Fel kör vann

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-31 @ 21:49:57
Yepp det klassiska. Fel vann. Men allvarligt. Visst har Hannas kör varit riktigt bra men de dödade faktikst en av sina låtar i kväll. Eriks kör var lätt bäst i kväll. Hade verkligen hoppats att hans kör skulle vinna. Inte bara för deras skull utan oxå för de som skulle ha pengarna.
Erik hade verkligen valt ett bra ställe att ge pengarna till.

Ja man får ta det onda med det goda. De kom i allafall till final. Och kanske det där stället i Uddevalla kan få lite hjälp ändå nu när de har fått synas i tv. Hoppas kan man ju.
Men nej svenska folket, där gjorde ni en tabbe


Snön faller ner

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2009-01-31 @ 14:18:13
Sitter och tittar ut genom fönstrett. Det snöar. Men det snöar på det där vackra romantiska sättet. Svårt att förklara men man tycker det är mysigt att titta ut. Jag ska snart ge mig ut i det.

Mins ni att jag sa att jag skulle sova ut i morse. Jag är ju bra rolig. Jag vaknade och tittade på väckarklockan och den stod på 7.15 typ. Ha ha jag min nöt fick för mig att det var vardag och satte mig snabbt upp för jag var ju på väg att bli sen till jobbet. Då kom jag på att det  är ju lördag. Jag brukar ha svårt att somna om men i morse gick det. Vakna igen en stund senare. Eller vakna o vakna. Halv vaken snarare och jag skulle vända mig. Det gick knappt. Halva jag var typ blytung och armen existerade typ inte kändes d som. Jag lyckades vända mig tillslut och försvann in i drömmarna värld igen.

Tokyo
You've got the rhythm in you
High and low
She's gonna do it to you
Tokyo
You've got the rhythm in you
High and low
She's gonna do it to you

Nej nu blir det te och sen ut i snön

Tjing


Fredag snart slut

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-01-30 @ 23:45:38
I morgon ska jag sova ut. Jag mins inte när jag sov ut ordentligt senast. Kanske därför jag e lite mörk under ögonen. Är så mycket som far runt i mina tankar så fastern jag sover så får jag ingen vila. Och sedan ska man upp tidigt lixom. Men i morgon ska jag först sova o slappa i sängen på alla sätt och vis och sen får vi se. Kanske det blir att fixa till i badrummet. Skura och hålla på. Alltid härligt när sånt är fixat och man känner doften av rent badrum. Och sedan ska jag lägga på min nya badrums matta som jag fick i julklapp. Okej att städa badrum är inte att vila men eftersom jag är ledig i morgon så behöver jag inte gå upp tidigt för att skura badrummet lixom ;) Vila först, sen arbete :)

Känenr mig väldigt trött så det blir nog ingen sen kväll det här. Okej klockan är snart tolv men bara för att det är fredag så tänker jag inte vara vaken till 3. Nej krypa ner i sängen med en bok, d låter lockande.

Nattelinatt


Brum brum

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-30 @ 14:56:26
Var på körskolan idag. Med tanke hur det gick sist så var jag väll inte direkt överlycklig över att åka dit ha ha. Förra gången gick det verkligen dåligt. Till o med sämre än första gången jag körde. Men man har ju sina sämre dagar helt enkelt. Idag gick det faktist bra. Den bästa körningen hitils, tycker jag i allafall.
Vad körskoleläraren tycker är en annan 5a.
Vi åkte förbi värsta gröna bilen o jag sa att den borde gröna laget i körslaget ha.
Ja de är ju i final nu sa han då.

Apropå körslaget ja. Finns det någon rättvisa så vinner Uddevalla i morgon. Men jag vet att allt kan hända i sånna här program. Men men bara att hålla tummarna för Team Erik i morgon.

Ska strax ta mig en liten promenad. Får klä mig varmt. Gimme me summmmmmmer.
Fryser fan hela tiden

De snackar bowling på radion. Vad sugen jag blev på att bowla nu.


