Låtar som tar en tillbaka

Permalink - Youtube - Kommentarer (3)
2010-06-29 @ 20:54:48
När jag jobbade på särskolan så var det en liten grabb som hade låtar för speciella personer. Kan vara en låt man sjöng för honom ofta. Jag brukade sjunga denna och när jag sa mitt namn (han hade dålig syn) så började han nynna på denna.

Tisdag, vad annars

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-06-29 @ 19:47:45
Dagen började me att jag missade bussen. Den var tidig för en gångs skull. Tack för den :P Jag fick vänta ett tag i stan tack vare det eftersom första bussen inte han ner till den jag brukar ta. Det är det jobbiga me att byta buss på vägen. Jag skulle bli 10 min sen. Men jag var inte den ende. Maja var oxå det. Träffade henne i stan. Sen att smyga in på jobbet var lönlöst då Tobias gastade *Skulle inte ni börja 9* när vi kom knallande. Aja jag är tidig de andra dagarna så det går väll gämnt upp ;)
När jag kommit ut på gården kom ett av mina barn fram och sa att han hade en sak till mig. Jag följde med honom in och han pekar på en påse. När jag kollar i den ser jag en ros som är typ av nått fjäderaktikt och en skål med texten Jordgubbar. I skålen fanns det jordgubbar. Mums. Han fick sig en kram. Han ska sluta hos oss och börja skolan till hösten. Alltid lika trist när de flyger ut.Hurtbulle

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-06-28 @ 21:24:40
Idag var jag en hurtbulle och cyklade till jobbet (Blir typ 2 mil enkel sträcka. Kortare med bil dock). Eftersom jag tänkte att det blir nog kallt att cykla så tog jag jacka. Gissa om jag ongrade det sen ;) Jag svor lite över backarna när jag skulle hem. Absolut mördarbacken som jag kallar den ha ha. Backarna e inte ens roliga när jag ska ner för dem för det är vägar nedanför så jag måste brommsa.

Jag tvättade håret i går men var tvungen att göra om det idag. Ungarna hällde grus i huvudet på mig. Inte uppskattat av mig. Och medans jag låg i badkaret kom jag på att jag snart skulle ha tvättstuga. Så det blev på med kläderna igen efter jag gått upp av att telen ringde. Åskan började och regnet öser ner så jag har fått kuta mellan lyan och tvättstugan men ändå blivit jätte blöt. Nu ska jag dock bara dit en gång till. Sen ska jag ta av mig alla kläder, göra en kopp choklad och krypa ner i soffan en stund. Titta på Lois o Clark. Aldrig fel på lite Dean Cain ;)Vilken?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2010-06-27 @ 12:46:48

Tycker dessa var fina. Vilken färg tycker ni passar bäst på mig?Hmmm

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-06-27 @ 11:27:23
Hur kommer det sig att så fort jag drömmer om en stor båt så springer jag alltid fel på båten.
Gärna längst ner för trapporna.


Gästbloggare: Linn Wendel: Våga stå för det du tycker

Permalink - Gästbloggare - Kommentarer (8)
2010-06-25 @ 23:40:17
Min polare Linn har fått äran att gästblogga i min blogg.

Våga stå för det du tycker

Maria är ju som ni vet ett stort fan av dansband, jag däremot var emot dansband på alla sätt och vis. Varje gång som hon nämde dansband så ville jag hålla för öronen. Bara tanken på att lyssna på vikingarna fick mig att rysa. För ja, helt ärligt så trodde jag att ALLA dansband lät som vikingarna.

Kanske var det just allt hennes intesse och allt mitt ointresse för dansband som fick det att gå hela fyra år innan vi blev riktiga och helt fantastiska vänner för varandra.

Den 2 maj i år så följde jag med Maria på en dansbandskryssning efter ett x antal förfrågningar om jag skulle med. Min första spontana reaktion var givetvis att- Nej gud nej jag vill inte med. Men eftersom Maria och jag hade börjat bygga upp en fin vänskap så valde jag till sist att följa med. Det var ett av mina bästa beslut någonsin.

Bandet var Date, ett sk. modernt dansband. Jag gick ombord på båten med noll förväntningar.Jag gick däremot av båten med trallande glada låtar på hjärnan. Jag kan inte påstå att jag är ett fan, jag kan inte heller säga att jag är en person som lyssnar på dansband. Men det jag absolut kan säga är att jag har haft så otroligt fel och har varit så otroligt kränkande mot dansband och allt vad det innebär. Jag gick av båten med lite skam i kroppen av att jag i hela mitt liv totaldissat alla som har lyssnat på just dansband.

Men vet ni som för mig har varit ännu mera skamligt? Det ska ni få höra här och nu.

Jag hade vinkat av Maria och gänget. Jag kom hem till mitt "riktiga" liv igen. Ett liv där dansband är lika med pest. Jag skämdes för att jag hade haft det så kul. Så jag låsades att jag hatade Date och all deras musik. Jag talade om för folk att bandet sög men att dom hade fina personligheter. Samtidigt i smyg så lyssnade jag på deras senaste skiva.
Jag planderade nya spelningar med Maria. Jag tittade på våra kryssningsbilder om och om igen. Jag var som en scitzofren. Bara för att jag skämdes. Jag vågade helt enkelt inte stå för vad jag tyckte.

