Jädrar i min låda

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-11-30 @ 23:24:54
Som Magnus Carlsson brukar säga (överskriften alltså). Ish känner mig som en kokt räka. Illamående till tusen oxå. Men illamåendet är just för att jag låg för länge i kokhett vatten. Fy farao. Behövde försöka slappna av och la mig i ett bad med jordgubbs badskum. Läste lite innan jag bara låg och glodde rakt fram. Bad brukar kunna få mig att slappna av. Men nu råkade jag ligga där för länge.

Jag är förvirrad över min packning. Behöver inte ha med mig speciella saker denna gång i klädväg eftersom jag inte ska på någon dans. Min väska gapar typ tom eller nått. Om jag kommer ihåg så ska jag packa ner Stinas julklapp. Har inte slagit in den men hoppas det går ändå :)

Klockan böjar bli mycket. Annars had ejag nog slagit Stina en liten pling men måste sova. I morgon måste jag slåss med telefon. Jag lider av teleskräck så att ringa ställen jag aldrig ringt förr är värsta mardrömmen. Ska passa på att ringa från jobbet om jag hinner. Frågan e hur länge jag kommer sitta och glo på telefon innan jag gör nått ha ha. Fy fan.

Nej ska ta lite vatten så kanske jag mår mindre illa och sen sova
I morgon drar jag till Ljusdal

// Maria illamående Bredin


1a advent

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-11-30 @ 15:54:34
Det är tydligen 1a advent idag. Folk säger det så då är det väll så :) Har inte brytt mig så mycket om advent de senaste åren. Julen däremot tycker jag om. Tycker om stämningen.

Jag skrev i förra inlägget att jag misstänkte att Hummern skulle jobba när kryssningen är. Jag hade rätt. Fick mess förut. Men vad göra, jag kan inte trolla. Ja jag behöver skriva av mig nu så låt mig göra det. Att jag är besviken märks nog. Men jag är absolut inte besviken på mina vänner. Det får ingen tro. Kan man inte så kan man inte. Är bara besviken att det inte blir av eftersom jag verkligen sett fram emot det :( . Skulle ha varit dubbel kryss
(2 nätter alltså) och kul skulle det ha blitt, d vet jag. Men men vad göra.

Har nyss diskat. Bettede mig som värska mysko människan. Köpte nytt diskmedel igår. Samma sort jag brukar köpa men en annan smak (okej lukt dåra) och har stått o sniffat och bettet mig i köket när jag diskade. Nu ska jag ta och plocka fram resväskan och börja packa den innan jag äter (jaha nu kom Waam på radion med Last christmas, den låten är jätte bra med Mattias Andreasson). Jag åker ju till Stina i morgon kväll och på dagen hinner jag inte packa eftersom jag jobbar o sen ska jag till körskolan och boka av en körtid. Tiden krockar med jobbet.

Jag nämnde Mattias längre upp. Kolla in :) Jag njuter som fan. Både med ögonen och öronen ;)För en gångs skull... men näe

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2008-11-30 @ 01:21:03
När jag för en gångs skull lyckas fixa nått själv så är det ingen som kan följa. Annars brukar d vara Stina som bokar kryssningar osv men nu har jag fixat det själv för första gången. Woho eller nått ;) MEN ingen kan joina. Och då har man ingen lust att åka alltså. Ett bra och trevligt band ja men att umgås med sig själv på en kryssning är ingen höjdare. Var prat om att Hummern skulle joina, skulle vara väldigt kul men jag gissar att hon ska jobba. Stina har inte råd, Mikkis kan inte osv osv. Som det ser ut nu så blir jag själv. Hmm hade verkligen sett fram emot detta, tagit ledigt osv men om jag blir själv så åker jag inte. Åker inte 60 mil för att sitta själv och kackla

Nej dax för sängen. Kanske det sker ett mirakel eller hur man nu säger. Oså hoppas jag på ett positivt svar på ett mail jag skickade iväg förut idag. Mailet var en vild chansning men hur ska man kunna veta om det kommer funka eller ej om man inte testar. Alla håll tummarna att alla dessa saker i detta inlägg löser sig.

