Men blä

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-31 @ 23:40:53
Vilken jävla dag. Vad fan är det med folk. Andra gången på 2 veckor jag blir lurad. Jag blir så arg


Berlocker

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-31 @ 14:31:47
Vet inte hur länge jag tänkt göra ett armband med berlocker som har att göra med mitt liv. Men nu har jag suttit och tittat på berlocker på nätet. Ska inte köpa dem. Bara tittade. Här är några av dem jag gillade.
Den vackra gulgröna stenen är tydligen Augustis månadssten. I allafall enligt sidan jag hittade den på.
Fniss

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2012-01-30 @ 21:54:40
Folk ska skita i om du och knullar i min hytt

Bästa kommentaren ever ha ha


Att vända och byta väg

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-30 @ 01:25:27
Ibland kommer man till ett vägskäl där man måste välja håll. Den ena vägen kanske ser bättre ut än den andra men det betyder inte att det inte lurar några faror på den fina vägen. Man ska inte dömma boken efter dens omslag. Det är så lätt att bara rycka på axlarna, sucka och ta den fina vägen. Men man vet inte vad som finns en bit bort på den mörkare vägen. Bakom den stora stenen kanske det finns en vacker blomma. Men tar man inte risker så kan man missa något. Ibland är det korkat att ge sig ut på okända vägar men i vissa fall kan det vara bra.

Jag har varit där. Fortsatt på den fula vägen och tillslut kommit fram till ett stup som jag fallit ut för. Jag hängde där och kämpade. Fingarna höll på att tappa taget men på nått myskovis tog jag mig upp och försökte ta mig tillbaka till ljuset. Jag har haft tur och inte fallit ut för det stupet igen i vuxen ålder (bara dne där gången) och jag hoppas jag slipper. Dock så har jag sett den på håll men vänt, vilket jag har varit glad över. Dock har vissa myggor följt efter mig men jag har ändå lyckats. Finns ju myggpsray.

I slutet av 2011 så stod jag där igen. Jag hade gått dit självmant. Jag stod och tittade mot den snåriga vägen. Var det värt att ta sig igenom buskarna? Eller borde jag vända? Jag kände innom mig att jag borde ta risken. Jag vet inte vad som väntar i slutet av vägen. Stupet? En kulle? Eller en vacker blomma eller en ljus o grön äng?
Jag bestämde mig för att ta mig igenom taggbuskarna. Risken fanns att jag skulle riva mig.
Så i början av 2012 så gjorde jag helt om och gick mot den snåriga vägen.

Jag har varken mött en kulle eller stup än. De kanske dyker upp längre fram. Kanske det var ett misstag att ge den här vägen en chans. Men något säger mig att jag gjorde rätt val. Visst var jag irriterad och orolig när jag gav mig in i det men man måste våga för att vinna och om det var en bra ide får jag se när jag gått en bit till men något säger mig att jag kommer se solen titta fram där borta. Men solen måste hjälpa till hon oxå för att kunna ta sig genom molnen. Men vill hon verkligen så lyckas hon och då möts vi på ängen.
Idag då

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-01-29 @ 22:27:39
En sida jag är med där man lägger upp bilder så dyker det varje dag upp nån bild man la upp det datumet förra året och året innan. Lite som en påminnelse. Jag gick in och kollade på 2011 på dagens datum och skrattade gott åt några bilder så jag sparade ner några av dem (inte alla) och tänkte dela med mig av dem här till er.

Tränings tävling

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-01-29 @ 22:07:34

Tävla och vinn träningsredskap! Svara bara på enkel fråga!

"Jag är med och tävlar om ett träningsredskap från Ölme Body Power equipment

i samarbete med Sojkas Framtid!

Tävla du med här!"Jag = Chandler

Permalink - Youtube - Kommentarer (1)
2012-01-29 @ 16:07:36
Vi har för mycket gemensamt

http://youtu.be/VPNxkbWTzVY

Gick inte att bädda in den så ni får klicka på länken för att se videon


Till dig kvinna som tänkt skaffa karl

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-29 @ 02:27:55
Information från Svenska Brukskarlsklubben
TILL DIG KVINNA SOM TÄNKT SKAFFA KARL !!!!!!!!!

Ursprung
Den tama mannen har funnits som sällskap och bruksman till kvinnor så långt tillbaks i tiden som vi kan minnas. Användningsområdena har givetvis växlat, allt från jakt och jordbruk till dagens rena sällskaps- och avelskarlar.

När du bestämt dig för att skaffa karl vill vi ge dig lite tips och råd för att förenkla din vardag med mannen.

Det första du behöver tänka på är om du verkligen har tid med en karl. En karl är ingenting man lättvindligt kan lämna bort till vänner och bekanta. Ännu finns inga godkända pensionat i Sverige. Lyckligtvis är karlar idag accepterade i de flesta offentliga miljöer. Det är dock ej tillrådigt att ta med karlar överallt. Exempelvis boutiquer brukar framkalla nervositet och i vissa fall aggressioner. Det är inte ovanligt att man ser oroliga och gnällande karlar väntandes vid kassan.

Även om du anser dig ha tid över till både en och två och kanske tre karlar vill vi inte rekommendera mer än en. Ofta visar de oro och till och med svartsjuka om "matte" bryr sig för mycket om andra karlar!