Stjärnorna i gröna laget
Ni ska vinna hela slaget
Ni är coola, ni är balla
Heja heja UddevallaHa ha ha ha

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2009-01-29 @ 00:38:32
Skrattar så tårarna rinnerKissemiss

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-26 @ 00:41:19
Nej jag har inte Nissekisse här. Även om det vore trevligt ;)
Denna krabat heter Curry Curry och ska vara hos mig i några dagar.

Jag älskar djur, absolut katter så det är kul att ha lite kattbesök.
Känns lite annorlunda bara. Är några år sedan jag hade katt.
Är ju så van att vara själv. Nu får vi se om jag får någe sällskap när jag ska sova :)

Dax att natta

zzzzzzzz


Rockbjörnen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-22 @ 22:17:18
Har suttit och kollat på rockbjörnen fastern jag inte har tid.
EMD tog tyvärr inget pris men bättre lycka nästa gång :)
Får hoppas på gaygalan för dem nu.
Ola fick sin första rockbjörn. Han har varit nominerad massor av gånger men aldrig vunnit.
Men tråkigare programledare får man leta efter.
Nu ska jag vattna blommorna och fixa lite mer innan jag ska sova

Tjing


Hur ska jag hinna?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-22 @ 16:40:49
Har just kommit hem. Har haft mycket att göra de senaste dagarna. Är så trött men ingen rast och ingen ro. Måste städa en massa så det är klart tills på söndag. Jag hinner inte i morgon, lördag eller söndag. Visst hade jag kunnat städa tidigare om jag vetat om detta tidigare. Fick reda på det i går lixom. Sen har jag annat att göra oxå. Så det måste bli full fart. Får he på hög musik så kanske det hela går lite bättre. Kommer inte få vila på flera timmar *flås*
Ska bara slänga i mig nått ätbart. Går inte att städa och allt annat jag ska göra på fastande mage. Sen blir det full fart.

Tjing


Onsdag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-01-21 @ 10:23:30
Sitter på jobbet och har en stund över. Har hämtat en kopp kaffe och försöker slappna av lite.
Har märkt lite skillnad på mig i dag och jag tror att det är tack vare Hummern. Jag fick prata ut lite i går via sms med henne. Hon lyssnade osv och även om problemet fortfarande är kvar så känns det skönt att fått prata ut lite om det med någon.
Märkte på mig att jag kände mig lite piggare innom mig idag. Jag åkte madrass med ungarna och höll på och de tyckte det var jätte kul att en av fröknarna ville åka med dem. Fick motion till på köpet. Man ska ju upp för backen oxå lixom.

Apropå Hummern så drömnde jag mardröm om henne i natt. Först var det nån som dog (jag mins inte vem) och sen fick jag veta att Hummern dött i en hjärtatack. Jag blev helt knäkt. Plötsligt var jag på jobbet i drömmen och jag grät och grät. Det första jag gjorde när jag vaknade var att smsa Hummern.

Nej borde ta och klä på mig och gå ut igen. Rasten är typ över nu.
Undra när jag kommer hem i kväll. Har en del saker på schemat både idag och i morgon.

Hummern jag vill inte förlora dig <3


Brrrr

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-20 @ 22:56:29
Mina händer är kalla *blåsa liv i*
Sitter och dricker en smootie till kvällsfika. Blev riktigt god.
Hade lite frukt/bär mix i frysen som jag använde mig av.

Denna vecka är full med saker att göra. Frågan e ju när jag lyckas komma hem i morgon och torsdag. Har en känsla av att det som ska göras kommer att ta tid. Men men det måste göras :) Hinner inte ens hem en sväng efter jobbet.

Saknar min Hummer. Sitter och smsar lite med henne nu .Jag önskar att hon bodde närmare. Kostar en förmögenhet att åka och hälsa på henne i Göteborg. Och båda jobbar vi + att hon ibland jobbar helger oxå. Så det är inte det lättaste att ses. Blir nångång per år om man har tur. Hon ska se om hon kan komma upp hit om några månader. Men det är inte säkert men jag hoppas. Hon har bara varit hit en gång. Tänk att det har gått så många år sedan vi fick kontakt. Känns inte som att det var så länge sedan.
Men det är över 6 år sedan nu.

