Katt? Drake? Hund? Mumin?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-10-31 @ 19:40:32
Satt inne på facebook och såg att Cissi snackade me Camila om hennes barn kommer bli ett pingu barn. Cissi själv tror att hennes blir ett mumin barn. Och det fick mig att börja fundera vad mitt första barn blir. Jag är både för det söta och för det coola. Så mitt barn lär nog bli en blandning men mest blir det nog sött. Pingu och Mumin tillhör ju söta gruppen. Så vad blir min söta grej då? Jo katter. Jag älskar katter :)

Och för er som undrar över cool grejen så är det drakar :) Jag gissar att det kommer bli en hel del katt och drake grejer ;) Och då menar jag inte söta drakar utan mindre söta drakar :PSkulle hjälpa cancersjuka, kastades ut

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-10-31 @ 19:08:06
Jag blev så irriterad när jag läste detta

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8048439.ab


Kylan tar över

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-10-31 @ 13:26:45
I natt hade jag svårt att somna eftersom jag frös. och ändå hade jag täcke och filt. Idag fick jag ta på mig ett par varma strumpor för fötetrna var iskalla. mamma tyckte jag skulle känna på elementen och till min förvåning så var alla iskalla och ändå var alla på. Inte konstigt det är kallt här. Så jag ska ta och kontakta Östersundsbostäder innan kylan tar över mig helt


Ha ha ha

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-10-30 @ 21:44:38

 Cat listening to Stevie Wonder


 Cat listening to HOUSE music


 Cat listening to Metal


 Cat listening to Hip Hop


 Cat listening to GANGSTA RAP 


 Cat listening to Techno(on Ecstasy)Gnäll kväll

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-10-29 @ 22:04:37
Vad är det med alla i kväll. Verkar som alla gnäller om någonting i kväll. Vart man än läser så är det gnäll. Och ja nu gnäller jag oxå. Jag gnäller om de som gnäller ;)
Men lixom allt gnällande överallt får ju mig nedstämt. Kom igen folket. Var lite positiva oxå.
Eller i allafall dela upp er. Eller bestämnde ni er för att sammlas på en o samma kväll? ;)

Jag beställde pizza förut. Jag har ju dragit ner på pizza väldigt mycket och abstinensen har gått neråt. Ett tag klättrade jag på väggarna men jag hade bestämt mig. jag skulle dra ner på pizza. Jag åt bara upp halva pizzan. Annars sätter jag i mig en hel utan problem. Pizzagubben sa "Bus eller pizza" när jag öppnade dörren. Och jag skulle vara rolig och sa "jag tar båda" han såg lite förvånad ut ha ha. Innan han kom så var jag ner och fixade porten så han skulle ta sig in. Där ute i regnet stod min granne me sin lilla vovve. Jag snackar me hunden och husse snackar med mig. Hans vovve är så söt. Lust att kidnappa hem den.

Blä nu är jag deppig. Men vädret där ute gör väll sitt det oxå. Jag försöker tänka tillbaka på kryssen för då får jag lite glädje i kroppen. Nästa båt ska bli lika kul även om det är ett annat band. Men det första bandet kommer ju till Östersund i november och det ser jag fram emot.

Nej folket nu rycker vi upp oss :)


Tillbaka till 90-talet med idolerna på fredag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-10-27 @ 19:28:53

Så här ser idolernas val ut:1. Daniel Norberg
Låtval: Stone Me Into The Grove - Atomic Swing


2. Olle Hedberg
Låtval: Wonderwall - Oasis


3. Elin Blom
Låtval: Born To Make You Happy - Britney Spears


4. Geir Rönning
Låtval: Alive - Pearl Jam


5. Linnea Henriksson
Låtval: Nothing Compares To You - Sinead O'Connor


6. Andreas Weise
Låtval: Baby I Love Your Way - Big Mountain


7. Jay Smith
Låtval: I Want It That Way - Backstreet Boys


8. Minnah Karlsson
Låtval: Everything I Do I Do It For You - Bryan AdamsBåde positivt och negativt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-27 @ 19:14:57
Var borta i några dagar. Hände både positiva och negativa saker. Men har bestämt mig för att inte lägga ner energi på det negativa. På det sättet som personen reagerade på så känns det som hon bara ville ha en anledning att reagera så här så det är bäst att vi inte har kontakt antar jag :/
Det är upp till henne.

