The psykos

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2006-06-28 @ 20:21:51
I morgon kommer Stina hit. The psykosisters back togeher again. Mamma bad mig att inte säga det högt. Hon tror att folk ska få för sig att vi verkligen är psykos. Hm o vem säger att vi inte är det? ;)

Vi ska på Date den 30e. Gruppen Date. Inte att vi ska gå på date som en viss person tyckte att jag och Stina skulle.

Apropå Date så tror jag att jag glömde skriva om en sak som hände när vi var i Bräcke och såg dem. Jag stod vid scenen och tittade när Stina plötsligt dyker upp och slår mig i skallen med sin ihoprullade planch. Det tyckte tydligen John som satt vid sina trummor var väldigt roligt. Passa dig grabben så jag inte tar den och drämmer till dig va ;)

Nej ska ta och fixa lite här nu. See ya

40984-58
På bussen på väg från Stockholm till Gävle
En röst

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2006-06-18 @ 01:29:15
Herre gud jag har blivit kär i en sångröst. Sjukt jag vet men jag kan inte rå för det. Han har en så jävla bra sångröst. Man lixom fastnar. Jag trodde jag hörde fel första gången jag hörde den. Lixom kan man låta så? En ängels röst. Jag är verkligen fast. Går inte att beskriva. Jag hoppas på att få träffa honom en dag. Jag kan inte sluta lyssna på hans röst. Nästan som att jag är rädd att folk ska tycka jag e konstig eller nått.

Men jag är fast. Fast i en helt underbar sångröst.Saknad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-06-15 @ 16:29:58
Åh Patrik jag saknar dig så jävla mycket. Jag skulle kunna skippa de mesta bara för att få träffa dig igen. Jag skulle till o me kunna skippa en dag me en viss person bara för att få träffa dig en snabbis. Saknar dig som fan. Jag kan inte rå för att jag gråter just nu. Jag kan inte rå för att mina tårar kommer allt oftare. Kan inte rå för att det gör ont innom mig. Att jag tänker på dig typ varje dag. Du är så speciell. Du är så saknad :(


*Suck*

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2006-06-13 @ 18:07:06
Urs och suck. Jag e inte glad just nu. Hade sett ifram emot så mycket att hon skulle komma hit. Nu verkar som om det inte blir så :( *slänger en stol i väggen*

Vad mer? Varmt så man inte kan tänka.

Äh ska snacka vidare på msn


Nattens sena timma

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2006-06-07 @ 02:02:36
Klockan e mycket och jag har inte lagt mig än. Sitter här och pratar med Stina på msn och lyssnar på samma låt hela tiden och sjunger med.

Det e sjuk. Tiden både går för fort och för långsamt på samma gång. Beror nog på vad man tänker på. Det är två saker. Den ena längtar jag till och det är därför det tar så lång tid men den andra vill jag inte ska hända och det är därför tiden går fort. Jobbigt läge.

Kanske lika bra jag drar mig till sängs snart

God natt


Bräcke

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2006-06-02 @ 20:41:28
Klockan hade blivit över 00.00 så det hade blivit en ny dag. Den dagen skulle jag åka hem och vi hade inte lagt oss än. Kändes trist att båt resan var över. Tiden gick o vi ville ännu inte lägga oss. Stina satt vid datorn och surfade runt. Hon kom in på Dates hemsida. Inge ovanligt med det. Date skulle vara i Bräcke samma kväll (19e Maj). Ja man kunde ju säga så eftersom d var en ny dag. Fast det visste jag redan. Hade läst det i en Östersunds tidning. Men vet inte vad det berrode på men vi fick en knäpp. Vi skulle dit. Vi bestämde att vi skulle ta det tåget som jag skulle åka med men i stället att åka till Östersund så skulle jag hoppa av i Bräcke. Oså Stina också då. (Nä henne tänkte jag skicka till Åre eller nått he he). Vi somna tillslut och nästa dag så kontaktade jag min pappa. Jag tänkte fråga ifall han kunde hämta oss i Bräcke på natten. Typ 45 min med bil mellan Bräcke och Östersund. Jo han ställde upp på det. Härligt. Allt var fixat. Stina hade tågbiljetterna fixade och hade även ringt och pratat med dem på stället i Bräcke. Människan hade nog inte pratat med nån på länge. Väldigt pratsjuk ha ha. Men verkade trevlig i alla fall.

