Hopp hopp

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-01-31 @ 16:47:44
När en låt får en att vilja studsa omkring och träna i stället för det man håller på med just nu då är det en medryckade låt. Star pilots har kommit ut med en ny låt till radion. Och den känns perfekt att träna till. Så fort refrängen kommer så vill jag studsa fort fort ha ha. Kanske borde införskaffa den låten. Jag får kolla på CDON omd en säljs som mp3 där... Hepp tydligen inte. Aja bra låt i allafall :)

Jag borde fortsätta med städningen. Har skurat/torkat/dammsugit köket. Nu blänker det och luktar gott :)

Jag mår föresten bättre idag än i går. Tur det :)


Nej tack

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-01-31 @ 12:40:19
Det sägs att det ska bli kallare. Typ 35 minus. Nej tack säger jag. Ursäkta ni som bor i Umeå osv men jag hoppas att det är ni där uppe som får kylan. Det brukar ju vara extra kallt där uppe.
De 22 minus vi hade i går räcker gott och väl.
Jag gick ut med soporna vid halv 1 i natt (ja precis) och då fick jag som ett slag i ansiktet när jag kom ut. När jag hade vant mig så var det skönt att andas in kylan men samtidigt var det obehagligt. Kan det vara skönt och obehagligt på samma gång?


Färger

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-30 @ 23:17:29
Färger kan verkligen få en att tänka på personer. Rosa får mig att tänka på Stina. Och gult får mig att tänka på Cissi. Jag antar att grönt får folk att tänka på mig. I allafall de som känner mig.
Ljusblått/turkos får mig att tänka på Patrik. Man vet det nog inte innerst inne. Man kan gå runt oså kanske se en massa gula blommor och plötsligt går man runt och tänker på Cissi.


Fel vann

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-30 @ 21:40:14
Den klassiska meningen. Fel vann. Nu snackar jag om Robinsson. För det första så gillar jag inte att de som blev utröstade den senaste tiden får en chans till. De sitter på sin strand utan att riskera nått. Medans de andra laget slåss mot varandra. Sen får en av dem en ny chans. Hans kommer knallande tillbaka efter att ha varit borta ett bra jävla tag. Och vad händer? Jo han vinner hela skiten. Är man utröstad så är man anser jag. Jimmy och Hans hamnade i final. Sen när de andra deltagarna skulle rösta fram vinnararen så förstod jag att det var kört för Jimmy. Av han och Hans så hade jag föredragit att Jimmy vann


Baciller

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-01-30 @ 15:39:24
Har märkt att så fort det blir helg så känner jag mig dålig. Jag tror att det beror på att på vardagarna försöker jag att inte tänka på det. Jag jobbar på en förskola. Förskolor innehåller mycket baciller. Och när helgen kommer så slappnar jag av och då pang.

Jag skulle behöva gå till affären. Pålägget har tatt slut. Hade jag varit smart så hade jag liftat med Tobbe när han var hit en snabbis. Han skulle ju ändå åka förbi affären på väg från mig. Då hade jag kunna åkt med dit men gått hem. Aja lätt att vara efterklok. Kallt som fan är det oxå men vem vet, jag kanske piggnar till av det.

Klockan 20.00 ligger jag nerbäddad i soffan och ser finalen av Robinsson


Snart

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-01-30 @ 12:22:46
Jag har en kompis som är gravid med sitt första barn. Graviditeten har tyvärr inte varit smärtfri. Idag fick hon veta att hon ska bli igångsatt i morgon förmiddag. Måste kännas som en lättnad för henne. Glad är hon i allafall men nervös. Jag gissar på att det blir en pojke. Jag vet inte om jag har trott nått annat förut eller om jag alltid har trott att det ska bli en kille.

Jag e faktiskt lite nervös men det är jag alltid när nått sånt här händer. Jag hoppas att allt kommer att gå bra :)
Tänker på dig Emma och den lilleInte lika impad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-01-29 @ 22:09:16
Mattias och Cissi var bra som vanligt idag. Väldigt bra MEN jag tycker det där var deras sämsta dans hitils. Men slow fox är en svår dans. Så näe jag är inte lika impad den här veckan.

Rabih hade blivit bättre, det måste jag erkänna men inte tillräkligt för att få vara kvar tycker jag


Matt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-01-29 @ 19:01:32
Känner mig helt matt. Ibland känner man av träningen och ibland inte. Den här dagen blev en sån då den känns. Undra om det blir träningsvärk i morgon.

