Hemma

*Suck* jag blev hemma från jobbet idag. I går kväll däcka jag med huvudvärk. Jag trodde den skulle vara borta när jag vaknade i morse men icke. Tvingade mig upp och tog tablett och en macka o kröp ner i sängen en stund. Såg att jag kunde ligga och dra mig en stund. Men huvet blev inte bättre. Jag väntade in i det längsta innan jag tog mobilen och ringde jobbet. Jag tog mig inte upp för att hämta hemtelen.

Jag var inte trött konstigt nog för jag har sovit dåligt i 2 nätter. Drömt en massa jobbigt. Jag låg och lyssnade på rix morronzoo och försökte slappna av. Innan jag visste ordet av så sov jag. Hur gick det till? Och jag som vaknar av ett pip vaknade inte av det som hände på radion. Doc vaknade jag och somna om igen några gånger och drömnde massa snurrig och sånt. 10.30 var jag fortfarande helt död och kan påpeka att jag fortfarande är jätte trött. Huvudvärken har försvunnit i allafall. Fick ta en tablett till när jag gick upp och tvingade i mig lunch. Och låg i soffan en stund.

Ska doc lägga mig och vila lite snart

Sommar planering

Jag och Cissi håller på och diskuterar sommaren. Jag ska ju till Stockholm i sommar. Och Cissi och jag snackar om vad vi ska hitta på. Detta kommer bli så nice :)
Slår vad om att våran partykväll kommer bli nått extra, eller hur Cissi? :P
Har ett premelinär datum för att åka dit. Beror oxå på hur det går med resan till Mikkis.
För mig är det okej om Mikkis måste jobba lite men så vill ju Henric åka till Skåne oxå och Mikkis vet inte exakt när det blir. Du får ta reda på det Mikkis gumman så vi kan planera ännu mer än vi redan börjat göra :P
Jorå jag och Mikkis planerar oxå, det ska gudarna veta. Doc ser det ut som det inte blir något Göteborg i sommar men man kan inte få allt. Var ju ner ganska nyligen ändå. Och Hummern får jag turen nog att träffa i maj :)

Söndag

Jaha så var en till vecka slut och i morgon är det dags för jobb igen.
Jag ska strax dra hemmifrån för att träna. Och när jag kommer hem så har jag lite att jobba med. Bland annat betala mina räkningar. Lika kul varenda gång ;)
Jag måste komma ihåg att köpa HTH på vägen hem från gymmet. Min hud är så torr så det kliar och då kliar jag sönder huden istället. Ingen hit.

Nej bäst jag drar så jag inte missar bussen

Tjing
RSS 2.0