Ett tips

Vet att det är en hel del som läser min blogg. Bevaka gärna min blogg via bloglovin. Och jag vet att ni är några som inte vill att jag ska veta att ni läser min blogg ;) Så ni kan vara lugna. Bevakar ni mig så kan jag inte se att det är just du. Man bevakar anonymt.

Klicka på ikonen :)

bloglovin

Sega människa

Jag har varit ovanligt seg dessa dagar. Nu ska jag strax ta och diska. Sen måste jag ta och städa upp i vardagsrummet För jag får in ett nytt bord idag. Vad jag ska göra av det gamla vet jag inte. Blir nog att slänga för jag tror knappast någon vill ha det he he. Och sen ska vi köra iväg med min bokhylla till min kusin. Mitt nya bord är en för tidig födelsedagspresent från min pappa :)  Jag borde sätta fart för min bror ska ringa när det är dax och man vet aldrig när det blir. Vore ju osis om han ringde om 10 min ha ha.

Vår lilla hemlighet

Jag vill rekomendera en bok. Jag har inte läst hela än men än så länge är den bra. Den är verklighetsbaserad. Och än så länge vill jag flå människan levande. Så här står det om boken.

Toni Maguires perfekta barndom med hus på landet, husdjur, en omtänksam mor och charmerande far, gömde ett skräckscenario som nästan tog hennes liv.

När hon var sex år gammal började hennes far att förgripa sig på henne, och sa till henne att det var deras lilla hemlighet. Toni var ändå modig nog att säga vad som skedde till sin mor, eftersom hon var säker på att hon skulle se till så att han slutade. Men istället sa hennes mor till henne att aldrig någonsin prata om det igen, och år av sexuellt utnyttjande följde.

Vid fjorton års ålder blir Toni gravid, och pappan till barnet är hennes egen far. Då berättar hon sin fasansfulla hemlighet igen. Hennes far sätts i fängelse, men själv blir hon förskjuten av vänner, lärare och sin familj. Efter en dåligt utförd abort är hon nära att dö. Tvingad in i en värld av depression och desperation, har Toni bara sig själv att lita till för att kunna bygga upp ett lyckligt liv för sig själv. På ett mirakulöst sätt lyckades hon överleva sin hemska barndom. Detta är hennes egen historia om sin resa och sin triumf.

RSS 2.0