Det är ungefär 1 tim tills lets dance. Ska göra i ordning en kanna isvatten som jag ska njuta av till tvn. Oså krypa ner i soffan och bara softa :)

Vad händer i helgen? Det blir städning och pluggning faktiskt.
Tänkte köra med både datan och böckerna i pluggningen i helgen. Det blir hårda tag i helgen ;)
Mitt huvud kommer vara helt dött på söndag :P

Nu ska jag göra nått jätte kul. Jag ska diska. Wohooo ;) Ironin osar :P

Nu är den stora frågan, vem åker ut ur lets dance i kväll?


Lets dance

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-01-29 @ 16:24:15
I kväll är det Lets dance och ett till par ska åka ut.
Mitt favo par är Mattias och Cecilia. Vilket är ditt? Vilket par vill du ska åka ut?


Morgondagen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-01-28 @ 23:38:09
Hej alla dönickar :)

Har suttit inne på spotify och slängt in lite mer låtar på min lista. Vill ha lite mer variation :)
Till helgen ska jag rensa bort lite Scotts låtar, många av dem jag inte gillar men som jag la in för att lyssna igenom. Måste lyssna igenom några gånger innan jag kan bestämma mig.

Jag ska snart krypa till sängs. I morgon får jag sova 1 timme längre. Skönt men jag kommer ändå vara dötrött, det vet jag. I morgon blir det körskolan och efter det drar jag till gymmet. Jag har ett pass bodypump inbokat. Såg att jag skulle hinna med det efter körningen :) men på lördag ska jag soooooova. Mmm. Jag ska bädda rent i morgon så jag får sova bland riktigt rena lakan på lördags morgonen ;)

Sov gott


Robinsson

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-01-28 @ 17:54:00
Den här säsongens Robinsson är snart över. De 3 sista avsnitten sänds den här veckan. det rycktas om att tv4 inte vill krocka med melodifestivalen. I går var ett avsnitt, i kväll är det ett till och på lördag är det final.
Om du följer Robinsson, vem tycker du då ska vinna?

Jag vet inte ärligt talat. Min favorit valde att lämna frivilligt och jag har inte fått någon ny.


Veckans låt: Firehouse - When I look into your eyes

Permalink - Veckans låt - Kommentarer (6)
2010-01-27 @ 22:42:05
I see forever when I look in your eyes
You're all I ever wanted, I always want you to be mine
Let's make a promise 'till the end of time
We'll always be together, and our love will never die

So here we are face to face and heart to heart
I want you to know we will never be apart
Now I believe that wishes can come true
'Cause I see my whole world
I see only you

Chorus:
When I look into you eyes
I can see how much I love you
And it makes me realize
When I look into your eyes
I see all my dreams come true
When I look into your eyes

I've looked for you all of my life
Now that I've found you, we will never say goodbye
I can't stop this feeling and there's nothing I can do
'Cause I see everything, when I look at you

Chorus

When I look into your eyes
I can see how much I love you
And it makes me realize
When I look into your eyes
We will always be together, and our love will never die
When I look into your eyes
I see all my dreams come true
When I look into your eyes
When I look into your eyes

Jag är ingen rasist men.....

Permalink - Allmänt - Kommentarer (11)
2010-01-27 @ 18:14:43
Jag är en av de sista man kan kalla rasist. Känner man mig så vet man varför :) Men även jag tycker att det kan vara någon måtta. Vi är så snälla i Sverige och släpper in en massa invandrare men vi kan inte ta hand om våra egna längre. Sverige mår inte bra. Klart jag vill hjälpa. Jag är en hjälpsam människa som bryr mig om folk men någonstans måste man säga stop. Vi svenskar hamnar i kläm.

Det finns en sak jag skulle vilja införa. Många utläningar kommer hit och gör brott och nu menar jag inte att utläningar gör mer brott än svenskar. Och jag menar inte att alla utläningar är kriminella. Jag drar inte alla genom en kamm. MEN om vi tar de som kommer hit till Sverige och gör brott så tycker jag att deras straff ska bli att utvisas. Inte sätta dem i fängelser här i Sverige. Inte låta dem gå fria. Utan skicka dem tillbaka. De ska inte komma hit och sedan ge sig på oss. Skulle vi göra ett brott i deras land så skulle vi verkligen få våra fiskar varma.