Kostnader
Det är givetvis något som man bör tänka på innan man skaffar karl. Att ha karl är inte billigt. En karl äter mycket och behöver kläder, bil mm. En duktig arbetskarl kan ofta själv tjäna ihop till sitt uppehälle. Har man en skicklig jägarkarl kan han bidra till hushållet med bland annat älgkött. På höstarna kan man till och med se hur karlar beger sig ut i flock för att jaga älg. Se till så att just din karl har tillstånd, dvs. licens, för detta annars bör man inte låta dem löpa omkring hur som helst i skog och mark. Om din karl saknar det rätta intresset för jakt kan du kanske istället träna honom till att bli en skicklig bär- och svampplockare.

Allmän skötsel
För att din karl ska få leva ett långt, friskt och lyckligt liv behöver han god mat, frisk luft, daglig motion och någon eller några aktiviteter som inspirerar honom. Tänk även på att hålla din karl vacker. Västerbottenrasen är vanligen renlig av sig och sköter det mesta själv till exempel ansning av skägg och naglar. Tandvård och trimning av huvudhår bör man överlåta till en fackman.

OBS! All kupering är strängt förbjudet i Sverige, sådant kan till och med medföra rättsliga följder i vissa fall!

Raser
Det finns ett stort antal olika karlraser. Vid resor till sydligare länder slås man av hur många lösdrivande karlar som finns på gator och stränder. Och visst är det lätt att glömma allt förnuft när man ser in i ett par bedjande, sammetsbruna ögon... men tänk på att dessa karlar oftast helt saknar uppfostran och dessutom kan vara smittbärare av allehanda sjukdomar då vaccinationer är ovanliga i dessa länder. Dessutom är det ofta problem med att få införseltillstånd till Sverige för sådana karlar. Vi vill därför rekommendera att du väljer en av våra erkända svenska raser. Vi väljer att här presentera Västerbottenrasen. Vad som kännetecknar Västerbottenrasen är främst ett lugnt psyke, relativt lättuppfostrade men de behåller ändå sin lekfullhet högt upp i åldrarna. Alla färger och kroppsbyggnader är godkända.

Då Västerbottenrasen är framavlad i ett strängt klimat vistas de ofta utomhus vintertid, gärna två och två eller i flock, företrädesvis på snöskoter.

En könsmogen Västerbottenkarl tycker om att visa upp sig med sina artfränder på dansställen. Det är där som parningslekarna inleds. I jakten på en ägarinna kan till och med vilda slagsmål utbryta. Vi avråder dock från att välja någon av de riktiga "stridstupparna", de kan bli svåra att få någon riktig pli på. De kan i vissa fall morra och anfalla sin ägarinna! Då måste man omedelbart säga ifrån och visa vem som bestämmer. Det ger honom en trygghet att veta sin plats. Även den lugnaste Västerbottenkarl kan ibland brusa upp och försöka ta kommandot. Det gäller då att vänligt men bestämt tillrättavisa honom.

Du bör i ett tidigt stadium bestämma om du vill ha en inne- eller en utekarl. Väljer du en innekarl så bör du tänka på att motion är otroligt viktigt. En innekarl kan annars bli passiv och hemfalla åt öldrickande framför
Tipsextra. Det är inte svårt at lära en karl enklare små sysslor såsom att gå och handla eller att dra en barnvagn runt kvarteret. Glöm inte heller att ge rikligt med beröm. Karlar sporras då och utför villigt sina små tjänster.

Uppfostran
Även om du vet att din karl är lydig och snäll och inte skulle göra en fluga förnär så bör du inte låta honom i glädje hoppa emot främmande människor. Någon som ej är van karlar kan till och med bli rädd.

En annan viktig uppfostringspunkt är att lära honom att tiga på kommando samt att hålla sig intill dig så att han inte ställer till förtret för andra. Mycket vanligt är en tendens att springa efter andra karlars bilar och ett sådant beteende är oacceptabelt och bör kvävas i sin linda!

Avel
Även om du idag inte är intresserad av avel så är inte snöpning något vi vill rekommendera. Det kan komma en dag när du ångrar dig och då blir du tyvärr tvungen att byta ut din gamla trotjänare mot en ny. Om du tänkt använda din karl i avelssyfte bör du först kolla stamtavlor men även tänka på att påssjuka kan försämra avelsmöjligheterna.

Ett byte kan komma i åtanke. Förövrigt brukar Västerbottenkarlarna visa sig villiga till avel någon som bekräftas från BB-håll. Om du inte vill lämna din karl hemma vid förlossningen så går det bra att ta med honom till BB. Personalen där har utbildning och är vana att handskas med nervösa karlar. En positiv reaktion är att många karlar uppvisar en högre mognadsgrad efter den första avkomman även om motsatt reaktion i kan sällsynta fall förekomma.

Vidare avel bör inte bedrivas på karlar som inte visar intresse för sin avkomma, inte vill kännas vid sin avkomma eller till och med är aggressiv mot avkomman. Sådana karlar är inte lämpliga som sällskapskarlar och du bör snarast göra dig av med honom hur söta de än må vara. Eventuella framtida ägarinnor till en sådan karl bör varnas för att han har sådana defekter innan de tar hem honom.

Kost
En Västerbottenkarl kan äta i stort sett vad som helst även om de tycks föredra den kost de är uppfödda på (det s.k. "mamma-köttbullssyndromet"). Rådgör därför gärna med uppfödarna om vad karlens kost varit baserad på under uppväxten. Låt inte mannen rumstera fritt i kylskåp och skafferi och fall inte för bedjande blickar vid kaffebordet. Det är direkt olämpligt att låta honom tigga vid bordet. Vissa karlar visar tendenser att vilja hjälpa till att tillreda sina egna måltider. Detta bör uppmuntras!
Maltdrycker uppskattas ofta av Västerbottenkarlar men låt det inte bli till någon vana. Ett par burkar per år under sträng uppsikt är dock inget att oroa sig för.