Jag ska ägna tankarna åt det positiva. Jag röjjde och Linn fick se en ny sida hos mig och hon gillade tydligen det hon såg :) Bra sällskap, trevliga killar, bra musik och inga höga vågor. Sen att 95% var 50 år och uppåt är sak samma. De verkade röjja vid 13 tiden dagen därpå istället ;)
Jag och Linn kröp ner i sängarna vid 5.45 på morgonen. Vi somnade båda två med ett varsit leende på våra läppar.


Återvinning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-10-23 @ 06:03:00

Återvinning

En JoakimE sitter och äter frukost på ett café.
Vid sidan av honom sitter Charlie som flyttat till Norge och tuggar tuggummi.

Ouppfostrat inleder Charlie: Äter ni svenskar hela brödet?

JoakimE låter motvilligt frukosten ligga och svarar: Ja, naturligtvis!

Charlie leker med tuggummit i munnen och säger:
Det gör inte vi hos oss, i Norge äter vi bara det innersta av brödet.
Brödkanter samlas i en container, bearbetas och formas till croissanter och säljs sedan till Sverige.

Charlie frågar vidare: Äter ni marmelad till brödet också?
JoakimE svarar lätt irriterad: Ja, naturligtvis!

Medan Charlie nu högljutt tuggar sitt tuggummi, säger han:
Inte hos oss, i Norge äter vi bara färsk frukt till frukost.
Skalen och resterna samlas i en container, bearbetas till marmelad och säljs sedan till Sverige.

Nu blir det JoakimE:s tur att fråga:
Säg mig en sak, har ni sex i Norge?

Charlie ler och svarar: Ja, naturligtvis har vi sex.

JoakimE lutar sig över bordet och frågar: Vad gör ni med kondomerna efter att ni använt dem?

Vi kastar dem! svarar Charlie.

Nu börjar JoakimE le.... sedan säger han:
Inte hos oss, i Sverige samlar vi alla använda kondomer i en container, bearbetar dem,smälter dem och säljer dem till Norge som tuggummi.Här är jag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-10-22 @ 17:03:38
Ja det har varit tyst här i bloggen. Men jag har varit trött hela veckan. Idag e jag lite piggare men det kan bero på att jag sov, gick upp o åt frukost, la mig för att vila för jag hade huvudvärk och somnade en stund. Tur jag är ledig idag.

Vet ni vad. Minnah är tillbaka i idol. Alice hoppade av. Tråkigt för de som gillar Alice men bra för oss som gillar Minnah. Nått som vore hemsk är ju om Minnah åker ut i kväll. Snacka om jobbigt för henne.
Det är ju Beatles tema i dag. Jag som inte gillar Beatles *suck* men ska ändå bli intressant att höra idolernas versioner av låtarna. Innan jag har hört och sett kvällens versioner så vill jag att Daniel ska åka ut.

Jag ser fram emot denna helgen :)

Nästa vecka ska jag sluta springa så mycket på rullbandet och ge mig på crosstraniern istället. Mer utmaning för kroppen + bättre för fötterna. Konstigt att jag inte har ont i fötterna idag me tanke att jag fick problem i går.

Hummern är i Skåne. Inte så jätte långt från Malmö och det gör mig orolig. Händer ju massa saker där nere. Och jag vill inte att nått ska hända henne <3


Eurovision song contest 2007

Permalink - Youtube - Kommentarer (1)
2010-10-18 @ 23:38:05
Det finns år som man inte hejar på sitt eget hemland eller gillar både sitt eget land och ett annat. 2007 så fastnade jag för Vi Rysslands låt Work your magic med Dmitry (Dima) Koldun. Tyvärr så vann han inte. Han hamnade på 6e plats. 6e plats är inte så tokigt. Här kan ni kolla in bidraget :) Lägger även in en video med låten på hans eget språk.


