27 tim och 57 min

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-28 @ 21:45:23
 Det är vad jag har tränat den här månaden. Då räknas även promenader in. Känns lite men ändå mycket på samma gång. Det är ju mer än jag hållit i gång förut. Planen e att få till 29 tim i mars. Fast mars e ju längre än feb så jag borde nog lägga på mer där. Typ 33 tim. Vad tror ni om det :)


Långpromenad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-24 @ 22:14:08Inte samma sak

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-24 @ 15:59:24

Har man inget nät hemma så är det inte samma sak att blogga om mellon så det får vänta. För hoppningsvis dröjer det inte länge tills jag får mitt nya nät :)

Nu ska jag ta en promenadBlä

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-22 @ 23:21:20

Vaknade i morse av huvudvärk. Jag skämtade på facebook att det var baksmälla eftersom jag hade drömt att jag blivit stupfull av en öl och 3 klunkar av en drink. Men det var det enda roliga med den här dagen. Värken vägrade ge med sig. Samtidigt var jag rastlös. Jag var tvungen att ligga ner på grund av huvet men hitta ingen skön ställning eftersom jag var rastlös. Jag som hade tänkt träna idag.

På eftermiddagen slocknade jag på soffan. När jag vaknade mådde jag lite bättre men kände mig groggy. Vid 19 tiden tvinga jag mig till affären. Liten promenad o friskluft. Sen blev det soffan igen o gladiatorerna.

Klockan e över 23 o jag ligger fortfarande kvar. Vill gå till sängen men i stället glor jag på brit award som e dötrist. Det bästa e onde direction och då har det gått långt om jag säger det.

Misstänker att huvudvärken beror på att det är den tiden på månaden. Huvudvärken brukar hälsa på då.Onsdag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-20 @ 19:28:42

Kom ta mig katten inte på någon bättre överskrift.

Hade inte tänkt blogga idag. Det jag vill blogga om vill jag ha bilder till. Bilderna ligger i datorn men nätet e dött. Telia vet inte vad felet är. Har haft problem länge nu men de tre sista dagarna e värst. Jag slipper i alla fall räkningen den här månaden men skulle heldre ha ett fungerande nät

Varför bloggar jag då? Order från hummern. Hon smsa o krävde det. Hoppas du e nöjd nu ;) även om mitt inlägg blir längre än ditt :p
Appropå hummern. Göteborg. Tänker åka dit i början av sommaren. Eller slutet av våren. Lisseberg ska vara öppet i alla fall. Vill dit. Har inte varit där på många år. Vill släpa me mig hummern o della. Vore bra me en 4e tjej oxå så vi kan åka 2 o 2. Della o hummern har ni tips på en brud? Vore kul me en dag me er där. Vad säger ni? :)

På lördag blir det mellomys med cissi o leone hos cissi. Ska bli jätte kul :) kommer dra me mitt schlagerspel o se om de vill spela :)

Sarah var förbi e sväng. Vi ses inte så ofta o jag saknar henne. Blev en hel del skratt men hon berättar på ett roligt sätt :)

Nu ska hag läsa vidare i min nya nora roberts bok. Kanon författare :)Barbados - Djingis khan

Permalink - videor - Kommentarer (0)
2013-02-18 @ 21:20:56

Missade nått ord i början bara. Annars är det hela låten :) Från Mälarsalen i Stockholm, feb 2013Jag lever

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-17 @ 23:55:37

Jadå jag lever. Men varit mycket i helgen :) och ska rulla ur soffan strax o krypa till sängen. Fattar inte att jag orkade handla förut XD så väck var jag. Köpte ingrediensser till en korv stroganoff. Åt den hos helena o den var mums. Ska testa att göra den till middag i morgon. Nu åker ögonen igen zzzzzzHäst

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-13 @ 20:33:24
Det är mycket om hästar i tidningarna nu. Ena stunden står det massa om hur det dyker upp hästkött i mat som inte ska ha häst i sig. Och sen kan man läsa om hästar som slaktas. Sammankopplade eller. Man kan nästan tro det när de kommer samtidigt. Undra om fler än jag tolkar det så :)
 
 


Kränkt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-12 @ 16:03:34
Det är fettisdagen idag. Jag känner mig kränkt :P


Zzzzzz

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-11 @ 22:13:51
Extremt trött. Funderar starkt på att gå o lägga mig. Annars lär jag svära åt väckarklockan i morgon. Fast det gör jag ju ändå :P När jag kommer hem i morgon så tänkte jag ta och storstäda köket. Dammtorka, dammsuga, torka golv mm. Den där fläcken i taket har jag ingen aning om hur den har kommit dit men bort ska den. Och tur jag har svinto hemma, blir lättare att rengöra i kanterna på spisen då. Ja det låter som jag har fått städdille men jag känner att det är dax för en genomkörare i köket helt enkelt :)
Hallen står som nr 2 men det får nog vänta tills onsdag tror jag
 
Jag hör hur sängen ropar på mig. Mariaaaaaa, Mariiiiaaaaa


Snö

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-10 @ 22:58:13

Den här kom nog aldrig upp så jag postar det nu. Skrevs för några dagar sedan

Känner mig som en snögubbe. Majja inte gilla snö ugg

På väg hem från julle. Vi har myst o tittat på film. Passa på o låna lite filmer av han. Beck o skräckisar. Han har ju så lite filmer den killen XDMelodifestivalen del 2

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-09 @ 23:01:00
 
Redan innan mellon började idag så visste jag att bananen skulle gå till final. Det kvittar hur dålig låt han har så går han ändå vidare. Och efetr ha sett han så kändes det som om han vann på showen. Tycker inte han förtjänade att gå vidare. Andra chansen möjligtvis. När han skulle sjunga igen så bytte jag kanal :P Med sig till finalen tog han Hoffsten. Jag brukar inte gilla henne men hennes mello låt var faktiskt okej. Så även hon borde ha tagit andra chansen.
 