Sjukdomar
Karlar kan ofta uppvisa diverse små sjukdomssymtom. Ta dock dessa med en nypa salt. En kvinna kan vanligtvis fortsätta att utföra sina dagliga sysslor trots sjukdom men detta tycks vara svårare för en man. Han sjukskriver sig gärna i rent förebyggande syfte. Detta inträffar oftast vid helg- och skiftarbete.

Många Västerbottenkarlar har tendenser till färgblindhet. Du bör därför hjälpa honom med påklädningen. Karlar med orange tröja och rosa byxor har faktiskt påträffats.

Sammanfattning
Vi hoppas att du får mycket glädje av din nya karl under många år. Som komplettering till våra små tips kan du gärna läsa andra, mer utförliga fackböcker i ämnet karlavård. Vi kan rekommendera "Allt en kvinna bör veta om män". Du kan givetvis också vända dig till närmaste veterinärklinik.


Trodde inte

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-28 @ 18:04:41
Trodde inte att jag skulle sakna det men kanske beror på att det har gått sådan lång tid. Kanske var det jag behövde eller så kom saknaden bara som en händelse. Jag tror att jag kommer att besöka det igen. Jag tror jag börjar bli redo


Mys med Suzz

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-28 @ 15:07:36
För några veckor sedan då jag var nere i Stockholm för att gå på arbetsinterjuver så passade jag på att träffa Suzz. Blev faktiskt 2 möten. Men ett av dem var på kvällen och då gick vi och käkade. Eller det var bara jag som beställde mat men man fick popcorn som tilltugg så dem tog Suzz :P

Maten var underbar. Tror det där stället blir mitt o Suzz matställe ;)
Vi kommer ju ses mycket mer sen när jag har flyttat ner :)
Så det lär knappast vara enda gången vi var där tillsammans :)Slappna av

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-27 @ 18:22:45
Sovit dåligt sista tiden som ni vet. I natt blev det extra lite sömn då jag satte väckarklockan för att komma upp i tid för att fixa lite här hemma. Sov alltså högst 4 tim men jag tror det var mindre. Fick höra idag att jag har påsar under ögonen. Och kollar jag mig i spegeln så ser jag trött o grå ut.
Ska krypa ner i badet med en ansiksmask och försöka slappna av lite. Gäääsp.


Borde inte

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-27 @ 10:20:17
Jag borde inte sitta här. Har mycket att göra innan klockan 11.00. Vore typiskt om de kom tidigare. men magen kurrade så jag tog mig en kopp nyponsoppa. Fick inte veta fören i går kväll att de skulle komma förbi idag så det är mycket jag inte hunnit. Hoppas allt går igenom nu bara :)

Somnade inte fören sent i natt (som vanligt) o hade väckarklockan på 8. Eftersom jag jag var så trött så kom jag inte igång fören strax efter 10. Inte bra. Har jag tur så kanske jag somnar innan 4 i natt i allafall.


Vänner, svara på detta

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2012-01-25 @ 21:09:00
Please svara på detta nu ;)
1. Vem är du?
2. Är vi kompisar?
3. Hur och när träffades vi?
4. Tycker du om mig?
5. Skulle du kunna pussa mig?
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just det!
7. Beskriv mig med ett enda ord.
8. Vad var ditt första intryck av mig?
9. Vad påminner dig om mig?
10. Om du skulle kunna ge mig vad som helst,vad skulle det då vara?
11. Hur bra känner du mig?
12. När sågs vi senast?


Nervös

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-25 @ 16:56:29
Ja nu är jag nervös. Om det går så vore det kanon alltså :) Hoppas hoppas hoppas :D

Nu ska jag strax bege mig till min kära mor och äta middag. Sen blir det träning. Passande att hon bor nästan där jag ska träna. Blir en promenad på 10-15 min bara :)
Att äta hos henne kom snabbt på så jag får skippa mitt tvprogram idag :P
Tror jag fått en knäpp på Ghost whisperer


Vad är det för dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-24 @ 19:12:32

Jag har ingen aning vad det är för dag ha ha. Sitter hos moster nu o dricker kaffeSmokie

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2012-01-24 @ 02:44:32
Ja kolla vem som e vaken. Ja jaaaaag. jag? sova? Jo men tjenare. Men i kväll skyller jag på Suzz, så detså. ja hon ligger säkert o sover brevid sin Tomas just nu o har gjort det sedan länge medans jag får sitta här. Den damen har ju sjungit in 2 låtar. En av dem har jag fastnat för ordentligt. Och jag såg att Smokie oxå hade gjort den. Och när jag satt och lyssnade på Smokie på spotify så såg jag bara fler och fler låtar med dem som jag bara måste lyssna på. Så här sitter jag. Jäkla Suzz ;)

Låten ja. Den heter Only you. Jag letade upp texten och eftersom jag fastnat så för den så har jag suttit och sjungit och sjungit och sjungit. Lär sluta med att den hamnar på min iphone. Sen lär jag väll sjunga den i sömnen oxå ;)
Musik är livet.

Gaaaa nu såg jag att de har gjort Be my baby oxå. Det är en låt som har en speciell plats i mitt hjärta. Väldigt bra version det här. Men inget slår ändå Johans version. Så har ni chansen så gå på en Highlights spelning och lyssna när han gör den. Jag brukar alltid bli som i en annan värld när Highlights gör den. De måste ju undra om jag tagit nått då ;)

Hmm klockan börjar närma sig 3. Kanske ska ta och slänga av mig kläderna och krypa till kojs och åtminstone försöka sova.


Och nu är klockan 03.35 o jag har fått av mig kläderna. Visst e jag snabb?


