Ett tips

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-07-24 @ 15:02:21
Vet att det är en hel del som läser min blogg. Bevaka gärna min blogg via bloglovin. Och jag vet att ni är några som inte vill att jag ska veta att ni läser min blogg ;) Så ni kan vara lugna. Bevakar ni mig så kan jag inte se att det är just du. Man bevakar anonymt.

Klicka på ikonen :)

bloglovin


Sega människa

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-24 @ 14:43:58
Jag har varit ovanligt seg dessa dagar. Nu ska jag strax ta och diska. Sen måste jag ta och städa upp i vardagsrummet För jag får in ett nytt bord idag. Vad jag ska göra av det gamla vet jag inte. Blir nog att slänga för jag tror knappast någon vill ha det he he. Och sen ska vi köra iväg med min bokhylla till min kusin. Mitt nya bord är en för tidig födelsedagspresent från min pappa :)  Jag borde sätta fart för min bror ska ringa när det är dax och man vet aldrig när det blir. Vore ju osis om han ringde om 10 min ha ha.


Vår lilla hemlighet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-07-23 @ 20:39:02
Jag vill rekomendera en bok. Jag har inte läst hela än men än så länge är den bra. Den är verklighetsbaserad. Och än så länge vill jag flå människan levande. Så här står det om boken.

Toni Maguires perfekta barndom med hus på landet, husdjur, en omtänksam mor och charmerande far, gömde ett skräckscenario som nästan tog hennes liv.

När hon var sex år gammal började hennes far att förgripa sig på henne, och sa till henne att det var deras lilla hemlighet. Toni var ändå modig nog att säga vad som skedde till sin mor, eftersom hon var säker på att hon skulle se till så att han slutade. Men istället sa hennes mor till henne att aldrig någonsin prata om det igen, och år av sexuellt utnyttjande följde.

Vid fjorton års ålder blir Toni gravid, och pappan till barnet är hennes egen far. Då berättar hon sin fasansfulla hemlighet igen. Hennes far sätts i fängelse, men själv blir hon förskjuten av vänner, lärare och sin familj. Efter en dåligt utförd abort är hon nära att dö. Tvingad in i en värld av depression och desperation, har Toni bara sig själv att lita till för att kunna bygga upp ett lyckligt liv för sig själv. På ett mirakulöst sätt lyckades hon överleva sin hemska barndom. Detta är hennes egen historia om sin resa och sin triumf.Hemma

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2009-07-22 @ 23:35:05
Kom hem i måndags men har inte bloggat. Har haft lite och tänka på så det har helt enkelt inte blivit av.

Var ju ner till Mikkis och direkt när jag hoppade av tåget så åkte vi till min gamla stad. Har inte varit där sedan jag flytta typ. Kändes konstigt att vara tillbaka där. Där jag upplevt mardrömmen. Jag är glad att jag tog mig ur den. Och jag är glad att jag hade med mig Mikkis medans vi var där. Vi mötte upp Molle och hennes kille för att äta en bit ihop. Vi gick till en resturang som jag ofta var på när jag bodde i Karlstad. De hade gjort om där, lite tråkigt men pizzan var fortfarande lika god. Mums. Det märktes att det var första gången jag träffa Molle och Matte. Det kunde bli lite tyst ibland men om man bortser från det så gick det bra och jag träffar dem gärna igen. Gilla dem båda. Speciellt Molle. Jisses vad söt den tjejen är :) ännu sötare live än på kort. När vi sagt hej då till dem så åkte vi runt lite. Sen när vi lämnat Karlstad så tog Mikkis med mig till en sjö. Jag höll på att somna i bilen på väg dit. Men hade åkt tåg sedan 6 på morgonen o var framme strax efter 15. Och sen flera timmar i Karlstad. Inte konstigt att jag var trött. Det var i allafall mysigt att stå och titta ut över sjön.
Sen åkte vi och handlade innan vi åkte hem till henne. Första gången jag är där.

   


Dagen därpå så åkte vi och badade. Vi flöt omkring där i sjön och pratade och pratade. Och vi kom tillslut på att vi borde åka så vi hinner göra oss i ordning för dansen. Det var ju en bit att åka dit. Men dansen blev inte som vanligt. Casper mailade Mikkis o frågade om vi kunde tänka oss att sälja åt dem den kvällen och det sa vi ja till. Så den kvällen blev man arbetskamrat med Eric (deras ljudtekniker). Men det var mest jag som stod och sålde av oss. Mikkis fastnade med en kamera ha ha. Men kvällen var bra. Eric var ett gentleman och bjöd på dricka o ville även bjuda på kaffe och hjälpte till att öppna flaskorna osv ;) Vi kom hem 6.45 morgonen därpå. Snaaark. Mikkis mamma hade funderat på att efterlysa oss ha ha. Oss eller bilen?