Nej ska ta och dricka upp den här så blir det tandborstning sen :)

Tjingeling


Melodifestivalen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-19 @ 21:28:28
Snart dax för melodifestivalen. Jag tillhör dem som faktiskt går efter låten så som man ska göra. Skulle en artist jag verkligen gillar sjunga en skit låt så skulle jag säga det. Om jag skulle rösta så är det för låtens skull inte för artisten. MEN om nu en artist man gillar gör en bra låt så är det såklart ett plus.
Även när det är en artist jag inte tål försöker jag vara rättvis. Förra året så hade 2 artister som jag inte tål en varsin bra låt.

Men om jag nu ska räkna upp de artister/band som är med i år som jag tycker är nått att lyssna på utan att ha hört låtarna än så är det dessa

  • Scotts
  • Alcazar (e lite osäker där eftersom jag inte pallar den nya medlemmen)
  • Marie Serneholt
  • Måns Zelmerlöw
  • E.M.D.
  • BWO

Ett av mina favo band är med i år (E.M.D.) och de har skrivit låten själva tillsammans med Oscar "Göken" Görres. Den beskrivs som "En kaxig upptempolåt, som inte är en typisk E.M.D.-låt. En låt som skulle kunna passa utmärkt i Europa"

Såklart är det med artister i år som jag gärna sluppit höra
  • Ena medlemmen i Alcazar (Lina)
  • Amy Diamond
  • Caroline af Ugglas
  • Agnes

Men som sagt, jag ska ge alla låtar samma chans. Vare sig jag gillar eller avskyr de som framför låten.
Och jag kommer göra som alla andra år. Det är ju 2 st som ska gå vidare från varje deltävling. Jag kommer att välja ut mina 2 favoriter efter att ha hört låtarna från varje deltävling och skriva om det här i bloggen. Har gjort det de andra åren så varför göra annorlunda nu ;)


Google

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-18 @ 19:45:39
Google e då bra att hitta folk. Min mamma är inte värsta internet människan men nu är hon igång. Hon hade suttit och letat efter mig på google på skoj och hittat en del ha ha. Bland annat hitta hon min och Stinas E.M.D. blogg (www.emdtour.blogg.se) och satt och kollade lite i den. Det är nu man ska vara försiktig med vad man skriver i sin blogg utifall hon även hamnar här ;) Hej mamma *vinkar*
Hon hittade även saker om mitt smeknamn Mariachen men hon utala det på ännu ett nytt sätt (som jag inte mins)
Tror ingen utalar det som det ska utalas ;) Jag själv har märkt att jag har börjat utala det på samma sätt som John och Anders gör. Blir nog så automatiskt. Så Stina snart säger du hamburgare på samma sätt som jag ;)

Jag är trött och har ont i kroppen. Har arbetat som en idiot idag med att städa, rensa och hålla på. Anna e ju död och det måste städas ut. Jag, Tobias, moffa och mamma höll till nere i källaren. Det var inte lite saker där och efter flera timmar syndes det knappt att vi gjort nått. Detta kommer att ta tid. Och jag lär ha träningsvärk i morgon.
Det blir nog en tidig kväll för mig i dag.


Söndag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-18 @ 11:47:05
Sitter och väntar på att min bror ska komma och hämta mig. Ska iväg och städa ut ett dösboende eller vad det heter. Inte kul men måste göras. Har ingen aning när jag kommer hem.


Förvånad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-17 @ 22:45:31
Måste säga att jag är förvånad att Wells åkte ut. Men det gör mig ingenting :) Men när Robert och Magnus var de som var kvar så var jag bergssäker på att de skulle säga att Magnus åkt ut.
Kan gissa att de som gillar wells kommer med "man kom inte fram"
Det är ju den klassiska grejen ha ha. Det är samma problem me de andra körerna oxå så kom inte dragandes med det där men det lär ni väll göra ändå ;)

Nu ska jag krypa ner i badet tänkte jag. Undra om Jossan drar till Uddevalla eller ej i morgon. Hon var sugen.