Det här ska bli intressant

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-10-17 @ 23:02:40
Eller intressant o intressant. Men i morgon ska jag iväg och träna efter jobbet. För en vecka sedan fick jag blåsor under fötterna som ni mins. Mamma har lånat ut ett par skor till mig som jag ska testa i morgon. Hoppas de funkar bättre. Eftersom jag jobbar 1 tim längre i morgon så hinner jag med mellanmålet på jobbet och maten hinner lägga sig innan jag börjar träningen. Märker jag att jag börjar få blåsor igen så går jag av. Vill inte ha en vecka till där jag har svårt att gå. Jag får ta cykeln eller nått annat i nödfall. Gåbandet e faktiskt inte det enda redskapet på gymmet ;)


STORT minus och ett liiiitet plus

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-16 @ 23:44:49
3e säsongen av Dansbandskampen började idag. Jag var tvungen att titta. Massa skulle vara omgjort.
Allt utom en sak får ett stort jävla minus. Även dansbanden. Jag vet att Patrik Combo är här i från och ja de tillhörde de bättre men inget var nått. Det enda pluset var att de hade med alla dansbanden från start och att varje vecka åker ett band ut. Då får alla lika stor chans. Mycket mer rättvist.

En av killarna var lite lik Casper i Arvingarna. När han dök upp i bild så trodde jag först att det var en av Caspers bröder ha ha. Men han e ju med i Glennartz tänkte jag. men sen såg jag att han bara var lik ;)

Nej jag saknar förra året. Juryn, Peter Settman osv. Allt utom uppläget saknar jag. Om man kunde få tillbaka allt det och sen sätta på nuvarande upplägget så skulle det vara mycket bättre.
Veta fan om detta blir nått jag följer. Skulle vara om jag inte har nått annat för mig.

Tyvärr SVT. Där gick ni på en nit. Enligt mig i allafall.
Ett sms kan göra mycket

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-16 @ 18:46:50
Ett oväntat sms kan göra så mycket. Det dyker plötsligt upp med en trevlig hälsning. Något sött. Ett enda sms kan göra dagen. Jag fick idag sms av Linn bara sådär när jag var uppe i stugan. Jag kunde inte låta bli att le. Min ängel.


Och den som får lämna idol är

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-15 @ 23:47:30
Minnah

Helt fel enligt mig. Hon är bättre än flera där. Förra veckan fick jag som jag ville. Men denna veckan blev det min favo tjej som åkte. Tur att Olle är kvar i allafall. Den jag hade velat ha ut i dag var Daniel.
Minnah ja. jag tyckte hon gjorde sin låt bra. Undra när tidningarna börjar gasta om att alla tjejer röstas ut först och att alla små tjejer bara röstar på de snygga killarna. Det sägs samma sak år efter år. Kvittar att 2 tjejer har vunnit idol och att det har varit 2 tjejer mot varandra i en final. det är alltid samma sak. Sen att det finns hur många som helst som går efter röst och scenframträdande det skiter de i men hej det är ju media vi snackar om så vad kan man vänta sig lixom.

Vem som är årets flickfavo är ju uppenbart i allafall. Daniel.

Jag kved när jag såg vilket låt Olle skulle göra. En låt jag inte gillar. Så fort den dyker upp på radion när jag lyssnar på min mp3 så byter jag. Palla. Jag gillade inte låten med Olle heller MEN jag föredrar han göra den än den där Oskar. och olle var inte lika tråkig på scen som vissa andra var idag.

Och jag som hoppades att det skulle bli ett bra tema nästa vecka. Det blir Beatles. Jag som avskyr Beatles.
Men som jag sa till folket på facebook som jag snackade idol med så kanske nån av deltagarna kan göra en Beatles låt så att jag kan lyssna på den. En helt annan artist kan göra mycket för en låt.