// Maria tröttis Bredin


Ut med dig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-11-29 @ 02:10:45
Det var på tiden att Johan åkte ut ur idol. Den där tjejen som var helt hysterisk lär skämmas i morgon eller nått. Jag själv skulle aldrig reagera sådär över en artist. De är ju människor precis som vi. Men jag klankar inte ner på dem som blir så där hysteriska. Alla är vi ju olika :) Kul för henne att träffa Johan i allafall :)
Och fastern det har gått lång tid nu så muttrar jag fortfarande över att Erik Ljung inte kom med i idol.

Nej klockan är mycket. Dax att natta


He

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-11-27 @ 18:18:31
He´s got sunset in his eyes
The look of paradise
He´s my California, He´s my California
Oh he smiles and everywhere
People stop and stare
He´s my California, He´s my California
He´s the one the only one
My angel in the sun
My CaliforniaHemskickad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-11-26 @ 14:47:02
När det var 30 min kvar av arbetsdagen så blev jag hemskickad. Anledning? Tja de såg väll att jag var typ död. I måndags och i går var det halv jobbigt att jobba. Kanske en förkylning på G tänkte jag då. Halsen kändes konstig oxå. Typ sandpapper och allt man åt smakade hemskt. Eller nästan allt i allafall. I morse när jag vaknade så kände jag mig som en klubbad säl. Eller valross menar jag (Förlåt Anders). Funderade om jag skulle stanna hemma men slutade med att jag stack iväg ändå. När jag var yngre så kunde jag stanna hemma för minsta lilla. Nu är det tvärtom. Jag har mognat och insett att så kan det inte gå till. Vill man ha lön så. När det blev rast så orkade jag knappt läsa tidningen utan halv låg i soffan och halv sov. Mina arbetskamrater frågade hur det var med mig och jag berättade att jag fått värsta förkylningen. Efter rasten så funderade jag på om jag skulle säga till att jag gick hem. Men jag skippade det och jobbade vidare.

Hade jag haft ett stilla sittande jobb så hade det varit lättare. Med tanke att jag blev utpumpad av att ta på mig mina skor. Och att jobba på förskola är verkligen inte ett stilla sittande jobb. När det var en timme kvar av arbetsdagen så kände jag typ en lättnad. Snart snart skulle jag få åka hem. Kände mig duktig som ändå klarat av dagen. Jag snöt mig typ hela tiden. Och Lena sa att jag lät som henne när hon var sjuk. Näsan rann typ hela tiden så jag fick sitta med papper mot näsan. Funkade i allafall när jag spelade kort med ett av barnen. Antingen är jag jäkligt dålig i kortspel eller så är han jävligt bra. 9 av 10 gånger så vinner han över mig och då även när jag är frisk. Slagen av en 5 åring. Jippi.

I allafall så sa både Lena och Lena åt mig att gå hem. Jag sa emot först men de fick som de ville.
Så nu ska jag strax krypa ner i soffan och vila. Det är typ det jag orkar nu. Kanske sova en stund så jag blir bättre.

// Maria Snörvel Bredin


Me like

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2008-11-24 @ 20:39:54
He he hittade dessa. Me like, även om det är bättre live ;)Kom hem

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2008-11-23 @ 16:03:01
Efter att ha sett Magnus med Barbados igen så har man fått smak på att lyssna på gamla Barbados låtar igen.
"Kom hem" är en av de låtar jag verkligen gillar men "Allt som jag ser" är min favo låt.Dessa fantasier

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2008-11-22 @ 00:13:23
Sitter och snackar med Stina på msn. Ingen hemlighet att hon har en crush på Danny. Och det har hänt förr att jag fått upp bilder i huvet om de 2. Bara fantasier alltså. Inget som hänt på riktigt. Och i kväll var det dax igen. Alltså detta är inget jag vill se. Jag vill inte se hur de håller på men ändå dyker det upp i skallen på mig.

