Låtar som tar en tillbaka

När jag jobbade på särskolan så var det en liten grabb som hade låtar för speciella personer. Kan vara en låt man sjöng för honom ofta. Jag brukade sjunga denna och när jag sa mitt namn (han hade dålig syn) så började han nynna på denna.Tisdag, vad annars

Dagen började me att jag missade bussen. Den var tidig för en gångs skull. Tack för den :P Jag fick vänta ett tag i stan tack vare det eftersom första bussen inte han ner till den jag brukar ta. Det är det jobbiga me att byta buss på vägen. Jag skulle bli 10 min sen. Men jag var inte den ende. Maja var oxå det. Träffade henne i stan. Sen att smyga in på jobbet var lönlöst då Tobias gastade *Skulle inte ni börja 9* när vi kom knallande. Aja jag är tidig de andra dagarna så det går väll gämnt upp ;)
När jag kommit ut på gården kom ett av mina barn fram och sa att han hade en sak till mig. Jag följde med honom in och han pekar på en påse. När jag kollar i den ser jag en ros som är typ av nått fjäderaktikt och en skål med texten Jordgubbar. I skålen fanns det jordgubbar. Mums. Han fick sig en kram. Han ska sluta hos oss och börja skolan till hösten. Alltid lika trist när de flyger ut.

Hurtbulle

Idag var jag en hurtbulle och cyklade till jobbet (Blir typ 2 mil enkel sträcka. Kortare med bil dock). Eftersom jag tänkte att det blir nog kallt att cykla så tog jag jacka. Gissa om jag ongrade det sen ;) Jag svor lite över backarna när jag skulle hem. Absolut mördarbacken som jag kallar den ha ha. Backarna e inte ens roliga när jag ska ner för dem för det är vägar nedanför så jag måste brommsa.

Jag tvättade håret i går men var tvungen att göra om det idag. Ungarna hällde grus i huvudet på mig. Inte uppskattat av mig. Och medans jag låg i badkaret kom jag på att jag snart skulle ha tvättstuga. Så det blev på med kläderna igen efter jag gått upp av att telen ringde. Åskan började och regnet öser ner så jag har fått kuta mellan lyan och tvättstugan men ändå blivit jätte blöt. Nu ska jag dock bara dit en gång till. Sen ska jag ta av mig alla kläder, göra en kopp choklad och krypa ner i soffan en stund. Titta på Lois o Clark. Aldrig fel på lite Dean Cain ;)

RSS 2.0