Vem hade ni velat ha ut i kväll??
Vem ska ut?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-10-15 @ 10:37:54
I kväll är det idol. Min favorit Olle har tyvärr valt en låt som jag har svårt för. Men jag vet av från förr att en annan artist kan göra så att man i allafall kan lyssna på låten och jag hoppas det blir så för Olle.

Ni som följer idol, vem vill ni ska åka ut i kväll?


Tips tack

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-14 @ 23:01:47
Ena foten är bra medans den andra är värre. Gör ont att gå och jag går konstigt. Ja jag snackar om blåsorna och nej jag tränade inte igår. Har ni nått tips för att foten ska bli bra?
Jag ska försöka att gå så lite jag kan i morgon (e ledig).


Mowhahhaa stooooorm

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-14 @ 18:22:35
Okej lite övedrivet men nästan. Jösses vad det har blåst idag. Vi var ute i det till på köpet. Vissa barn höll på att trilla omkull. men det slutade inte där. Senare på dagen när vi var inne så titta jag ut och blåsten hade blivit värre. Det är kallt som fan till på köpet. Blåst + kyla är inte kul :P
Jag är säker på att första snön kommer innan oktobers slut.

Nu tänker jag inte gå ut mer idag. Jag ska ta ett varmt bad. ta hand om min fot som har blivit värre (den andra har däremot blivit bra) och sen krypa upp i soffan och titta på Robinson. Kanske fixa lite te.

Sitter för tillfället och snackar med Johan. Han visade mig en bild i går som han skulle lägga upp bland sina foton och idag ville han att jag skulle slänga upp den i Date klubben. Inga problem. Alltid kul med bilder :)

Badkaret ropar nu

Blubb blubb


Jag är det, lovar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-14 @ 07:58:40
Jag e vaken, jag e vaken, jag e vaken

zzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Idolernas låtval andra veckan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-10-13 @ 19:23:31

Veckans tema är ”Min idol” och idolerna har fått välja vilken personlig idol, soloartist eller grupp, de vill hylla. Så här ser deras val ut:


Minnah:
Ambitions – Donkeyboy

Daniel: Glorious - Andreas Johnson

Alice: Breakaway – Kelly Clarkson

Andreas: Feel - Robbie Williams

Linnea: Heartbeats - The Knife

Linda: Iris – Goo Goo Dolls

Olle: Från Och Med Du – Oscar Linnros

Elin: I Don’t Believe You – Pink

Jay: Heart Shaped Box – Nirvana

Geir: Rosanna - Toto

Mmmm så gott

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-10-13 @ 15:14:51

Det finns en sak som jag tycker så mycket om men väldigt sällan äter.
Det blir mest till jul och födelsedan. Lite för sällan.
Det jag pratar om är chokladsnitt. Jag älskar dem.
När mamma bakat vid jul så är det svårt att ej vara där och nalla ;)
Svårare att vara o nalla hos moster för jag vet inte när hon ska baka dem he he.
Undra om jag ska testa att baka sånna själv oxå :)
Jag bara väldigt sällan men det kanske är dags.

Jaha nu lär jag väll drömma om de där jäkla kakorna i natt

Nått jag saknar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-13 @ 00:20:49
Jag saknar att vakna på morgonen och kolla mobilen och se att jag fått sms. Jag saknar de positiva smsen alltså. Inte de negativa :P Numera får jag aldrig sms under natten. Kanske folk är rädda att väcka mig eller så har ingen lust att smsa då. Eller så sover folket ha ha. Jag stänger alltid av sms ljudet på natten så att jag inte blir väkt utifall jag får sms. Nån morgon kanske ett glatt/positivt sms väntar på mig när jag vaknar. Man vet aldrig vad som kan hända :)

Och jag kommer ongra mig i morgon bitti /senare idag att jag la mig så sent.... igen.
*tar tag i mitt ben* dags att släpa sig till sängen