// Majja


Lite reklam

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-17 @ 13:30:11
Vill göra lite reklam för dessa 2 bloggar.

www.emdtour.blogg.se

www.datemusic.blogg.se

Och använd gärna bloglovin.com till att bevaka dessa bloggar ;)

Nu ska jag hitta nått att äta. Tjiiiing :P


Ge mig en överskrift

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2009-01-16 @ 00:07:49
Kom inte på någon bra överskrift ;)

Stackars barn. Idag på jobbet så var jag på toa. Det var ungefär 30 min tills jag skulle sluta och vi var ute med ungarna. När jag var på toa så hör jag en arbetskamrat ropa på mig. Hon frågade om jag kunde vara inne resten av min arbetsdag och ha hand om 2 barn. En av dem (vi kan kalla henne O) hade fastnat med tungan ute. Fy satan alltså. Stackars barn. Jorå jag tog av mig ytterkläderna och gick in och tog han om de 2 barnen. Den ena var hur glad som helst över att få vara inne. Oså var det O som fastnat med tungan. Hon hade blivit jätte rädd och var väll typ chokad eller nått. Tittade bara rakt fram. Tog med henne in i ett av lekrummen. Jag satte mig i soffan för att hålla lite koll på dem. O gjorde typ ingenting. Tillslut sa jag till henne att komma och sätta sig hos mig för jag såg att hon började få tårar i ögonen. Kanske började hon inse vad som hänt. Hon är ju bara 2 stackarn, måste ha varit hemskt. Hon kröp upp jätte nära och lutade sig mot mig. Jag satt där och höll om henne och smekte henne lite för att visa att hon var i trygga händer. Hon måste ha slappnat av ganska så bra för plötsligt hör jag hur hon små snarkar. Hon hade somnat. Ja lät henne sova. När det var dax för mig att gå hem så la jag ner henne på soffan och la en liten filt över henne.

Ska snart krypa i säng. Sitter och håller alla tummar för en sak. Vill inte säga det högt för det är då allt brukar gå åt skogen. Men ska i allafall snart plocka fram en bok och krypa till sängs och mysa lite.

Natti på er


Fryser

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-15 @ 10:12:07
Sitter på jobbet. Har just nu rast och värmer mig med en kopp kaffe. Svinkallt ute idag. Känns kallare än vad det är och det är 17 minus. Sitter och ser ut genom fönstrett. Någolunda finväder idag men kallt och halt. Halt ja, jag som ska iväg och övingsköra sen. Jag lär halka åt helvete.

Nej ska passa på att kolla runt lite på nätet innan rasten är slut


Top model

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-14 @ 20:52:07
Jag trodde det var repriser som gick på kvällen angående top model men hade fel såg jag. Så nu har jag suttit och tittat på det. Är en tjej som föddes som kille.

En sak som jag har märkt när det gäller mig är att när ett problem om en grej är löst så dyker det upp en ny. Precis som att det är meningen att jag inte ska få till just den grejen.

Ska sova tidigt i kväll. Känner att jag behöver det.

Ser inte fram emot körningen i morgon. Är svin halt ute. Ska iväg efter jobbet så det lär ha börjat mörkna


Trött

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-11 @ 16:13:28
Känner mig väldigt trött idag. Troligen därför jag inte fått så mycket gjort. Men jag måste. Kommer hit folk som ska kolla på mitt avlopp i veckan. Troligen redan i morgon (hoppas jag) och jag känner att jag vill få bort lite saker i köket innan dess. Jag har i allafall lagt disken i blöt, det är alltid en början. Och snart ska jag resa mig och ta mig ann den.

Jag är för snäll. Jag borde ha sagt till tidigare. Nu har jag en känsla av att det blir bråk.

Jag har en pirrande känsla i magen och jag har ingen aning varför *kliar huvet*

Försöker intala mig själv att om jag reser mig nu och sätter fart så kan jag vila sen. Ska ju hem en snabbis till mamma sen och om jag gör klart allt innan dess så har jag inget som väntar när jag kommer hem. Tilltallande tanke. Ska försöka genomföra det.