   


Dagen därpå så var det skit väder. Hela Storfors såg ut att regna bort. Vi bestämde oss för att ha en slödag och mysa i Mikkis säng och se på film. 4 filmer blev det med lite snaks. Legally blonde 2, Ice age 2, Saw 3 & 4 blev filmerna vi såg. En salig blandning ;) Hade jag stannat en dag till så hade jag föreslagit att vi skulle ta en tur till Örebro. Mikkis diggar den stan. Nästa gång ska hon få visa mig den :) Har bara varit där en lite sväng för många år sedan. Om jag inte räknar de gånger jag åkt igenom där me buss.

Dagen därpå så skulle jag åka hem. Jag ville inte det. Jag trivdes där nere med Mikkis.
När jag skulle kliva på tåget så blev jag fövirrad. Det stod Karlstad på tåget. Men då skulle jag ju inte me den. Men i sista sekunden såg jag en annan dörr på samma vagn som det stor Stockholm på. Tänk om jag inte hoppat på griståget. Ja gris var ordet. Var stökigt och äkligt i den vagnen. 

I Stockholm så skulle jag vänta i 3 timmar så jag låste in mina saker och tog mig en promenad. Jag gick o gick i det vackra vädret och hamnade någonstans som jag inte varit förut. Sluta med att jag gick in på ett cafe. Lite trist att fika ensam men vad göra :)
Sen knalla jag tillbaka till tågstationen och fixade färdkost till den långa resan hem.

Mikkis, jag kommer gärna och hälsar på dig igen :) Och enligt din mamma så var jag ju välkommen tillbaka ;)

   


Veckans låt: Patrik Rasmussen - Kärleken har lämnat oss

Permalink - Veckans låt - Kommentarer (1)
2009-07-21 @ 23:44:37

Finns det något mer att säga nu när morgonen är här. För allt det som vi sagt nu, förändrar våran värld. Från ett liv vi levt tillsammans till en framtid utan dig. Har vaknat vid din sida när sista morgonen är här. Vi måste ta farväl, den tiden är nu här. Så som löven lämnar träden får vi börja om igen.


Kärleken har lämnat oss och kommer aldrig mer igen. Det har tagit oss en tid nu att inse sanningen. Att kärleken har lämnat oss. En blomma tar farväl men det kommer nya tider när allt slår ut igen.


Varje steg vi tog var givet. Varje dag var underbar. Men när dörren sedan stängdes fanns det inte mycket kvar. Mer än minnen från den tiden, hela världen tycktes svår. Men allting kan förändras, ett avsked kan va svårt. Vi måste ta farväl, den tiden är nu här. Såsom löven lämnar träden får vi börja om igen.


Kärleken har lämnat oss och kommer aldrig mer igen. Det har tagit oss en tid nu att inse sanningen. Att kärleken har lämnat oss. En blomma tar farväl men det kommer nya tider när allt slår ut igen.


Det vi fått är en gåva. Vägen vi gått kan jag lova har vart värt varenda steg, värt varenda steg


Kärleken har lämnat oss och kommer aldrig mer igen. Det har tagit oss en tid nu att inse sanningen. Att kärleken har lämnat oss. En blomma tar farväl men det kommer nya tider när allt slår ut igen min vän


Illa, illa

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-07-17 @ 10:20:14
Illa, illa, jag mår illa. Jag borde ha förstått det. Jag åker tåg + baklänges när jag e jäkligt trött. Klart jag blir åksjuk då. Tur jag ska vänta nästan 1 timme i stockholm på nästa tåg så kroppen hinner vila upp sig.

Jag har lämnat Gävle. Nästa stop blir Uppsala


Klockan är 6 och det här är ekot

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-17 @ 06:01:01
Men snark. Ja vem va inte halvt död i morse när väckarkockan satte igång. Kan ju säga att jag inte är så sugen på att sitta alla dessa timmar på tåg men har man nått bra att åka till så går det ju :)

Vilken tråkig taxi chafför jag åkte med (går inga bussar så det fick bli taxi).
Han: När går tåget?
Jag: 6
Han: går mindre flyg nu på sommaren
Jag: tåg oxå
Han: Ja det kanske det gör
Jag: Ja det går inga tåg till Ljusdal på sommaren. Då måste man åka via Hudik
Han: Aha
Det var typ allt. Han lät ju så utråkad oxå så det gjorde väll sitt ;)
Men han kanske oxå va trött :P

Så fort jag visat min biljett så ska jag klicka på en film så har jag något att roa mig med i allafall.
Och ja jag har internet eftersom jag åker första klass. Det var billigare med första klass denna resa konstigt nog.

Och som vanligt har jag packat som om jag ska vara borta 1 vecka.

Ah nu börjar vi rulla så jag ska ta och surfa vidare

Tjing


God natt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-07-16 @ 22:50:32
Har märkt att jag bloggar om inget för tillfället. Det är precis som att jag bara måste skriva och då kan det bli vad som helst. Man har väll sånna perioder ;) Man vill bara kladda av sig typ.