För ett litet tag sedan så blev jag sjuk, och då insåg jag att om jag ska orka bli frisk igen så måste jag vara ärlig och säga exakt som jag tycker. För vad har jag att skämmas över? Nej just det- Inget! Att gilla att dansa till trallvänliga låtat till ett band som DATE är inget man ska skämmas över, det är någonting man ska rekommendera vidare till folk att testa på.

Reaktionerna på att jag sagt åt folk att hålla käften när dom hånat mig för mitt nya intresse har varit aningen jobbig. Men jag orkar inte bry mig, för låter inte mina nära och kära mig att ha ett intresse så kan dom lika gärna skaffa andra intressen än att umgås med mig.

Detta är mitt nya jag:

Hej jag heter Linn. Jag älskar att umgås med Maria och co. Jag ser fram emot alla spelningar med DATE. Deras musik är inget jag lyssnar på hemma i ipoden, men det är musik jag mer än gärna dansar till på spelningarna. Att träffa alla andra människor på dessa spelningar är en av de roligaste sakerna jag gjort. ALLA nya vänner som jag mött. Det betyder verkligen allt. Dessa minnen som vi har skapat är minnen som jag kommer att bära med mig för livet och det är allt på grund av dansband. Nej förlåt mig- Modernt dansband. Jag kommer att åka på massa flera spelningar, jag kommer att nynna på låten alexandra, jag kommer att skapa fler minnen.

Så jag rekommenderar dig här och nu. TESTA, åk på en spelning, ge det en chans. Kanske är det inte just din grej, men tänk om det kommer att vara hur kul som helst? det vet du inte förän du har testat.

Det viktigate är ändå: SKÄMS INTE. Och det gäller inte bara för er som gillar dansband. För du kanske gillar, kaviar, opera, sniglar eller porr. Sluta skämmas och stå istället för vad du tycker. Det har jag börjat att göra och det är en av dom bästa känslorna som finns, att få släppa en liten sten från hjärtat.Midsommar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-06-25 @ 18:51:48
Nyss hemkommen från stugan. Är som en tradition att vi åker upp dit på midsommar och grillar. jikes vilket väder det var. Värsta spöregnet ena studne ochs en sol och sen regn. Ja vi åt inne. Våga riskera annat ;) Broder fick vara ute i regnet och grilla. Nu är jag så mätt så att magen står i 7 hörn.
Pågrund av vädret så tog jag ingen promenad. Annars brukar jag alltid ta en långpromenad när jag är i stugan. Tycker om att gå där.

Glad midsommar på er :)


Kungen blir 36 idag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-06-24 @ 19:52:27

Min kung fyller år idag. Hela 36 år blir han.
GrattisBeck - Levande begravd

Permalink - Film - Kommentarer (1)
2010-06-23 @ 22:11:56I en lekpark mitt i storstadsidyllen hittas en nedgrävd trälåda innehållande en känd och respekterad åklagare. Beck & co misstänker först en grovt kriminell MC-ledare för dådet, men man får snabbt omvärdera fallet när MC-ledaren hittas mördad i en liknande trälåda. Ganska snart upptäcks ytterligare ett antal trälådor och polisen inser att man är inne i en katt- och råttalek med en galen seriemördare. Polisutredningen visar efterhand att det finns ett svagt samband mellan mordoffren i form av en nio år gammal händelse, men vad Martin Beck inte anar, är att även hans eget liv står på spel, då mördaren har utsett honom till nästa offer..


Var och såg Beck - Levande begravd i kväll med Lisa och hennes kille Per. Jag diggar ju Beck filmer så det var med förväntan som jag satte mig i stolen. Bra film men Gunvald var lite för snäll ;)
Jag kan rekommendera filmen :) Det är en sån film som kommer hamna bland min filmsamling i bokhyllan :)Några dagar sedan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-06-22 @ 16:33:07
I´m back. Jag har haft mycket i tankarna och sånt. Har tagit ett stort steg. Så mitt liv var lite upp o ner en sväng. Jag gjorde något som jag tänkt på länge. Jag ville inte göra ett misstag och gå för fort fram så jag ansåg att det var bättre att tänka igenom det ordentligt. Jag skulle gissa att det står en massa skit om mig nu på vissa ställen och jag skulle oxå kunna skriva massor (sanningar dock) men jag tänker inte sjunka så lågt. Så jag stänger dörren nu och öppnar en ny.

En på jobbet rekomenderade Bacardi breezer mango idag. Så jag köpte en på vägen hem. Väldigt god faktiskt. Förut har vattenmelon varit min favorit bland dessa smaker men nu är det mango. Men hörde att den bara ska finnas ett tag. Men man kan ju hoppas att den blir så populär så de bestämmer sig för att ha kvar den :)Till dig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2010-06-18 @ 18:53:29

Så fort jag höll detta smycket i min hand så visste jag att den vill jag ge till Linn. En 4klöver betyder ju tur och jag vill att hon ska ha massa tur och få allt hon vill ha. Att hennes liv ska bli som hon vill. Jag packade me den på resan och gav henne den i hytten. Gav den med kärlek. Min underbara vän.

Kanske är nått sånt här jag skulle behöva nu för jag gissar att det sprids falska rykten om mig just nu men det är sånt man får ta antar jag. Och jag bryr mig mer om Linns lycka (även andra vänners lycka) än min egen. Vill att de jag älskar ska må bra.