Träning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-23 @ 23:53:11
Var iväg på bodystep idag. Det är något som är svinjobbigt för mig. Hade dock bestämt mig för att inte stanna mer än när jag skulle dricka. Blev jag trött så skulle jag fortsätta på golvet istället för brädan. Det funkade riktigt bra. Så kroppen var igång en hel del. Kommer sakna Emmas pass när jag flyttat. Hon är lätt den bästa ledaren jag har haft. och då menar jag inte bara i bodystep utan överhuvudtaget i träning. Dock var det inte hon som skulle ha passet idag så jag blev förvånad att se henne. Visade sig att tjejen som skulle ha haft passet var sjuk. Tur för mig :) Absolut me tanke på att jag fick boka av Emmas pass på torsdag eftersom broder fyller år :)
Så det blir tårta istället för träning. Hmm ;)
Tur att jag ska promenera till och från broder + att jag bokade in träning på onsdag istället. Dock inte bodystep. Det blir antingen Zumba eller Mage/rumpa/lår.

Emma är en sådan som får igång en. Om jag inte orkar mer så får hon mig ändå att ta några extra steg. Svårt att förklara men ni förstår säkert :)


Ny vecka

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-23 @ 16:28:43
Ny vecka, nya tag. Har ringt mina samtal. En av dem ska ringa upp senare i kväll. Dock tror jag att det kommer att bli negativt men då är det bara att ta nya tag. Jag är inte den som ger upp lixom.

Annars då? Hungrig som ett as så det är snart dags för middag. Och sen blir det träning. Skönt att få åka bil hem efter träningen då pappas träning slutar nästan samtidigt.

Någon mer än jag som följer Ghost whisperer?


I morgon

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-22 @ 23:53:42
I morgon måste jag få svar. Det är synd att jag inte kan sova så att det blir måndag någongång så jag kan lyfta luren och ringa samtalen. men jag min nöt somnade vid 17 tiden o vaknade efetr 19 då pappa ringde så jag e pigg. Men jag sover ju inte rätt någonstans just nu, vilket jag får vara berred med ett tag nu tills allt lugnat ner sig lite.
Sen har jag knappt ätit nått idag så jag e hungrig. Men såklart på nått som inte finns i mitt kök. Det är nu man tycker att man borde ha bot hemma fortfarande för då är det nära till statoil :P Aja


Svårtflörtade ;)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-01-22 @ 19:25:00
Man: "Har vi inte träffats förut?"
Kvinna: "Mycket möjligt. Jag är receptionisten på könssjukdomsmottagningen."

Man: "Har jag inte träffat dig nånstans förut?"

Kvinna: "Jodå, det är därför jag inte går dit längre."

Man: "Är den här stolen ledig?"

Kvinna: "Jodå, och om du sätter dig blir den här också ledig."

Man: "Vill du hänga med mig hem?"

Kvinna: "Vet inte. Får två människor plats under en sten?"

Man: "Hem till dig eller mig?"

Kvinna: "Vi kan väl kompromissa. Du går hem till dig, jag går hem till mig."

Man: "Jag skulle vilja ringa dig. Vad har du för nummer?"

Kvinna: "Det står i telefonkatalogen."

Man: "Men jag vet inte vad du heter."

Kvinna: "Det står också i telefonkatalogen."

Man: "Så vad arbetar du som?"

Kvinna: "Jag klär ut mig till kvinna och uppträder."

Man: "Vad har du för stjärntecken?"

Kvinna: "Det som går sämst ihop med ditt."

Man: "Hur vill du ha dina ägg på morgonen?"

Kvinna: "Obefruktade."

Man: "Kom igen nu. Vi är ju på puben av samma orsak!"

Kvinna: "Du har rätt. Nu raggar vi brudar!"

Man: "Jag är snäll mot kvinnor."

Kvinna: "Bra. Var då snäll och gå härifrån."

Man: "Jag vill ge dig mig själv."

Kvinna: "Tack, men jag tar inte emot billiga presenter."

Man: "Om jag fick se dig naken skulle jag dö lycklig."

Kvinna: "Och om jag fick se dig naken skulle jag nog dö av skratt."

Man: "Din kropp är som ett tempel."

Kvinna: "Lessen, idag är det inga gudstjänster."

Man: "Jag går igenom vad som helst för dig."

Kvinna: "Bra! Vi börjar med ditt bankkonto..." ツ


Undrar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-22 @ 02:11:36
Jag borde sova. Men för 4e natten i rad så går det inte. I natt hade jag i allafall en bra anledning, eller natten innan denna natt menar jag. Min mage var emot mig så jag var tvungen att spy en gång. Nu i kväll bråkar min mage med mig igen. Men jag hoppas jag slipper spy i natt. Ska göra i ordning lite isvatten o ta med till sängen.
Men det var inte det som fick mig att börja skriva på detta.

En tanke dök upp i mitt huvud. Det har gått flera år nu. Tänker du på mig nångång? Har du glömt bort mig totalt? Dyker jag någonsin upp i dina drömmar om natten?
Jag vet inte och jag lär inte få svar på de frågorna. Men kan ändå inte låta bli att undra


Det var många

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2012-01-22 @ 00:43:16
Har fått ta bort annonsen på blocket. Det var så många som svarade på den.


Hyra min lya?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-21 @ 18:34:30
Tjoflöjt

Behöver du hyra en lägenhet i Östersund under 1 år?
Kolla då in min annons på blocket :)

http://www.blocket.se/vi/38265684.htm

Jag älskar min lya men tyvärr så kan jag inte ta den med mig :(


Han var en hon

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-20 @ 22:51:06
Var iväg till broder en sväng. Elin och Baloo var oxå där. Eller föredetta Baloo. Han e tydligen en hon upptäkte de idag när katten skulle kastreras. Eller som min bror sa, katten gjorde ett könsbyte. Sluta med att jag kallade den för Babsan.