Ooh bra låt på radio nu. Denna

 Nu tänkte jag krypa till sängs. Ska upp 04.30 så om jag ska få någon sömn så är det bäst jag lägger mig nu.
Vi får se när jag skriver igen.

06.00 går tåget. Kommer vara jäkligt trött men sova får jag göra när jag är död typ.
Jag har svårt att sova på tåg. Tur jag har fått låna Tobbes dator så jag kan se på film.

Natti på er


Seg

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-07-16 @ 19:22:32
Jag är som Mikkis. Kommer på saker hela tiden för att slippa sätta igång. Men klockan är efter 19.
Jag måste sätta igång och packa


God morgon

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2009-07-16 @ 10:14:46
Vaknade 20 minuter innan väckarklockan ringde. Ja jag var trött o jag visste att jag kunde sova flera timmar till. Men jag visste oxå att om jag gjorde det så blir det ett stort helsike i morgon. Jag låg kvar i ungefär 30 minuter och glodde i taket innan jag tog mig upp. Nu har jag varit vaken ett bra tag och har piggnat till lite.

Byxorna jag ska ha idag hade fått sig en fläck så jag tvättade dem i går men de är inte torra än så nu ligger byxorna på ballkongen och torkar i solen. De borde vara torra innan jag ska till stan.

Den här dagen kommer vara full med saker om jag ska hinna klart innan jag ska sova.
I morgon ska jag upp 04.30 *snark*


En sak

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-15 @ 23:29:04
Fick föresten svar från en annan tatuerare som skrev så här

Det kan bli bra det.   men man får göra den mycket snyggare än den bilden. Jag tror jag ska ha orginalbilden liggande någonstans. /Pecka

Vadå skillnad från det andra mailet jag fick. Jag visste inte ens att det fanns ett orginal eftersom Hummern gjorde den utomlands. Eller det kanske fanns som orginal där men visste inte att det fanns i sverige och det skrev jag till han.
Denna tar inte emot några bokningar nu men det är lugnt. Vi kan ju i allafall diskutera lite och jag ska ju inte tatuera mig än.

Jag hade bland annat frågat om det går att göra om tatueringen lite så att svansen viras runt mitt ben. Det var det han mena med *det kan bli bra det*


Packning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-15 @ 23:16:55
Tjo på er
Trött men ändå inte. Hmm.

En bit av mig vill ha en design beställning. En annan bit av mig vill inte det. Kollade nyss mailen och såg att vi fått ett nytt men det var samma tjej igen (Stinas jobb alltså). Men egentkligen så borde jag ta det lugnt me det där tills jag kommer hem på måndag. Jag vill såklart gärna ha en beställning. Den biten av mig som vill ha en vill ha den för att kunna tänka ut hur den ska vara. Den delen som vill vänta tills jag kommer hem känner att den just vill vänta tills den kommer hem. Vadå splittrad människa ;)

Sitter och lyssnar på musik (nähä?) och skriver en packningslista så den är klar tills i morgon.
Som vanligt så känns det som om jag kommer glömma något *kliar huvet*
Och ibland gör jag det oxå. Men antar att huvudsaken är att jag kommer ihåg mig själv ;)

Östersundsbostäder är bra roliga. De har nu förbjudit poler och studsmattor. De hotar folk med vräkning om de har en sån ute. Varför? Jo för om någon gör illa sig så får Östersundsbostäder för det. Det komiska i det hela är att dessa saker kan de minsan gnata på. När barnen har något att göra. Men att fixa våra hissar som kronglar eller den rangliga gungställningen eller staketet med massa utstickande spik, det skiter de minsan i. Fast man kanske inte kan skada sig om en gungställning faller ihop över en *ironi*
Och det finns säkert mer saker som jag inte vet om oxå. Jag har inte ens en pol eller studsmatta men jag är ändå irriterad på dem. Östersundsbostäder är faktiskt ett problem överhuvudtaget om jag ska vara ärlig.

Nej nu måste jag små fixa lite mer innan sängen.

Natti på er :)


Snart

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-07-15 @ 20:26:16
Oj inte många dagar kvar nu. Sitter här och funderar på om jag ska börja rota fram kläder och göra packningslista. Måste ju packa i morgon. Undra hur fan jag ska orka upp på fredag. Jag var ju typ död idag när jag vakna 9.15.
När jag jobbade så var det rena drömmen att få sova till 9.15. Så går det när kroppen är utarbetat och inser att jag har semester. Ska försöka tvinga upp mig tidigt i morgon så jag somnar i tid sen på kvällen. Det inenbär att jag MÅSTE lägga mig tidigt i kväll. Måste försöka. Idag gick jag ju upp "tidigt" eftersom jag skulle upp till stugan och hjälpa till.
Jag känner mig på bra humör. Kan ju vara all sol. Sol kan ge mycket positiv energi :)

Ja vad händer på fredag då? Ja tåget går 06.00 och då åker jag till Mikkis. Jag ska vara framme 15.03.
Och sen ska vi iväg och träffa Molle och hennes kille. Ska bli kul :)
Jag hoppas på finväder under hela min vistelse hos Mikkis. Ser verkligen fram emot resan. Och jag vet att en grej som jag ska göra under resan kommer bli en känslomässig pärs men jag tror jag behöver möta detta.