När jag ändå är igång. Många fängelser låter fångarna ha det för bra. Det har gjorts undersökningar och flera fängelser är bättre än ett ålderdomshem. Det är fan hemskt. För några månader sedan så var det någon som skrev en insändare i tidningen om detta. Han tyckte att de kriminella ska sättas på ålderdomshem. jag har tyvärr inte hans insändare i huvet men jag håller me om det han skrev i den. Jag känner en som har en del koll på den kriminella världen (personen är på den rätta sidan) så lite koll har jag. Bland annat är det folk som gör brott bara för att komma till fängelset för det är bättre där än utanför. Vad fan, ett fängelse ska vara ett fängelse och inget annat. Då lär man sig inget. Nej alla fängelser är inte så här bra men flera är det.

Nej för fan, jag vill ha ändring


Mysko väder

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-01-27 @ 17:25:24
I morse när jag skulle gå till bussen så såg jag att jag nog inte skulle hinna med 4an så jag knallade istället till torvalla centrum för att ta 6an. Det snöade och blåste så det var inget skönt promenad väder. När jag nästan var framme så gick jag förbi en busshållsplats för 4an och där stod en massa folk. Jag fatta inte varför för det var länge tills nästa buss skulle gå. Känner då igen en tjej som brukar åka samma 4a som mig. Ööh hade inte 4an kommit än? När jag e typ framme vid 6an så åker 4an förbi. Hade jag tatt den så hade jag inte hunnit med bussen i stan och hade då kommit försent. Tur jag gick till 6an.

Vädret har varit mysko idag. Tack vare vädret så ser ett par fönster ut som badrumsfönster på jobbet. Ni vet sånna där små buckliga så man ej kan se in. Ser lite roligt ut.


Ont

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-01-27 @ 07:58:30
Jorå det känns i kroppen idag. Inte så att jag har träningsvärk, det känns mer som växvärk. Ni vet, sånt som man hade som barn. Fast smärtan i axeln känns inte som växtvärk. Den hade jag ont i redan när jag somna. Jag fick lägga mig på den för att döva smärtan. Då kunde jag somna till slut. det känns i allafall i kroppen att jag körde hårt i går :)

Nu ska jag bege mig till jobbet

Tjing


Body step

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-01-26 @ 22:27:49
Undra om jag vill ta livet av mig. Fy fan vilket pass. Idag var jag på mitt första pass för body step.
Först var jag och firade min bror som fyller 21 idag. Grattis bror :) och sedan knallade jag till gymmet. Min mamma bor väldigt nära gymmet så :)

Jag har knappt någon kondition kan jag medela. Och har lite svårt att hänga med i rörelser i början.

Efter 15 min av passet så undrade jag vad jag hade gett mig in på
Efter 30 min så kände jag mig som en kokande kastrull med vatten
Efter 45 min så undra jag vart jag skulle falla ihop
Efter hela passet så var jag som död

Vad som händer nu? Jag fortsätter såklart. Här har jag beviset att jag måste träna mer


Kul kul :)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-01-26 @ 16:00:17

I morgon släpps Date´s nya skiva men eftersom jag bokade
den via CDON så fick jag den en dag i förväg.
Kollar man på tack sidan så kan man inte låta bli att le. Kolla själva :)

Jag blir rörd :)Min facebook

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-25 @ 23:33:58

håller på att klappa ihop. Jag blir galenNy design

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-01-25 @ 21:05:25
Hej på er. Ja som ni ser så tog jag mig i kragen oxå fixade en ny design tillslut. Det tog ett tag innan jag kom på hur jag ville att den skulle se ut. Bilderna symboliserar olika saker. Bland annat vänskap/bry sig om, min favo stad (stockholm) och musik. Musiken är livet för mig som ni vet.
Sen gillar jag att fota oxå men det kan nog vara svårt att fatta att en av bilderna symboliserar det he he. Men nu är layouten på plats i allafall :)


Zzzzzz

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-25 @ 18:14:00
Jag visste redan i natt att jag skulle bli sjukt trött i dag. Jag kunde inte somna. Låg och vände och vred på mig. Mitt i allt så försov jag mig oxå. jag vakna av väckarklockan 7.15. Nästa gång jag tittade på den så var den 07.50. Gaaaaa. Bussen gick 8.10. Det blev snabba ryck. På nått mysko vis så kom jag i tid till jobbet. Fattar inte hur jag lyckas. Jag slår vad om att när klockan börjar närma sig 22 så kommer jag bli pigg som en mört och ej kunna sova. Zzzzzzzz


Musiken är livet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-23 @ 21:43:58
Musiken betyder så jävla mycket för mig och har alltid gjort. Även fast jag blev mobbad som barn för min musiksmak (bland annat) så stod jag fast vid vad jag gillade. INGEN skulle få mig att bli nått jag inte var. Ingen skulle säga åt mig vilken musik jag fick och inte fick gilla. Musiken är en del av mig. Jag är inte speciellt musikalisk tyvärr men när det kommer till sången så har inte det omusikaliska stoppat mig. Jag låter väll inte för hemsk men inte bra heller. Men jag kan inte låta bli att sjunga. Jag älskar att sjunga.