Han ligger ner. Han har ingen tröja på sig men resten av kläderna är på. Han har jeans. Jag ser hennes hand och en bit av hennes arm. Resten av henne är som en skugga. Hennes hand smeker hans mage. Ser hur upphettsad han är i blicken. Hon lutar sig ner och hennes läppar kysser lätt hans mage. Den lilla beröringen påverkar honom starkt och han blundar. Hon kysser upp för hans överkropp så hon tillslut är på hans hals. Hon gränslar honom och han öppnar ögonen och ser med matt blick in i hennes ögon. Hon smeker hans kind och kyssser honom sedan hett. Hans hand smeker in under hennes tröja och smeker hennes rygg.

Nej gud jag vill inte se mer *bankar huvet i bordet*
Varför kan jag inte få fantasier om mig själv o nån kille jag är tänd på som vanligt folk.
Näääe jag ska se Stina och Danny.

Tack och godnatt


Läs och häpna

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-11-21 @ 23:18:55
Hej i stugorna

Detta trodde ni nog aldrig att ni skulle få läsa i min blogg. Idag skulle inte Johan ha åkt ut ur idol. Nu gjorde han inte det heller utan det var Anna som åkte. Var nog lika bra. Hon pallar inte pressen och jag har lessnat på att se hennes knäkta ansikte så fort hon får höra nått negativt eller sitter o väntar på att få höra om hon blir kvar eller ej. Hennes röst är okej, om man inte tittar på henne. Inget fel på hennes utseende men hennes utseende passar inte ihop med rösten. Tycker även att hon var bättre i början av säsongen.

Oså Johan då. Jag brukar inte gilla han. Men i kväll var han bra. Gilla hans version av "I´ll stand by you"
Så nu sitter jag och lyssnar på orginalet. Så ja sluta gapa. Ja det var jag som skrev att Johan borde vara kvar idag.

Nu ska jag pilla vidare här. Ska försöka skriva om min resa nu i helgen.

Kram o natti på er


FLYTTA PÅ DIG

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2008-11-21 @ 14:05:18
Har varit på min andra körlektion idag. Jätte nervös var jag. Alla människor har ju nått som kan ge dem lite lätt panik, nått de är jäkligt nervösa över. Bilkörningen är min. Det kommer att bli bättre såklart men de första gångerna nu, uj uj. I allafall så var jag stensäker på att vi skulle göra som sist. Åka till travbanans parkeringsplats o träna där. Lixom snön har kommit. Det är isigt och halt ute. Men tji fick jag. Så fort jag kom till körskolan så lägger han grejen i min hand (det är fan ingen nyckel så jag vet inte vad jag ska kalla den) och säger *gå ut till bilen o sätt dig vid ratten så kommer jag snart*
Hm VAAAAA?!. Visade sig att jag skulle backa ut från parkeringen och sen ge mig ut på vägen.
Ingen jäkla stor parkeringsplats idag inte.

Jag är lite stolt över mig själv. Med tanke på hur stressad o nervös jag var av att vara ute på vägen bland massa folk och bilar så fick jag bara 3 motorstop. Hade väntat mig fler. Oså var det en bil som var i vägen för mig.
Så jag viftade i bilen o halvgasta *flytta på dig*
Min körskolelärare höll med mig ha ha. Det är tur att han har humor.

Nu ska jag krypa ner i soffan och se ett förhäxad avsnitt. Sen ska jag diska en massa burkar. Frostade av frysen i går och passade på att rensa lite i frysen. Nu står allt uppstaplat på diskbänken så det måste fixas.
Men först nått att äta och förhäxad.


Snöstorm

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-11-20 @ 23:54:47
Tjo på er

Ja jag kommer att skriva om min resa men inte just nu :) E för trött och en aningen nervös. Andra körlektionen i morgon. Första på snö och is. Hade väntat mig att det skulle kännas lättare andra gången, inte lika nervöst.
Men näääe då.

Hörde om blogg sm på rixfm häromdagen. Undra om någon har nominerat min blogg eller
om den e för tråkig he he. Aja :)
Föresten, snöstorm idag. Jag stod på jobbet och glodde ut genom fönstrett. Nästan som att man ville stanna kvar på jobbet. Gå ut i det där? Nej tack. Men det hade blivit bättre tills det var dax att åka hem.

