En liten vit tiger

I går satt jag och tittade på bäbiskläder och fick syn på zebra kläder men istället för zebra så tänkte jag på vit tiger. Det kändes så rätt. Jag kanske borde förklara mig nu. Linn är ett lodjur. Det var hennes smeknamn när vi möttes på nätet för många år sedan. och jag ser min guddotter som min lilla puma. Och själv är jag ett lejon. Och att då mitt kommande barn ska bli ett kattdjur känns så rätt och det känns som om det blir en tiger. En vit tiger. Dock så är det ont om sånna kläder. Kanske man kan speciall beställa en vit tiger body när den dagen kommer.

Kolla vilka söta skor jag hittadeVilken natt

Mycket i natt. Men allt är mer huller o buller o jag får inte grepp om allt. Det enda som jag är någolunda klar över är att Linns killes ex ringde mig och tyckte att jag skulle se till att det blev slut mellan Linn o hennes kille. Jag fattade inte ens hur hon fått tag i mitt nr. Tydligen var det någon (Fick veta vem det var oxå) som snackat me henne om mig. Snurrigt va. Istället för att gå med på hennes plan och hotelser så blev jag förbannad och fräste saker till henne så som "om du gör Linn illa så får du me mig att göra"
Senare såg vi (jag, linn o julle) henne gåendes med en sittvagn. Såg inte barnet men det kan ha varit hennes yngsta. Hon tittade knappt på oss.

30 års kryssning

I söndags var det dags för försenad 30 års fest. Väldigt få hade tackat ja tråkigt nog. Men några var vi i allafall :) Linn, jag, Tina och Hummern. Vi träffade även på andta bekanta på båten. jag mötte bland annat Fia och Helena som jag inte träffat på flera år. Jag tog inte så många bilder som jag trodde att jag skulle göra men jag hade helt enkelt inte tid :P Blev mycket dans, skratt, god mat o dricka osv.
Så som en lyckad kryssning ska vara :) Så tack för en trevlig resa tjejer :)

RSS 2.0