Jag ser musiken som mitt syre. Utan musiken så skulle jag inte kunna leva.
Jag har alltid med mig min mp3 när jag ska iväg någonstans. Även om jag bara ska åka till jobbet.
Hemma så är musiken igång jämt. Antingen på radion eller via datan.

Utan musiken kan jag inte leva


Fixar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-01-23 @ 15:06:58
I går rensande jag bland tomma lådor på översta hyllan i hörnskåpet. Sorterade några, diskade några och la mat i några. Några tomlådor ska mamma få tänkte jag. Jag rensade även i frysen. Lagade mat på lite saker som jag sen la ner i formar. Jätte bra och ha om man har lite brottom eller ej orkar laga mat. Bara att slänga in i micron. Det var inte det lättaste att röra runt i stekpannan medans jag stod uppe på en stol. Jag gjorde flera saker samtidigt he he.

Nu håller jag på frostar av frysen. Har slängt ut den frysta maten på ballkongen. Det är 7 minus och snö på ballkongen så den klarar sig. Sen ska jag diska lite fler formar. Tänkte även skura kyllskåpet när jag ändå är igång. Jag passar på och gör sånna här saker på helgen. På vardagarna orkar jag inte då det är både jobb och träning som gäller för hela slanten.

Avfrosstning ja. Det får mig att tänka tillbaka på när jag var liten. Mamma hedde in varma kastruller i frysen för att det skulle smälta fortare. Jag och katterna kunde sitta där och kolla när isen lossnade. Katterna blev helt sinneförvirrade ha ha. 4 kastruller står det i min frys nu och jag hör hur det lossnar :)


Förklaring

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2010-01-22 @ 13:58:02
Jag tror jag gjorde folk förvirrade när det gäller att plugga. Så jag tänkte ge en förklaring. Mikaela du kommer säkert att säga *jahaaa just ja* när du har läst klart ;)

Jag håller på med körkortet. Det kommer att ta ett tag men allt går frammåt. Och när jag säger plugga så menar jag plugga körkortet :) och det är nått jag ska göra idag. Tänkte även städa lite så det ser bra ut här hemma när jag kryper ner i soffan i kväll :)


Made in sweden

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-01-21 @ 22:09:11
Jag följer denna säsongen av Made in Sweden. Andreas e så fin och duktig och Anders är mysig. Nästa vecka får jag inte missa. Andreas (Anders oxå tror jag) ska åka snorajser ha ha.
Idag sjöng Andreas liiite. Diggar hans sångröst.

Jag e bara flummig nu märker jag. Bry er inte om mig ;)


Ser fram emot maj

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-21 @ 20:13:48
Hytter är bokade sedan ett tag tillbaka men först idag blev det klart att Cissi ska åka med me sina föräldrar. Och om Hummern kan ta ledigt och Linn kan fixa barnvakt så följer de oxå med :D. De ska bokas in så länge oså hålelr vi alla tummar. Sen blir det ju annat folk oxå såklart men dessa 3 brukar ej åka med, det är därför jag uppmärksammar dem :) (Såg att Stina tänkte fråga lite folk oxå) I maj börjar det även bli varmare så man kan gå ut på däck utan att frysa röven av sig ha ha :P Men det är ett tag till maj.

Nu är helgen på G. I morgon är det lets dance och på lördag Robinsson. Så då ska man mysa ner sig i soffan. Kanske med ett täcke :)

I vilket fall som helst så tänker jag mysa ner mig i badkaret nu. Har mensvärk och det ska bli skönt med varmt vatten mot magen :)