Nej dax att krypa till sängs. Mår lite illa och kan behöva sömn. Fick inte så mycket sömn på min resa och dessa nätter sedan jag kom hem har inte gett mig tillräkligt känns det som.

Nyp i rumpan på er

// M


Onsdagar = Stress dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2008-11-19 @ 16:21:39
Har nyss ätit. Ska snart med bussen. Kom hem från jobbet för nån timme sedan. Onsdagar är verkligen stressiga och tröttsamma.

Tänkte göra en liten efterlysning. Träffade några tjejer på båten i söndags och i allafall en av dem läser tydligen min blogg. Så läser du/ni detta så hör gärna av dig :)
Vi träffades i funclub. Jag och 2 vänner hade satt oss för att kolla på wallmans och ni satt oxå där.

Bäst jag gör mig i ordning nu. Ska bege mig ut i snön och kylan

// M


Hej då

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2008-11-15 @ 07:17:29
Nu sitter jag här. Pappa är här om 25 minuter och ska köra mig till tåget som går 8.07. Sen är jag framme i Göteborg vid 17 tiden. Jag som inte direkt gillar att åka tåg ser inte fram emot den långa resan. Hummern ska möta upp mig i Götet sen bär det av hem till henne för att göra sig i ordning. I kväll är det Magnus Carlsson med Barbados. Ska bli kul men det lär vara massor med folk så om man ser nått så vore det konstigt ;)
men ska göra mitt bästa :)
Jag kommer vara väldigt trött i morgon eftersom mitt tåg går vid 10 tiden från Göteborg. Då ska jag till Stockholm och möta upp Stina.

Nej nu hinner jag inte sitta här mer. Måste göra det sista innan pappa dyker upp.

// Maria


Fel åkte

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-11-14 @ 23:00:08
I kväll åkte helt fel ut ur idol. Finns andra i programmet som borde ha åkt i stället. Som Johan. Håller med Anders om att när Johan sjöng sin solo låt idag så var det 2 minuters pina. Fast d lät helt okej när han sjöng med Robin Ericsson. Tycker inte heller att Anna håller måttet.  Jag hade hoppats på Kevin och Robin E i finalen. Nu när Robin är borta så gör det inget om jag missar idol på fredagar.

Kollar man runt på omröstningar så vill de flesta att Johan ska åka. Kanske man borde göra om röstningen. Så att man ringer på den man tycker ska åka ut istället. Undra hur det skulle se ut då.

Robin har i allafall varit med ett tag så med lite tur så kanske nått skivbolag nappar på han.
Ha och vad var det där som juryn sa idag då när Johan och Robin sjungit sin duett. En till och ni är nya E.M.D.
J.R. ? (ha nu blev det Dallas här)

Aja jag får vara glad att jag inte fastnade så för Robin som jag fastnade för Sebastian, Erik och Mattias för då hade jag väll surat som tusan nu he he. Men jag känner på mig att vi får se mer av Robin Ericsson

Nu måste jag packa klart. Snart dax att sovaFärjan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-11-14 @ 14:09:35
Har tagit en liten paus i allt jag håller på med. Åker som sagt i morgon. Har fått frågan om det är jag som var med i Färjan i måndags. Ni vet programmet på kanal 5. Jadå det var jag. Och det kommer även vara jag som är med i reprisen i kväll (vore konstigt annars he he)

 

Efter att ha sett programmet så har folk fått för sig att Arvingarna är mitt allt. Nje det kan jag inte hålla med om. De är bra men helt galen i dem är jag inte. Men visst är de lite speciella eftersom jag gillat dem sedan jag var typ 10 år. Att jag var så långt hemfirån för att se dem beror ju på att kryssningar är kul och att mina polare är utspridda i Sverige så vi brukar samlas på Cinderella och umgås när det är ett bra band som spelar :)

   

Fick veta att det är ganska många som skrivit skit om oss på nätet. Okända människor alltså som inte har någon aning om vilka vi är. Läste en av grejerna och jag började asgarva. Gud vad löjligt. Som Stina beskrev dessa människor. "De beter sig som avunsjuka 13 åringar".
Perfekt beskrivning. Så jag e känd nu eller ;) För så fort en person blir känd så hittar man en massa skit om dem på nätet. Och det roliga i det här e att jag inte tar åt mig ett dugg av det som skrivs :) Men det betyder inte att jag sitter och letar efter ställen där det står om oss. Onödigt :)

Nej nu måste jag fixa nått att äta innan jag fortsätter med det jag höll på med. Annars blir jag aldrig klar.


