Det där med skridskor

I går blev det flera timmar utomhus. 2-5an skulle i väg och åka skridskor. Det har aldrig blivit så att jag har följt med dem när de har åkt men i går så. Tydligen kan man låna utrustning på plats om det är något man inte har. Dock fanns det väldigt få konståknings skridskor. Flera tyckte att jag oxå skulle åka. Jag velade lite där. Har inte åkt sedan jag gick gymnasiet så det skulle garanterat ha blivit Bambi på hal is med tanke på att jag tog studenten år 2000 ;) Men jag övertalades men jag kan bara använda konståknings skridskor. Den andra sorten funkar inte för mig och det fanns bara 2 par i min stolek och i ena paret fanns inget snöre och det andra var det av så det blev inget åkande för mig. Så efter att ha burit ut några stolar så satt jag på kanten i stället. Kanske lika bra ;)
Kan ju ha slutat illa annars, vem vet ;)
Men liiiite sugen var jag ändå.
 
Så några i personalen var på isen med barnen och några av oss höll oss på kanten. Bra att ha folk på båda ställerna. Och vi hade tur med vädret oxå. Riktigt skönt var det för att vara vinter (ja jag avskyr vintern)
 
Ja jag ser muppig ut på bilden ha ha men bjuder på det. Solen i ögonen. Oså Linda då som absolut skulle ha med sina fingrar ;)
 
Ungarna hade roligt, det märktes. Och när de är glada så blir man glad själv :)
 
 

Årets glassar

GB är i gång med årets nyheter. Fast vissa är inget nyhet direkt. En av dem såg jag redan förra året och en annan med men via ett annat märke (den smakade jag men måste ju kolla om den smakar lika via gb he he).
 
Här är de som jag tänker testa (Bilden). E dock en som inte är på bilden (Nya twister) som jag inte har bestämt mig för än.
Och via länken hittar ni alla http://www.chic.se/gb-glassnyheter-2016/
 
 

Melodifestivalen 2016, deltävling 1

Jahapp då var det i gång igen. Älskar mellon. Dock hoppas jag att de har tänkt *vi tar det sämsta först*
För det här var inte mycket att hänga i julgranen.

Jag visste redan vilka som gått vidare osv när jag tittade på mellon för jag tittade på reprisen då jag var borta på lördagen. Men vare sig jag vet eller ej så måste jag titta. Mello tokig som jag e ;)
 
2 går vidare till finalen. Men jag hittade bara en som jag ville ha till finalen och det var Robin. Sedan stod det mellan Mattias och Albin och Samir och Viktor. Jag har lite svårt för rapp (Kan lyssna på det i bland) så det är nog det som satte käppar i hjulet för Mattias och Albin för mig. Båda gängen gick till andra chansen så får se om de är någon av dem som växer för mig.
 
Ace Wilder var den andra som gick direkt till final (Robin gick dit, precis som jag hade velat) och nej, fastnade inte där.
 
Sen tål jag ju inte Mede heller. Så detta avsnitt var inte min smak alltså XD
 
 
RSS 2.0