Idol

När jag på fredagarna sitter och glor på idol så kan jag inte låta bli att önska att det var som förr. Det är ju lätt sämsta säsongen det här men det finns nått guldkorn i allafall men ingen som jag skulle köpa en skiva med eller åka ut för att se. Den jag tycker bäst om är Robin Ericsson.Fattar inte att Johan Palm är kvar. Finns säkert någon som tycker han sjunger bra men jag börjar undra om många inte bara röstar på honom för att han är ung och söt. Idag var jag tvungen att byta kanal när Johan sjöng. Oså har ju idol fått sin egen Peppe Eng oxå, Lars. Jag pallar inte människan och idag tog han priset. Laila var den ende som verkligen sa ifrån idag. Bra Laila. Men jag tycker inte han sjunger nått märkvärdit heller. Har aldrig fattat vad Anders menade när han sa att han ville göra en skiva med Lars första gången de möttes. Men jag axepterar att folk gillar Lars. Varsegoda. Men jag pallar inte människan.

Anna gjorde låten *Stad i ljus* idag och jag har låten på datan med Emil Sigfridsson och tycker Emil gör den väldigt bra.
Jag har lite svårt för att se Anna sjunga. Hennes röst är bra men den passar inte hennes utseende. I början lät det inte bra tycker jag men det lät bättre i slutet av låten.

Robin Bengtsson gjorde ett av sina bättre framträdanden idag måste jag säga.
Och nej jag tänker inte nämna alla idolerna men jag måste nämna Kevin oxå. När jag läste att han skulle sjunga på svenska så undrade jag hur detta skulle gå. Jag är impad att han kan så bra svenska efter att inte ens ha bott i Sverige i 1 år än men att göra en svensk låt. Men han gjorde det jätte bra. Hela juryn var impad och Lila var nära gråten. Andreas satt med armarna upp i luften.

Undra vem som åker ut i kväll. Helst vill jag att Lars eller Johan ska lämna. Om en tjej ska lämna så tycker jag Sepideh. Hoppas Robin Ericsson blir kvar. Han är väldigt duktig.
Undra när alla ska börja gnata om tjejslakt. Det kvittar ju att 2 tjejer har vunnit idol. Åker en massa tjejer ut i rad så blir det samma visa om tjejslakt.

Nu ska jag ta lite nyponsoppa innan utröstningen av idol börjar

Tjing tjing

Gått några dagar

Yepp några dagar sedan jag skrev. Beror inte på att jag inte haft nått att skriva. Bara det att jag är en aningen konstig just nu och jag har ingen aning varför. Jag är inte mig själv helt enkelt och har ingen förklaring. Det hade underlättat, förhoppningsvis.

Urs jag hatar när olyckor händer. Ett av mina barn skadade sig i går. Hon fick så ont att hon fick åka till akuten. Har hon otur så har hon brutit nått i armen. Får hålla tummen att det inte är fullt så hemskt.
Kortet kom i går oxå. Vi har ju tagit kort på jobbet och jag ser faktiskt helt okej ut för en gångs skull. Men inte lätt att få alla barn att se bra ut på en o samma bild. Alltid nått barn som gör en min, blundar eller tittar bort. Kändes lite konstigt att sitta framför en fotograf sådär igen he he. Senast var när jag jobbade på särskola och det är ett antal år sedan. Eller nej vänta. Vi tog ju en bild förra året oxå när vi hade återförening med klassen från 9an (nu kom inte så många men ändå) och på den bilden blev jag inge vidare kan jag lugnt säga. En av de klasskort jag är mest nöjd med är faktiskt från 3e ring.

Hösten har gått över till vinter. Urs och fy och blä. Nu ska man ha snö i ett halv år. Kunde det inte vara så att det var sommar i ett halvår i stället.

Var och tränade idag. Har inte tränat på en månad eftersom jag varit sjuk. När jag efter ett tag kollade på klockan och såg att jag varit där i lite över 1 timme och det kändes som jag knappt hunnit med något men ändå kändes som jag tränat i 3 timmar så började jag bli fundersam. det gick upp ett ljus tillslut. Jag har inte tränat på 1 månad och går nu in och kämpar på som en annan gris. Inte konstigt att det tar på krafterna.
Jag borde ha tagit det lugnare.

Man lär sig av sina misstag heter det. Jag har under de senaste 2 månaderna gjort några misstag. Inga märkvärdiga egenkligen. Inte för andra men kanske för mig. Men nu vet jag i allafall att jag kanske borde göra si och så om de situationerna dyker upp igen.

Nu ska jag ta och klicka på lite musik. Har varit ovanligt tyst här hemma på den senaste tiden när det gäller musik.

Tjing

Kan inte sova

Har sovit jätte dåligt i natt. Somnat, vaknat, legat och glott, blundat och försökt sova. Tankarna har malt och malt. Jag är så besviken. Hela gårdagen är en stor besvikelse. Ja jag är faktiskt ledsen.

Har inte mer att säga än så
RSS 2.0