Linn gillade smycket och ville ha hjälp med att få på sig det. Så nu har hon en bit av mig runt sin hals som ska försöka ge henne tur. Turen är hon värd <3
Hemma

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-06-18 @ 12:52:27
Jag har varit ute på en kort resa men orkar inte skriva om det nu. Eller lite kan jag ta. Jag åkte med 2 tröjor och en jacka på mig. Vilket resulterade i att när jag var på väg från SONY BMG (var dit och hälsade på Nina) så fick jag plocka av mig till linne. Det var sommar i Stockholm. Jag skulle ge henne en försenad födelsedagspresent så det var därför jag tittade förbi. Men känns lite som ombytta roller. Jag fick oxå en present. En EMD singel som inte har kommit ut i affärerna än. Jag var en av de första som fick en. Väldigt uppskattat kan jag säga.

Ska iväg och träffa Lisa snart. Hon ska köra en prova på vecka på mitt gym. Jag har sovit kanske 2 tim i natt så jag får se hur mycket jag orkar träna. Men lite är bättre än ingenting :)

Linn, krya på dig. Love you girl


Ute med jobbet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-06-15 @ 23:50:58
Skulle ut med jobbet i kväll. Vi var väll runt 70 pers. Det var själva skolan oxå.
Vi hade i förväg fått välja om vi ville ha kött eller fisk. Jag tog kött. Jag var lite skeptisk när jag såg maten men det var jätte gott :) Men innan vi skulle äta så möttes min förskola upp på en äng en bit nedanför. Alla utom jag och Cia hade med nått spritaktik att dricka. Cia ammar så henne förstår jag ;)
Helt plötsligt står jag med en kåsa i min hand med lite rödvin i. Hur gick det till?
Sen under middagen så kunde man handla i baren om man ville. Det gjorde inte jag. Ändå hade jag en öl i magen sen. Någon trollar ;)

Efterätten bestod i lite bär (gillade dem ej) en liten frukt, nått klet och chokladkaka. Och en kopp kaffe då. Väldigt god chokladkaka (frukten gilla jag oxå). Så jag var proppmätt sedan.

Det är sådan fin utsickt från Arctura. Lena B har höjdskräck så jag tycker det var tufft av henne att ens åka upp dit. Jag gillar höjder så jag satt och såg ut genom fönstrett och njöt av utsickten.

Och föresten när jag kom dit innan vi möttes, vad såg jag då? Jo en stor snöhög. Snälla säg att den var mycket större förut ;)

Nix pix
Sängen ropar


Mysko dröm

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-06-14 @ 19:09:05
Alltså drömmen jag hade härom natten är bara helt mysko. Det var som det var flera drömmar i en. Jag minns bara småbitar så jag tar dem.

* Jag är på ett tåg på väg från Göteborg. Stina dyker upp ibland. Jag har ingen sittplats men insidan påminner mer om en vänthall. Jag har ont i ryggen och står vid ett bord där 2 killar oxå står. Jag lägger mig över bordet typ och det är skönt för ryggen men lägger av med det för killarna tittar.

* Ligger i en soffa. Stina sitter i den andra. Stina säger åt mig att gå in i ett av rummen (fasten jag har ont i ryggen) för att hämta pengar som en kille (det är hans rum) har lånat av henne. Jag släpar mig upp men faller ihop skrikandes på golvet av smärtan i ryggen. Stina bara suckar.

* Telefonen ringer och det är min bror. Han ber mig vänta och plötsligt hör jag Anders röst i örat. (Min bror har aldrig ens träffat honom). Det var underbart att höra hans röst igen. Men jag får aldrig ur mig att jag saknar honom. Jag vill säga det men det fastnar i halsen.
Jag e fortfarande i huset med soffan och huset ligger i munkedal.

* Jag sitter brevid Emil i en soffa. Det sitter nån annan i den andra soffan. Vi säger ingenting

* Jag och Emil åker konstig hiss. Man kan välja hur hissen ska åka. Om den ska göra så vi åker upp o ner, berg o dalbana, under vatten osv.

* Str8 var med någonstans oxå

Jag var utpumpad när jag vaknade. Det var väldigt mycket på en gång.
Detta e ju bara smådelar ur drömmen oxå lixom.


Gäääsp

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-06-14 @ 16:37:45
Måndag. Ny vecka. Gissa vem som är helt slut i huvudet nu. Dock e halsen bättre. Inte helt bra men det går åt rätt håll i allafall :) Undra om det beror på all vitlök jag satte i mig igår.

Alltså det är 2 månader till Arvingarna dansen här uppe ungefär och Tobias går redan och gnyr ha ha. Förlåt Tobias om du ser detta ;)

19.00 är det tvättstuga. Tvätten är nerpackad i påsar så det bara är att sticka iväg.
Men funderar på att gå ner lite tidigare och kolla om de innan mig e klara tidigare för då hinner jag ner andra gången och lägga in ny tvätt innan top model sätter igång. Om jag inte somnar i en tvättmaskin ;)

Hade en mysko dröm härom kvällen men skriver om den sen
Vilket snurr :)


Gästbloggning: Emma Salomonsson

Permalink - Gästbloggare - Kommentarer (11)
2010-06-13 @ 20:40:48
Min polare Emma (Hummern) har fått äran att få skriva ett inlägg här i min blogg.
Hon är alltså en gästbloggare och jag måste säga att det var bra skrivet


Maria skrev tidigare ett inlägg om vad hon (Läs: HON!) tycker om människor som klagar och gnäller som värsta bitterf*ttorna över sin vikt men som ändå inte gör nånting åt det.