Musik lek igen

Permalink - Listor - Kommentarer (0)
2012-01-20 @ 17:25:00
1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.

1. Hur mår du idag? Hard to say I´m sorry - Chicago
2. Kommer du komma långt i livet? When I become me - Anders Johansson (Numera Fernette)
3. Hur ser dina vänner dig? Money - Magnus Carlsson (jaha ni tar mig bara för pengarna?)
4. Kommer du gifta dig? Living in america - The sounds
5. Vad är ditt livs themesong? Du finns i mina tankar - Candela
6. Vad e ditt livshistoria? Heal - Westlife
7. Hur är skolan för dig? Trouble skyes - Sebastian
8. Hur kan du komma framåt i livet? Bara 15 år - Arvingarna
9. Hur kommer imorgon vara? Superstar - Arvingarna
10. Vad är det bästa med dina vänner? Hon kommer med sommaren - Arvingarna
11. Vad finns i lager för nästa vecka? Impossible - Måns Zelmerlöw
12. Vilken sång beskriver dig bäst? Hope and glory - Måns Zelmerlöw
13. Hur är det med ditt liv? Innan mörkret faller - Barbados
14. Vilken låt ska spelas på din begravning? Like a virgin - Madonna ( en pik eller?)
15. Hur ser världen på dig? Got the feeling - 5ive
16. Kommer du att ha ett lyckligt liv? Veronica - Barbados
17. Vad tycker dina vänner om dig? I write you a lovesong - Barbados
18. Har du en djup och mörk hemlighet? utan dig - Barbados
19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? Underwear - Royal republic
20. Hur kan jag göra mig själv glad? Varje liten droppe regn - Highlights
21. Kommer jag nånsin ha barn? Crash and burn - Erik Grönwall
22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? När vi gräver guld i USA - GES
23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? Hur svårt kan det va - Linda Bengtzing
24. Vad är några tips till mig? Alexandra - Date
25. Hur kommer jag att bli igenkänd? En droppe regn - Nicklas Wahlgren
26. Vad är min danssång? Back to your heart - Backstreet boys


Vore ju nice

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-20 @ 14:43:54
Om jag kunde sova på nätterna. det är så mycket nu. Och allt kan man inte göra på samma gång utan man måste vänta i mellan åt och man blir så spänd och kan inte slappna av. I 2 nätter nu har jag legat och vänt och vridit på mig i flera tim och inte lyckats somna fören vid 5 tiden. Det kvittar om jag e trött o gäspar osv. Kan ändå inte somna. Något säger mig att första helgen när detta är över kommer att vara väldigt mycket i sovandes tecken. Funderar på att ta fram spickmattan innan jag ska sova i kväll. Den brukar få mig att slappna av


Musik lek

Permalink - Listor - Kommentarer (0)
2012-01-19 @ 13:20:00
1. Sätt din musik på blanda (eller sätt på en massa blandad musik)
2. Klicka fram en ny låt efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte!!

1. Känner du din kropp väl? I can´t look the other way - Heat
2. Anses du som en sexguru? Keep on dancing - Magnus Carlsson
3. Vill nån av dina vänner ha sex med dig? Jag vet vad kärlek är - Arvingarna
4. Tror/vet folk att du är oskuld? Swear it again - Westlife
5. Hur är din attityd? I never break your heart - Backstreet Boys
6. Vad kommer du bli när du blir stor? Will my arms be strong enough - BWO
7. Hur är det i din vänskapskrets? When you think of me - Martin Stenmarck
8. Hur är det i din familj? Save me from myself - Carpak north
9. Hur är det med din skolgång? Lady lady - Barbados
10. Hur går det med din kärlek? Dra dit pepparn växer - Casanovas (ha ha ha ha)
11. Vem saknar du mest just nu? All I need is you - Idol 2010
12. Gillar du att dansa? 1000 miles - Heat
13. Gillar du djur? Like a virgin - Madonna
14. Vill du ha sex med ett djur? Purest delight - Danny
15. Gillar du kaviar? I can feel you - Sebastian
16. Är det många som är kära i dig? Ingenting betyder mer - Date
17. Beskriv dig själv!? Jennie - Scotts
18. Luktar dina tår? Love hurts - Nazareth
19. Är du kåt? We are the chapions - Queen
20. Tittar du på bolibompa? Pom pom - Magnus Uggla
21. Tittar du på porrfilm? Drink this bottle of wine - Sebastian
22. Är du rik? Crazy - Britney Spears
23. Kommer du få barn? Himlen och lite till - Barbados
24. Kommer du bli lycklig? De ensammas promenad - Arvingarna (Låter ju uppmuntrande)
25. Kommer du bo fortfarande hemma vid 35 års ålder? Menage a trois - Alcazar
26. Kommer du byta förnamn? isåfall till vad? Everytime - A1
27. Vad kommer du jobba med om 20 år? It started with a love affair - Barbados
28. Spökar det hos dig? Bye bye solong - Arvingarna
29. Kommer du dö? Daddy cool - DJ daddy Cool
30. Hur kommer du dö? Tänk om jag dör nu i natt - Mathias Holmgren (eee tack)
31. Kommer din dröm slå in? Gamla fina låtar - Sannex
32. Kommer du flytta inom de närmaste året? One call away - EMD
33. Kommer du få den du tänker på? I can feel love - Bosson
34. Tycker du om sex? Sommartider - Gyllene tider
35. Kommer du dö lycklig? Put your head on my shoulder - Arvingarna
36. Kommer du ha sex innan sommaren 2012? Love will find a way - Lion king 2
37. Kommer du att hångla inom dom närmsta veckorna? Cant stop loving you - Keith Urban
38. Tycker han om mig? Angelina - Richard Marx
39. Kommer jag att gifta mig? I`m not redy do make nice - Minnah Karlsson
39. Kommer jag ha sex på nån båt nångång? Show me - Barbados
40. Blir de picnic i sommar? Blåa känslor - Arvingarna
41. Blir de picnic i maj? Weightless - Emma Andersson & Bosson
42. Händer det något romantiskt i sommar? Det som alla gör - Date