Säljes

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-11-13 @ 19:50:10
Min polare är på säljar humör på tradera (fina saker till på köpet)
så jag lovar, det är värt att ta sig tid att titta på dem :)

http://www.tradera.com/Ny_Snygg_jacka_Svart_stl_38-auktion-77623892

http://www.tradera.com/Digitalkamera_Sony_DSC_W_55-auktion-77387989


Fryser

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-11-13 @ 18:08:41
Svinkallt ute idag. Sån där kyla som biter sig igenom kläderna. En sån som gör att det sticker som fan i näsan. Och i den kylan stod jag ute i på jobbet. Det är sånna här dagar jag inte gillar mitt jobb som förskolelärare alltså :P

I morgon ska det packas. På lördag morgon så lämnar jag stan och åker ner till Hummern och Göteborg. Ska se Magnus Carlsson med Barbados på kvällen. Har väntat länge på detta. Har haft biljetterna sedan i juli ;) Och då var jag ändå sen med att hämta ut dem he he. Jag lär vara skit trött men det får gå :)
Nästan 10 timmars resa är aldrig kul.
Blir bara att jag stannar över natten där nere men det är bättre än ingenting med tanke
hur sällan jag och Hummern ses.

Nej nu måste jag diska


Hemma

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-11-12 @ 19:10:42
Onsdagar är nog en av de jobbigaste dagarna för mig. Först jobbar jag, sen åker jag hem och hinner vara hemma i typ lite mer än 1 timme och då ska jag hinna äta och vila och göra mig i ordning och sen ska jag iväg igen för att ta hand om barn. På kvällen är det lite äldre barn än det jag jobbar med. Detta på kvällen gör jag gratis. Okej kalla mig knäpp men jag vill ställa upp och hjälpa till. Oså är jag less på att bara sitta hemma och glo hela tiden så nu försöker jag ha nått att göra. Göra detta, vara och träna med mera. Bättre än att sitta hemma och hoppas på att det ska hända nått. Typ börja regna killar från himlen ;) *skratt*

Föresten vad är det med barn och mig. Barn verkar gilla mig. Ett exempel är i kväll. Mamma som hade hoppat in för att Elin och Anna inte kunde komma satt och läste i en bok och 4 av barnen slängde sig på mig. Jag satt och höll om 2 stycken och 2 st låg ner med huvuderna i mitt knä. Och jag har fått höra i kväll att jag är rolig. Inte bara barn som säger det så jag borde alltså ha humor. Både för barn och vuxna. Aja det är ju bra :)
Mina ben somnade eftersom jag fick sitta i samma ställning så länge. I kväll var den bara 7 åringar som dök upp  och några av dem var nya. Jag och lära mig namn alltså.

Kom nyss hem. Ska snart krypa ner i soffan och ta något att äta. Jag är helt slut :)
Absolut i öronen he he.
I morgon måste jag ta och börja fixa med resväskan och städa lite osv eftersom jag åker om några dagar.
Nej nu ska jag ta lussekatterna jag fick av mamma o mysa lite.

Tjing


Nostalgi

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-11-11 @ 20:23:13
Mins att jag fastnade för den här låten en gång i tidenKlockan går

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-11-10 @ 23:35:56
Klockan går. Är på väg i säng. Fastern jag var dötrött idag så drog jag till friskis förut i kväll.
Det är lätt att tänka "jag orkar inte, jag gör det en annan dag" men då gäller det att släpa iväg sig.
Jag skippade gymmet idag och körde ett gympa pass i stället. Lite omväxling sådär.

