Tröttis

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-30 @ 21:52:50
Sitter hemma hos Sarah. Hon sitter brevid i pratar med Sofie i mobilen. Suzz e inne på toa och pratar i telen. Eller garvar snarare. Hmmm jag är den ende som ej börjar på S.

Cabel guy på tv. Lika dålig som jag minns den.

Nu ska jag luta mig tillbaka o somna tror jag. Gäääääsp


Dagarna går

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-28 @ 12:01:56
Jag lever :)

Sitter just nu hos Suzz. Hon sov hos mig i natt och sedan följde jag med henne hem och tog prommis med Nova. I like it :)

Hade jobbig dröm i natt. En ex vän bråkade o jag fick nog o ville ge igen (hon gjorde mig illa). Både Suzz och Sarah försökte hjälpa mig. Cissi var oxå med men hon satt där o gapade. Precis som om hon inte fattade vad som hände. Det förstår jag :P

Var ett tag sedan jag träffade Cissi nu och den damen har fyllt år. Har ju 2 paket att överlämna oxå :) Vi får se till att ta en mysig fika nån dag tycker jag :)


Sant

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-26 @ 21:51:25


Låt 13

Sara Lumholdt - Enemy
 
 


Inte mycket sömn

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-25 @ 10:44:51
Kan säga så här. Har inte blivit mycket sömn den sista tiden. Haft så mycket trevligare saker att göra än sova :P Orkar dock inte blogga om det just nu. Synd att blogg.se fortfarande inte har fixat till sin app


Låt 12

Niklas Strömstedt – Nu har det landat en ängel
spotify


Från datan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-17 @ 01:00:05
Bloggar via datan idag. Jag gör sällan det eftersom den är så seg. Men eftersom blogg.see har mixtrat med sin hemsida så funkar inte appen längre o vem vet hur länge vi får vänta på en ny version av den. Och ni får ju inte sakna mig för länge lixom så då måste jag blogga via datan ;)

I morgon ska jag hem till julle. Vi ska ha skräckfilms mys. Han fyllde år den 16e så jag kommer ha med paket. Vet att han läser bloggen så ska ej nämna vad det är i.

Dzagarna rusar frammåt tycker jag. Halva juni har nästan gått och det känns inte alls länge tills det är 1a augusti och jag flyttar in i min nya lya :)

Ska se klart filmen nu. Svårt att koncentrera sig på att skriva samtidigt som jag tittar :P


Låt 11

Smokie - Be my babyDreams - good golly miss molly

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-14 @ 15:38:15

Mattias kör lossHelt borta

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-14 @ 15:09:20

Halvligger i sarahs soffa. Känner mig halvt död. Visst det har blivit endel party de sista dagarna men trordet är åska på g. Och tror attdet är den somgör mig såhär. Ser att vissa ord sätts ihop här men det får ni stå ut med.

I går visade sarah o per mig en pub med karaoke som de brukar gåtill. Ja som ni ser i förra inlägget så filma jag sarah när hon körde en av sina låtar. Jösses vilken kvinna. Kolla in videon hörrni :) och nej jag sjöng inte. Jag skonade folket :)Sarah sjunger karaoke

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-14 @ 02:41:50

Sarah sjunger i love rock an rollLöjliga människor

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-06-12 @ 15:46:42

Står på vikingline terminalen. Stod i kö för att få biljetterna. En gubbe i kön brevid tyckte hans kö gick för långsamt o krävde att få ställa sig först i våran o blev så sur när folk i min kö protesterade. Det blev lite kaos o såg så löjligt ut. Man kan ju undra vad det är med folkDanny - amazing

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-11 @ 10:32:32

Danny på rix fm festival i kungsanDead by april - mistery

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-06-10 @ 21:12:50

Kungsan. Rix fm festivalPresenter

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-09 @ 11:53:58

Det är varmt ute. En sån där värme som gör oss riktigt svettiga. Jag sitter på ett cafe på söder med en kall ramlösa. Har tagit en liten paus då affären jag ska in i öppnar om 10 min. Ska köpa present till sarah. Har dock redan köpt en men ändå. Råka hitta nått till mig själv oxå.