Mobil-lek

Permalink - Listor - Kommentarer (0)
2012-01-19 @ 00:01:46
MOBIL-LEK
Gå in på kontaktlistan. Håll in knappen och stanna efter en stund! Fuska inte!

DETTA HÄNDER DIG UNDER EN FEST:

Du går dit med: Mikaela
Du är där med: Tobias O
Du dansar med: Min bror
Du kramas med: Jess
Du hånglar med: Molle
Du går hem med: Helena
Du somnar med: Linn
Du vaknar med: Cissi
Du har sex med: Suzz


Låååångsamt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-01-18 @ 19:25:21
För varje dag så går solen upp tidigare och ner senare. Men det är så få minuter per dag *suck*
Men det går frammåt i allafall. Så här ser det ut idag

onsdag 18 januari

Upp kl. 09:12Ner kl. 15:11
Tid Väder Vind (byvind) Nederbörd Luftfuktighet Tryck
20.00 Snö -3° S 5 (10) m/s 1.3  mm/h 93 % 999 hPa
21.00 Snö -3° S 4 (9) m/s 1.1  mm/h 93 % 998 hPa
22.00 Snö -3° S 4 (8) m/s 1.0  mm/h 93 % 997 hPa
23.00 Snö -3° S 3 (7) m/s 0.2  mm/h 93 % 997 hPa

I morgon

fredag 20 januari

Upp kl. 09:08Ner kl. 15:17


Lördag


Upp kl. 09:05Ner kl. 15:20


Hepp

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-18 @ 19:09:55
Var in till stan en sväng för att köpa nya träningskläder. Har ett presentkort på 300 kr. Tyvärr fanns inte tröjan i affären och byxorna fanns inte i min stolek. Om det ens var rätt byxor. Var osäker. jag hade sett ut kläderna på hemsidan. Så efter att ha köpt några celsius på gymet så åkte jag hem. Synd att mitt minne e kort. jag hade ju kunnat hämta ut mammas bilder på expert när jag ändå var i stan. Men ska förbi stan i morgon så jag får göra det då. När jag kom hem so beställde jag kläderna på nätet men det gick inte att använda presentkortet. Typiskt. Men jag skulle behöva en ny sportBH oxå och det fanns ju i affären så jag kan använda presentkortet på det.

Jag har haft samma träningskläder i flera år. Och jag må erkänna att det är objekvämt att träna i shorts. Och det kan vara bra att ha 2 olika typer av träningskläder. Så denna tröja och dessa byxor har jag beställt.

Historia

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-01-17 @ 18:46:26
En Stockholms playboy var på semester i Gällivare, på kvällen hängde han i baren på Nex där han raggat upp en lokal flicka. På hotellrummet frågade flickan honom förtroligt:
- Hördu.. Stockholms flickor brukar prata om "penis". Vad är det för något??
- Det ska jag visa dig. säger playboyen och drar ner byxorna.
Gällivareflickan studerar apparaten en kort stund sen skiner hon upp och säger:
- Aha, det är ju som en kuk, fast mycket mindre.


Utmaning

Permalink - Listor - Kommentarer (1)
2012-01-17 @ 13:43:43

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Plugga personlig/elevassistent utbildningen

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Var en hel del nere i Nora o på kryssningar

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Saltapinnar
Chips med dipp
Popcorn
Ostkrokar
Godis

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Eloise
Allt jag gör
Jennie let me love you
As long as you love me
Kom hem

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Ge min familj pengar
Köpa kamera grejer
Bjuda mina vänner på resa
Skaffa personligtränare
Köpa lägenhet

6) FEM DÅLIGA VANOR
Tränar för lite
Går sällan och lägger mig när jag borde.
Slänger kläder på golvet
Kan låta disken stå i nån dag
Kan bli en o annan onyttig sak för mycket


7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Vara med guddottern
vara med vännerna
Vara på dans
Lyssna på musik
Fota

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Kan bara komma på skinbyxor

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Datorn
Mobilen
Kameran
TVn
kryssningsbåt ;)

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:
Den som vill


Småsaker

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-17 @ 12:11:40
Tänk att småsaker kan göra så mycket. Ibland mer än större saker. Att bara sitta där och luta sig på din axel och du hade armen om mig. Det räckte för att hela dagen skulle vara toppen.

Tänk på det alla. Att en enda kram, ett leende kan göra någons dag


Ge mig en pizza eller dö

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-16 @ 21:13:15
Det har gått några dagar nu me att äta duktigt, inte för mycket kalorier och att röra på mig så nu skriker min kropp efter en pizza. Och nej jag ska inte köpa någon men ja jag är jääääävligt sugen och skulle inte tacka nej om någon bjöd mig på en.