Sov gott

Tjing


Orolig för fötterna

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-12 @ 22:05:49
Jag är orolig för mina fötter. Jobba kommer jag kunna göra i morgon men frågan e hur de kommer klara träningen. Jag ska ju vara i farten med dem i ungefär en timme. Blåsor under fötterna är verkligen inte kul. Ni skulle ha sett mig idag på jobbet. För det första hade jag träningsvärk i ena baksida lår som sen flyttade sig till benvecket o sen tillbaka till låret. Så det kändes ju när jag gick. Oså sen mina 2 fötter. Föresten kan man ha träningsvärk i benvecket? Tydligen. Det visste jag inte ha ha.
Konstigt nog så sa inte ungarna någonting om mitt haltande. Dock fick jag säga till några arbetskamrater för jag såg att de tittade ;)

Jag har länge sett fram emot att testa morgondagens träning men är det värt att förstöra fötterna mer för det? och med onda fötter så kommer jag inte kunna ge allt. Som de känns nu bara 20%. Men de är kanske e bättre i morgon. Frågan e ju hur bra. Kan blåsor försvinna på en natt tro.


Gifta mig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-10-12 @ 18:12:17
Ska jag inte men jag och Tobias satt och snackade om giftemål i går. Jag berättade om min diskution med mamma. Numera tar allt fler killar tjejens efternamn. Om jag och Tobias skulle gifta oss å han tar mitt efternamn så heter han exakt samma som min bror. Tänk då om min bror hittar en tjej som heter Maria och som tar hans namn. Fy fan vilken sylt ha ha. Ja det är sånt där vi roar oss att snacka om de gånger vi har rast samtidigt.

Jösses vad jag har torkat näsor idag. Vissa ungar har fontäner i ansiktet. Hösten är här med råge.


I trosan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-11 @ 18:53:28
Jag tvättade håret i morse vilket visade sig vara onödigt. Det blev lövkrig på jobbet mellan mig, Tobias och några barn. Jag hade löv överallt sen för jag blev ner tagen på backen av Tobias oxå o han låg på mig med ungar över sig så jag fick gräs exakt överallt. Jag övedriver inte. När jag gick på toa sen så hade jag till o med i trosan. På gymmet sen hittade jag även i BHn. Man kan ju undra vad jag gjorde i lövhögen.


14e juli

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-10 @ 17:01:282 bilder från den 14e juli då Linn besökte mig. Hon hittade mina karaoke skivor så vi körde karaoke. För att göra det svårare så valde vi låtar åt varandra. Ibland blev det så att man fick en låt som man inte lyssnat så mycket på eller ännu värre, aldrig hört :P Vi filmade även lite och när vi tittade på det på datan sen så var det svårt att inte låta bli att skratta. Stackars Linn fick The Arks melodifestival låt och den var inte hennes grej ;)
En låt fick vi båda "För att du finns" med Sonja Alden. Var oxå den låten som gick bäst för oss båda. Vem vet vi kanske kör den ute på nån karaokebar tillsammans nångång eller vad säger du Linn? ;)

Nu när jag tittar på bilden av mig så inser jag att jag faktiskt har blivit smalare. Jag ser mig i spegeln så ofta så jag ser inte att jag blir smalare men gämför jag här på bilden och nu så. Jag får ta och tro på mina vänner när de säger att min mage har krymt. tror även röven har krymt.Trevlig pratstund

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-09 @ 23:20:07
Jag har suttit i telefon med Linn i flera tim. Vilket jag gillar. Jag ser verkligen fram emot att träffa henne snart igen. Vi ska åka på en del kryssningar. Nu kommer jag med något som förvånar er. Jag ska inte på Date kryssen i oktober. Nix. Varför? Jo jag åker på alla Date kryssningarna på Cinderella och det gör så jag sällan kan åka på andra dansband på båten eftersom de ofta är samma månad och jag vill inte ta ledigt för ofta från jobbet. Highlights har jag bara åkt båt med en enda gång och det är många år sedan så därför tänkte jag ta dem i stället i oktober. Men sen blir det Date igen. Dock ingen kryssning me dem fören nästa år. Sen blir det Arvingarna i november och Barbados i december. Kommer bli en massa röjj. Absolut på Arvingarna då vi blir massa som åker och kommer festa ihop.