Om ni tycker Maria var orättvis, elak, blab la bla.. Då tycker jag ni ska sluta läsa nu, för dom som känner mig vet att jag är fan inte snäll när jag vill ha sagt det jag vill och vill få människor att fatta det också. So, this is my f*cking opinion!!
 Sen får folk ta åt sig hur mkt dom vill, ju  mer ni tar åt er desto mer har jag förmodligen träffat rätt på hur du är.

Jag har vägt som mest 110kg och det är inte så jävla längesedan, ca 4år sen ungefär.
Jag väger idag 30kg mindre..och inte fan blev jag 30kg lättare av att sitta på röven och inte göra nånting.

 

Många av er klagar på diverse problem hit och dit och smärtor hit och dit som gör att ni kan inte göra si och inte göra så..

 

Jag hade ont i ryggen, knäna, höfterna, axlar och nacke för inte nog mer ca 50kg övervikt så har jag och har alltid haft väldigt stor byst och med extra vikten bidrog det till en enorm belastning på hela kroppen.
Oh my bad, jag hade inte, jag HAR fortfarande ont.. Dels för att den kraftiga övervikten har gjort att jag för alltid kommer att ha belastningsskador på dessa delar av kroppen och sen för att jag jobbar inom vården, MEN de sist nämnda är mitt eget val o våga f*n inte säga att ja ska byta jobb bara för det för jag trivs fruktansvärt bra o har inga som helst tankar på o sluta så ja vill inte höra det från ngn annan !
Åter till ämnet, jag har ont, fruktansvärt ont vissa gånger.. men vad gör jag åt det? JO! Jag rör på mig, för jag vet (och säkert ni alla som läser detta också, bara det att vissa inte vill inse det),  att ju mer man rör på sig desto mindre ont gör det för kroppen vänjer sig tillslut vid motionen samt att ju mer du rör på dig desto mer kan du gå ner i vikt och DET bidrar ju om något till att smärtan minskar för då behöver kroppen inte bära på den extra vikten under motionen.

Förövrigt så är jag också hjärtopererad.. Jag har sen jag började fatta saker o ting när jag var liten fått höra att jag ska ta det lugnt med träningen, inte anstränga mig så mkt för att inte belasta hjärtat. Sen fick jag astma (Men faktiskt inte av övervikten ^^, utav vad är inte relevant), och ni som har astma eller liknande sjukdomar vet hur jobbigt det kan vara att träna lika mycket som en frisk människa utan att få problem. Detta då tillsammans med allt det andra gjorde att jag inte kunde träna som jag kanske velat, men ju mindre jag tränade desto latare blev jag och använde till slut mina sjukdomar som ursäkt för att slippa all sorts träning.

Ju äldre jag blev desto mer medveten blev jag ju också om kost och träning och är idag väldigt intresserad av detta och läser ofta och gärna på om bl.a olika dieter och träningsformer för bästa reslutat för mig själv. (Vad andra anser.. vet ni vad? Det SKITER jag i :D)
Och ju äldre jag blev desto mindre och mindre tyckte jag om mig själv ju mer vikten ökade.

2006 började jag på min första modifast kur (www.modifast.se) enligt läkarens rekommendationer och jag gick på s.k. ren kur i 12v .. vilket innebär 4 påsar om dagen och INGENTING annat under  12v tid. Enbart rent vatten (dvs inte ens kolsyrat) och svart kaffe utan socker/mjölk och desamma gällde te.
15kg lättare och riktigt jävla stolt över mig själv…. Sen gick det nedåt igen.
Fick ingen hjälp från varken läkare eller dietist efter dieten för att lära mig hur jag skulle behålla vikten, och därför gick jag upp allting igen.  Och återigen föll jag ned i mat depressionen och sket blanka fan i vad jag åt och när ungefär.

2008 kom min räddning!
Viktväktarna…  Jag själv anser att detta är det bästa som finns på långsiktig viktminskning.
Inget emot GI, LCHF, Atkins o allt som finns, men det är ingenting för mig. Självklart är vi alla olika, och olika sätt funkar olika på oss alla.
Men för mig är det viktväktarna som gäller.
Mellan Oktober 2008 – Augusti 2009 hade jag gått ner sammanlagt 27kg!

Tyvärr hände det flera dåliga saker inom familjen så ingenting jag tänker ta upp här, under hösten 2009 och jag gjorde allt för o hålla mig till maten jag skulle och träning. Men tyvärr gick det si så där och jag började gå upp i vikt igen.
Våren 2010, nu i våras alltså :P Hade allting som tur var lugnat sig och jag kunde pusta ut, men då hade vågen stått stilla för mig ett jätte tag så jag bestämde mig för att köra en ren kur på 4v med modifast igen även fast jag inte är så förtjust i dessa pulverdieter, men det gjorde jag iaf som ett sista försök att återfå min motivation och nu är dessa 4v slut och jag är inne på min sista vecka av avtrappningen, vilket innebär att jag nu under Juni månad har bytt ut 1påse soppa mot 1mål mat / vecka =) Så om 1v får jag alltså lov att äta 4mål mat om dagen igen !

När jag började med modifasten i Maj började jag också om ifrån början med träningen.
Jag betalar för gymkort varje månad och tänkte fan utnyttja detta också. Så jag hade som mål minst 2-3ggr/vecka, men det har blivit 4-5 haha men det e ju bara bra ..right?! :D
Och nu har jag kommit till det stadiet att jag faktiskt få abstinens om det går 2dagar mellan träningen…Vilket bevisar för mig att jag mår sååå mkt bättre när jag får träna.
Om de inte syns på vågen så iaf märker jag det kroppsligt !
Jag har fortfarande ont, men det känns så mkt mer sällan nu för tiden!