Och en sista sak. Bra sagt killar *pekar på videon*Gud vad löjligt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-11 @ 01:17:42


Ja nu har människorna fått spader alltså :P Erik gjorde en kupp i körslaget och ja tv4 visste om den så den var godkänd. Men godkänd eller ej, svenska folket fick spader. Många gillade det. Många tyckte det var fusk. Tycker då att svenska folket ska tänka efter lite :)

Magnus har haft sin då det var visa kallingarna time. Ingen stor kupp kanske men ändå en kupp. Oså har vi Hanna med lila mannen. MEN ingen har börjat klaga fören nu. Nu när Erik gjorde sin. Det var ju sååååå feeeeel. Såååå fuuuusk. Ärligt talat så näe. Vadå fusk. Sure att han tog med Matte och Danny men vilka skulle han få röster ifrån för det? EMD fansen? Ja men de röstar ju redan på han. Så näe folks klagan är bara löjlig. Jag tycker att det var en jätte kul grej :)
Och skulle det vara fusk så skulle tv4 ha diskat han nu och de gjorde inte det. De visste till och med om det. Så här står det i en artikel i expressen.

Vi kände till det, men det var inte vi som planerade det, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent på ”Körslaget”, till Expressen.se.
EMD-killarna kom på idén själva.
– Det var deras idé, de informerade oss om den, säger Pelle Porseryd.


Detta är en tävling och då tar man till alla tillåtna medel. Jag tyckte det var en kul grej så heja Erik :)

Jag fortsätter att vara besviken på Borås. Idag skulle som sagt körledarna sjunga. Magnus lät bra men som vanligt så lät hans kör inge vidare. Ärligt talat så borde de åka ut. Trodde han skulle göra det idag. Bollnäs var inte heller någe vidare idag. Och inte var jag impad av Wells heller. Rena rama circusen. Nu är jag nyfiken vilka låtar det blir nästa vecka. Då ska körerna sjunga 2 låtar var.


Ha ha ha

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-10 @ 14:36:42


Knark

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-10 @ 12:00:08
Att knarka är fel enligt mig. Vissa knark är värre än andra. Jag anser även att cigaretter och snus är en sorts knark. Men eftersom det är lagligt (fattar inte varför) så anser folk att det inte är knark. Men nu var det inte cigaretter och snus jag skulle skriva om utan Andreas Kleerup. Han blev inte glad när han var tvungen att testats på grammisgalan. Tacka fan för det när det var positivt om man nu ska tro tidningen.
http://www.expressen.se/noje/musik/1.1427474/andreas-kleerup-testades-positivt-for-kokain

Många anser att det inte ska vara sånna tester på t ex grammisgalan.
Själv tycker jag att det är kanon att de görs. Fortsätt med det.


Klagan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-01-09 @ 13:31:40
Jag brukar inte gnälla om hur jag känner osv här i bloggen. Men idag känner jag att jag måste skriva av mig lite. Jag är ju inte mer än människa. Men jag tänker inte nämna vad det handlar om.

Jag tog inte in det direkt. Det tog ett bra tag. Tills idag faktiskt. Varför vet jag inte. Började tänka på det i morse i sängen. Det hade väll börjat komma in i skallen antar jag. Efter att ha suttit vid datan en stund så sa det typ pang i mig. Då hade det kommit fram till min hjärna och tårarna föll. Kändes som om någon stuckit in en kniv i mig och vridit om.

Jag skulle kunna säga att jag är löjlig men jag vet att jag inte är det. Alla människor reagerar olika för olika saker. Och jag reagerade så här för detta.

Jag har då alltid varit seg med saker *försöker skämta bort allt*
Så inget kan få mig glad idag och om ni märker att jag är deppad och off så har ni en förvarning nu i allafall


PANG

Permalink - Allmänt - Kommentarer (7)
2009-01-08 @ 10:20:45
Sitter på jobbet nu. Kan inte använda datan hemma. Varför? Jo i natt hände en liten olycka. Jag kände för en varm macka eftersom jag glömt äta nått efter middagen. Gjorde i ordning 2 mackor o la i mackgrejen. Tyckte att det tog lång tid och såg att den stängt av sig. Hm va inte kontakten riktigt i tänkte jag och han knappt nudda kontakten innan det small. Gud vad det small. Grannarna måste ha trott att någon försökte döda mig. Det inte bara small utan det blixtrade oxå och kom rök. Gud vad det stank. Sen dog halva lägenheten. Klockradion och nattlampan i sovrummet funkar inte. Inte heller tv, video, data eller hall lampan. Däremot så funkar micron. Den om något borde ju ej funka eftersom den är i kontakten bredvid den som small.