Ser så klart fram emot att träffa alla andra brudar oxå :) Det är skönt att ha saker att se fram emot.
Tack för pratstuden Linn. Det hoppas jag vi gör om


Detta har hänt på riktigt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2010-10-09 @ 12:07:00
Detta har hänt men jag såg det inte själv.

En man blir hela tiden påkörd av en kundvagn bakifrån som körs av ett barn. Mannen säger åt barnet att sluta och mamman säger att barnet får göra som han vill. Då tar mannen en liter mjölk och häller över mamman och säger att han gör oxå som han vill.

Ha så bra gjort av mannen


Och den som fick lämna idol är

Permalink - Allmänt - Kommentarer (9)
2010-10-08 @ 23:12:08
Sassa

Jag fick som jag ville i kväll. Sassa åkte ut.
Det var hon och Linda som satt löst.
Vem ville du ha ut?

Efter ikväll gillar jag Minnah lite mer. Undra om hon inte är min favo av tjejerna nu.
Olle är favon bland killarna fortfarande.
Vem blev favoriten?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-10-08 @ 17:34:46
Förra fredagen så var sista programmet i idol innan själva tävlingen drog igång. Jag hade ingen aning om vem jag skulle heja på. Jag hade inte hört nån som fick mig att tänka *wooow den ska jag heja på* men däremot hade jag hittat 3 st som jag gillade. Men visste inte vilken av dem jag skulle heja på. Men när kvällen var över och de 2 sista röstats ut så visste vem jag skulle heja på. Anledningen var att de 2 som röstades ut var 2 av mina och då var det bara en kvar. De 3 var Olle, Chris och Madde. Olle blev den som blev kvar.

I kväll är det första riktiga programmet.
Vem åker ut i kväll?
Lesbisk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-08 @ 12:42:11
Jag förstod redan från start att Sassa som är med i årets idol är homo/bi. Idag kan man läsa att hon är lesbisk i tidningarna. Hon hyllas av många homosexuella.

Jag tillhör de smarta som anser att alla är lika mycket värda. Jag bryr mig inte för 5 öre om folk är homo, bi eller hetero. Kärleken mellan kvinna o man, kvinna o kvinna, man o man är lika sann och stark och riktig.

Dock finns det idioter som anser att det är en synd att vara homo/bi och mer än gärna misshandlar eller mordhotar dem. Att vara kändis och våga visa sin homosexuallitet kan vara farligt. Artister som Andreas Lundstedt och Magnus Carlsson har blivit hotade. Magnus har till och med skyddad identitet när det gäller kontaktuppgifter osv.
Jag menar inte att Sassa är dum som går ut med det. Man ska ju våga visa den man är. Men jag förstår även de som inte vågar gå ut med det.Se därja

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-07 @ 23:55:46
Första avsnittet av Robinson är över. Jösses vilka typer det är med i år. Nog för att man har sett folk som åkt dit bara för att sola o bada men detta är ju löjligt. Och gnället har redan börjat. Det gick fort ;)
Jag hejar på Daniel. Inte för att han är från Östersund (Nu bor han på Gotland) utan för att han visade kämpar anda direkt. Sen att han är ÖSDare är bara ett plus. Ska bli kul och se hur det går. Jag har redan hittat folk som jag vill rösta ut ha ha.
Här kan ni läsa om Daniel + se bild.
http://www.tv4.se/1.1822887/2010/10/04/daniel_sjokvist

Gillar ni Robinson?
Vad tycker ni om Paolo Roberto?
Jag tycker han är en nice snubbe. Han passar bra som programledare i Robinson.
Kan inte påstå att han e lika bra som skådis men ändå gillade jag att se han i en av millenium filmerna.