Kom hem från träningen för ett tag sedan. När jag skulle gå till bussen så var det isigt som tusan utanför porten. Jag ser att de har sandat en bit bort. eeeeh sandat och slutat när det var 1 meter kvar till min port? Tack för den. När jag kom hem så åkte jag bil så jag kom från andra hållet och ser då att d ehar gjort likadant från andra hållet. Sandat men slutat när det är 1 meter kvar. Men jag såg minsann att de har sandat utanför porten på huset brevid. Hmmm planerar Östersundsbostäder att ta livet av oss på 99?


Frammåt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-16 @ 00:11:56
Det går frammåt men nu går jag o lägger mig ;)

Fick nått ryck o skura spisen, diskade, vattnade blommorna och skurade diskbänken när klockan var 23.30
Hmmmm, konstig? Nej vad får dig att tro det ;)


Tävla om sportset

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-15 @ 21:18:16

Tävla hos Happy Days


Veckans låt: Richard Marx - Hazard

Permalink - Veckans låt - Kommentarer (0)
2012-01-15 @ 15:52:00
My mother came to Hazard when I was just seven
Even then the folks in town said with prejudiced eyes
That boy's not right
Three years ago when I came to know Mary
First time that someone looked beyond the rumors and the lies
And saw the man inside

We used to walk down by the river
She loved to watch the sun go down
We used to walk along the river
And dream our way out of this town

No one understood what I felt for Mary
No one cared until the night she went out walking alone
And never came home
Man with a badge came knocking next morning
Here was I surrounded by a thousand fingers suddenly
Pointed right at me

I swear I left her by the river
I swear I left her safe and sound
I need to make it to the river
And leave this old Nebraska town

I think about my life gone by
How it's done me wrong
There's no escape for me this time
All of my rescues are gone, long ago

I swear I left her by the river
I swear I left her safe and sound
I need to make it to the river
And leave this old Nebraska townNatten då allt blev knäppt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2012-01-14 @ 22:55:45
Just ja. Skulle ju berätta om den där natten i Stockholm. Det är nästan 1 vecka sedan det hände nu. Jag skulle ju på 3 arbetsinterjuver på måndagen och hade varit ute på kryss under helgen och Leone hade sagt att jag kunde sova hos henne mellan söndag - måndag. Jätte snällt :) Dock så hade hon blivit sjuk och hade sovit hos siona föräldrar de senaste nätterna, vilket hon skulle göra nu oxå. Vilket var bäst för oss båda tyckte hon. Så jag mötte upp henne en snabbis och fick hennes nycklar oså smsa hon mig adress och portkod så att jag skulle ha det sparat.

Jag åkte hem till hennes lya och lämnade väskorna och sen drog jag iväg för att möta Suzz. Eftersom min mobil hade lite batteri så smsa jag familjen och sa att jag klivit av båten o allt var bra men att jag hade lite batteri o att jag skulle ladda när jag kom tillbaka till lyan. Där borde jag ha reagerat men icke. När jag några tim senare satt på tunnelbanan påväg tillbaka så kom jag på att min mobil nu var död. och vart fanns portkoden? Jo i mobilen. Jag höll tummarna att nyckeln skulle funka till porten oxå. Men nej. Vad fan skulle jag göra nu?

Jag drog till centralen för att ta en av datorerna där och se om leone eller någon av våra gemensamma vänner var inne på facebook. Vad ser jag, jo de har tagit bort de datorerna för att de bygger om och bussterminalen var stängd. Vad fan. Frågade en vackt om han visste någon med iphone laddare men icke. Och han ställde mig en fråga om SJ. Ingen av oss hade koll.

Det enda jag kunde komma på var att åka tillbaka och hoppas på att någon kom hem eller gick hemifrån vid 1 på natten. Hade redan stått en stund utanför när jag var där tidigare men ingen. Jag hade vid det här laget vandrat runt i nån timme och kom att tänka på Suzz som sa att hon ville att jag skulle höra av mig när jag kom in. Fast hon kanske hade glömt det.

Väl nere i tbanan ser jag att det är 15 min tills den ska gå. Jag bestämmer mig för att gå upp igen. Då hör jag någon säga mitt namn och där står min gamla arbetsförmedlare. Hon blev en räddande ängel. Jag kunde inte Leones nr utantill (jag suger på siffror) så vi försökte ta oss ut på nätet med Kristinas mobil som är några år äldre än min. Och som tur var så var inte Leone hemlig så jag ringde upp från Kristinas mobil. den visar dock hemligt nr tror jag och Leone tryckte av. d förstår jag. Klockan var mitt i natten. jag smsa o sa att det var jag o sedan ringde jag upp igen efetrsom kristina sa att det ej gick att smsa till den telefonen. Då svarade hon. Stackaren. jag ville ju inte väcka o störa men då fick jag koden i allafall o kristina skrev ner den.

Klockan strax efter 1 kom jag in i lyan. Klickar på datan för att ladda mobilen och jag hade fått flera sms o missade samtal. En av personerna var Suzz. Hon hade inte alls glömt och hon hade blivit orolig.

Jisses vilken natt. trött efetr 2 nätters party på båt oså en natt me vandrande. Ändå kunde jag inte somna på en gång. Gissar att kroppen var så laddad efter allt. jag hade tur som träffade Kristina. Vad hade annars hänt. Alla mina vänner har portkod på sina hus så vitt jag vet. Hädanefter måste jag se till att ha mobilen laddad när jag har något viktigt i mobilen. Nu efteråt kan jag skratta åt det men just då var det inte kul


Promenad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-14 @ 17:25:13
Blev en liten promenad förut. Kunde dock inte vicka på näsan när jag kom in, så frusen var den
Uppdatering// Blev 2 kilometer till senare på kvällenEtt steg närmare

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-14 @ 13:34:18
Sådärja nu har jag fått de svar jag behövde. Lite snurrig blev jag men om jag behöver använda detta så lär det lösa sig. Nu vet jag ju att det går i allafall även om det kan bli liiite svårt men skamm den som ger sig ;) Men detta e som sagt bara plan B men jag ville vara säker ifall jag skulle behöva plan B.