Så efter ren kur 4v och stenhård träning visar vågen på -11kg! :D
och måttet runt magen visar -12cm.. Hallelujah för mig!!! 

Helt ekelt, med detta inlägg vill jag bara få folk att fatta.
Oavsett din vikt, oavsett dina smärtor så kan man alltid börja någonstans!
En promenad runt huset/lgh, byt ut godis/chips mot frukt, bär och grönsaker.
Jag kan ärligt talat säga att bär med ex mjölk eller fruktsallad, grönsaksstavar med dipp.. Smakar faktiskt godare än allt de där onyttig!

Men för att livet ska vara roligt ändå, klart man ska få unna sig!!
Men inte varje dag och med MÅTTA! 

Det finns inga som helst anledningar till att inte lyfta på röva och börja röra på sig eller att inte byta ut de onyttiga.
Det är isf, ren och skär lathet för alla kan göra nånting även om det är lite..

Kan en man utan ben och armar vinna OS guld så kan väl DU välja ett äpple framför kexchokladen ? :D
 

Over and out! // renovation.blogg.se


Hon har verkligen en poäng i det hon skriver. Alla mår dåligt ibland men då kämpar man vidare precis som Hummern har gjort och tillslut ger det resultat. Tack för ditt bidrag Hummern :)


Mitt namn

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-06-12 @ 15:42:56
Verkar som de ändrar vad namn betyder med åren. När jag var liten så hade jag en mugg där det stod att Maria betyder kärlek. Men om man ska gå efter vad som skrivs numera så ser det ut så här

Maria: Gåva, älskad
Hanna: Nåd
Gerd: Skydd

Kanske ska påpeka att jag heter Gerd och Hanna i andra namn :)
Nåd. Tja det kan ju ha att göra med att jag är för snäll och ofta låter folk köra med mig. När de ber om nåd så säger jag okej. Även om jag numera har börjat sätta ner foten lite.
Skydd ja. Jag skyddar dem jag älskar med näbbar och klor. Men Gåva och det här. Kärlek kan jag ju förstå för jag har mycket kärlek att ge.


ATC

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2010-06-12 @ 14:51:37

Lite nostalgi. När dessa kom så gämnfördes de med A-teens eftersom det var 2 killar och 2 tjejer. En mörk tjej, en ljus tjej och samma med killarna. Satt och kollade efter deras videos härom kvällen. Det var nån låt jag reagerade på "Oj är det de som gör den här". En annan sak de har gemensamt med A-teens är första bokstaven i gruppnamnet. De heter ATC.


Så det kan gå ;)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-06-11 @ 10:08:28
Ett gäng män planerar inför en skoterresa. 2 dagar innan resan säger Jannes fru ifrån och talar om att han inte får åka. Jannes vänner blir irriterade men vad kan de göra?
2 dagar senare anländer kompisarna till stugan och ser att Janne redan är där. Han har varit och provkört och höll som bäst på att svepa tredje ölen!
Vad i helvete! Säger de. Hur länge har du varit här? Hur i helvete övertalade du din fru?
- Jag kom igår, svarar Janne.
Jag satt hemma i soffan när min fru smög upp bakom mig. Hon hade köpt och satt på sig ett sexigt nattlinne. Hon drog iväg mig till sovrummet och där hade hon tänt en massa ljus och strött ut rosblad över hela sängen. På sängen låg det dessutom rep och handbojjor!!!
Hon beordrade mig att sätta på henne handbojjorna och binda fast henne i sängen, och sen sa hon, - Gör vad du vill!
- Ja, och här är jag...


Skön dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-06-10 @ 22:06:27
Den här dagen har verkligen varit skön. Tyvärr ska inte resten av veckan fortsätta så men man fick i allafall njuta en dag. Är sommaren över nu? ;) Skämtar bara :)
Hade linne på mig idag. Skönt när det är varmt men opraktiskt när man ligger fastknuten på en bänk av ungarna och de her gräs över hela mig. Kom en massa innanför linnet.
Bussade ungarna på Tobias en hel del idag. Han tyckte jag var dum ha ha.
Fast när han bussade tillbaka så var det inte lika kul ;)
Härligt för barnen att ha 2 st att leka med :)

Jag känner mig lite tjock i halsen. Jäkla Maja. Säkert hon som har gett mig det.
Men har druckit lite varmt nyss och ska snart sova och i morgon får jag soooooova hur länge jag vill. Fan vad skönt. Jag bokade föresten om bodypumpen till i morgon men drog en sväng till gymmet idag ändå + att det har blivit en hel del promenerande idag. Jag sa till Mikkis att när jag hälsar på i sommar så ska vi ut och kvälls vandra ;)
Såklart på dagen med men hon är som piggast på kvällen sa hon så det var därför jag sa så.
Hoppas på bra väder så vi kan vara ute mycket och detsamma säger jag om Stockholm.
Får se om vädergudarna är med mig.

Nu ropar sängen på mig

Tjing


Gnäll och gny men gör nått då

Permalink - Allmänt - Kommentarer (13)
2010-06-10 @ 21:06:43
Jag är en sån som rör en hel del på mig. För att må bra helt enkelt. Jag vet att om jag inte rör på mig så blir min kropp något jag inte vill ha. Och jag har alltid varit en kämpe.
Jag var större förr. Haft ont i kroppen pågrund av min stolek osv. Men mår mycket bättre nu :)

Men det finns de som gnäller och gnäller för att de är så feta, de orkar ingenting osv. Inte så konstigt de rör ju inte på sig. Är det jobbigt så börja med något lätt då och arbeta er uppåt. Många skyller på att de är för stora. De vill ta genvägar. Men sen sitter de där och blir allt större. Jag tycker inte synd om er.