 
Molle och Mikkis
Ska bli kul att träffa er <3I morgon ska jag ner på stan. Ska möta mamma för lite ärenden (bland annat vara smakråd åt henne när hon kollar bågar för glasögon) oså ska jag fixa med ett paket som ska tillbaka till stället där jag köpte Cissis present. Det hade blivit nått fel på den så jag ska få en ny.

Naaaw goa Pernilla då. Sånt här värmer :)
http://dahpernilla.blogg.se/2009/july/utkast.html

Nej nu måste jag sätta lite fart här så jag hinner något innan det är dax för tv

Tjing :)


Mutter

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-07-14 @ 22:10:31
Jag mailade 3 st tatuerings ställen förut. Skickade med en bild. Inte världens bästa bild men man ser vad det föreställer. Tänkte den kunde duga tills jag får bättre av Hummern. Till och med utan brillor så ser jag vad bilden föreställer och jag har dålig syn. Jag fick nyss svar från ett ställe och jag tror han hade vaknat på fel sida. Fick ett surt mail där han tjattrade om hur ful bilden var o att han inte såg vad det föreställde osv. Då måste han ha jäkligt stort fel på synen och då vill jag inte bli tatuerad av han. Undra om det var han som mailade som folk undrar om han går på nått. Prata med en idag som sa att snubben på ett av ställerna jag mailat måste gå på något.

Det va ju inte just den bilden de ska tatuera efter. Utan de ska bara titta på den så vi kan diskutera lite.
Han kunde i allafall låtit snällare. Pucko.


Ha ha

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-14 @ 19:58:24
Ha ha där fick de ;)

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1639532/stal-taxichaufforens-cykel-tog-hans-taxi-hem


Hm inte bra

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-14 @ 19:45:32
Fan hade glömt att man måste betala rummet även om man bokar av det.
Hoppas verkligen att Stina kan åka. E ju inge kul för oss att betala något vi inte kommer att använda
Inte bra, inte bra. Jag måste skaffa ett bättre minne.
Synd man inte kan köpa ett som man köper till sin dator ha ha.

Kom nyss hem från Aspås. Aj vad det svider efter att Mia noppade mina bryn. Men jag är ju så ovan lixom.
Jag noppar så sällan. Jag noppar mest bara mellan brynen.
Jag frågade Andreas om det var deras kor.
Nej nej sa han precis som att han aldrig i livet skulle ha kor ha ha.

Har ju fått Mikaela och Cissis presenter som jag beställt men jag måste skicka tillbaka Cissis för det var fel på den.
Lite trist. Men förutom det felet så blev det ju bra.

Tjing


Mycket bloggande

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-14 @ 16:06:13
Vad mycket bloggande det har blivit helt plötsligt.
Ska strax göra mig i ordning och sticka till bussen.
Ska äta middag hos mamma innan jag och min bror drar iväg

Ser nu att jag måste byta tröja.
Bra att upptäka det innan man sticker.
E väll bäst jag tar och byter nu så jag inte måste springa till bussen sen.

Tjing


God morgon

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-14 @ 11:50:25
Mysko drömmar i natt. Kände mig väldigt trött när jag vakna men tvingade mig själv att hålla mig vaken. Vill inte sova bort hela dagen. Och jag ska upp någolunda tidigt i morgon eftersom jag ska till stugan då. Så i kväll kan jag inte lägga mig vid 4 tiden.

Ska strax äta frukost och se lite på tv. Nice med semester hi hi ;). Har varit in på design emailen och kollat utfiall det har kommit fler mail. Men finns bara ett nytt och det är till Stina. Men kanske kommer in nått under dagen. Har ju gjort lite reklam så man kan ju hoppas he he :)
www.smdesign.blogg.se

Nej nu börjar TVn så det är bäst jag studsar till soffan.
Sen blir det duschen
Oså håller jag tummarna att Stinas Stockholms problem löser sig

Tjing


Minnen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-14 @ 03:04:19
Klockan är mycket. Jag borde sova.

Satt och kollade runt lite på nätet och hittade något som jag inte läst förut men ändå väkte minnen. Kan ju bero på att det jag läste hade med saker att göra från förr. Oj vad tiden går alltså. Känns ju som detta hände nyss men ändå är det flera år sedan. Jag lutade mig tillbaka och började tänka. Jag kände saker innom mig och gör det fortfarande. Jag sparade sidan i favoriter. Den vill jag ha kvar. Jag är glad att det där hände. Synd bara att jag inte va mer som den personen jag är nu. Undra hur allt hade varit nu i sånnafall. Men så ska man inte tänka.
En sak är säkert, jag är glad att det hände.


