The psykos

I morgon kommer Stina hit. The psykosisters back togeher again. Mamma bad mig att inte säga det högt. Hon tror att folk ska få för sig att vi verkligen är psykos. Hm o vem säger att vi inte är det? ;)

Vi ska på Date den 30e. Gruppen Date. Inte att vi ska gå på date som en viss person tyckte att jag och Stina skulle.

Apropå Date så tror jag att jag glömde skriva om en sak som hände när vi var i Bräcke och såg dem. Jag stod vid scenen och tittade när Stina plötsligt dyker upp och slår mig i skallen med sin ihoprullade planch. Det tyckte tydligen John som satt vid sina trummor var väldigt roligt. Passa dig grabben så jag inte tar den och drämmer till dig va ;)

Nej ska ta och fixa lite här nu. See ya

40984-58
På bussen på väg från Stockholm till Gävle


En röst

Herre gud jag har blivit kär i en sångröst. Sjukt jag vet men jag kan inte rå för det. Han har en så jävla bra sångröst. Man lixom fastnar. Jag trodde jag hörde fel första gången jag hörde den. Lixom kan man låta så? En ängels röst. Jag är verkligen fast. Går inte att beskriva. Jag hoppas på att få träffa honom en dag. Jag kan inte sluta lyssna på hans röst. Nästan som att jag är rädd att folk ska tycka jag e konstig eller nått.

Men jag är fast. Fast i en helt underbar sångröst.

Saknad

Åh Patrik jag saknar dig så jävla mycket. Jag skulle kunna skippa de mesta bara för att få träffa dig igen. Jag skulle till o me kunna skippa en dag me en viss person bara för att få träffa dig en snabbis. Saknar dig som fan. Jag kan inte rå för att jag gråter just nu. Jag kan inte rå för att mina tårar kommer allt oftare. Kan inte rå för att det gör ont innom mig. Att jag tänker på dig typ varje dag. Du är så speciell. Du är så saknad :(
RSS 2.0