Jag har kollat proppskåpet men hittar inget fel där så nu blir det att kontakta Östersundsbostäder för detta måste ju fixas så snart som möjligt. Detta hade kunnat sluta illa. Hade kunnat få värsta stöten eller vad som helst.


Rätt vann

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2009-01-07 @ 22:57:39


För en gångs skull så vann rätt :) E.M.D. tog hem segern för årets låt i grammisgalan.
De var nominerade med Jennie let me love you
Grattis grabbar :) Det där har ni förtjänat


Vill inte

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-07 @ 07:48:30
Vill inte jobba idag. Jag känner hur förkylningen har övertaget om min kropp. Jag vill bara slita av mig kläderna igen och krypa ner under täcket. But the show must go on.
Snart måste jag klä på mig ytterkläderna och släpa mig ut i mörkret. Längtar redan till i kväll då jag får vila.


Vilken dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-05 @ 20:10:50
Suck vilken dag


Irriterad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-01-04 @ 20:51:23
Satt och läste Magnus Carlssons blogg förut och ju mer jag läste, destå mer irriterad o arg blev jag. Okej om man inte gillar det man hör, alla har ju olika smak men man behöver inte säga det på ett elakt sätt. Jag tål inte Håka Hellström men inte sätter jag mig o skriver massa elaka saker om han på nätet och absolut inte där han kan se det.

Jag kopierar in Magnus blogginlägg här i bloggen så får ni läsa.


Dagens puss och Dagens tallkotte

4 januari 2009 kl 17:48

 

Smaken är verkligen som baken...
Och OM man nu bara MÅSTE vädra sina åsikter någonstans så finns det en massa olika sätt att göra det... En del är rent djävulskt elaka och en del är vansinnigt roliga - fast de kanske var negativa i sin andemening ibland!

Så idag korar jag de två inlägg som varit bäst resp. värst.

Det bästa för idag är:
"Hunden har varit orolig och kräkts ända sedan Magnus team framförde sitt nummer. Vart kan jag skicka vetrenärsfakturan?
Olle"

- Jag skrattade halvt ihjäl mig trots att insändaren verkligen inte tyckte om det han hörde och såg. Inlägget är gjort med viss finess och charm trots att det kanske inte alls var menat så... Dagens guldpuss i pannan till karln!

Det värsta för idag:
"Magnus musikaliska insats platsar utan tvivel in på min top:10 lista av det värsta jag någonsin har hört, trevlig och sympatisk kille men han skall tacka gudarna för att han får hjälp av duktiga producenter annars skulle den killen aldrig existerat som musiker. Snälla människor rösta ut killen så musiksverige slipper lida.
Henrik Bie"

- Den här gången skrattade jag inte. Alls. Jag har hållit på i över 15 i den här branchen och borde ha lärt mig - men inte då. En sån här kommentar sätter sig och svider i hjärtat lik förbaskat. Det som retar mig är att det verkar vara en musiker som skrivit inlägget och minsann "vet" hur jag får hjälp av producenter osv i min karriär. Vad snackar han om? Hmm. Jag orkar/vill inte ens gå i klinch med insändaren så jag väljer hellre att vända andra kinden till. Men jag kan inte låta bli att undra hur bitter en sån här människa är inombords - som bara är ute efter att spy galla högt och ljudligt? Jag måste och vill tro att mina tre grammisar och min vägg med guld- och platinaskivor visar att jag gjort NÅGOT rätt iallafall? Dessutom har inte MIN karriär något som helst att göra med att min stackars kör var mer än lovligt förkyld igår..? Nä tack, Henrik Bie, du får dagens guldglittersprayade tallkotte för det här! Stoppa'n var du vill. Det är du värd.

