En liten vit tiger

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-30 @ 20:45:42
I går satt jag och tittade på bäbiskläder och fick syn på zebra kläder men istället för zebra så tänkte jag på vit tiger. Det kändes så rätt. Jag kanske borde förklara mig nu. Linn är ett lodjur. Det var hennes smeknamn när vi möttes på nätet för många år sedan. och jag ser min guddotter som min lilla puma. Och själv är jag ett lejon. Och att då mitt kommande barn ska bli ett kattdjur känns så rätt och det känns som om det blir en tiger. En vit tiger. Dock så är det ont om sånna kläder. Kanske man kan speciall beställa en vit tiger body när den dagen kommer.

Kolla vilka söta skor jag hittade

Vilken natt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-30 @ 15:40:54
Mycket i natt. Men allt är mer huller o buller o jag får inte grepp om allt. Det enda som jag är någolunda klar över är att Linns killes ex ringde mig och tyckte att jag skulle se till att det blev slut mellan Linn o hennes kille. Jag fattade inte ens hur hon fått tag i mitt nr. Tydligen var det någon (Fick veta vem det var oxå) som snackat me henne om mig. Snurrigt va. Istället för att gå med på hennes plan och hotelser så blev jag förbannad och fräste saker till henne så som "om du gör Linn illa så får du me mig att göra"
Senare såg vi (jag, linn o julle) henne gåendes med en sittvagn. Såg inte barnet men det kan ha varit hennes yngsta. Hon tittade knappt på oss.


30 års kryssning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-09-29 @ 18:44:33
I söndags var det dags för försenad 30 års fest. Väldigt få hade tackat ja tråkigt nog. Men några var vi i allafall :) Linn, jag, Tina och Hummern. Vi träffade även på andta bekanta på båten. jag mötte bland annat Fia och Helena som jag inte träffat på flera år. Jag tog inte så många bilder som jag trodde att jag skulle göra men jag hade helt enkelt inte tid :P Blev mycket dans, skratt, god mat o dricka osv.
Så som en lyckad kryssning ska vara :) Så tack för en trevlig resa tjejer :)Men neje

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-28 @ 22:16:29
Jag brukar alltid få med en favorit i idol. Men ingen av mina 2 har gått vidare. Frida och Tony. Frida finns det ju en chans att juryn väljer men tror knappast de väljer Tony. Nej Sverige, dåligt röstat.

Jag borde natta, jag vet. Jobb, träning o sen bjuder pappa på middag i morgon. Så blir en full dag. Hela dagen lär vingla ;) ja visst var jag rolig nu ;)

Älskar dig oxå Micke ;)En bra helg

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-27 @ 22:56:26
Ska strax sova (Varit väldigt lite sömn under 3 nätter) men ville bara säga att jag hade en bra kryssning :)
Mer orkar jag inte skriva just nu. Men en bild ska ni i allafall få så länge.
Godnatt på er :)
Testar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-27 @ 19:05:49

Sitter i broders bil påväg hem. Tänkte jag skulle testa denna app. Blogg har tagit handen ur röven tillslutKissnödig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-09-24 @ 12:07:47
Fan vad jag e kissnödig men jag orkar inte rea mig för att gå på toa. Kan någon komma hit och bära mig dit?

Upptåkte att jag inte har ett fungerande word på den här datorn. Bara för att jag hade tänkt börja skriva på min bok. Nej det är ingen bok jag tänker ge ut. Så nu försöker jag instalera word. Får se om jag får till det.

Gaaaa kissnödig. Vart är min bärare?


Fick nyss veta att jag inte kan träffa emilia i helgen :(
*ledsen*


Fredag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-23 @ 21:47:55
Världens roligaste överskrift. Fantasin dog. Men gillar man fredagar så är den ju på sättovis rolig ;)

Idag när jag kom till jobbet så fick jag veta att vi bara blev 2 personal på min avdelning istället för 4. Tack gode gud att vi inte hade hur många barn som helst. Det gick bra. Drog iväg till kupan efter jobbet för att kolla böcker. 10 kr styck. Bra pris. Fick med mig 4 st. Sen hämtade pappa upp mig och vi åkte till brunflo för att kolla där. Sist jag var där så fanns det massor med Raija böcker. Idag fanns det bara 1. Eller 2 snarare men samma nr :(
Somnade vid 18 o sov i nästan 1 tim. Tur det inte blev längre för då hade det blivit omöjligt att somna i kväll.