Detta måste ni lyssna på

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-20 @ 21:16:51
Jag är nykär i en låt. Ni kan lyssna på den på spotify. Kom igen :)

http://open.spotify.com/track/0ePCEHTLaVOIpbVN73RANu


Hemma igen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-20 @ 17:58:23
I går kväll kom jag hem igen. Saknar redan gänget där nere men kul har det varit :) Och idag bar det av till jobbet. Kändes som att det var måndag så jag såg fel i ungarnas tid pärm ha ha. Jag kollade på torsdag. Jag borde ha kollat på måndag om man tänker efter. Aja ;). Sedan efter jobbet så införskaffade jag saker till mitt tomma kylskåp. I morgon blir det gymmet på kvällen och på fredag ska jag införskaffa paketet som borde ha skickats för länge sedan. Det ska till Finland så man måste fixa specialare. Jag får lägga ut så länge så får Stina lägga in pengar till mig sedan. Det här paketet måste iväg nu ha ha. Jag erkänner, vi har varit sega med det där. Men bättre sent än aldrig. Sen ska det även bli en hel del pluggande resten av veckan och även mer gymmet. Tiden är knapp men man får ta sig tid :) Sen känns det som om det är något mer som borde göras innan veckans slut.

Men nu ska jag göra nått jag inte gjort på ett tag. Ta ett bad. Har bara duschat den senaste tiden. Så jag ska plocka fram en bok och krypa ner i badkaret. Jag slår vad om att ni först trodde att jag varit smuttsig och lucktat illa i flera dagar eller hur ;) Ha tji fick ni.


Trött

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-17 @ 12:44:06
Jag skrev rött i stället för trött förut. Nja rött är det inte ha ha. Madrassen jag sover på är lite hård men det verkar som att det är just det jag behöver. Ryggen mår bra och jag sover lugnt. Även om jag drömmer massor som vanligt så har det ängå kännts bra. Kan ju även vara miljöombytet.
Jag sitter på min madrass i bara handuk och vilar upp mig efter en lång dusch. Undra om det blev något vatten kvar ;)

Ska snart ta och klä på mig och hoppa på linn ;)
Mysigt att bo här med henne, Emilia och Tor. Emilia gillar nog att det har dykt upp en lektant.

I kväll blir det kryssning med Stina, Johan och Henrik. Date spelar.
I morgon komer jag tillbaka hit för att sova en sista natt här innan jag drar hem.
Ska passa på att klättra lite extra på Linn då ;)


Troll

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-01-17 @ 09:39:17
Jaq är nyvaken och ser ut som ett troll i huvet haha. Linn lekte med mitt hår i går och nu när jag har sovit så ser det ut som jag vet inte vad ha ha.


En hälsning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-01-16 @ 16:59:38
´
'
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
'
'               XWEEEASAAS  'Det där var en hälsning från Emilia :)


Stockholm

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-16 @ 12:06:15
Sitter hemma hos Linn, Tor och Emilia. Kan inte låta bli att gäspa fasten jag har sovit en hel del. Var skönt att få sova. Har inte sovit bra på ett bra tag.

I går visade Linn mig ett ställe som sålde glass me väldigt lite calorier. Jag smakade 2 smaker och FAN vad gott. Jag ville putta undan tanten bakom disken och sno åt mig massa glass ha ha. Vissa smaker hade inte ens socker. Jag smakade nougat och annanas. Mums. Sen knalla vi för att möta upp Cissi. På vägen dit såg jag Matte skynda förbi i full fart. Fan vad han är snygg. Linn, jag och Emilia mötte upp Cissi o ungarna hon passade och vi gick till kulturhusets barnavdelning. Väldigt trevligt och jag fick okända ungar i knät ha ha. Jag älskar barn.

Emilia verkar ha fastnat för mig. Jag känner mig som en moster för henne. Så förbaskat söt och mysig unge med ett riktigt temprament he he.

Cissi kom hit på kvällen i går oså kollade vi 4 brudar (jag, Linn, Cissi och Emilia) på lets dance. Tor var ute på vift med bad oss rösta på Matte åt honom. Det gick bra för Matte. Heja heja :)

Nu håller Linn på att göra sig i ordning. Tor och Emilia drog precis. Jag och Linn ska iväg och möta Jörgen. I kväll blir det tacos till middag och på kvällen ska vi glo på Robinson :)

Tjing


Nu drar jag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-01-15 @ 05:15:29
Snart kommer pappa och hämtar mig för att köra mig till tåget. Jag ska ner till Stockholm och hälsa på linn :)
Ska även passa på att träffa lite annat härligt folk :)
Om vi inte hörs medans jag är där nere så hörs vi när jag kommer hem.

Tjing


Värsta mardrömmen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-14 @ 21:43:57
I natt hade jag en jävligt hemsk mardröm. Jag kan inte minnas när jag drömde så hemskt senast. Jag vaknade strax innan 5 i morse helt blöt av svett. Tårarna sprutade ur mina ögon. Jag låg där med bankande hjärta. Vågade inte gå upp. Vågade inte somna om. Låg bara och stirrade innan jag lät sömnen ta över.