Är det jobbigt för er att ut och gå? Börja då gå en liten bit i taget. Eller träna hemma. det finns massor med sätt men ni är lata helt enkelt. Sure bli arg på mig men det är sant.

Jag har en kompis som har varit större än många av dessa gnällspikar och hon har klarat det. Hon har kämpat som en gris och visat att man kan om man vill (är skit stolt över henne). Ja man får lida och ja det är jobbigt men vill man vara fin (och må bra) så får man lida pin. Så sluta sitt där och gnäll folk. Det är inte synd om er.
Ta tag i det istället


Vilket snurr

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-06-10 @ 08:33:13
Sitter på jobbet. Är tidig precis som i går men i går var jag ännu tidigare.
Men finns en anledning.

I går gick jag upp svintidigt eftersom jag skulle vara på körskolan 7.00. Trodde jag.
Jag kom dit 6.30 eftersom jag måste anpassa mig efter bussarna. Min körlärare var där och undrade vad jag gjorde där. det visade sig att det inte var onsdag jag skulle köra utan torsdag.
Gissa hur glad jag var då ;)
Så det var bara att bege sig till jobbet. Ingen ide att åka hem. jag skulle börja 9.00 men 7.10 dök jag upp. När jag stod i omklädningsrummet så går Lena N förbi
Lena: Hej maria
Jag: Hej
Hon backar tillbaka
Lena: vad gör du här?
Det blev typ standar repliken den dagen ;)
Men jag började jobba direkt istället.

Så idag fick jag gå upp tidigt igen. Att sitta och vänta i 30 min när man e trött är ingen höjdare. Men körningen gick bra :) Både jag och körläraren var nöjda.

Och nu sitter jag här och lyssnar på radio rix i min mp3. EMD är gäster och det kan man ju inte missa :)
Efter jobbet ska jag iväg och villa bort mig inne i rådhuset och i kväll blir det bodypump.


Dagen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-06-07 @ 22:38:18
Dagen började me att pappa ringde och undrade om jag vaken. Tja jag skulle ju till jobbet så ja. Du är i tidningen sa han. Toppen. Jag misstänkte det eftersom jag varit med på op.se
När jag öppnade tidningen på bussen insåg jag att bilden inte var liten heller.
När jag kom till jobbet så knalla jag in i personalrummet för att kolla bilden igen. Där inne satt tre arbetskamrater. Det första jag får höra är *Vi har redan sett dig i tidningen*
En annan sa *Och längst fram oxå*
(Jag stod längst fram i publiken)

Mina arbetskamrater tror föresten att jag är ute efter Tobias (praktikanten) bara för att jag snackar mycket me han och håller på. Blev ju inte bättre idag när de fick veta att jag tvingat me mig Tobias på dans i sommar. Han är ingen dansbands kille men jag sa att han hade inget val och att han fick välja mellan Streaplers, Arvingarna eller Highlights. Efter mycket kvidande så valde han Arvingarna.
Jag kanske får magsjuka sa han. Tss du ska med även om du är i koma sa jag då. Jag lär hamna i koma efteråt sa han. Gör inget för då har du ju ändå varit där sa jag.
Nu får jag se till att han åker dit oxå ;)
När jag knallat runt på hans avdelning så sa en i personalen *spanar du?*
Tror inte ens hon trodde på mitt nej. Och bara för att jag vill ha me Tobias på dans så betyder det inget.
Men jag får skylla mig själv antar jag. Första gången Tobias dök upp så tyckte jag att han var en pudding och det sa jag till Lena. Det har mattats av nu. Han e fortfarande fin men det enda jag känner e att jag vill bli hans vän :)
Men att övertyga personalen om det är lättare sagt än gjort.

Ha ha Tobias fick mig att skratta. Jag hade slutat för dagen och eftersom bussen ej skulle gå än och jag såg han i personalrummet så gick jag dit och vi började snacka om åldrar osv. Jag sa att jag kände mig lite gammal nu när jag såg alla studenter för det är 10 år sedan jag tog studenten. Då stirra han på mig som om jag var skvatt galen. *Säg inte att du är 30* sa han då. Näe inte än. Jag blir 29 i år sa jag.
Oj då, han hade trott att jag var betydligt yngre än så. Det är ganska vanligt i oförsig men aldrig har jag sett någon bli så förvånad.

Nej dags för sängen. jobb + träning inplanerat i morgon.

Tjing


Träning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-06-07 @ 16:12:08
Jag gjorde ett test på en sida vilken träning som skulle passa mig. detta blev mitt resultat

Du är: Swinger - passionerad och impulsiv

Swingern är ett riktigt energiknippe som är impulsiv och älskar att ge sig i kast med nya motionsformer.

Det får definitivt inte vara för schemalagt eller för enformigt.


Personlighet:
Du är varm, engagerad, uttrycksfull och passionerad. Du hatar rutiner och fasta scheman och trivs bäst med arbetsuppgifter som stimulerar din kreativitet. Du vill kunna utveckla din energi och använda din gnista och entusiasm.