Kollar på En prinsessas dagbok. Det gör inte lika ont att se den filmen längre vilket känns bra. Men den kommer alltid att få mig att tänka på den där tiden.


Present till dig gullet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-22 @ 15:00:00
Har funderat på julklappar till min guddotter. Och kommit på 2 st. Om jag fick välja så skulle jag ge henne hela världen. Men om det gick så skulle Linn redan ha gett henne den så där skulle jag hamna på efterkälken :P
Jag tänker inte skriva här vad jag ska köpa. Inte än i allafall :P
Måste dock kolla med Linn så att hon inte har den ena saken redan så det inte blir dubbelt :)

Kan ni tänka er att det inte är länge till jul nu.
September är snart slut och me tanke på hur fort det går så kommer snart det höras "ho ho" utanför fönstren.

Till helgen ska jag träffa sötnosen. Om det blir lördag eller söndag vet jag inte men jag hoppas på lördag :)
Vet inte vad vi ska hitta på. Beror ju på vart vi ses, vart vi borde vara osv. Det är upp till mamma Linn :)Vacker

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-21 @ 21:24:10
Gud vad hon är vacker. Den här kvinnan är verkligen nått extra.Som ni ser

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-21 @ 21:00:07
Som ni ser så har det kommit upp en ruta till, till vänster så texten om mig har fått sin egna lilla plats. Även en bild på mig har dykt upp. Kan vara bra utifall folk undrar vem tusan detta är :P
är det något ni tycker att jag borde ta med i infon om mig?

I natt drömde jag att jag typ var fånge. Jag var i ett hus som jag inte varit i sedan högstadiet tror jag. Vet inte ens vem som bor där nu. På nått vis lyckades jag rymma när jag var på en fotbollmatch eller nått. Vilken motvind jag hade när jag sprang. Är ofta så i sånna där drömmar. Man tar sig knappt någonstans för all vind. Jag tog mig hem till mamma tack vare en snubbe på rullskridskor. jag hängde fast på honom medans han åkte. Sen minns jag inge mer.

Ha ha härom kvällen så skulle jag somna tidigt så jag tänkte smsa mamma o berätta det så hon inte ringde. Hon hade försökt ringa tidigare på dagen då jag åkte tåg så då hade jag fått ett sms av mobilen att hon försökt ringa så jag skrev smset som svar på det. Eftersom jag trodde att det gick till mamma. Det gjorde det oxå, bara det att hon hade ringt från hem telen. Så mitt sms ringde upp henne o när mamma lyfte luren så lästes mitt sms upp ha ha. Hade velat se mammas min då. Jag visste inte att sånt funkade. Hon ringde direkt upp mig (hade ej somnat än) o jag skrattade när jag fick höra allt.


Yran

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-21 @ 16:02:33
Här kommer lite bilder från årets storsjöyraDagen idag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-20 @ 21:48:06
Är extremt trött. För det första var vi en man kort på jobbet idag. Eller snarare kvinna. Vikarien som vi skulle ha i dag hade blivit sjuk och vi hade nästan full barngrupp. 15 av 18.

För det andra så har jag varit och tränat idag. Efter att ha gått runt lite på stan (onödigt att åka hem innan) så drog jag till fyrvalla där jag aldrig tränat förut. Skulle testa cirkel 30. Man kör olika maskiner som står i en runr ring och byter maskin efter visst många sekunder. När man har gjort 1 varv så har man tränat hela kroppen. Vi körde 3 varv så nu har kroppen fått sig en ordentlig genomkörare.

Enligt smhi så ska det regna i morgon *suck*
Jag som hade tänkt ta mig en långpromenad i morgon.
Känns som om det bara regnar numera. Inte idag dock. Idag var det ganska mysigt väder.
Får hoppas att smhi har fel.