På väg mot toppen

Permalink - Youtube - Kommentarer (1)
2010-01-13 @ 18:29:42
Jag gillade deras musik förr. Och jag gillar deras musik nu. Man kan ju faktiskt gilla båda men på olika vis.
Men jag är säker på att deras nya sound är deras rätta jag. Och att det är den som kommer ta dem till toppen.
Lyssna och njut på denna nyskrivna låt som är skriven av Måns Zelmerlöw och Moh Denebi. När Måns var med i Dansbandskampen som gästjurymedlem föll han för bandets sound och fick fram denna hit som passade bandet perfekt! Lyssna du med. Det dör du inte av :)Vilken dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-13 @ 07:20:30
Urs gårdagen var ingen höjdare. Varken fritid eller jobbet. Tillslut ville jag bara kura ihop mig i ett hörn och stanna där. En av grejerna var SJ.

SJ hade jagat mig i nästan 2 dagar på min mobil men inte pratat in nått på svararen. Jag bestämnde mig för att maila dem men inget svar. Tillslut ringde de när jag kunde svara. Det visade sig vara en automatisk grej som berättade att mitt tåg på fredag är inställt men om jag ringer dem så ska de boka in mig på ett annat tåg. Jaha tack. Bra att ni börjar höra av er samma vecka oxå. Jag med min teleskräck fick börja jaga SJ via telefon och det tog flera timmar. Jag letade även efter info på deras hemsida. Mitt tåg stod inte med där på listan på de tåg som var avstängda. Tillslut fick jag ta i SJ. Jadå mina tåg hade varit inställda men de hade blivit återställda så jag behövde inte oroa mig. Visade sig att den automatiska saken hade ringt efter det att mitt tåg hade blvit återställt. Den oroade mig i onödan alltså.

Fan vad trött jag är. 06.05 ringde väckaren


Jasså?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2010-01-11 @ 22:35:36
Tydligen hade norrland plusgrader i helgen. Inte här i allafall :)


Konstiga CSN

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-11 @ 21:36:35
Men nu har de väll fått en knäpp. Jag har 1 år kvar att betala av tack vare att jag betalar så pass mycket varje månad. Nu har årets uträkning kommit. Hur mycket jag ska betala varje månad detta år. Eeh ena månaden är det en summa. Den andra är det en annan summa. Det komiska i det hela är att ena summan är mindre än det jag har nu och den andra är mer än det jag betalar nu. Jag kan inte betala mer än det jag gör nu i månaden. Hur har de tänkt. Varför inte räkna till det så man betalar ungefär samma summa varje månad istället för att krongla till det så där. Jag har mailat dem och frågat. Men blir det så att jag måste göra så här så får jag spara pengar från den månaden då jag betalar lite mindre och sätta det på månaden då jag betalar betydligt med. CSN ni har fått en knäpp. Inget ovanligt kanske.

Har inte varit hemma så länge. Har haft lite ärenden idag. Avslutade kvällen med att besöka moster.


Söndag = Städningsdag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-10 @ 13:27:18
Söndagar är inte vilo dag för mig. Det är då jag brukar städa lägenheten. Okej nu får jag det att låta som jag aldrig städar annars. Jag menar mer att jag tar tag i det lite extra. Har nyss fixat disken och gjort kyckling salladen som jag ska äta till middag. Orkade inte fixa den i går. Ska strax plocka upp i vardagsrummet. dammsuga och torka bordet. Skönt med ett fint hem när en ny vecka börjar. Ska tända lite rökelser oxå.

Och musiken går. Har spotify igång nu men funderar på att sätta igång min winamp istället. Vi får se :)


Independence day

Permalink - Film - Kommentarer (3)
2010-01-09 @ 23:40:00
Independence day är en bra film. Och Will Smith är en jäkligt bra skådis. Och han som spelar presidenten är nått att vila ögonen på ;) Men jag tycker det är en film som gör att man sitter kvar i soffan tills det är reklam (om man nu ser den på tv). Blir man kissnödig så väntar man till reklamen istället för att gå medans filmen visas.