Fitness:
Med sitt stora behov av konstant variation är swingern den perfekta kandidaten till crosstraining. Eftersom du lätt blir uttråkad är det bäst att välja flera olika träningsformer som du kan variera allt efter humör. Det skulle t ex kunna vara inlines när solen skiner och dans när det regnar. Du blir uttråkad om du försöker göra samma sak dag ut och dag in. Anmäl dig till olika lopp t ex genom ditt jobb - då tvingas du nämligen att gå, löpa eller åka inlines hela vägen till målet. Pilates kan användas både för träning av flexibilitet och styrka.


Peak:
Du toppar helt enkelt mitt på dagen. Medan alla andra tar sig en lur eller slappnar av lite efter lunchen bör du skaffa en träningskompis och tillsammans bränna energi på motion.


Träningsmöjligheter

KONDITION: Orientering, jazzdans, mountainbike, triathlon, squash
STYRKA: Bodypump
SMIDIGHET: Pilates, hemmaövningar för smidighetRis och Ros

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-06-06 @ 13:54:53
Veckans ris    :thumbdown:
Erik Grönwall - Somewhere Between A Rock And A Hard Place Veckans ros    :thumbup:
Eric Saade - Masquerade


Morning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-06-06 @ 11:06:26
Good morning to the people

Söndag = trött dag.
Slår fan aldrig fel. I o försig så har jag drömt en massa i natt. Och när jag vaknade så började jag tänka på det som Linn och jag pratade om i går. Om en sak som hände mig tidigare i mitt liv.
Jag började tänka tillbaka på den tiden.

Men men ingen rast, ingen ro. Sure jag är trött men har saker att göra idag.
Så vi höres :)


Känner du för en bloggdesign?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-06-05 @ 19:45:22
Finns sidor där ute som gör bloggdesigner åt folk för en summa. Jag kan oxå göra det men skillnaden är att jag är billigare.
Jag tar bara 100 för en design och kan du inte med att lägga in den i din blogg så hjälper jag även till med det utan extra kostnad. Är du intresserad att beställa en design så maila till a_special_place_in_my_heart@hotmail.com

Jag gör doc bara till blogg.se


Eric Saade i Östersund

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2010-06-05 @ 18:34:17
En gång avklarad. 1 kvar. ja han kommer ju tillbaka i slutet av juli.
Men jag ska ta det från början :)

Meningen var att allt skulle vara utanför Kärnan men de misstänkte att det kund ekomma en hel del folk så de flyttade till torget. Signeringen skulle doc (Ja jag stavar med bara C) vara inne på Kärnan.

Medans jag stod och väntade så tar jag upp mobilen och ser att jag har ett missat samtal. det var pappa så jag ringde upp för att kolla vad han ville. Han bad mig kolla åt höger. Ha ha då hade han precis dykt upp där. Vi pratade lite innan han försvann.

Först var det en tallangjackt. 6 tjejer sjöng. sen skulle publiken rösta fram 3 st som gick till final.
Jag hejade på en liten söt tjej som sjöng om friheten. Hon gick till final men vann inte.

 


Snubben som höll låda hela tiden hette Erik och var tydligen från Östersund men bor nu i Hudiksvall om jag fattade det rätt. han tyckte att vi i publiken skulle sjunga manboy för att locka fram Eric Saade. Jag misstänkte att Eric satt i minibussen som just hade kört in på parkeringen en bit bort.
Musiken sätts i gång och vi i publiken börjar sjunga. Vad händer? Jo den där Erik kommer fram till mig med micken. Varför dras microfoner till mig? Inte höll han den där en kort stund heller. Så jag fick sjunga i den ett bra jäkla tag. Han bara står och glor in i mina ögon och ler.
Sen hoppar han i väg och Eric Saade hoppar ut från minibussen.
Han är snyggare live. Den saken är klar. inte stod han still mycket heller. Hoppa ner på marken några gånger oxå och var fram till publiken.
Konstigt att det inte var ett jäkla tryck me tanke hur mycket folk som var där. Det gick smidigt tycker jag :)


     

    

Sen bar det av till Kärnan. Värsta kön blev det.
När den här killen ler sitt speciella leende så ja går inte att beskriva :)
Eric: Du kommer väll till yran när jag spelar?
Jag: har redan bokat in det
Eric gör tummen upp och ger mig det där speciella leendet

Jag glömde fota när jag var precis framför han doc.
He och jag och Eric har en sak gemensamt. Vi har båda skrivit våra autografer på en 20a :)
Kom att tänka på det när jag såg sista bilden här.


 


Elins student

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-06-04 @ 23:05:57
Snaaaark. Vad trött jag är. Ont i knäet har jag oxå. Undra om jag sträckte det på nått vis när jag var och simmade idag.

Innan simningen så var det doc dags för att ta emot Elin som tog studenten idag. Jisses det är 10 år sedan jag tog studenten. Jag kände mig plötsligt gammal.


   

Som sagt så blev det badet sedan. När jag kom dit så fick jag syn på en moped och jag var tvungen att le när jag såg att det stod DAT på den. Fattades bara ett E så hade det blivit DATE.
Jag börjar fundera på om jag har något virus i kroppen. Träningen i går kändes inte alls bra och idag kände jag mig oxå sisådär och bland annat huvudvärk när jag simmade. Som tur är så bär jag med mig huvudvärkstabletter i handväskan så jag tog en när jag gick från badet.