Idag hade jag föresten en väldigt dålig hårdag. Och plötsligt säger en av föräldarna *Vad fin du är i håret, har du fixat de nyligen?*
Nått sånt sa hon. Då blir man glad :)
Nu ska jag dock testa att platta håret. Mitt hår är lite bråkigt av sig och vill inte bli riktigt platt när jag försöker platta. Man får hålla på i en evighet för att det ska gå. Köpte en spray idag som ska kunna vara till hjälp så vi får se hur det går :)

Natti o puss o kram på er


sant

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-20 @ 21:08:10Nu

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-19 @ 21:29:00
Nu börjar det röra på sig i allafall. Kanske därför som kroppen börjar slappna av lite? Eller beror det på att jag umgicks med Linn i helgen och hon fick mig att inte tänka på det för en stund? Eller kanske en blandning av båda. Men jag är fortfarande spänd för jag vet inte hur det kommer att sluta.
Eftersom min kropp börjat slappna av lite (har varit extremt trött i flera veckor för att jag inte kan sluta tänka på detta) så somna jag 22 i går (hade kunnat somnat tidigare) och sov till 9 i morse. Somnade vid 17 i kväll o sov till runt 19.30 och nu är jag sugen på att gå o lägga mig o sitter här och gäspar. Det är som om kroppen vill ta igen all trötthet jag fått stå ut med.


Väntat

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-18 @ 19:17:16
Jag har väntat hela kvällen på en chans, att få bjuda upp just dig på lite dans.
Men jag blir så feg när du ser på mig och ler


Damidamdidam

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-16 @ 14:28:12
Slutade för 20 min sedan men är fortfarande kvar på jobbet. Ska möta pappa i stam 15.30 o det enda jag ska göra innan är att gå på apoteket och det går ju ganska fort så jag kan lika gärna sitta här som att gå runt på stan och häcka. Ska väll åka snart men inte riktigt än. Sitter och smsar med Linn samtidigt. 2 saker samtidigt, inte illa ;) Eller ärligt talat så skriver jag ju på dem var för sig och inte samtidigt.

Sitter och ser ut på blåsten. Idag var jag tvungen att ta på mig mössa när vi skulle vara ute med barnen. Vara ute i denna kylan i typ 2 tim skulle inte mina öron tåla utan mössa. Hade det inte blåst så hade det varit lugnt.Till mina underbara vänner

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-09-15 @ 16:33:56Världens bästa

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-14 @ 22:11:44
Har ju haft problem några månader och idag kom mailet jag väntade på. Negativt :( Kunde ha varit värre, jag måste tänka så. Jag var gråtfärdig när jag ringde mamma. Men tack vare henne o pappa så känns det bättre nu. de hjälper mig och förhoppningsvis så blir allt bra den 18e nästa månad istället. Peppar peppar. Jag är skyldig pappa en hel del pengar tack vare detta problem och det blir bara mer o mer men om allt går som det ska så får jag retruaktivt när jag väl får pengarna och då blir jag nästan helt skuldfri. Men pengarna för din ögonoperation då som du e skyldig din pappa tänker nog ni nu. Han sa nyss i telefon att han bjuder på det. Jag blev gråtfärdig. Det var skillnad på tårarna på bussen idag och de jag fällde nyss kan jag lova.

Är så glad att jag har den familj jag har <3


Världens bästa

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-09-14 @ 22:11:21
Har ju haft problem några månader och idag kom mailet jag väntade på. Negativt :( Kunde ha varit värre, jag måste tänka så. Jag var gråtfärdig när jag ringde mamma. Men tack vare henne o pappa så känns det bättre nu. de hjälper mig och förhoppningsvis så blir allt bra den 18e nästa månad istället. Peppar peppar. Jag är skyldig pappa en hel del pengar tack vare detta problem och det blir bara mer o mer men om allt går som det ska så får jag retruaktivt när jag väl får pengarna och då blir jag nästan helt skuldfri. Men pengarna för din ögonoperation då som du e skyldig din pappa tänker nog ni nu. Han sa nyss i telefon att han bjuder på det. Jag blev gråtfärdig. Det var skillnad på tårarna på bussen idag och de jag fällde nyss kan jag lova.

Är så glad att jag har den familj jag har <3


:/

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-14 @ 17:41:28
Idag är en sådan där dag då allt går åt skogen.
Om någon kan pigga upp mig så är ni hjärtligt välkomna att göra det
För det är något jag behöver nu


Fel

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-13 @ 22:37:07
Har varit fel med kommentarerna. Ni har inte kunnat kommentera.
Hade jag ingen aning om men nu ska det vara fixat :) Tack för infon Mikkis