Veckans låt: Sebastian Karlsson - Keep your head up love

Permalink - Veckans låt - Kommentarer (2)
2009-07-13 @ 23:42:42
There are growing monsters in your mind who
slowly come on moving up behind you
Don´t you let them get you tired
Don´t you ever join their side
Don´t you let them live to see you die

Keep your head up love
You just have to
Keep this going on
Until you reach through
And I know it won´t be long
And I know you´re coming strong
And I know it won´t be long until you do

Do you feel you´re running out of time now?
Do you feel you need to figure out how?
How to do to come to peace
How to set your mind at ease
How to get some air out of this breeze

Keep your head up love
You just have to
Keep this going on
Until you reach through
And I know it won´t be long
And I know you´re coming strong
And I know it won´t be long until you do

Keep your head up love
You just have to
Keep this going on
Until you reach through
And I know it won´t be long
And I know you´re coming strong
And I know it won´t be long until you do
Pillepille

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-13 @ 23:11:30
Har hittat en sak som jag ska köpa när jag får råd. Det kan ju dröja för, för tillfället så går ju resorna före så jag ser till att inte hålla på och handla nått för då lär det sluta att jag inte har råd med visa saker på resorna (tänk om jag hittar värsta snygga tröjan i Stockholm oså har jag inte råd med den lixom). Men har i allafall gjort en liten lista på vad jag vill ha oså får vi se när jag får råd :) Kan ju hända att man ändrar sig sen oxå och stryker något. Men jag har inget vidare minne så det är bra om jag skriver ner sakerna.

Appropå saker så ska jag berätta för min käre far att jag önskar mig ett vardagsrums bord i födelsedagspresent ;)
Soffan jag behöver får jag inte i present. Eller jag får en bit av den i present. Jag får betala lite jag med.
Ja där kom en av sakerna från min lista upp oxå ser jag :)

Mamma hade en tid på ett sånt där ställe där man kan få ansiks massage/peeling och sånt och hon gav mig den så den 22a ska jag dit en sväng. Vi ringde idag och bokade in vad jag vill få gjort. Skönt med lite ompyssling även om det bara blir 25 minuter.


Idol

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-13 @ 22:40:42
Idol har fått fram en hel del bra artister. Sen e ju smaken olika. Du gillar vissa av dem och jag andra :)
Satt och kollade på ett idol medley från 2008 när några av de gamla deltagarna var där och sjöng.

Jag har fått en del favoriter från de år som idol har gått
Erik Segerstedt
Mattias Andréasson
Danny Saucedo
Måns Zelmerlöw
Sebastian Karlsson
Ola Svensson

Bara killar, jag vet men det är en tillfällighet.
Jag har faktiskt gillat en del tjejer i idol oxå men jag lyssnar inte på dem längre.
Tjo

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2009-07-13 @ 21:35:17
Tjoooo

Inte många dagar tills jag drar till Mikaela nu. Det ser jag fram emot. Ska bli kul att få hälsa på henne :)
Blir ju en del åkande nu i juli för mig.

Ser ju mörkt ut för Stina när det gäller Stockholm och det gör ju så att det även ser mörkt ut för mig.
Följer hon inte med ner så har jag inte råd att vara där nere så länge som planerat. Bara det att det kostar att boka om hemresan oxå så jag vet inte alls hur jag ska göra för tillfället. Tur nog så är det ett tag kvar så att man kan försöka tänka ut något. Borde ju finnas någon lösning. Ja jag är optimist idag :)

Har just kommit hem. Har varit ute och åkt med mamma, bror och Elin.
Känner mig riktigt dåsig faktiskt och ändå sov jag ganska länge i morse.
Funderar på att krypa ner i soffan en stund sen och mysa lite till tvn.
Nu har man ju semester ;)

Ska se om jag har nån lust med lite bloggdesign sen.
Har i o försig inget sånt jobb på G just nu men det kan vara bra med lite ideer utifall :)

Nu studsar jag vidare

Tjing


Bra och dålig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2009-07-13 @ 00:00:02
Nu är jag hemma igen. Snacka om irriterande resor både ner och hem.

Var iväg till Jättendal och stannade över natten (men var i Ljusdal både innan o efter). Om man bortser från Stinas värk så var visstelsen i Jättendal väldigt bra. Vissa saker lägger man verkligen på minnet.

Orkar inte skriva en massa. Ska se om jag har något ätbart hemma.
Magen kurrelikurrar.


SJ suger

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-07-09 @ 19:06:36
Jag avskyr SJ. Självklart är vi sena. Sjölvklart kommer jag missa bussen i Hudik och självklart ska allt gå åt skogen. Helt ärligt så har hel den här dagen bara varit ett enda stort problem.

Skulle ha varit i Hudik för 10 min sedan. Nyss sa de att vi snart är i Sundsvall.
Kan man inte få börja flyga till Ljusdal.


