Regnet det bara öser ner

Drog i väg för att simma idag på badhuset. Jag hade inte gått många steg från bussen fören det börjar regna. Jag testade att ta skydd under ett träd men det hjälpte inte mycket så jag rusade till en port och stod där en stund. Jag insåg ganska snart att det inte skulle sluta på länge och där kunde jag inte stå. Det avtog liiite och då vandrade jag iväg i full fart. Jag var blöt redan innan jag hoppa ner i bassängen.
Det regnade när jag gick därifrån oxå och just på den busshållsplatsen som jag stod på för att åka hem, fanns det inget tak på. Jag stod där vid trädet och hoppades att nått löv skulle hålla några droppar borta.
Såklart så hade det avtagit när jag kom hem. Var så dax då.
Eller så var det helt enkelt inte regn där jag bor.

Satt och tittade på förhäxad förut. Var avsnittet där Chris dör. Jag är ganska känslosam och fastern jag har sett det där förr så kom det några tårar.

Nu sitter jag och väntar på pappa. Har ingen aning om när han kommer hit.
Han ska pilla lite i ett av mina fönster.

Nu är det inte många dagar tills jag fyller år. 5 dagar kvar nu

Nu ska jag prata vidare me en knasig Hummer på msn (tror hon har tagit nått hon inte tål)

// M

Flås eller nått

I går hade jag huvudvärk hela dagen och tabletterna verkade inte vilja hjälpa. Trodde att en natts sömn skulle hjälpa men tji fick jag. Nu somna jag ganska sent oxå. Lengstrands Emma ringde och vi pratade i flera timmar. Vi pratar för sällan. Det måste vi ändra på. Och vi ses ännu mer sällan (Saknar henne). Kungälv ligger inte direkt runt hörnet *skakar på huvet*
Tror klockan var vid halv 2 på morgonen när vi la på.
Som tur är så är huvudvärken bättre idag men den finns där och det märks att den ligger på lur oxå *plockar fram en piska att beväpna mig med* kom an då *försöker se tuff ut*

Ska till mamma och äta middag idag. Kommer inte kunna stanna där hur länge som helst. Måste hem och packa. Åker till Stina i morgon men först ska jag på 2 möten. Inget man ser fram emot (möterna alltså) men bara att hålla tummen att allt går bra. Sen blir det att åka hem o packa ner det sista innan man drar till tåget.

Har försökt städa lite idag. Hade egenkligen inte ork men när jag läste Zaras blogg att hon verkade städa idag så var jag tvungen att titta mig omkring här och insåg att jag måste göra nått. Ibland kan det hjälpa att bara plocka undan lite grann. Det ser redan bättre ut här. Svetten rinner av mig efter damsugningen. Och kan vara skönt att lägenheten inte ser ut som "hej kom och hjälp mig" när man kommer hem efter resan.

Musiken dundrar på i hög volym här. Musikfreak som jag är. Det är förvånande att grannarna o huvet inte säger i från. Men huvet verkar vara i lite viloläge nu.

Nej ska ta mig ett kallt glas vatten nu

Tjingeling // M
Döden

Döden känns så nära på nått vis (inte att jag ska dö snart u´tan mer att den finns där) när man har att göra med den i 2 dagar i rad.

I går var jag på Farmors begravning och idag var jag på mormors urnesättning.
Det kändes
RSS 2.0