Tokig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-13 @ 22:01:20
Jag tror jag blir tokig. Skulle verkligen behöva prata av mig med någon men vill inte trycka ner någon med mitt bekymmer. Just nu går jag bara runt och väntar och väntar. Jag får ont i magen. Jag blir så trött. Allt detta tar på psyket. Jag bara väntar nu påär dte väl kommer så kommer jag inte våga öppna det. Tänk om det är negativa nyheter. Jag kommer att sitta o glo på det ett tag innan jag vågar öppna det. Men först ska jag vanka runt och vänta och vänta


Vänlista

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-09-12 @ 19:11:39
Välj ut 5 vänner och svara på dessa frågor om dem

Jag valde:
Mikaela
Hummern
Linn
Tiia
Cissi


1. Vilken låt får dig att tänka på din vän
Mikaela: Arvingarna - Underbart.

Hummern: Barbados - Pojkarna i polen.

Linn: Molly Sanden - Samma himmel

Tiia: Arvingarna - Hon kommer med sommaren

Cissi: A-teens - Floorfiller2. Hur fick ni kontakt första gången
Mikaela: Nätet tror jag och sen möttes vi live på en Arvingarna kryssning

Hummern: Lunarstorm när hon nyss fyllt 14 år. Möttes live i Göteborg när hon sagt att jag fick slagga hos henne när jag skulle dit och kolla in Dhani

Linn: Sebastian Karlssons hemsida. Sedan juli 2006 möttes vi live i Stockholm

Tiia: Hon tog kontakt med mig på en Arvingarna sida då en person som jag umgicks med då hade lovat Tiia att hon skulle få bo i våran hytt (hon hade ej frågat mig om det var okej) och Tiia tyckte att vi borde snacka lite på nätet innan vi möttes. Live blev på en Arvingarna spelning i Hudik

Cissi: Hon såg mig i kungsan i stockholm men jag minns inte om jag såg henne och sedan tog hon kontakt med mig på A-teens hemsida då hon kände igen mig på bilden. Sen möttes vi live på tcentralen i Stockholm när jag var på väg hem till Östersund från en stockholmsvisstelse. Tror hon var 16 år då.3. Beskriv din vän med 5 ord
Mikaela: Porrig, Snäll, Go, Arvingetok, Cardriver

Hummern: Knäpp, Konstig, Snäll, Inspererande, lyssnare

Linn: Porrig, snäll, knäpp, kåt, mysig

Tiia: Kåt, snäll, näbbmus, londonbabe, partybrud

Cissi: Rosa, snäll, cafemysare, gullig, barnälskare4. Vad skulle du vilja göra för att göra din vän glad
Mikaela:
Hummern:
Linn:
Tiia:
Cissi:
Jag har valt att ta samma på alla. Skulle samla alla och vilja ha massor med pengar och ge dem en helg som skulle göra dem glada. Bjuda dem på hotell och resorna till och från den staden hotellet kommer vara i. Oså ser vi till att parta loss tillsammans, shoopa, fika osv.
En helg fri från bekymmer


5. Berätta om ett minne som du inte kan glömma
Mikaela: När du låg på golvet o var packad o skrek på Tommy ;)

Hummern: När du fixade en tågbiljett som en present så att jag skulle kunna stanna längre i gbg och sen tog med mig till Ulricehamn för att få se Patrik

Linn: Vårt äventyr i Kovland och Jättendal

Tiia: När jag blev så packad i Sundsvall så jag bara ville gå av bussen hela tiden och spy men du stoppade mig

Cissi: Vårt första möte på tcentralen. Du piggade upp mig med en kaka för att vi båda hade namnsdag den dagen


6. Det bästa med din vän (Välj en sak)
Mikaela: Aldrig långt till ett leende
Hummern: Envis. Oftast är det bra
Linn: Knäpp
Tiia: Lätt att prata med
Cissi: Mysig

7. Lägg upp en bild på er två


Cissi -> Linn-> Tiia-> Mikaela-> Hummern

Hoppas flera av mina vänner oxå gör den här listan o att jag kommer med på någon. Vore kul att läsa :P

Längtar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-12 @ 13:29:48
Det är en del att längta efter nu
Till helgen blir det dans i Gävle till Highlights och då får jag träffa Linn :)
Helgen därpå är det min 30 års kryssning där Barbados spelar. Dock väldigt få som kommer :( men tänker inte hänga upp mig på det. Kommer ner en dag innan kryssen till Stockholm så jag hinner träffa folk. De jag vet att jag kommer träffa den helgen är Julle, Tina, Linn, Cissi, Hummern och min älskade guddotter. Oså hoppas jag att Mikkis kan komma oxå :)