När det var dax att räkna upp de som gått till omgång två så kom inte en av mina favoriter med. Hepp. Okej deras låt var inte skit bra men bättre än de flesta andra i kväll tycker jag.
 
Anton har det ju tjatats om en del men nej. Han har bra röst men låten var inte alls bra.
 
Sämst i kväll? Hmmm Wolf kanske?
 
Erik och Tone var min andra favorit. Ingen toppen låt men ändå en av de bästa i kväll. De hamnade dock i andra chansen. Får hoppas de tar sig vidare därifrån.
 
Danny och Ginas show var bra men tycker att den förra veckan var bättre
 
Oså de där tanterna. Nej tack. Pappa gillade det säkert dock
Han ringde efteråt och skämtade att han gillade bananen. Tsss försök lura någon annan.
Messade mamma o sa att Cans hade en låt om henne (Annelie)
 
Hade jag fått bestämma så hade det nog blivit så här
Final: Erik & Tone, SHW
Andra chansen: Bananden och Hoffsten


Veckans låt: Yohio - Our story

Permalink - Veckans låt - Kommentarer (0)
2013-02-09 @ 00:35:25
Every time I look into your eyes
There's something deep inside my heart
That screams your name
I'll be insane
If we keep going on like this
I even miss you when you're sleeping here right next to me
There's no one else but you

We're living in a dream
An endless fantasy
You're never alone
So forget your sorrow
Baby we're meant to be
Just close your eyes and see
That you're a part of me
My precious story
Fly away

All this time
We laughed until we cried
Just to see each other smile
And now you'll always be the one for me
That makes me feel like I'm alive
I'm still searching for that story we always dreamt of
I hope you're searching too

We're living in a dream
An endless fantasy
You're never alone
So forget your sorrow
When all you feel is pain
I'll kiss you in the rain
Because everything's okay
When we're together
Me and you

We're living in a dream
An endless fantasy
You're never alone
So forget your sorrow
Baby we're meant to be
Just close your eyes and see
That you're a part of me
My precious story

We're living in a dream
An endless fantasy
You're never alone
So forget your sorrow
When all you feel is pain
I'll kiss you in the rain
Because everything's okay
When we're together
Me and you
 
 


Melodifestivalen del1

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2013-02-05 @ 13:46:00
 
Det var inte svårt att välja 2 favoriter i detta avsnitt. Fanns ju bara 2 st som var bra. Resten sög. Ska jag vara helt ärlig så trodde jag inte att jag skulle gilla Yohio men det slutade med att han blev min favorit. Jag gillade stilen, framförandet och låten var jätte bra. Den andra jag gillade var David Lindgren.
 
David var först ut och jag tänkte, detta är bra. Sedan kom skit efter skit och jag började fundera om det verkligen skulle komma något mer som ens var i närheten av okej. Och då kom Yohio.
Skulle faktisk vara kul att se han i eurovision. Men kan ju inte bestämma mig än fören jag hört resten av alla låtarna.
 
Gina och Danny var programledare. Gina var bättre än förra året. Tycker faktiskt hon och Danny passar i hop som programledare. Och Danny var nervös det märktes men inte så konstigt. han e inte van vid att vara programledare och då ställa sig o vara det i mellon. Väldigt starkt gjort. Och han och Gina gjorde bra paus nr. Och eftersomjag är nöjd med dem nu så lär jag bli ännu mer nöjd på lördag eftersom de då har fått mer rutin tillsammans. Ska bli intressant att se :)
 
Kristian Luuk dök ju upp och jag kan säga en sak. Raka dig :P Tycker inte han passar i det där skägget.
 
Sen var det kul att se Henrik och Johan oxå. De hade varit med och skrivit Yohios låt. Johan brukar ibland ha med låtar i mellon och de brukar vara bra. Han är en duktig låtskrivare.
 
 
Jag hoppas på att det blir bättre låtar på lördag. Brukar alltid vara så att nån delfinal har väldigt mycket dåliga låtar enligt mig.
Kanske det var deltävling 1 i år som hade det. Man kan ju hoppas.
 
Men rätt låtar gick till final. Det gillas :)
Och den sämste kom sist


Myser

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-02 @ 11:02:53

Ligger o myser i sängen hos della. Har varit uppe o kacklat med henne o jenny o tagit en kaffe men passar på o mysa ner mig i sängen igen medans della duschar. Sen är det min tur om inte jenny snor duschen först :p
Sen e tanken att jag o della ska dra till frölunda tirg o i kväll ska jag smaka på arabmat som della ska fixa. Blir intressant. O sen blir det gretas. Har hört om det stället många gånger o nu ska jag få uppleva det. Ett homoställe. Har varit på gayklubb förut o det var jätte kyl. Bättre musik än på "vanliga" ställen o de verkar ha extra kul :)Gääääsp

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-02-01 @ 06:25:18

Tror det blev 2 timmars sömn i natt. Svårt att låta bli att gäspa. Just nu sitter jag på centralen och väntar på tåget o lyssnar på rix morronzoo. Diggar morronzoo. De får mig att hålla mig vaken. Sov på tåget säger nu många men nja. Har svårt att sova på tåg så det e nog ganska kört med det. Men ska försöka i alla fall :)RSS 2.0