Fel kör vann

Yepp det klassiska. Fel vann. Men allvarligt. Visst har Hannas kör varit riktigt bra men de dödade faktikst en av sina låtar i kväll. Eriks kör var lätt bäst i kväll. Hade verkligen hoppats att hans kör skulle vinna. Inte bara för deras skull utan oxå för de som skulle ha pengarna.
Erik hade verkligen valt ett bra ställe att ge pengarna till.

Ja man får ta det onda med det goda. De kom i allafall till final. Och kanske det där stället i Uddevalla kan få lite hjälp ändå nu när de har fått synas i tv. Hoppas kan man ju.
Men nej svenska folket, där gjorde ni en tabbe

Snön faller ner

Sitter och tittar ut genom fönstrett. Det snöar. Men det snöar på det där vackra romantiska sättet. Svårt att förklara men man tycker det är mysigt att titta ut. Jag ska snart ge mig ut i det.

Mins ni att jag sa att jag skulle sova ut i morse. Jag är ju bra rolig. Jag vaknade och tittade på väckarklockan och den stod på 7.15 typ. Ha ha jag min nöt fick för mig att det var vardag och satte mig snabbt upp för jag var ju på väg att bli sen till jobbet. Då kom jag på att det  är ju lördag. Jag brukar ha svårt att somna om men i morse gick det. Vakna igen en stund senare. Eller vakna o vakna. Halv vaken snarare och jag skulle vända mig. Det gick knappt. Halva jag var typ blytung och armen existerade typ inte kändes d som. Jag lyckades vända mig tillslut och försvann in i drömmarna värld igen.

Tokyo
You've got the rhythm in you
High and low
She's gonna do it to you
Tokyo
You've got the rhythm in you
High and low
She's gonna do it to you

Nej nu blir det te och sen ut i snön

Tjing

Fredag snart slut

I morgon ska jag sova ut. Jag mins inte när jag sov ut ordentligt senast. Kanske därför jag e lite mörk under ögonen. Är så mycket som far runt i mina tankar så fastern jag sover så får jag ingen vila. Och sedan ska man upp tidigt lixom. Men i morgon ska jag först sova o slappa i sängen på alla sätt och vis och sen får vi se. Kanske det blir att fixa till i badrummet. Skura och hålla på. Alltid härligt när sånt är fixat och man känner doften av rent badrum. Och sedan ska jag lägga på min nya badrums matta som jag fick i julklapp. Okej att städa badrum är inte att vila men eftersom jag är ledig i morgon så behöver jag inte gå upp tidigt för att skura badrummet lixom ;) Vila först, sen arbete :)

Känenr mig väldigt trött så det blir nog ingen sen kväll det här. Okej klockan är snart tolv men bara för att det är fredag så tänker jag inte vara vaken till 3. Nej krypa ner i sängen med en bok, d låter lockande.

Nattelinatt
RSS 2.0