Tuff tuff

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-09 @ 15:49:02
Sitter på tåget nu. Ska strax äta något. Magen kurrar. Fick inte i mig så mycket hemma.
Hmmm första gången jag sitter med internet när jag åker tåg.
Så fort jag har bestämt mig för vad jag ska kolla på så blir det film.

Höjde nyss på ögonbrynen. Är en tönt som är igång på facebook.
Jag menar inte att jag tar åt mig. Tycker mest han e töntig och larvig och det tror jag fler tycker.
Jag har ingen aning om han var ute efter att reta upp mig eller inte men om det var hans mening så gick han bet ;)
Jag skaka mest på huvet :P

Men vad fan, Huset fullt, Rederiet eller Baywatch *tänker*
Det får bli Baywatch.

Tjing :)


Bakfull?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-09 @ 13:45:03
Känns som jag är bakfull. Min mage fick spader förut. Jag funderar på om det berodde på fikat vid 10 tiden på jobbet. Det var efter det som det började. Fick allt mer ont i magen och började må illa. När det var 15 min kvar till lunch så var jag tvungen att gå in och lägga mig på soffan. Jag hoppades att jag skulle må bättre efter att jag ätit något. Var bara det att det var fiskburgare. Jag är ingen fiskälskare. Sprödbakad torsk med filsås och potatis älskar jag däremot. Men jag fick skippa själva maten. Jag mådde ännu mer illa av luckten av fisken. Jag åt sallad i stället. Gurka, tomat och feta ost. Och en liten morotsbit och en nektarin. Det hjälpte. Jag började må bättre. Men som när man är bakfull så kan man bli sugen på saker som pizza och kebab. Och det blev jag. Jag önskade att min tallrik skulle bli en kebabtallrik när jag satt där ha ha.

Nu sitter jag här. Håller på och fixar det sista innan avresan. Jag åkte lite tidigare från jobbet så jag fick lite mer tid på mig. Känner mig fortfarande bakfull men jag mår varken illa eller har ont i magen längre. Tur det. Vore ingen höjdare att åka tåg på det viset. Den bakfulla känslan börjar oxå avta men jag är fortfarande sugen på en kebabtallrik.
Magen kurrar oxå så jag ska leta fram något att äta så jag orkar packa det sista. Måste fundera ut ett sätt att få plats med en grej (skrev grek först) i resväskan. Lägga pussel typ.

Nej tiden går. Bäst jag sätter fart


Sov time

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2009-07-09 @ 00:34:05
Ska strax ta och krypa ner under täcket. Ska bara fylla mitt usb minne.
Jag hade ju tänkt ta med min filmkamera i morgon men det blir inte av men jag ska se till att ha den i ordning till nästa dans här uppe istället.

2 st har sagt att de blir sugna på piggelin när de ser min nya design. Troligen på grund av bakrunds färgen.
Har inte tänkt på det men nu när de säger det så he he. Man kan faktiskt tänka på piggelin. Det är en god glass föresten ;)

Jag är föresten jäkligt förbannad och samtidigt ledsen för grabbarnas skull. Kan inte folk ta och lära sig att man tar inte andras grejer. Jag vet att det händer jämt och ständigt men man reagerar mer när det är folk man har träffat och bryr sig om. Ni kan ju kolla in på http://www.emdtour.blogg.se och läsa de inlägg som är från den 8e juli så fattar ni vad jag snackar om. Det är ALDRIG rätt att ta andras grejer på det viset.

Blir stressigt i morgon. Har inte packat allt än. Vissa saker vill jag alltid packa ner samma dag och jag kommer att ha 45 min på mig hemma i morgon innan jag måste stå på busshållsplatsen. Först när jag sitter på tåget kommer jag kunna slappna av. En resa som normalt tar 2 timmar, kommer ta 5 bara för att det inte går några direkt tåg på sommaren. Sista timmen blir det buss.

Och skit i nakne kocken. Här har ni den nakne diskaren

Nu ska jag strax ta och sova så jag tar mig upp till jobbet i morgon. Sista arbetsdagen innan semestern ;)

Natti


Hemma igen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (12)
2009-07-07 @ 21:22:17
Kom nyss hem från trippen till Svensta. Hittade en del fasten vi var stressade. Vi får åka dit nångång när vi har mer tid. Jag slapp betala mitt. Ingen ide att säga emot.

Tror jag snart ska krypa ner i soffan och titta lite på DVD serien jag köpte. Köpte första säsongen av Baywatch. Införskaffade även nya örhängen. Lite små söta.
Sen blev det nyttiga saker oxå som toa papper och sånt. Man passar på när det är billigt.

Vi passade på att käka i Svensta oxå. Snubben bakom kassan var jäkligt pratglad.
Sen blev det en annan väg hem som var betydligt längre. Vi åkte bland annat förbi Fröjdholmen och jag såg bilder på Barbados. De är där varenda år men i år kan jag inte åka dit och se dem. Jag är hos Mikkis då men Date ska oxå spela där ute så då tänkte jag åka dit. Tycker det är mysigt att det ligger vid vattnet. Lite romantiskt.