Jag får ta och ringa mor sen så vi kan bestämma ett möte för nästa steg. Jag vill inte vänta för länge så att det blir för mycket stress.


Ta i trä

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-14 @ 01:16:24
Man ska ta i trä när man vill att nått bra ska hända så nu ska jag springa ut i skogen i
trosor o t-tröja och klappa alla träd jag ser så att jag med säkerhet får ett positivt svar i morgon.
Eller idag snarare. Klockan är över 00.00


En sak att fundera över

Permalink - Allmänt - Kommentarer (8)
2012-01-13 @ 20:45:41
Det har gått snart 2 år sedan som jag sa upp kontakten med den här människan men hon håller fortfarande på att hitta på saker om mig. Det jag undrar är vad hon får ut av det. Get a life girl


Strul

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-13 @ 12:29:32
Tsss det ska då verkligen vara strul in i det sista


Bilder säger mer än 1000 ord

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-13 @ 00:00:59
Glädje och kärlekTrött gånger 1000

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-12 @ 13:21:25
Jag vet inte vad det är men jag kan sova hur mycket som helst. Och jag orkar ingenting.
Min arbetsförmedlare ringde vid halv 11 o väkte mig för att hon hade hört mitt positiva medelande på sin svarare (att jag fåt jobb) o sen kollade jag bara mailen o sen la jag mig igen. Klockan är över 13 nu o jag har precis klivit upp. Och jag skulle utan problem kunna lägga mig igen. Men jag ska inte låta sängen vinna. Jag ska strax klä på mig, sitter o äter frukost eeeh lunch nu och sen tänkte jag ta och städa köket innan det blir en promenad till mor.


Fin bild på Linn o Ems

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-11 @ 23:52:25
Fotade en sådan fin bild på mor och dotterSuzz facebook sida

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-11 @ 20:29:21
Gå med i min polare Suzz facebook sida och lyssna på hennes musik :)
Klicka på bilden så kommer ni dit
Mycket nu

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-01-11 @ 16:05:45
Mycket och snurrigt. Har fått jobb. Nu till det största problemet. Att hitta en bostad


Jobbigt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2012-01-10 @ 15:57:46
Jobbigt att gå runt och vänta på svar och inte kunna göra något fören man vet


Trött men

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-08 @ 18:13:11

Så jäkla gladAllt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-01-07 @ 19:29:19

Varenda liten del av mig vill ha varenda liten milimeter av digMina skinkor

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-06 @ 11:00:37
Skulle ju blogga i går om detta men kom inte in på blogg.se o sen glömdes det av.

Mina skinkor ja. Fick för mig att ta en promenad till moster. Det är en bit och de hade inte plogat heller så promenaden blev dubbelt så jobbig. När jag skulle somna på kvällen så värkte ena skinkan av träningsvärk. När jag vaknade så värkte det i den andra istället. Kan ju påpeka att det snöa under hela promenaden så jag såg ut som en snögubbe när jag kom fram ;)


Mys

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-01-05 @ 14:14:35

Snacka om mys. Fick ju ansiksbehandling, färgning av bryn o franssar i julklapp av min mamma. Har aldrig testat det på 34ans spa förut o mitt ansikte känns så ååååh. Och den här kvinnan tryckte en hel del i mitt ansikte så snacka om att ansiktet blev rensat. De andra ställerna jag testat har bara klämt lite här o där o sedan klart. Så hit kommer jag gå fler gånger.

Jag har träningsvärk i mina skinkor aj aj. Men jag berättar om det i kväll. Ska strax åka från spat till mor som fyller år. Fick kaffe här så jag ska njuta av den förstFick ett ryck

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-03 @ 20:28:13
När programmet jag tittade på var slut 19.00 så fick jag ett ryck.
Nästa skulle inte börja fören 20.00 så jag klickade på runkeeper och tog en snabb promenadLite att berätta

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-03 @ 19:03:15
Kan medela att nästa vecka ska jag på 2 arbetsinterjuver igen i Stockholm. Fick inte jobb via de 2 förra men ibland måste man fiska i många sjöar för att fånga fisken :)

Önska mig lycka till :)


Beslut

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-01-03 @ 12:11:41

Tog just ett beslut. Det är det bästa för alla parter.

Kolla in bilden föresten. Tusan vad texten stämmer bra :)Veckans låt: Richard Marx - Angelia

Permalink - Veckans låt - Kommentarer (1)
2012-01-01 @ 00:40:38
Memories of you and me
Tumble inside my head
The way that we used to be
Things that we said

No one has ever made me believe so strong
You left me to wonder
How did our love go wrong

Angelia
Where you running to now
Angelia
Got to make you turn around

I lie awake at night
Wait for the sun to shine
I still feel you next to me
Your lips on mine

Without a warning
You made our love a lie
You said you were sorry
But you never told me why

Angelia
Where you running to now
Angelia
Got to make you turn around

Maybe my love is in vain
Maybe you're the hurting kind
Can't take no more of this pain
I've got to get you off my mind

Tried to be what you wanted
I gave you all I had
You left me with nothing
Nothing but a photograph

Angelia
Where you running to now
Angelia
Got to make you turn around
Angelia
Where you running to now
Angelia
Got to make you turn arounRSS 2.0