Fick en glad överaskning förut oxå. Inget märkvärdigt för andra men märkvärdigt för mig :)

Nej om jag ska orka med morgon dagen så är det bäst att krypa till sängs nu

Natti


Arbetskamrater

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2008-11-10 @ 10:16:54
Insåg idag att jag har väldigt bra arbetskamrater. Jag erkände för några att jag ofta e orolig för att ta ledigt eftersom jag inte vill irritera dem. Det är sån jag är. De blev förvånade och sa att så ska jag verkligen inte känna. Jag får ta ledig om jag vill så länge jag absolut inte behövs. Så nu har jag snackat med Lena att vara ledig för att kunna se Magnus i Bollnäs och för att åka på kryssningen i jan. Ska ta och skriva upp det i vår kallender sen så att det inte glöms bort :)
Måste ta och kontakta Jess sen och fråga om hon fortfarande ska gå på Magnus. Och se om Stina tänker gå.

Nu ska jag ta och klä på mig igen och ge mig ut i det trista vädret. Har just haft rast. Sen i kväll blir det träning

Tjing


Typ död

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-11-10 @ 07:20:03
Jag fattar inte. Hur kan jag vara så trött. Känns som om jag bara sovit 1 timme eller nått. När jag vakna så tänkte jag att klockan kan inte vara 7. Den måste vara 4 eller nått men jag hade fel. Fattar inte hur jag ska orka mig igenom den här dagen men bara att försöka. Kan inte ringa o sjukanmäla mig bara för att jag är trött heller.

zzzzzzz


På väg

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-11-07 @ 16:26:28
Sitter och väntar på att pappa ska hämta mig och köra mig till tåget. Eller bussen snarare. Sitter och tänker på drömmen jag hade i natt. Mins inte så mycket men jag drömnde om en speciell person. Tydligen var han deppig och jag tröstade honom och då fick vi för oss att gifta oss (eeh va?) och jag va inte 27 år utan säkert runt 70 men han var sin rätta ålder. Jaha nu ringde pappa så jag hinner inte berätta klart. Nu drar jag till Ljusdal över helgen. Tjiiiiing


Bomber och granater

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-11-07 @ 13:06:22
Nyss hemkommen från min första körlektion. Gick helt okej. Fick bara 2 motorstop. Jag hade väntat mig fler. Men jag kan ärligt säga att jag var gråtfärdig vissa gånger när jag inte förstod vad han pratade om. Men det är bara att svälja o göra sitt bästa och ställa frågor. Ingen kan förvänta sig att jag ska förstå första gången. Sånt där får präntas in med tiden.

En ny bomb är igång. Häromdagen en utanför Lidl men tror den var fejk. Men polisen måste ta sånt där på allvar för en gång var det nått liknande som hade placerats ut utanför polishuset och den small. Det är tydligen en i Brunflo nu och därför är tågen inställda. Japp jag ska ju åka idag men så vitt jag vet så borde man få åka buss i stället men jag tar mig inte in på SJ.se. Måste ju in för att få info. Allt kanske löser sig tills jag ska åka men lätt att veta när sidan inte funkar.
Aja måste ta och packa och äta nått. Nu tog jag mig in på sj.se men där var det stop.
Kom igen nurå, funka. Japp mitt tåg är inställt.


Stopp i tågtrafiken

Östersund-Stockholm


Nedanstående tåg är idag inställda.
Detta beroende av trafikstopp på polisens begäran.


Sträcka Datum Tåg
nummer
Avgångs
tid
Hänvisning

Östersund-Stockholm

2008-11-07

81

10.54

Se nedan 1)

Ånge-Östersund

2008-11-07

564

13.02

Buss ersätter

Östersund-Ånge

2008-11-07

589

17.22

buss ersätter


1) Bussar ersätter sträckan Östersund - Ljusdal. Tåg inväntar bussar i Ljusdal.