2 arbetsdagar kvar tills semesternbloglovin


Pjuu

Permalink - Allmänt - Kommentarer (16)
2009-07-07 @ 15:49:07
Minnet är bra men kort. Mins inte om jag har nämnt att jag skulle köra 7.00 i morgon. *Kollar* jo det hade jag.
De hade ringt på min mobil från körskolan såg jag när jag slutade jobbet så jag ringde upp. Hans svarade o han verkade lite stressad o bad mig ringa lite senare. Jag testar när jag kommer hem sa jag. Jag fick testa ett tag men sen svarade den där trevliga tjejen. Tydligen hade Hans bokat in nått annat i morgon så de fick avboka min körning. Jag hade nästan lust att säga tack, ha ha. Måste erkänna att det var skönt att höra. jag har avbokat en del körningar så jag ville inte avboka denna med för då skulle de väll lessna ;) Men nu slapp jag ha ha.
Tur jag övningskör med pappa för då glömmer jag inget. Jag och tjejen prata lite om det o jag berättade vad jag fått testa på och hon tyckte det var jätte bra. Vi bokade in 2 kör tider i augusti. Nu får jag hoppas att inget kommer ivägen för dem he he.

Jag funderar på att åka tidigt till jobbet i morgon i allafall. Jag sa till dem att jag skulle komma tidigare i morgon eftersom jag skulle köra så tidigt. Sen när jag såg att körskolan ringt så knalla jag in och sa att jag inte visste hur det blev för jag hade mina misstankar. Du gör som du vill, kom tidigt om du vill sa de. Kommer jag 1 timme tidigare så får jag frukost där + att jag får sluta en timme tidigare. Det lockar. Det lockar inte lika mycket att gå upp tidigare men jag slipper i allafall gå upp 4.45 som planerat och i morgon har jag en hel del att göra eftersom jag åker på torsdag och jag kommer inte hinna något då. Tror faktiskt jag åker tidigare till jobbet i morgon så jag börjar 1 timme tidigare än planerat.

Nu har jag lite att göra o sen ska jag äta middag så jag är klar när mamma eller Tobbe ringer.
Jag, mamma, Tobbe och Elin ska åka till Svenstavik en sväng.

Tjing


Allt närmare semester

Permalink - Allmänt - Kommentarer (7)
2009-07-06 @ 15:38:03

För varje dag som går så kommer jag allt närmare min semester. Behöver jag säga att jag längtar?
Har en hel del planerat.

På torsdag klockan 15.30 går tåget till Stina. Jag kommer att börja jobbet 1 timme tidigare den dagen för annars hinner jag inte hem innan tåget går. Om jag har räknat rätt så kommer jag hinna vara hemma i 45 min.
På fredag drar jag o Stina på dans. Synd att ingen av oss har råd med Magnus Carlsson på lördagen men jag kommer förhoppningsvis se han snart ändå.

Den 17e drar jag till Mikkis. Har aldrig hälsat på henne så det ska bli kul. Och jag har inte varit åt det hållet på många år. Ska även träffa 2 mailvänner. Den ena den 17e och en den 18e. 18e blir det dans tillsammans med Mikkis.

Den 25e drar jag o Stina (Skrev Sticka först) till Stockholm och där har vi en hel del planerat.

Man kan säga att jag har sett fram emot juli. På torsdag när jag går ut från jobbet så börjar en 3 veckor lång semester.
Det kan jag behöva och den är jag värd :)

Nu blev det en bra låt på radio
Baby goodbye, baby farewell
I don't wanna lie,
Coz we can't stay together,
My friend
This is the end, the picture is drawn
You're not even on,
Because you're gone,
Gone, gone

Nu ska jag ta och rosta lite grönsaker i ugnen.

TjingNy design

Permalink - Allmänt - Kommentarer (12)
2009-07-05 @ 19:48:17
Tänkte det var dags att ändra designen. Ville ha nått me bilder me lite som betyder mycket för mig.
Så det fick bli en bild för musik, en för staden jag älskar och en som visar att jag bryr mig om mina nära och kära.
Och eftersom det är sommar så ville jag ha lite ljusa färger.

Nu ska jag snart fixa något att äta och sen klockan 21.00 är det en film som jag vill se :)


Jösses

Permalink - Allmänt - Kommentarer (22)
2009-07-05 @ 14:20:22
Har insett att jag kommer vara helt borta på onsdag. Jag ska ju övningsköra 7.00 och eftersom det är sommar nu så börjar inte buss 14 gå fören vid 9 tiden. Jag måste alltså ta 4an vid halv 6 o åka ner till stan och byta till 1an. Var mycket smidigare när man kunde ta 14 som gick direkt dit. Och efter detta ska jag iväg och jobba. Vore det inte för att det är svårt att få körtider nu och det var ett tag sedan jag var där (övningskör en del med pappa annars) så skulle jag ha avbokat denna körtid.