Runt 19.30 så hoppar vi av i Bräcke. Jag som hade sagt att jag aldrig mer skulle sätta min fot där. Den där jäkla turen me skolan för många år sedan har gjort mig tokig när d gäller Bräcke men där var jag. Jag hade ju min packning att släpa på också. Jag hoppades på att kunna ha den i garderoben eller nått på danstället. Vad var det som hade fått oss att få den där galna iden egenkligen vid halv 3 på natten. Var det båten som hade gungat till våra hjärnor eller var det Kjetil och Anders som fått oss helt snurriga eller så var vi helt enkelt galna. Fast världen skulle vara jävligt tråkig utan oss 2 ha ha. Vi tog oss iväg och åt lite. När vi var klara så letade vi oss till dansstället. D gick väldigt fort att hitta dit. Min väska ville inte sammarbeta. D var som den skrek *Neeej tvinga mig inte. Jag vill inte till Henrik, John, Anders och Jan. Lååååt mig vaaaaa*. Vi vandrade in på stället som även var ett hotell. Vi hade tur för de skulle precis stänga den delen. Vi pratade lite med hon som jobbade där. Mycket trevlig tjej. Hon tog hand om min väska och satte den på andra sidan huset, i garderoben. Det var där vi skulle gå in sen. Date skulle börja vid 21.30 ungefär.

Men vad skulle vi hitta på medans vi vänta? Vid hotellet fans en lekplats och där hamnade vi. Vi hade oss lite att dricka också så det blev typ som en förfest där. Jag hade inte ens öppnat min dricka innan jag fick en knäpp och hamnade på en snurrgrej. Problemet var att den ville inte sluta snurra och jag var för yr för att släppa så där åkte jag runt och runt. Jag tog mig av tillslut. Vadå gratis fylla *vingel* Jag tog mig även upp i lekställningen och rushkanan ner ha ha. Vi vandrade in på stället nån gång mellan 21-21.30 och vilka sitter inte där inne och äter om inte självaste Date. Jag hade inte sett dem live sedan Patrik slutade för 1 år sedan. Inte ens hört dem så jag hade ingen aning om hur den nya sångaren lät. Det komiska är att han har samma namn som trummisen som slutade i Date. Anders som numera är med i Streaplers. Inte bara förnamnet. Även efternamnet, så folk undrade nog när d stod på deras hemsida att den nya sångaren hette Anders Larsson. Jag fick syn på min väska i garderoben. Vi lämnade in våra jackor och vandrar in till killarna. Såg ingen Jan. Stina och killarna hejar på varandra. Jag och Stina hittade oss 2 stolar inte så långt från scen. Jag ska ta kort på Stina som satt med ryggen mot dansgolvet. Då kommer Anders gående och han får syn på min kamera. Han smiter upp bakom Stina som inte märker nått. Jag lostades som ingenting. Oså tog jag kort. Blev faktiskt en bra bild. En Stina med en Anders som tittar fram bakom henne he he. Jag hade väldigt roligt åt det. Jan vad tydligen sjuk så Henriks bror skulle spela i stället för honom.

Killarna började spela typ 22.00 och jag kände hur d värkte i hjärtat. Anders var bra men jag saknade Patrik. Men jag vänjer mig nog. Det var som ett litet staket på scenen och i det staketet fanns en dörr men den syndes typ inte så man visste knappt vart den var. Anders hittade den när han skulle luta sig mot kanten och hamnade på dansgolvet. Det höll på att hända igen men den gången stod jag vid dörren och höll fast den ha ha. Anders är en riktig flörtis. Henrik såg väldigt trött ut. Under en paus så hamnade John i en stol vid oss så vi passade på att ta ett varsit kort på honom. 

När sista pausen e över så kommer killarna och går förbi oss. Henrik först så Stina får han att stanna. Hon frågar honom om dom ska spela "sida vid sida" En låt som jag verkligen ville höra. Hade inte hört den på hela kvällen så det var lika bra att fråga. Henrik böjer sig fram till henne och säger "jajjamen" och stryker henne på armen. Jag bara log. Jag vet ju vad hon tycker om honom och inte är det nått negativt ;) Sedan böjde han sig fram till henne igen och säger "visst är han bra?" och han menade sin lillebror. Stina sa "aaa jätte bra". Då log han och såg riktigt stolt ut. Det var inte första gången den kvällen den frågan ställdes. Han e nog väldigt stolt över sin bror.