 Inte bra för hälsan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-01-03 @ 23:24:44
Inte bra för hälsan att heja så mycket på någon (Jag hejar på Uddevalla). Man blir så nervös när det är dax att få veta vem som åkt ut.
Många av er som läser min blogg vet att jag älskar Magnus Carlsson men jag måste ärligt säga att hans kör var väldigt dålig i kväll. Tycker inte den kören har varit någe vidare alls. Så ikväll satt jag och hoppades att Borås eller Sundsvall skulle åka. De var helt klart sämst. Sundsvall åkte.

De två bästa i kväll var Segerstedt och Wells. Jag står fast vid (och 98% av dem jag pratat med om det håller med mig he) att det är lite fusk att ha med Wells så därför sätter jag han som 2a i kväll ;)
Märktes att Eriks kör hade tränat. Följer Eriks blogg så jag har läst om hans data problem där saker till kören legat osv och hur de jobbat. Nu är jag nyfiken på nästa vecka.Följ min blogg

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-03 @ 17:16:42
Följ min blogg via bloglovin :) Klicka på bilden för att komma dit :)
Säljer tågbiljetter

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-02 @ 12:12:05
Säljer mina tågbiljetter. Och jag kan garantera att du kan göra ett klipp hos mig. T ex biljetten jag säljer för 400, jag kollade hur mycket den biljetten kostar på SJ nu. Över 800.

Här är länken till annonsen

http://www.blocket.se/vi/19655323.htm


Barn

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-01 @ 15:34:11
Min mamma vill bli mormor och då är det meningen att jag alltså ska sätta fart. Det är lite komiskt. I natt tänkte jag ut hur jag jag vill ha detta år. Flera grejer vet jag går inte att fixa i år. Däremot kanske nästa år och det axepterar jag. Men man kan ju börja planera. Oså ringer mamma och säger att hon tycker jag ska sluta resa en massa och stagda mig och skaffa barn. Så jäkla mycket reser jag faktiskt inte. Men hon tycker kanske det eftersom hon är van vid att jag inget gör, utan bara sitter hemma och häckar. Hm detta låter nästan som att jag är sur på min mamma. Det är jag inte :)
Jag: och detta kom du på bara just nu?
Det hade hon tydligen inte. Hon hade funderat på det under jul.
Tydligen skulle det vara kul med ett barn vid bordet.
Sure jag älskar barn och ja jag vill ha egna men låt mig få ta det i min egna tackt. Jag har ängkligen insett hur jag vill ha mitt liv. Tog ett tag men nu vet jag och då tänker jag inte låta någon ändra på mina planer. Då får folk tycka vad tusan de vill :)


2009

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-01-01 @ 14:46:15
Jag gör som alla andra och tar den tråkiga överskriften ;)
Har inte gjort så mycket idag. Började med en nyttig frukost (känner mig duktig he he)
Och det är typ allt jag har gjort. Ska strax gå och plocka upp lite i köket.
Invigde föresten min grönsaksgrej i går. Man kan göra flera olika saker me den så i morse pressade jag appelsiner med den. Den funkar väldigt bra så jag gissar att jag kommer använda den ofta på ett eller annat sätt :)

Nu har jag och Tobias valt ut det gym som vi ska testa. Eller d är jag som ska testa. Han följer bara med för att hjälpa till lite :) det är stängt idag så Tobias ska ringa i morgon om det är öppet och fråga om priser. För de är dåliga på att skriva ut det på hemsidan. Är det så dyrt? Ha ha. Ska betala för en gång först för att prova på. Hoppas på att det duger så jag får närmare till gymmet. Tänker ju inte ta ett dåligt gym bara för att det är närmare. Blir lättare att åka och träna då om det ligger närmare. Slippa hålla på att byta bussar som aldrig passar in på varandra osv. Nu blir det bara en buss. Sure jag får gå till 6an men det tar högst 10 minuter så det är inga problem. Liten promenad.

Nej nu ska jag snyta mig och sätta igång i köket :)


RSS 2.0