Så det känns som om denna veckan kommer att bli lång


Kommande bäbis

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-12 @ 00:07:25
Nej jag e inte gravid men jag har hittat denna som är så snygg.
Denna skulle vara perfekt till min kommande bäbis. Visst är den snygg?Rösta på Anders

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-11 @ 22:29:58
Nu är röstningen avslutad. Blev kort om tid men ser man det sent så gör man :/


Anders dröm kan gå i uppfyllelse om du hjälper till att rösta honom tillbaka till true talent. Gå in på
http://www.tv3.se/true-talent/tittarnas-val och rösta på Anders Wigelius

Om han får en andra chans ser du i programmet på måndag kl. 19.30 i TV3Historia

Permalink - Historier - Kommentarer (0)
2011-09-11 @ 16:38:28
- Kan ni vänligen tala om hur gammal ni är? frågade försvarsadvokaten.
- Jag är 86 år gammal, sa den lilla tanten.
- Berätta nu, med egna ord, vad som hände kvällen den 1 april 2009.
- Ja, jag satt ju där på verandan, sa tanten, när min unge granne kom och satte sig bredvid mig. Han berättade att han tyckte om äldre kvinnor och att jag var väldigt sexig. Han började smeka mig på låren.
- Hindrade ni honom? frågade förvarsadvokaten.
- Nej det gjorde jag inte, sa den lilla tanten.
- Varför inte?
- Det kändes så skönt. Ingen har gjort så med mig sedan min Albert dog för 30 år sedan.
- Och sedan?
- Han började smeka mina bröst.
- Hindrade ni honom?
- Nej det gjorde jag inte.
- Varför inte?
- Hans smekningar gjorde mig alldeles varm i hela kroppen, jag har inte mått så bra på åratal.
- Vad hände sedan? frågade försvarsadvokaten.
- Jag kände mig så upphetsad att jag bara la mig ner och sa:
- Ta mig unge man, ta mig!
- Nå, tog han er?
- I helvete heller! Han skrek bara: "April, April!!" Och det var då jag sköt den jäveln.


11e sep

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-11 @ 12:50:22
Idag är det den 11e september och 10 år sedan allt det hemska hände. Den 11e sep 2001 var jag och såg Jan Bylund här i stan. Man minns det även om det har gått 10 år. Det är som när Anna Lindh blev mördad. Även det skedde den 11e september, dock 2003. Då bodde jag i Karlstad och skulle gå på bio. TVn var på i foajen och de pratade om att nån gett sig på Anna. Jag visste inte vem hon var. När nått hemskt händer så kommer man ihåg vad man gjorde den dagen.


Bilder från mitt besök

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-09 @ 18:55:21
Här kommer bilder (De är inte i rätt ordning efter dagarna) från när Hummern och Linn var här och hälsade på.
Fler bilder kan ni hitta hos Linn här
http://linnwendel.blogg.se/2011/august/ostersund-i-bilder.html

Älskar er tjejer
Ett test

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-08 @ 22:52:42
Visste du att Hummern är kär i mig, fast jag är kär i mig själv.
En dag när Tobbe och jag var på promenad så försökte Pillan våldta oss båda! Då ringde jag Suzz och hon kom direkt. Igår när jag duschade så ringde Highlights på min dörr och ville att hon och jag skulle leka med dockor, men jag kunde inte för jag skulle ha sex med Jobbet om 2 minuter. Förra veckan när jag dammsög mitt rum så låg Linn under min säng och strulade med Mikaela. Nu orkar jag inte berätta mer för jag och Leone ska leka indianer.


Gör såhär;
Ta fram kontakterna på din mobil och bläddra igenom medans du blundar,stanna sedan slumpvis och fyll i det namn som kommit fram


Frusen dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-08 @ 21:45:37
Jösses vad jag har varit frusen hela dagen. Absolut här hemma. Det är som om de inte har satt igång nån extra värme nu när det är höst ute. Har legat under täcket i soffan medans jag glott på tv för att inte frysa. Nu behöver jag inte följa True talent längre. För idag gjorde Pernilla ett stort misstag och skickade hem Anders. Kan ju vara så att hon krävde mer av honom och Anna för att de har jobbat som artister för Anna fick oxå åka. Pernilla skulle ha varit ute och sett Anders när han uppträder. Då hade hon inte ha skickat hem han. jag har haft den turen och även fast han vickade i ett band den kvällen och inte kände till alla låtar lika bra som han skulle ha gjort i sitt egna band så var han jätte bra.