Rymdskepp från en främmande civilisation parkerar över världens storstäder. De är så stora att det får städerna bokstavligen falla under skugga. Rymdkrig utbryter mot de till synes försvarslösa jordborna, och utomjordingarna använder massförstörelsevapen. Utomjordingarna flyttar från planet till planet. Efter att de gjort slut på naturtillgångarna på en planet tar de över en annan och flyttar dit. Deras nästa mål är jorden. Som världsledande land inom rymden tar USA sig an uppgiften att förinta utomjordingarna och deras skepp. När det visar sig att inte skjutvapen biter på deras rymdskepp tilltas en mindre våldsam metod som ska slå ut skeppens sköldar. Bland byggnader som ligger i "Ground Zero" av utomjordingarnas massförstörelsevapen finns Vita Huset, U.S. Bank Tower och Empire State Building.

Filmen kanske inte låter så bra av beskrivingen men jag tycker du ska se den om du inte redan har gjort det. Den får MMMM av mig. Jag funderade på 3,5 först men ansåg sen att den är värd att få 4.Ingen bra dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-01-09 @ 19:48:51
Nja huvudvärken har ju gjort sitt. Känner mig även lite hängig. Inte sjuk men känner ändå på det viset. Men vissa dagar kan man ju känna så och dagen efter så är det borta. Tur att det är lördag dårå :)
Har även träningsvärk. Var ju på bodypump i går och det känns idag. Absolut i magen. Har svårt att röra mig.
Men var ändå ut en liten sväng. Tog en liten promenad. Kallt men frisk luft.

Men snart börjar Robinson och då ska jag krypa ner i soffan och mysa. Ska nog hämta täcket.
Ska även fixa lite sallad och mat inför i morgon så den är klar. Men det tar jag nog efter Robinson.

Har även bokat in bodystep till på tisdag. Tänkte testa det. Är det nått som passar mig så ska jag fortsätta med det. Ska även börja med bodypump 1 gång i veckan. Bodypump är bra träning så den borde jag fortsätta med.

Nej nu är det snart dags för tv

Tjing


Saknar sommaren

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2010-01-09 @ 11:37:35
Jag längtar efter sommaren så idag blir det inlägg med bilder från när jag var ner till Värmland i sommras och hälsade på Mikkis. Så det blir några bilder som säger sommar.


     

     


Bild1: Mattias och Molle i Karlstad
Bild2: Karlstad
Bild3: Kristinehamn
Bild4: Mikkis och jag i Kristinehamn
Bild5: På väg till Storfors
Bild6: Storfors. Vi var och badade
Bild7: Mikkis har badat
Bild8: Jag oxå ;)


Lets dance 2010

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-08 @ 22:39:12
Varje säsong så har de med en ny pepe eng. En snubbe som inte kan dansa och han blir direkt en favorit hos folk. Så det kommer dröja innan Willy försvinner. Men jag ska inte klaga på han. Näe det finns en som jag inte tål och det är Rabih. Inget ont mot han. Han kanske är jätte gullig osv men nej jag pallar han inte. Jag glor till och med (skrev emd först ha ha) heldre på politik kärringen.

Ja emd ja. Mattias var ju skit bra. Absolut när man tänker på att det var första programmet. Cladua var oxå bra. Men mattias är min favorit. Jag tror att han och Cissi kan funka bra ihop. Vore kul om de var kvar länge så man fick se Matte utvecklas tillsammans med Cissi.

Jag vet att klockan är mycket men det är ju helg så, jag tänkte krypa ner i badet en stund och mysa lite med en bok. Jag är en bad människa. Jag badar så ofta så jag har polare som säger *Nu ska jag göra en Maria*
Vilket betyder att de ska bada ;)

Tjopp tjopp


Ha ha vad sött

Permalink - Youtube - Kommentarer (1)
2010-01-08 @ 16:04:13


Flås

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-01-08 @ 14:25:13

Det borde fan vara förbjudet att gå ut när det är så här kallt. Brrr. Hmm nu ska jag vara tyst. Jag gick ju fan ut frivilligt. Okej ni har inte läst de första raderna. Blunda för dem. Glöm dem ;)

Jag skippade långkallingarna när jag drog iväg på bodypumpen. Jag skulle ju ändå bara gå mellan bussen och platserna. Hm det fick jag bittert ångra. Hädanefter åker långkallingarna på så fort jag ska ut, det är en sak som är säkert.

