Semesteeeeeer!!"!!!!

Yepp. Sitter på jobbet och har slutat för dagen. Slutat för 1 månad frammåt för nu folket har jag semester. 2a augusti kommer jag tillbaka till jobbet. Jag gissar på att jag kommer att sova mycket nu till en början.
Massa vila ska det bli. När jag kommer tillbaka så är det dags att bli 30. Den 4e augusti så lämnar jag 20+. Men men innan dess väntar 1 månads semester. Nu ska jag dra till bussen så jag inte missar den.

Glaaaaad sommar på er :P

Big no no

Se men inte röra. Okej jag måste ha varit utan man väldigt länge nu för nu har det gått lite väl långt. Vi har 3 sommarjobbare på mitt jobb. En av dem är kille. Jag tänkte att han ser ut att vara 18. För ung för mig men man kan ju titta. Vore han 5 år äldre så hade man ju kunnat flörta lite. Idag fick jag veta att han är 15. KVACK. Okej big no no. Fan jag är snart 30. Det är 15+15. 2 av honom lixom. Jag borde fan inte ens titta på stackarn. Tur jag går på semester i slutet av veckan för nu är det fan kris :P

Teleskräck

Är det nått jag har problem med så är det att ringa okända personer. Att de ringer mig är dock inga problem. Har nu försökt ringa i flera tim men har inte ens lyft luren. Lyckat va ;) men jag vet att jag måste och jag svär åt mig själv att jag inte ringt redan så jag har det gjort. Sen måste jag ner på stan med lite papper och försöka få rätsida på det. Den röda finnen i nyllet känns plötsligt minimal om man gämför den me detta ;)
Nej nu måste jag ringa, så är det bara
RSS 2.0