i badet en stund

Tjing :)


2a chansen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2010-03-02 @ 21:33:40
På lördag är det dags för 2a chansen i melodifestivalen. Vilka som ska tävla mot varandra i första omgången är redan bestämt och här har jag fyllt i hur jag vill att det ska gå på lördag.
Dagen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-02 @ 21:16:07
Ännu en dag då jag vaknar trött. Ändå lyckades jag tvinga mig att jobba, gå till banken, tjomsa med FK och sen gå på gymmet. Och jag som har saker här hemma jag måste göra innan jag somnar. Hur ska jag orka.
Ska ta mig en stor kopp te och försöka väcka mig lite. Kan inte den här jobbiga tröttheten släppa snart. Har suttit i sedan jag kom hem från Göteborg. En sak e i allafall säkert. I morgon låter jag inte barnen bädda ner mig efter läsvilan. Jag blir inte piggare av det. Tvärtom.

Sitter och väntar på ett mail från Linn. Det är alltid lika jobbigt att vänta på svar när man har ställt en fråga ha ha. Och vad fan. Hon kanske tar god tid på sig och då sitter jag här och biter på naglarna ;)

Hm te var det. Om jag nu orkar ta mig ur stolen. Lyckat det här :P


Lasse

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2010-03-01 @ 22:34:57

För några dagar sedan fyllde Lasse i arvingarna 38 år. Åren flyger fram.
Lasse har alltid varit lite speciell för mig.
Vi backar bakåt i tiden. Jag är 9 eller 10 år och har just fallit för ett band som bildades 1989 (samma år som jag fyllde 8 med andra ord). Bandet var Arvingarna. Favoriten blev direkt Lasse. Den fina killen bakom keyboarden. Han var bara 17 år när de bildades. Jag glömmer aldrig min första Arvingarna spelning. Jag mins ej hur gammal jag var men jag gick på mellanstadiet i allafall. De skulle spela på folkets hus. Där finns som en ballkong som går efter 3 väggar. Jag stod så jag var så nära Lasse jag kunde. Där uppe hade jag bra utsikt. Jag lutade mig så långt ut så jag nästan tippade över kanten. Jag mins att jag hoppades att de skulle göra min dåvarande favo låt som var linda går. Och det gjorde de. Jag njöt i fulla drag när Lasse började sjunga på den.

Har du spotify så kan du lyssna på den här
Arvingarna – Linda går


     

Det skulle däremot dröja flera år innan jag pratade med killen. Jag han till och med bli vuxen. November 2005. Det var även då det första kortet på oss togs. Urs vilka hemska skor han hade den kvällen ha ha. Att det dröjde så länge beror nog på att jag var så blyg som yngre. E jag fortfarande men det var värre förr. Och jag tyckte Lasse var så snygg ;)

Jag fortsatte gilla Arvingarna genom åren och Lasse förblev favoriten. Sen att jag tack vare Arvingarna hamnade i tv ska vi inte prata om ;)

Musiken finns i Lasses familj. Hans pappa var med i Streaplers tills han dog. Då tog Lasses kusin Anders över hans plats. Anders var innan dess med i ett band som heter Date som han var med och bildade. Men i början hette de Släktingarna bara för att Anders kusin var med i Arvingarna. Måste säga att Date är ett bättre val ;)
Och som jag har nämnt nångång så jobbar jag för Date. Nått jag som liten aldrig skulle kunna ha drömt om.

Nu är vi framme vid 2010 och Lasse har blivit 38 år. Arvingarna är fortfarande samma medlemmar som när de bildades. De firade 20 år förra året. Tyvärr ser jag dem inte så ofta men i sommar blir det av då de kommer hit upp.

Och en sista sak. Jag tycker att Lasse har en av de bästa dansbands rösterna.
Man verkligen njuter av den.
Så grattis i efterskott Lasse. Hoppas framtiden är och blir ljus för dig :)


Sundsvall 2007Men lägg av

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-03-01 @ 21:14:16
Jag håller inte på att bli sjuk. Jag håller inte på att bli sjuk.
Det är en mening jag går och intalar mig själv.

Tidig säng. En bok och lite salami


RSS 2.0