 

Såå drog jag hem en sväng innan Tobias dök upp. I famnen hade han min nya skrivare som bara är nån månad försenad. Glad överaskning för jag hade ingen aning att den hade kommit. Sen drog vi iväg till mamma o hämtade presenter innan vi åkte hem till Elin för middag. Det var en hund där oxå som heter Maja. En jackrussel. Hon var inte still mycket. Hon sprang runt runt. tyckte nog det var kul med så mycket folk ;) 

Grattis på studenten Elin :)

     Tävling

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-06-04 @ 10:49:33
Jag är med och tävlar om en resa till London ( www.sas.se/sv/resmal/flyg-till-London ) på http://www.sas.se/sv/erbjudanden/Bloggresan/?vst=true Vore kanon om jag vann den så jag kunde hälsa på Tiia. Jag mins inte när vi sågs senast. Och att få träffa henne igen efter all den här tiden vore underbart. Vi sågs ju sällan innan hon flyttade oxå eftersom hon bodde i en annan stad men nu är det totalt omöjligt att ses :(
Men vinner jag så får vi falla i varandras armar igen <3
Hon är anledningen till att jag är med i tävlingen.Sen natt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-06-03 @ 14:59:56
Somnade sent i natt. Men var inte speciellt trött när jag vaknade. Doc gillar jag inte drömmen jag drömnde. Blä.
Innan jag somnade snackade jag med Linn i telefonen. Hon och Cissi var på grönan och såg Date. Fick även lyssna på lite musik. Det tackar jag för :) Efter spelningen fick jag inte bara Linn i örat utan även Björn och Emil. Och det ska vara Linn till att kliva in i deras buss och hamna i Örebro ha ha.
Linns blogg finner ni här http://lodjuret.blogg.se/

Nya killen på jobbet är som mig. En sån som kan ligga på backen och brottas me barnen.
Bra så får ungarna lite variation :)

I kväll blir det bodystep + lite gym men innan dess ska jag krypa ner en stund i soffan

Tjing


Frust

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-06-02 @ 22:57:08
Har suttit i flera tim för att fixa det sista med Tiias nya design. Fixade även en ny blogg där jag la upp den så hon får se hur det ser ut. Så får hon säga om något borde ändras. Jag och koder alltså. Man lär sig ju med tiden men för tillfället så tar det lång tid för mig att få till det men det går tillslut :)

Linn ringde några gånger oxå så jag fick höra Date spela. Tack gumman
Hoppas du och Cissi hade roligt :)

I morgon börjar jag 1 tim tidigare än vanligt. Zzzzzz
Men även om jag är jävligt morgontrött så föredrar jag att börja tidigare. Då får man ju sluta tidigare oxå ;)
Jag ska jobba för en arbetskamrat som inte kunde vara där så tidigt som det behövdes.

I morgon börjar Tobias oxå. En kille som ska praktisera på orange (jag jobbar på blå). Han ska testa i 2 veckor först och går allt bra så stannar han i sammanlagt 3 månader. Han var och hälsade på tidigare i veckan. Och vi fastnade för varandra direkt. Han var jätte lätt att snacka med. Kanon att det dyker upp en kille. Jag anser att alla förskolor borde ha minst en kille bland personalen. Bra för barnen. Tobias fyller 20 i år så han är väldigt ung men det ska börjas i tid :) Själv började jag redan som 14 åring.
Vem vet, kanske finner jag en vän i Tobias. En jag kanske kan umgås med även utanför jobbet

Nej jag borde göra mig i ordning för sängen

Tjing


En bra överskrift?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-06-02 @ 15:55:40
Kom inte på någon.

Mår lite konstigt. Ska strax lägga mig i soffan och vila. Tur att jag inte har något inplanerat idag. Det enda jag skulle göra efter jobbet var att möta Amanda en snabbis.
Träning har jag inte inbokat fören i morgon och på fredag så.

På fredag blir det även en student att träffa. Elin tar studenten och jag tänkte vara på plats när hon går ut. Jisses känns som det var nyligen jag tog studenten men det är hela 10 år sedan


EN BLONDINS ÅRSDAGBOK:

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-06-01 @ 17:21:16
EN BLONDINS ÅRSDAGBOK:

JANUARI: Lämnade tillbaks en scarf för den satt för hårt.

FEBRUARI: Blev sparkad från apoteksjobbet för att jag inte kunde trycka etiketter. Flaskan fick ju inte plats i maskinen!!!

MARS: Blev riktigt glad. Lyckades lägga ett pussel på bara tre veckor fast det stod 2-4 år på kartongen!!!

APRIL: Satt fast i en rulltrappa hur länge som helst under ett strömavbrott.

MAJ: Försökte mig på att åka vattenskidor, men hittade inte en enda sjö med utförsbacke!

JUNI: Förlorade en tävling i bröstsim. Fick reda på att de andra hade fuskat. De använde armarna!!!

JULI: Blev utelåst från min bil i en regnstorm. Bilen blev dyngsur för taket var nedfällt!!!

AUGUSTI: Kunde inte ringa 112. Döh... Det fanns ju ingen tolfte knapp på telefonen!

SEPTEMBER: Försökte komma underfund med varför det var så många W på M&M-godisarna.

OKTOBER: Jag hatar M&M. De är så svåra att skala!!!

NOVEMBER: Bakade kaka. I receptet stod att jag skulle separera 12 ägg, så jag fick låna ihop 12 skålar.

DECEMBER: Gick på disco där man skulle vara minst 18. Det tog ett tag att samla ihop 17 pers som kunde följa med...

Pust, vilket år!!!


RSS 2.0