Regnet det bara öser ner

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2007-07-30 @ 17:37:29
Drog i väg för att simma idag på badhuset. Jag hade inte gått många steg från bussen fören det börjar regna. Jag testade att ta skydd under ett träd men det hjälpte inte mycket så jag rusade till en port och stod där en stund. Jag insåg ganska snart att det inte skulle sluta på länge och där kunde jag inte stå. Det avtog liiite och då vandrade jag iväg i full fart. Jag var blöt redan innan jag hoppa ner i bassängen.
Det regnade när jag gick därifrån oxå och just på den busshållsplatsen som jag stod på för att åka hem, fanns det inget tak på. Jag stod där vid trädet och hoppades att nått löv skulle hålla några droppar borta.
Såklart så hade det avtagit när jag kom hem. Var så dax då.
Eller så var det helt enkelt inte regn där jag bor.

Satt och tittade på förhäxad förut. Var avsnittet där Chris dör. Jag är ganska känslosam och fastern jag har sett det där förr så kom det några tårar.

Nu sitter jag och väntar på pappa. Har ingen aning om när han kommer hit.
Han ska pilla lite i ett av mina fönster.

Nu är det inte många dagar tills jag fyller år. 5 dagar kvar nu

Nu ska jag prata vidare me en knasig Hummer på msn (tror hon har tagit nått hon inte tål)

// M


Flås eller nått

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2007-07-22 @ 15:20:09
I går hade jag huvudvärk hela dagen och tabletterna verkade inte vilja hjälpa. Trodde att en natts sömn skulle hjälpa men tji fick jag. Nu somna jag ganska sent oxå. Lengstrands Emma ringde och vi pratade i flera timmar. Vi pratar för sällan. Det måste vi ändra på. Och vi ses ännu mer sällan (Saknar henne). Kungälv ligger inte direkt runt hörnet *skakar på huvet*
Tror klockan var vid halv 2 på morgonen när vi la på.
Som tur är så är huvudvärken bättre idag men den finns där och det märks att den ligger på lur oxå *plockar fram en piska att beväpna mig med* kom an då *försöker se tuff ut*

Ska till mamma och äta middag idag. Kommer inte kunna stanna där hur länge som helst. Måste hem och packa. Åker till Stina i morgon men först ska jag på 2 möten. Inget man ser fram emot (möterna alltså) men bara att hålla tummen att allt går bra. Sen blir det att åka hem o packa ner det sista innan man drar till tåget.

Har försökt städa lite idag. Hade egenkligen inte ork men när jag läste Zaras blogg att hon verkade städa idag så var jag tvungen att titta mig omkring här och insåg att jag måste göra nått. Ibland kan det hjälpa att bara plocka undan lite grann. Det ser redan bättre ut här. Svetten rinner av mig efter damsugningen. Och kan vara skönt att lägenheten inte ser ut som "hej kom och hjälp mig" när man kommer hem efter resan.

Musiken dundrar på i hög volym här. Musikfreak som jag är. Det är förvånande att grannarna o huvet inte säger i från. Men huvet verkar vara i lite viloläge nu.

Nej ska ta mig ett kallt glas vatten nu

Tjingeling // M


Döden

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2007-07-20 @ 16:38:32
Döden känns så nära på nått vis (inte att jag ska dö snart u´tan mer att den finns där) när man har att göra med den i 2 dagar i rad.

I går var jag på Farmors begravning och idag var jag på mormors urnesättning.
Det kändes


En blogg helt enkelt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2007-07-18 @ 21:27:17
Var på bio i kväll och såg Harry Potter. Ha ha jag slumra till flera gånger. Det beror inte på att filmen var tråkig även om den tillhör en av de sämsta Harry Potter filmerna. Men jag sov inge vidare i natt. Gick o lade mig efter CSI men jag kunde verkligen inte somna. Jag bara låg och o vände o vred på mig. Och hur brukar det bli när man verkligen vill somna men inte kan? Jo man blir kissnödig hela tiden just på grund av att man inte vill bli det för då måste man gå upp o då kan man verkligen inte somna. Jodå så blev det i natt oxå, hela tiden. Och inte bara det. Jag har ju hosta numera och den satte igång som tusan i natt bara för att jag ville sova. Tack för den. Så det blev inte så mycket sömn i natt. Kanske inte så konstigt att jag slumrade till några gånger under filmen men jag hämta mig snabbt som tur var.

Idag har det varit en sån dag som det mesta har gått åt skogen. Hoppas däremot att det är över nu. Alltid lika kul när sånna dagar kommer *ironin osar*

17 dagar kvar till min födelsedag

// M


Magnus Carlsson. Live forever - The album

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2007-07-15 @ 23:46:11
Magnus Carlsson har släppt ett nytt album. Såklart får han inte högre än 3 av kritikerna men d var väntat. De gör alltid så. Absolut när det är saker jag gillar. Därför brukar jag kolla när de har skrivit dåligt om nått o sedan visar det sig att jag verkligen gillar det oså skuter just de skivorna i luften eller hur man nu ska säga. Det går i allafall bra för dem.

Jag kan i allafall rekomendera denna skiva.
Min favorit låt heter You. Men det finns även andra låtar som verkligen fastnar hos mig.
Som Never walk away och I need your love. Och får såklart inte glömma Live forever.
Men jag gillar hela albumet men det är alltid så att det finns låtar man gillar lite extra. Fråga mig om nån vecka och jag har säkert bytt ut nån.

Kan nästan kalla skivan för Barbados disco eller nått sånt. Lyssnar man noga så hör man lite Barbados i det och även Magnus kallar d som lite Barbados blandat med Alcazar och jag måste hålla med. Och blandat med nått mer oxå.

Denna skiva är mycket bättre än hans förra skiva. Och jag rekomenderar verkligen
Magnus Carlsson, Live forever - The album


40984-75


John Plahn är nominerad i guldklaven

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2007-07-04 @ 13:45:17
Japp det stämmer.
John Plahn är nominerad som årets trummis i guldklaven.
Ni glömmer väll inte att rösta på honom.
Han är en grymt bra trummis och förtjänar att vinna :)

Ring och rösta på honom på 099-314 24

Telefonröstning pågår tom 9:e juli, Varje samtal kostar 9.90.
Var med i utlottningen av fina priser. 10 st kryssningar (inkl. måltid) med Silja Line. Prenumeration av tidningen Får Jag Lov. Entrébiljetter till Dansbandsveckan. CD-skivor.


Glöm inte att rösta på John


40984-74


Coola killar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2007-07-03 @ 13:47:57
Satt och lyssnade på min mp3 idag när jag satt på bussen och då dök Coola killar upp med Arvingarna. Och på nått vis så började jag tänka på när jag gick i 6an.
På den tiden så hade vi en gång i veckan en sorts musik tävling. Vissa i klassen skulle ta med en låt och spela upp den oså skulle de andra rösta osv.
Jag mins att jag en gång tog med Coola killar.
Vad tiden går fort.

Tänka sig att man har gillat Arvingarna i över 15 år. Lite latjo sådär. Och att vissa låtar kan sätta igång minnerna. Men det är inte alltid minnerna kommer igång fastern man lyssnar på den låten. T ex Coola killar. Jag lyssnar på den då och då inte tänker jag på när jag var 12 år jämt heller. Utan det bara dök upp idag

Nej nu ska jag sätta igång med disken

// M


RSS 2.0