Snart dags att sova.
Sov gott allihopa :)


Yes i kväll händer det

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-10-07 @ 17:49:37
I kväll börjar Robinson igen. Det ser jag fram emot. Kalla mig taskig men är det nått jag gillar så är det att äta nått gott till Robinson. Förr så hade jag en myskväll när det var Robinson och åt t ex glass medans jag såg dem sitta där hungriga. Hade såklart varit en annan sak om de inte var där av egen fri vilja. Då hade jag inte gjort såhär men nu har Robinson gått på tv i så många år så folk vet i allafall på ett ungefär vad som kommer hända.
I kväll blir det dock inte myskväll, den blir i morgon till idol. Men vem vet, nästa vecka kanske jag sitter där me en glass igen och ser på Robinson ;)


Här är låtarna i första fredagsfinalen (Idol)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-06 @ 19:43:43

Jay Smith - “White wedding” (Billy Idol)


Andreas Weise
- “For once in my life” (Frank Sinatra)


Linda Varg
- ”You oughta know” (Alanis Morissette)


Daniel Norberg
- ”Who says” (John Mayer)


Elin Blom
- “Hang with me” (Robyn)


Olle Hedberg
- “Talking about a revolution” (Tracy Chapman)


Sassa Bodensjö
- ”Dear Mr. president” (Pink)


Linnea Henriksson
- ”Crazy” (Gnarls Barkley)


Geir Rönning
- “Need you now” (Lady Antebellum)


Alice Hagenbrant
- “If it makes you happy” (Sheryl Crow)


Minnah Karlsson
- “Holding out for a hero” (Bonnie Tyler)
Björn Hedström

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-10-05 @ 22:23:34

Under min uppväxt så har jag fått höra en hel del dansband i bilen tack vare min pappa.
Vilket betyder att flera olika röster har åkt in i mina öron.
En gång så dök det upp en röst jag gillade.
Ni kanske har hört talas om dansbandet Anders Engbergs orkester.
Under en liten tid så var en kille som heter Bhörn Hedström med.
Det fanns en låt som jag bad pappa spela hela tiden "Glöm inte bort".
(Har du spotify så kan du lyssna här Anders Engbergs – Glöm Inte Bort  )

När ni klickar upp en av bilderna så ser ni att Charlotte Perelli var med i samma band som Björn.
Letade upp killen på youtube. Lyssna på rösten :)


      


 Spindeln är tillbaka. Aaaaaaaah

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-05 @ 17:47:40
I går kväll hade jag internet igen. Billigare och snabbare än förut till och med.

Medans jag var utan nät så har jag funderat på vad som borde komma upp i bloggen härnest och det lär komma en del bilder bland annat nu under veckan.

Ni som kollar Biggest loser, vad tycker ni? Hejar ni på nån speciell?


Spindeln har förlorat sitt nät

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-10-04 @ 08:48:12
Har inte bloggat på några dagar. Det beror på att jag inte har något internet hemma och jag vet inte när jag får det igen. De håller på och byter. Jag passar på att blogga nu innan jag börjar jobba. Har ingen lust att jobba men man brukar känna så när det är mörkt och kallt ute. Och blåsigt.
Inte har jag nån mobil som funkar heller. Jag fick ju tillbaka min laddare av Linn på förra båten men jag har inte sett den sedan dess och me tanke hur jag mådde då så glömde jag den säkert på båten. Jag ska åka hem till mamma efter jobbet och låna min brors ena laddare. Han har lixom 2 st.
Man är lite väl beroende av sina saker ibland.

Jag måste ta och uppsöka en doktor. Min axel blir bara värre och värre. Vissa kvällar gör det så ont att jag bara vill skrika. Jag låter det gå lite till så får vi se.

Idag är det dags för fotografering på jobbet. Jag hör hur de diskuterar utanför kontoret om bilderna ska tas ute eller inne. Jag föredrar ju inne men det lär väll sluta med ute ha ha. Tyvärr så har jag ingen bra ansikts dag men det får funka ändå :)

Vi får se när vi hörs igen

Tjing


RSS 2.0