Hopp hopp

När en låt får en att vilja studsa omkring och träna i stället för det man håller på med just nu då är det en medryckade låt. Star pilots har kommit ut med en ny låt till radion. Och den känns perfekt att träna till. Så fort refrängen kommer så vill jag studsa fort fort ha ha. Kanske borde införskaffa den låten. Jag får kolla på CDON omd en säljs som mp3 där... Hepp tydligen inte. Aja bra låt i allafall :)

Jag borde fortsätta med städningen. Har skurat/torkat/dammsugit köket. Nu blänker det och luktar gott :)

Jag mår föresten bättre idag än i går. Tur det :)

Nej tack

Det sägs att det ska bli kallare. Typ 35 minus. Nej tack säger jag. Ursäkta ni som bor i Umeå osv men jag hoppas att det är ni där uppe som får kylan. Det brukar ju vara extra kallt där uppe.
De 22 minus vi hade i går räcker gott och väl.
Jag gick ut med soporna vid halv 1 i natt (ja precis) och då fick jag som ett slag i ansiktet när jag kom ut. När jag hade vant mig så var det skönt att andas in kylan men samtidigt var det obehagligt. Kan det vara skönt och obehagligt på samma gång?

Färger

Färger kan verkligen få en att tänka på personer. Rosa får mig att tänka på Stina. Och gult får mig att tänka på Cissi. Jag antar att grönt får folk att tänka på mig. I allafall de som känner mig.
Ljusblått/turkos får mig att tänka på Patrik. Man vet det nog inte innerst inne. Man kan gå runt oså kanske se en massa gula blommor och plötsligt går man runt och tänker på Cissi.
RSS 2.0