Jädrar i min låda

Som Magnus Carlsson brukar säga (överskriften alltså). Ish känner mig som en kokt räka. Illamående till tusen oxå. Men illamåendet är just för att jag låg för länge i kokhett vatten. Fy farao. Behövde försöka slappna av och la mig i ett bad med jordgubbs badskum. Läste lite innan jag bara låg och glodde rakt fram. Bad brukar kunna få mig att slappna av. Men nu råkade jag ligga där för länge.

Jag är förvirrad över min packning. Behöver inte ha med mig speciella saker denna gång i klädväg eftersom jag inte ska på någon dans. Min väska gapar typ tom eller nått. Om jag kommer ihåg så ska jag packa ner Stinas julklapp. Har inte slagit in den men hoppas det går ändå :)

Klockan böjar bli mycket. Annars had ejag nog slagit Stina en liten pling men måste sova. I morgon måste jag slåss med telefon. Jag lider av teleskräck så att ringa ställen jag aldrig ringt förr är värsta mardrömmen. Ska passa på att ringa från jobbet om jag hinner. Frågan e hur länge jag kommer sitta och glo på telefon innan jag gör nått ha ha. Fy fan.

Nej ska ta lite vatten så kanske jag mår mindre illa och sen sova
I morgon drar jag till Ljusdal

// Maria illamående Bredin

1a advent

Det är tydligen 1a advent idag. Folk säger det så då är det väll så :) Har inte brytt mig så mycket om advent de senaste åren. Julen däremot tycker jag om. Tycker om stämningen.

Jag skrev i förra inlägget att jag misstänkte att Hummern skulle jobba när kryssningen är. Jag hade rätt. Fick mess förut. Men vad göra, jag kan inte trolla. Ja jag behöver skriva av mig nu så låt mig göra det. Att jag är besviken märks nog. Men jag är absolut inte besviken på mina vänner. Det får ingen tro. Kan man inte så kan man inte. Är bara besviken att det inte blir av eftersom jag verkligen sett fram emot det :( . Skulle ha varit dubbel kryss
(2 nätter alltså) och kul skulle det ha blitt, d vet jag. Men men vad göra.

Har nyss diskat. Bettede mig som värska mysko människan. Köpte nytt diskmedel igår. Samma sort jag brukar köpa men en annan smak (okej lukt dåra) och har stått o sniffat och bettet mig i köket när jag diskade. Nu ska jag ta och plocka fram resväskan och börja packa den innan jag äter (jaha nu kom Waam på radion med Last christmas, den låten är jätte bra med Mattias Andreasson). Jag åker ju till Stina i morgon kväll och på dagen hinner jag inte packa eftersom jag jobbar o sen ska jag till körskolan och boka av en körtid. Tiden krockar med jobbet.

Jag nämnde Mattias längre upp. Kolla in :) Jag njuter som fan. Både med ögonen och öronen ;)

För en gångs skull... men näe

När jag för en gångs skull lyckas fixa nått själv så är det ingen som kan följa. Annars brukar d vara Stina som bokar kryssningar osv men nu har jag fixat det själv för första gången. Woho eller nått ;) MEN ingen kan joina. Och då har man ingen lust att åka alltså. Ett bra och trevligt band ja men att umgås med sig själv på en kryssning är ingen höjdare. Var prat om att Hummern skulle joina, skulle vara väldigt kul men jag gissar att hon ska jobba. Stina har inte råd, Mikkis kan inte osv osv. Som det ser ut nu så blir jag själv. Hmm hade verkligen sett fram emot detta, tagit ledigt osv men om jag blir själv så åker jag inte. Åker inte 60 mil för att sitta själv och kackla

Nej dax för sängen. Kanske det sker ett mirakel eller hur man nu säger. Oså hoppas jag på ett positivt svar på ett mail jag skickade iväg förut idag. Mailet var en vild chansning men hur ska man kunna veta om det kommer funka eller ej om man inte testar. Alla håll tummarna att alla dessa saker i detta inlägg löser sig.

// Maria tröttis Bredin
RSS 2.0