Snart på väg

Har tagit en liten paus i packandet. Måste vattna blommorna oxå. Blev lite stressigt men det går.
Tobias var snäll att hämta mig på jobbet så att jag kom hem tidigare.

Jag var ju på bio i går. Filmen slutade 23.30 så jag gick typ och la mig direkt när jag kom hem.
Jag var och såg "Män som hatar kvinnor"
och jag var lite osäker på vad jag skulle tycka. Många har tjatat om att den ska vara så bra men de gorde folk om Twilight oxå och den blev jag besviken på. Twiligth e inte dålig men inget jag tyckte var skit bra heller.
Men jag lär se de andra filmerna ändå gissar jag för den dög i allafall.
Men åter till gårdagens film. Den var bra så har ni inte sett den så se den. Men jag mådde dåligt när jag såg den eftersom jag vet att sånt där sker i verkligheten. Och då reagerade jag inte mest över alla mord. Utan mer det som idioten utsatte henne för, för att hon skulle få sina pengar. Jag njöt nästan när hon gav igen.
Kändes lite mysko att se Peter Haber som ond när jag e van att se han som snäll i Beck. Han hade ju tusan samma namn som han har i Beck ;)
Ska inte säga mer. Men se filmen :)

Hm jag har lite träningsvärk i magen. Allt tack vare min gymsnubbe som visade hur jag skulle ha kroppen på den där maskinen. Jag visste inte ens att den skulle kännas i magen. Och jag var ändå bara 5 min på den. Men jag har som mål att lägga på minst 1 min extra varje gång :)

Nej nu måste jag fortsätta om jag ska hinna klart innan pappa kommer. Han ska köra mig till tåget.

Tjing tjing

Dagen onsdag

Sitter och väntar på att mamma och Tobias ska komma förbi. Tobias ska köra mig o mamma på bio. Jag har inte tid med bio jag vet men nu blev det så. I morgon får jag bara nån timme på mig att packa (grejerna e nytvättade) innan tåget går. Ska fråga Tobias om han kan hämta mig på jobbet i morgon så jag kommer hem fortare. Sen bär det av till Ljusdal.

Idag var jag och mötte upp min gyminstruktör. Jag inser nu att det var ett bra val av mig att boka in han för han tyckte helt annorlunda än mig och eftersom han kan det där så lyssnar jag på honom. 3 dagar i veckan ska jag träna. Och en av dagarna ska jag träna bodypump. Aldrig testat men hans ord är min lag eller nått ;)
Han sa mycket vettigt som jag tog till mig. Vi ska fixa ett möte om typ 4 -5 veckor igen för att se hur det har gått och om vi ska lägga till något.

Idag var det ganska varmt. Skönt kan jag säga. Får se om det har kommit några blad på träden när jag kommer hem på söndag.

Nej ska ta och göra mig i ordning. De kan ringa när som helst och säga att de är på väg

Brrrr

Vart tog våren vägen. Eller detta e nog våren i Östersund. Jag tycker det mer kändes som höst. Korkad som jag var så tog jag vår jackan i morse. Men det har varit lite varmt ett tag så inte tänker man på vinterjackan då. Jag var inte den ende på jobbet som frös idag. Snacka om att jag sakna vinterjackan och mina vantar. Som tur var så hade jag huva på min tröja så jag drog den över huvudet. Och var jag inte trött nog idag så gjorde vädret mig tröttare.
Jag ska lätt ta något varmt och dricka så fort jag har skrivit klart det här.

I kväll måste jag sparka mig i säng tidigare än jag brukar. Det är onsdag i morgon. Onsdagar = mycket att göra. Men i morgon blir det stressigare än vanligt så jag kommer behöva all sömn jag kan få :)

Ha ha jag är typ aldrig på systemet eftersom jag väldigt sällan dricker. För det första så gick jag förbi systemet. Jag vet vart det ligger men jag var så trött så jag bara knalla på utan att veta vart jag skulle typ. Inte fören jag går in på Kärnan så ser jag vart jag är på väg. Bara att vända ha ha. Inne på systemet så träffar jag på en arbetskamart. *Men Maria* säger hon på skoj när hon ser mig bland spriten ha ha.

Just fan, jag måste börja packa i morgon oxå för annars blir det för stressigt efter jobbet på torsdag.
Jag får skriva en packningslista i kväll så den är klar.

Nej jag fryser som fan här så nu ska jag fixa nått varmt att dricka

Tjing
RSS 2.0