I kväll börjar lets dance. Jag har en stor favorit md i årets lets dance. Har nog aldrig hejat så här mycket på nån i det programmet förut :) Mattias Andreasson. Han ska dansa med Cecilia Ehrling.Kkkkkkkallt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-01-07 @ 10:32:40
Fan vad kallt det är ute. Jag vill inte ens kolla termostaten här på jobbet. Det är alltid kallare här än hemma hos mig. Hos mig var det 26,8 minus.
Jag sitter här med en kopp kaffe för att värma mig lite men det går sådär. Min rast är snart slut. Hade fått mail av CSN oxå såg jag men de hade inget svar att ge mig än. Jag skulle återkomma vecka 3. Men bläää jag som e så nyfiken ;)
Aja får väll hålla mig till tåls dåra :)

Träningen tar på krafterna. I går kväll orkade jag typ göra ingenting. Hade tänkt slå Stina en pling men det slutade med att jag la mig ner och läste i stället och jag orkade knappt det.

Bläää fick sump i käften.

Efter jag har varit på gymmet idag så drar jag hem till mamma. Eftersom hon fyllde år den 5e så ska jag och min bror bjuda ut henne på middag på valfritt ställe.

Appropå den 5e ja. Allt händer typ den dagen.
Mamma fyller år
Momme fyller år (hon är död nu)
Momme o moffa har bröllopsdag
Mina föräldras förlovningsdag (de är skilda nu)
Min namsdag
Skulle inte förvåna mig om det är mer oxå ;)

Nej nu måste jag rusa. Rasten e typ slut.

Tjing


Hej hopp

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-01-05 @ 20:47:02
Tur jag stod på busshållsplatsen när jag gjorde det i går. Jag skulle åka hem från jobbet och en tant satt på sin rullator vid hållplatsen. Hon hejar och jag hejar tillbaka. Jag har aldrig sett henne förr. Plötsligt åker rullatorn bakåt och hon faller omkull. Jag försöker hjälpa henne men hon är verkligen tung. Men jag gav mig inte. Då kom bussen och jag ber om hjälp. Flera kommer av och jag och 2 till får upp henne. Om jag inte hade stått där så kanske bussen ej sett henne och ej stannat. Jag såg till att hon hade det bra och gjorde allt för att hjälpa. Det gick bra i allafall. Vore ju kanon om det kunde sandas någonstans i den här stan. Nästa gång kanske det inte går lika bra.


Irriterande

Permalink - Allmänt - Kommentarer (13)
2010-01-03 @ 22:19:37
Jag kan läsa mailen jag får på facebook via min hotmail. Och det irriterar mig att jag fortfarande inte tar mig in på facebook för att kunna svara. Nu har jag fått mail av Peter men kan ej svara bara för detta. Och jag ska snart sova är tanken eftersom jag ska upp tidigt. Kom igen nu facebook, släpp in mig


Ensam igen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-01-03 @ 19:30:32
Hej era nötter

Har varit lite tyst här jag vet men jag har haft besök i flera dagar av Stina och då sitter jag inte mycket vid datan direkt. Hon åkte hem för några timmar sen men vi kommer ses om 2 veckor igen. En sak som vi gjorde var att fixa ihop mitt gamla Nintendo. Har inte spelat på massor av år. Visst märkte man att spelet var gammalt men det gick. ha ha var så kul att sitta där och spela Super Mario igen. Jag blev som barn på nytt.

Planerna för kvällen är inte många. Ska krypa ner i badkaret med en bok. Sen tänkte jag glo på en av filmerna jag köpte i går. Det var 2 för 99 och jag hittade 2 st jag gilla så då passade jag på. Nu är det jul igen 2 och Höstlegender. Sen så ska jag försöka lägga mig i någolunda tid. I morgon ska man upp tidigt och jobbet väntar. Oså blir det gymmet oxå. Dags att sätta igång igen.

Jag är måttligt less på facebook nu. Jag får inte komma in där just nu. Mitt konto är inte tillgängligt för tillfället och det kan ta nån timme. Jippi. Aja vad göra :)

Jag har mailat lite viktiga mail nu som jag hoppas få svar på så fort som möjligt med bra svar ;)
Ett är till CSN. Jag är lite nyfiken hur min månadskostnad blir detta året. Jag har betalat en hel del i år varje månad (därför jag fått vända på slantarna ibland men det är det värt) och det blir nya uträkningar för varje år. Visst kan jag välja att betala mindre men då tar det längre tid innan det är klart.

Oså hoppas jag ni läsare får ett bra 2010
Kram


Nytt år

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-01-02 @ 12:15:38
2010 är här baby.

Stina ligger i soffan och mår inte helt bra. Själv vaknade jag med huvudvärk. Man kan tro att vi festade i går och har bakfylla idag ha ha. Men förhoppningsvis så mår hon bättre snart för det är lite ärenden som ska fixas idag. Än så länge är det lugnt för de stänger 15.00.


RSS 2.0