För mer information, ring 0771-75 75 75, tonval 3.
Bättre sent än aldrig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2008-11-06 @ 22:35:43
Vad menar jag med det? Jo jag ska ta körkort. Skrev in mig i går och i morgon ska jag iväg på min första körlektion. Jag är så nervös så att jag mår illa. Ärligt alltså. Efteråt blir det att åka hem och packa för vid 5 tiden så drar jag till Ljusdal. Ska ner till Stina över helgen. Vi ska pyssla lite oså ska vi och Camilla till Hudik på dans. Var länge sedan nu så det ska bli kul. Men dansen är inte fören på lördag. I morgon blir det att ha lite fredags mys och glo på idol. Antar att det är för mycket begärt att hoppas på att Lars eller Johan åker ut i morgon.

Nej nu ska jag ta ett glas vatten, diska lite och sen göra ett test för att se hur mycket jag kan om detta bilkörandet


Vilka är ni? + Läskigt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-11-05 @ 20:50:07
Ni som komenterar får gärna skriva namn.
Har fått 2 komentarer de senaste 2 dagarna utan namn och har ingen aning vilka de är

Anonym om Förlåt mobilen:
såg dig och stina på färjan igår =)

Anonym om Förlåt mobilen:
Tack så mycket!:)

Och det där läskiga, läs det jag skrev i en annan blogg i går
http://emdtour.blogg.se/2008/november/fan-vad-laskigt.html


Förlåt mobilen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-11-03 @ 20:45:08
Min mobil är ganska muppig så när det var problem me den idag så tänkte jag att nu är det kört. T ex gick d inte att få eller skicka sms. Sen fick jag veta att telia hade klippt av en kabeln eller nått sånt så de med telia kunde inte smsa. Halebop har ju med telia att göra så där fick jag den förklaringen.
Jag har inte kunnat skicka sms alls i dag typ.

Mmm sitter o fryser o e jätte trött. Undra om det ska bli en tidig kväll i kväll.

I dag kom jag gående i snabb tackt utanför jobbet precis när jag skulle börja. Anledningen var buss problem. Jag åker 2 bussar för att ta mig till jobbet o hör o häpna det var problem med båda. Första bussen jag åkte med fick för sig att försöka köra in sin tid. Åka på E14, snabbt på is. Njae, jag är glad att jag kom fram till jobbet. Fick höra att en arbetskamrat oxå hade haft problem på sin buss. 3 bussar på samma dag? Nu vet jag inte om hennes buss hade samma problem som mina. Det var problem med kortläsaren men bara me vissa kort. Mitt kort funkade.


<3

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-11-02 @ 22:14:30
Hjärtat säger en sak och hjärnan en annan
Bortglömd gurka

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-11-01 @ 21:50:20
Yepp glömde gurkan på affären. Duktigt typ ;)

Okej jag ska inte ha favoriter i dansbandskampen för då går det inte bra för dem. Förra veckan gick det åt skogen för Date men det är SVT´s fel. Tycker Date borde få en ny chans men näääe då. Skit på er SVT.
Idag hejjade jag på Highlights och Mickeys. Sure Scotts var helt okej men tycker inte att de skulle ha gått vidare. Mycket Jämtlänskt i dansbandskampen idag. Mickeys är från Aspås. Yvonne & quickpicks eller vad e heter är från Östersund (mamma ringde medans de sjöng o sa att hon kände sångerskan) oså har vi keyboardisten i Highlights som från start är från Gällö.

Blädrade över lite snabbt till stjärnor på is oxå och fick se Markus slut på sin åkning. Han e grymt duktig och fick de högsta poängen hitils. Tycker att det är fel att de har tagit in en ersättare. Var en som skadades förra veckan och då tyckte alla deltagare och även programledare att den som åkte ut förra veckan skulle få komma tillbaka. Jag håller med om det. Men istället sätter tv4 in en helt ny person. Det är ju fuskigt. Får se vem som åker ut i kväll.

Jag har fortfarande träningsvärk. Aj


Träningsvärk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-11-01 @ 16:13:50
Tro det eller ej men jag har träningsvärk idag. Och inte bara på ett ställe heller. Känns att jag var igång i går


RSS 2.0