Jag gick lite fel i början men d gör inget för jag gick förbi ett nyöppnat cafe o de stod utanför o bjöd på kaffe. Gratis kaffe e aldrig fel ;)

I kväll blir det fest. Skulle ju ha varit i gbg på fest men då mina pengar blev försenade så blev det ej så. Nu har de kommit o d blir fest hos sarah istället. De e ju dock satah glad för ;) jag får hälsa på jessi o della senare helt enkelt

Nej sluta skriva o börja dricka. Ramlösan alltsåSov över

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-08 @ 22:11:22

Åkte aldrig från sarah i natt. Slutade med att jag sov över. Dock tog det ett bra tag att somna. Axeln värkte o jag blev kissnödig hela tiden.

I morgon ska hon ha fest. Kombinerad inflyttning/födelsedag då hon snart fyller år. Jag ska gå upp i tid så jag hinner köpa presenter.

Undra hur jag kommer må på söndag när det är rix festival ha haWiskey o cola

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-07 @ 23:28:41

Sitter hemma hos sarah i hennes nya lya. Hon bjöd på kaffe o vi kolla in hennes nya data som hon köpte idag.

Jag är en sådan som kan spåra ur som nykter. Höll på o skriva på sarahs fest event sp d sluta att hennes polare pär ringde o sa att vi måste vara fulla. Jag låg i soffan o asgarva.

Nej vi var nyktra o det är jag än. Sarah har dock gjort wiskey o cola (pepsi) åt oss då jag aldrig smakat det. O hon har kopplat in datan i tvn o leker lite.Sebastian i Sundsvall

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-07 @ 18:44:39

Sebastian i SundsvallIntressant dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-06 @ 21:15:14

Dagen börja me värsta träningspasset. Suzz behöver skriva ut papper men har ej skrivare o jag hade erbjudit att få låna min "lilla" skrivare eftersom jag knappt använder den. Jag la den i min resväska. Sen att dra väskan upp för backarna mot henne, oj oj.

Sedan drog vi iväg. Suzz skulle testa för ett rockband o hon hade frågat om jag ville följa med. Det var kul att sitta i replokalen o se o lyssna. Kände mig som en stolt mamma (skrev pappa först eee). Vet inte om hon kommer säga ja men i från min synvinkel så passa de bra ihop :)Smaka på stockholm

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-06 @ 08:24:41

SebbeSmaka på Sebast.... stockholm

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-05 @ 00:35:38
Idag drog jag och Sarah iväg till Kungsan för att se Sebastian (smaka på stockholm som var igång). Hon har dock ej lyssnat lika mycket på han som jag o ej hört hans nya platta. Vet inte hur många gånger jag klappa på henne o sa "den här är bra"

Sebbe har verkligen en bra röst. Det är svårt att ej gilla den. Han är faktiskt den ende i idol som har varit ett halleluja moment från första gången han tog ton inför juryn.

Massa vita frön flög omkring. Sarah fick några i sitt kaffe. Inte så populärt ;)
Men det var snyggt när det föll runt Sebastian. Dock var det nog inte så poppis från hans sida att vissa fjun ville leta sig mot hans mun. Vet inte om han råka svälja nån men det gjorde jag. Blä ha ha.

Jag föll

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-06-03 @ 21:53:08
Var på genrepet av lets dance i fredags. Det hade kunnat sluta illa. Jag gick in och satte mig ner på en stol. De som hade ställt stolen där hade nog inte tänkt sig för hur de ställde stolen. Jag lutade mig mot ryggstödet och sen for jag bakåt. Ner från podiet, flera stolar åkte med och landade på mig. Jag stirrade förbluffad upp mot taket och kände smärta i pannan där jag fått en av stolarna. Personalen kom farande. Jag försökte att inte visa hur ont det gjorde o sa att det gått bra. Aldrig att jag tänkte missa Anton. När jag satte mig igen så brände tårarna bakom ögonlocken men lyckades blinka bort dem.

Några tim senare när jag satt på bussen påväg därifrån så hörde jag några prata om mig men hörde inget mer än hon åkte bakåt och stolar osv.
Idag känner jag bara smärtan när jag tar på pannan och på näsan. Näsan hade tydligen oxå fått sig en smäll, tittar man noga så är det en mini bula på näsan.

Idag kan jag le åt det men i fredags var det inte kul. Hjärtat gick i 180 efteråt.


Lever

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-06-03 @ 00:02:53

Ville bara säga att jag lever men igår hade det kunnat gå illa. Berättar mer i morgonRSS 2.0