När allt e över så får Stina sina byxor signerade. Jag hade mitt block. Anders autograf påminner om en jätte mygga som har blivit mosad. En sån här långben :P Fick veta av Henrik att han inte hade sovit så mycket. Där fick man förklaringen till att han såg ut som han var helt borta. Tog kort me alla killarna. Men John fick man absolut inte hålla om midjan för han var svettig sa han. Hepp då tar man nacken i stället då. För hålla om dig ska jag så det kommer du inte undan me gubbe lille :D Stina hade fått en trumpinne av John. Jag testade att snurra me den men då backade John. Men hallå jag hade inte planerat att tappa den :P Vad trodde han att jag skulle göra? Börjar slå honom? :P Komsi komsi John lille *PANG*
Stina och John såg ut som de var polare. Jag stod och granska dem lite medans de pratade. Lite synd att de två bara träffas på spelningar.

Anders hade inte signerat Stinas byxor än så vi vandrade till honom där han satt. Jag kunde såklart inte vara tyst och säger *akta så att han inte börjar taffsa på dig* *Det gör han väll redan* säger Stina. Anders bara flina. Sedan skulle vi ta och gå så jag gav Anders en kram. Vi kom inte iväg direkt så Anders vandrade förbi oss. Stina gav han en hej då kram. Då får jag mig en också. Så fick 2 kramar på bara några minuter av honom. Nej jag klagar inte :D Vi vandrade iväg och tog våra jackor oså sa jag att det var min väska som stod där. De flina till ( de som stod i garderoben alltså) o sa att de trodde de inte på. Vill ha den ändå säger jag. Då fick jag den. Jaha d är så man ska göra när man vill ha nåns grejer :P

Sedan bar det av till Östersund. Tack och god natt.Åka båt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-06-01 @ 23:25:39
Tillslut så var det dags att åka. Det hade känts som att det aldrig skulle bli av. Men d blev tillslut den 16e maj och jag hoppade på tåget till Ljusdal. På nått mystiskt vis så var tåget tidigt. Undra om jag nånsin har varit med om det. Eftersom tåget var tidigt så hade inte Stina dykt upp än. Jag klev av tåget och andades in luften. Jag hade aldrig varit i Ljusdal förut. Bara åkt igenom. Nån mysko snubbe höll på att gå runt me konstiga steg framför mig på perongen. Efter en stund kom han tillbaka o denna gången dansade han. Man började fundera om alla i Ljusdal var lika mysko ha ha. Stina dök upp och vi satte oss i bilen. Det var kul att få träffa henne igen min psyko tvilling. Under kvällen så glodde vi på lite band. Date när de var med i sikta mot stjärnorna för många år sedan. Numera är Anders med i Streaplers men då var han med i date. Eller Släktingarna som de kallades en gång i tiden. Oså tittade vi på en hel del Arvingarna också och åt popcorn. Konstigt att det inte blev en massa dräggel på golvet he he. Fick ett ryck och vaxade mina ben också. Åååh vad skönt. Inte *garv*


Sent i säng och upp tidigt. Vadå halv död. Jag trodde jag skulle få en hjärtattack. Min kära vän hade inte berättat vad för slags väckarklocka hon har. Den började spela en rock låt typ på ganska så hög volym. Hjälp. Jag e gammal. Vill du ta livet av mig? Ha ha. Tog tåget till Gävle och där fick vi vänta ett bra tag på bussen som skulle ta oss till båten i Stockholm. Vi passade på att äta men han som jobbade på det stället tyckte inte Stina skulle titta på menyn. He he vadå stamkund? Elvis skulle också med bussen he he. En snubbe som är rena rama Elvis freaket. Tillslut e vi framme i Stockholm. Cissi skulle dyka upp och heja men hon hade inte kommit än så vi passade på att hämta nyckel osv. Cissi dök upp och det blev kramar och såklart en hel del fotograferande. Jag e ju en snurrig människa men jag lyckades verkligen snurra till det för jag vet inte om jag skulle säga Streaplers eller Date men i alla fall så tänkte jag på Anders just då så jag sa Str8. Jag lixom slog ihop båda banden till ett. Jätte bra gjort Maria ha ha. Streaplers bussen åkte förbi också.