Jag bläddrade mellan true talent och Robinson. Alltså jag vill slå den där snubben som anser att kvinnor inte har samma värde som män. Kvinnor kan inte vara lika bra ledare som män osv. Idag sa Paolo till o me till tjejerna att de fick slå snubben om de ville. Jag skulle ha gjort det ;)För dig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-07 @ 23:20:19
För dig kämpar jag vidare. Känner mig som en usel gudmor men jag gör mitt bästa 60 mil ifrån dig. Jag ger inte upp. En dag ska jag vara närmare dig och finnas där när du behöver mig.
Som det är nu så tar jag varje tillfälle jag får att få träffa dig. Din mamma måste känna det som om jag bara vill träffa dig när jag är i Stockholm och inte henne. Men jag älskar er båda av hela mitt hjärta. Vill finnas där för er båda i vått och tort.

En av de bästa presenter jag fått är att få bli din gudmor <3Sådärja

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-07 @ 20:53:57
En egen header är uppe. Nu är det dags att ta tag i lite andra småsaker i bloggen. Men en sak i taget


Dag 30 – din favoritlåt från den här tiden förra året

Låten fanns inte på youtube så nu fick det bli via spotify
Date – Minns det som igår
Klicka på låtens namn för att lyssna


Lite kaos

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-06 @ 23:31:37
Lite kaos i bloggen just nu. Leker runt bland koderna och har nu lyckats göra boxar efter mycket strul. Men då har jag lyckats göra så när man klickar på överskriften till ett inlägg så kommer man bara till första inlägget och en stor reklam bild hamnar längst upp. Orkar dock inte försöka få till det nu. Jag e bara glad att jag fick till boxarna. Nästa grej blir detta nya problem. Sen blir det en ny header. Denna jag har nu är lånad.

Natti på er :)


Ett klipp

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-06 @ 21:22:09
I morse städade jag upp lite så målarna skulle kunna ta sig in och sen när jag knallade till bussen så mötte jag dem nere i porten. Jag hoppades att de skulle vara klara tills jag kom hem. Det regnade och jag hade glömt paraplyet och efetrsom jag hade 3 extra minuter på mig typ så knallade jag till busshållsplatsen innan min. Nu e du korkad tänker väll ni. Nja det är så att min busshållsplats inte har något tak och man vet ju inte hur länge man kan få vänta på bussen. Men den hållplattsen jag gick till har tak och där stod jag och tryckte tills bussen kom. Väl nere i stan där jag skulle byta buss så gick jag in på bussterminalens kiosk för att köpa en smootie för jag hade glömt att käka frukost. Då ser jag den. Boken jag önskade mig i julklapp men ej fick och som jag ej köpt själv än. det var pocket varianten och det stod *köp 3 läkerol och få Dandy på köpet*
och jag som gärna vill ha nått i munnen på bussen (Sluta med dina perversa tankar Linn ;) )
nappade på det. Så jag gjorde värsta klippet där. Dandy är skriven av Andreas Carlsson och jag gillar hans första bok (han skrev om sitt liv) så jag är väldigt nyfiken på Dandy. Har redan läst några sidor. Kunde inte hålla mig och än så länge gillar jag den.

Framme på jobbet så var det bara att plocka fram stövlar, regnjacka och regn byxor för ungarna var ute. Perfekt väder för dem. Barn och vatten lixom. Gissa om att det var skönt att komma in på rast och sätta sig i soffan med en kopp te. Efter lunch försvann det gråa och regnet upphörde. Ljuset kom och med den solen. Dock så var vi inne till mellis. Ungarna dansade till doktor bombad, ursäkta doktor bombay ska det vara (hade me mig några gamla skivor till jobbet förra veckan).

Avslutar med Andreas Karlsson citatet: if you can dream it, you can be it
Dag 29 – en låt från din barndomBankande huvud

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-05 @ 22:37:57
Sitter här och gäspar men får inte sova än. Jag måste duscha och sen måste jag plocka upp i mitt sovrum för i morgon kommer folk hit och ska måla fönster och ballkong. Har inte orkat plocka undan idag eftersom jag haft huvudvärk. Har sovigt massor idag men ändå är jag trött. Slutar väll med att när jag väl lägger mig så är jag klarvaken.