Söndag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (16)
2009-07-05 @ 09:39:26
Vaken redan vid 9. Ska snart duscha. Ska ut och övingsköra med pappa vid 11 tiden
I morgon börjar min sista vecka innan semestern och på torsdag kväll drar jag till Stina


Gratis bio

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-07-05 @ 00:09:24
Gratis smakar gott. Och jag vet en kanon sida där du kan få saker genom att samla poäng. Nu kanske du tycker att det låter jobbigt men det är det inte. Finns flera olika sätt att samla poäng. Bara besöka sidor, handla, vara med i tävlingar + flera andra sätt. Alla sätt kanske inte passar alla men nått sätt passar alltid någon :)

Jag vet att det finns flera sånna här sidor och jag har kollat runt på dem men bara fastnat för en och det är denna.
Den är verkligen värd att kolla in. Du kan få biobiljetter, presentkort på en massa olika ställen.
Och det bästa är att det passar både tjejer och killar. Och att det är gratis såklart.

Om du blir medlem genom att klicka på min bild länk så får du extra poäng :)
Har du en blogg så kan du även få poäng för att blogga om denna sida.
Skriv om GratisBio i din blogg och få mellan 10 och 1000 poäng per inlägg och tävla samtidigt varje månad om 500 kr att handla för hos Nelly. MEN du kan bara skriva ett inlägg i veckan.Sidan har en hel del tävlingar. Vinna en tidningspremuration, vinna en dator, vinna presentkort hos nelly.
Dessa tävlingar är du med i automatiskt medans du samlar poäng (beroende på vilket sätt du samlar poängen). Det finns så mycket att göra på denna hemsida så tro mig, du blir inte besviken :)

Jag tänker inte berätta mer nu. Då förstör jag hela spänningen.
Bli medlem du också. Du blir inte besviken, det blev garanterat inte jag.


Innom mig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-04 @ 16:33:52
Oj oj vad det händer saker innom mig just nu. På nått mysko vis så känns det både bra och dåligt. Det som händer innom mig känns lite skrämande på nått vis.

Håller på och städar här hemma. Har nyss ätit. Magen skrek. Mamma ringde nyss och undrade om jag ville komma över sen o äta pizza. Hm tja varför inte. Jag hade ju inte tänkt handla nåt onyttigt denna helg eftersom jag måste spara så mycket som möjligt just nu eftersom jag åker bort nästa vecka. Ska jag vara ärlig så är jag sugen på nått onyttigt men det beror nog på att jag har mens för tillfället. Så att bli bjuden på pizza e ju inte helt fel ;) Får blir mitt onyttiga denna helg.

Sundsvalls resan var i allafall jätte bra. Blev lite snurr ett tag ha ha. En sak som planerats kan man säga men som inte verkade bli av men ändå blev av men kanske inte på det sätt man trodde :)
Positivt blev det i allafall :)

Ska ta och fortsätta att städa nu. En aningen jobbigt i denna värmen men men


Saker att göra

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2009-07-01 @ 19:14:31

Innan jag lägger mig ska jag

* Diska (har massor med disk eftersom jag inte orkat diska på flera dagar på grund av värmen *suck*)

* Skriva klart en grej

* Packa / leta fram saker som ska med i morgon

* Se på tv klockan 20.00 (i 2 tim typ)

* Ladda kamera batterin

Låter inte mycket men det är faktiskt en del :)
Lika bra jag sätter fart

Föresten, jag har fått zebra fötterBrolle

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-07-01 @ 18:58:35
Jag var på expo norr med pappa i söndags. Brolle skulle uppträda där. Tänkte passa på när han ändå var i stan.
Vi gick runt och tittade en del. Åt även årets första mjukglass. Kollade när några hoppade fallskärm.
Varmt som attan var det. brolle var bra. Pappa verkar digga han.

Brolle berättade ibland om vad vissa låtar handlar om.

Brolle: Jag var kär i en tjej när jag bodde i Kalix. Hon hade en kille som var så här bred och så här hög *visar* Jag fick ringa och kolla så han inte var på stan så jag vågade mig ut och handla mjölk *skratt*. Sen blev tjejen o jag ihop, då flytta jag från Kalix *skratt*

Han lyckades få publiken att skratta

Brolle: Först blev jag kär och dum. Sen blev jag kär igen och ännu dummare

 


Efteråt så tog vi oss en flygtur pappa o jag. En 30 minuters resa typ runt i Jämtland.

Flygvärdinan: Jag har som en sport att försöka se en älg men har aldrig sett någon. Om nån av er lyckas så får ni en fribiljett.

Kapten: Vi flyger snart över frösözoo. Passa på att kolla då

Flygvärdinan: Det gills inte


Det blev en far o dotter dag helt enkelt :)

 


RSS 2.0