Tillslut gick vi på båten. Jag var spänd. Var första gången jag åkte sån båt. Rena rama upplevelsen för mig det där :P Vi hitta till hytten och jag tror nog den var på ett riktigt bra ställe. Fönster mot vattnet fick vi också. Vi her in grejerna i hytten men stannar inte länge utan drar ut och tar oss upp på båtens topp. Och kameran hade man såklart med sig. Sedan drog vi till taxfreen. Den hade inte öppnat än så vi satte oss utanför och väntade. Då fick jag dagens andra hjärtattack. Någon går förbi precis bredvid mig och tittar på oss och säger hej. Hejet var nog mest riktad till Stina men ändå. Det var Anders. Jag lyckas få fram ett hej och jag hörde hur konstigt d  lät. Det gjorde nog han också. Han tittar på mig och ger mig ett litet leende innan han fortsätter framåt. Jag lyckas hämta mig och taxfreen öppnar. Där händer nått trevligt (enligt mig i alla fall he he). Jag hade tänkt köpa smirnoff och man kunde köpa 7 och betala för 6 (som kan missuppfattas för vissa här nu). Ett sexpack o sedan en lös. Det gjorde jag + lite mer. 6packen kostade nått över 100 spänn och me tanke att jag köpt lite till så skulle d inte bli det som personen sa i kassan. Jag blev lite fundersam och när jag kommer ut till Stina så tittar vi på kvittot. Människan hade inte tagit betalt för 6packen. Tack tack he he.


Lite senare drog vi och åt. Jag föråt mig ha ha. Var så gott. Mitt i allt så fick jag huvudvärk men vi fixade en huvudvärkstablett och som tur var så gick det över. Tillslut så var det dags att gå till scenen. Om nån hade sagt till mig för 2 månader sedan att jag skulle börja lyssna på Streaplers så hade jag garvat åt dem. Det blev paus och båten hade paus underhållning. Stina hade fått syn på en bekant som vi hittade under pausen. Om jag hade förätit mig så hade han och hans polare fördruckit sig ha ha. När pausunderhållningen e över så ska ett annat band spela lite innan Streaplers kommer tillbaka. Jag väser till Stina *vi smiter nu*. Min tanke var att hålla mig borta från dansgolvet. Ville inte bli uppbjuden. Jag dansar ju som en kratta. Stina ville inte heller dansa men just när jag väst det där så sträcker kompisen till Stinas bekant fram sin hand och frågar om vi ska dansa. Så då var det bara att haka på. D gick sämre än väntat för han var inte direkt nykter oså fick jag föra hm. Fast jag blev väldigt förvånad av att se Stina på dansgolvet också. Den andre hade fått me sig henne he he. Streaplers kom tillbaka tillslut och jag och Stina hamnade framför scenen igen. Jag filmade lite också. D var en snubbe som dansade förbi som sa åt mig medans jag filmade att jag borde ta kort på honom i stället för Streaplers. Det tyckte inte jag :P Streaplers tog paus igen och då fick man tag på Anders. Tog kort med honom oså en kram. Kvällen led mot sitt slut och vi hamnade i säng tillslut. Inte me varandra då. Tji fick ni ;)


Streaplers spelade lite dagen efter också så efter en frukost på puben så drog vi oss till scenen. Det gick för fort och tillslut hade de spelat klart men Anders blev ner ropad på golvet av 2 som jobbar på båten. Han såg lite förvånad ut. Det visade sig att han fyllde år och alla började sjunga för honom. Sedan fick han vara med i en danstävling också. 2 små barn vann men inte så konstigt ;) träffade på Anders i korridoren sedan. Jag fråga hur mycket han fyllde. 33 sa han. Gav han en grattis kram.


Jag och Stina var till taxfreen och efter vårt besök där så träffade vi på Kjetil (trummisen i Streaplers). Stina hade snackat en hel del bra om honom så nu fick jag se om han var så som hon sagt. Han e då en lustikurre. Bad om hans autograf oså skriver han ”till min kära” i början. En av Streaplers hittar heter *Till min kära* och det är Kjetil som sjunger den. Apropå det så sjöng han såklart den på dansen o i slutet börja han sjunga den på norska. Det hade han inte förvarnat om tydligen för Kenny tittar på Anders.

Kenny: vad gör han?
Anders: Jag vet inte

Jag tog kort med Kjetil också. Mamma tycker att jag planerar i förtid. Då har hon fan inte träffat Kjetil. Han och Stina pratade oså kom han in på att han tyckte att hon skulle komma på en av deras spelningar. I JANUARI! Han skrev föresten en lapp till Stina oxå och han avslutade med puss. Stina blev en aningen till sig för det *host*


Vet att jag har skrivit långt och ändå har jag bara fått med en liiiiten del av det hela. Elvis saken hade klätt ut sig till Elvis. Och jag tycker att jag e galen he he. Det var tråkigt att gå av båten. Jag hade haft så kul. Tack Stina för att du tog mig med. Du e toppen. Vi tog bussen tillbaka till Gävle där vi tåg tåget till Ljusdal. Dagen därpå så skulle jag åka hem men det blev inte riktigt så men det är en annan historia.RSS 2.0