Har med hjälp av broder släpat in utemöblerna. Så det ser ut som kaos i mitt vardagsrum. Bordet är stort och går inte att vika ihop. Målarna lär inte gilla att min soffa är lite ivägen när de ska måla heller. Men jag kan ju inte packa ihop alla saker och he upp på vinden lixom så de får göra det bästa av saken.Tankarna mal

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-05 @ 20:31:55
Jag har tänkt mycket på sista tiden. Vet inte om jag har kommit fram till ett resultat. Men jag tror jag vet hur det kommer att sluta. Sen om det är bra eller ej vet jag inte men ibland måste man.
Jag kommer att fortsätta tänka men jag tror inte finns någon annan utväg hur mycket jag än tänker.


Religion är som en kuk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-05 @ 10:45:50
Religion är som en kuk. Det är ok att ha en och att vara stolt över den. Men snälla, dra inte fram den och börja vifta med den.
Och snälla, försök inte att trycka ner den i halsen på folk utan att fråga först


Dag 28 – en låt som får dig att känna dig skyldigUrs

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-09-04 @ 12:38:44
SJ kan verkligen ställa till problem. Nu har de väkt jobbiga minnen till liv. Jag har SJ prio kort och de har alltid skickat till den här adressen när det ska komma ett nytt kort osv. Tills för ett tag sedan. De säger att de skickar ut nya när jag säger att jag inte fått dem men de kommer aldrig fram. Idag frågade jag varför. Då gav de mig adressen de skickade till. Inte min förra bostad utan den innan. Hade de skickat till min förra bostad så hade de inte gjort så mycket. Ingen där som vet vem jag är ändå. Men nu valde de den som inte bara väker mina minnen till liv utan även de som får posten med mitt namn. Det sista jag vill är att de ska kontakta mig.

Jag fattar inte. Varför tar SJ plötsligt en helt annan adress. Och det är ju min nuvarande som står inne på mitt SJ prio konto och jag har bott här i snart 6 år. Och jag bodde typ 1 år på min förra adress men ändå valde de adressen innan den. De måste ha fått 2 brev och ett 3e på väg med mitt namn på nu.


dag 27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrumentLängtar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-03 @ 10:32:27
Blev inte samma hotell den här gången. Fanns inga lediga rum där just då. Så det fick bli ett lite finare hotell. Lite dyrare men det är sånt man får ta. Längtar. Vi ska umgås och ha det roligt du o jag. Det är du o jag mot världen <3Dag 26 – en låt du kan spela på instrument

Tyvärr. Blir tomt här idag med


Dag 25 – en låt som får dig att skratta

Jag vet faktiskt inte så denna dagen blir videolös


Möttes igen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-09-02 @ 20:14:13
Var in på banken idag precis innan de skulle stänga. Killen i kassan sa att han strax skulle ta hand om oss för han kunde inte göra 2 saker samtidigt. Fråga inte varför men jag kunde inte vara tyst
Jag: Nej du är ju man
Han skrattade till lite och sa att det stämde ju.
När det var min tur så lämnade jag fram pengarna och insättninglappen medans jag granskade honom. Han såg bra ut. Hade vissa drag av Emil Esborn. En Emil när han bär glasögon.
Han: Detta är ett igenkänt namn
Jag såg nog ut som ett levande frågetecken.
Jag: Va? Borde jag känna igen dig?
Han: Kanske det
Jag: Känner vi varandra
Han: Nja, om jag säger brogårdsvägen Lit
Jag: Per?
Han nickade.

Per. Lilla Per. Gud vi har inte setts på massor med år. Vi lekte ihop som små då vi har stugorna inte långt ifrån varandra. Vad kul det var att mötas igen. Han hade fått anställning i måndags där på banken berättade han. Nästan så att jag har lust att knalla in på banken och fråga om han vill ta en fika så vi kan snacka gamla minnen. Jag minns han bara som en liten blond tuss. Eller som bilden jag såg på han när han gick gymnasiet, en långhårig grabb. Och nu är han korthårig, vuxen och bankman


Dag 24 – en låt du vill ha på din begravning

Ärligt så vet jag inte. Har inte riktigt tänkt på det. Men denna låten kanske

http://youtu.be/ZGoWtY_h4xo


Gick ej att lägga in den som video så ni får klicka på länken.


RSS 2.0