Speciell dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-02-28 @ 22:09:36

Idag är det en speciell dag. Idag är det 5 år sedan jag och Cissi möttes live första gången.. 5 år sedan. Tjitt var åren går. Anledningen till att första mötet me henne är speciellt är att den dagen hade vi båda namnsdag för det första. Hon heter Maria i andra namn. Sedan så höll jag på att börja bli sjuk och kände mig lite nere. Detta var oxå väldigt nära den tiden då jag råkde ut för en väldigt hemsk människa som fick mig att må väldigt dåligt. Oså kom Cissi och hade me sig en bit kaka och ett papper där hon klistrat upp bilder på Amit Paul. Jag lyssnade väldigt mycket på A-teens på den tiden. Och han var favoriten. Lyssnar fortfarande på dem ibland. I allafall så piggade cissi upp mig.


28e feb 2005


Sen så har vi fortsatt att umgås. Och jag vet inte vad Cissi säger men jag tycker nästan som om vi har funnit varandra ännu mer det senaste halvåret. Kanske jag inbillar mig.
Det är som att ja det är svårt att förklara.

Grattis på 5 års dagen och namnsdagen Cissi.
Jag hoppas det blir många fler år tillsammans <3
Love you

     Varför

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-28 @ 13:54:18

Varför viftar en hund på svansen?Svaret:
För att hunden är större än svansen. Annars skulle ju svansen vifta på hunden, och det skulle se väldigt konstigt ut.Kväääk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-02-28 @ 10:31:14
Gud vad irriterande. Det sitter fast nått precis bakom tungan. Det fastna där redan i går och jag har försökt att ta bort den men den är fast. Ingen aning hur jag ska få bort den. Snart tror jag fan att jag stopar in en pinzett. Jag tror det är en liten bit av ett popcorn.

Den här helgen har varit väldigt gäspig. Har inte orkat göra någonting. Men man ska väll ha sånna helger oxå :)
Men idag ska jag ut och gå en sväng. Har fått igång min stegräknare och tänkte kolla hur många steg det blir till 2ans busshållsplats.Sorry

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-02-27 @ 22:20:17
Har varit lite dött här. Finns en förklaring. Det hände en sak som gjorde mig väldigt ledsen. Det kan aldrig bli som förr nu. Inte bara pågrund av detta utan det har typ blivit en liten hög nu av lite saker. Det tog ett tag för mig att lugna ner mig. Vad det handlar om kvittar. Inte för mig men för er.
Ont ont.


Väntar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-02-24 @ 08:38:46
Sitter på centralen i stockholm och väntar på flygbussen. He nån har bytt plats på några knzappar här men som tur är så vet jag vart alla bokstäver är typ. Det går helt automatiskt. Klockan 6 i morse gick jag och Cissi upp. Sen hade vi tur att pendeln bara var 4 min sen. Och vi får vara glada att vi kom på. Var så trångt så det blev syrebrist. Inte konstigt jag och Cissi började gäspa mer och mer.

Nu är Cissi på jobbet. Jag sitter här och hoppas att allt ska gå som det ska. Flyget går 11.20
Att få betala nästan 1000 extra för att ta sig hem är ingen hit. SJ lär ju knappast bry sig men visst ska jag kontakta dem. Värt ett försök


Stockholm

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-23 @ 21:10:17
Tro det eller ej men jag är i Stockholm. Jag fick tag i en buss som gick 10.20 i morse. 7 tim bussresa. Blev 20 min försenad oxå men det gör inget. Jag var så glad att få vara på väg.
Utråkad blev jag men fick gott om tid att tänka. De 2 första timmarna gick fort men sen k'ndes det som om tiden sniglade sig fram. Däremot var det kul att åka igenom lite olika städer som Borås och Jönköping. Fotade lite genom rutan. Får se om nån bild blev bra.

Emma och Robert är underbara som har stått ut med mig extra dagar. Att de ha låtit mig vara kvar. Ställt upp för mig på alla sätt. Jag uppskattar det massor.

Nu sitter jag hemma hos Cissi. Hon är en ängel (hennes föräldrar oxå) som låter mig sova här i natt.
I morgon har jag ett flyg bokat som ska gå 11.20
Men ska åka från Cissi redan vid 6.30 har jag för mig. Hon ska jobba och för mig gäller det att vara ute i god tid. Stockholm har samma problem som Göteborg.

Känns som jag får det att låta som att jag absolut inte vill vara kvar hos Emma och Robert. Men det är absolut inte så. Jag gillar dem ju. Men jag måste hem. Jag förlorar 3 jobb dagar. Tack gode gud så är de förstående på jobbet.
Nu hoppas jag att det går som det ska med flybussen och flyget i morgon.

Tack än en gång till Hummern, Robban och Cissi <3


Tågförseningar, ras av tak, mycket folk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-22 @ 14:54:14
Är fortfarande kvar i Göteborg. Jag vet hur man står i kö nu. Mycket väntande har det blivit. Fick ju vänta länge i går o boka ny biljett till idag. Idag blev mitt tåg inställt. Bussarna var fulla. Stå i kö igen o boka ny biljett. Få vänta i flera tim i Stockholm. Natt tåg hem. Den blev inställd efter ett tag. Inga tåg alls mellan Gbg och Stockholm idag. Vänta igen. Kvinnan i kassan undrade om inte vi sågs i går. Jo o vi lär synas i morgon igen sa jag. 8.42 skulle jag ha åkt i går. 08.42 i morse me innan jag fick byta tid. Och 8.42 i morgon me. 3e gången gillt?

När jag stod och väntade på Robert så hör jag ett kabom och glastaket börjar rasa in inte långt från mig. Snabbt börjar folk bli bortförda av vakter och rökdykare. Luktade lite rök men jag kanske inbillade mig. Hörde knakande åvanför mig huvud. 2 tjejer såg helt förvirrade ut och frågade mig på engelska vad som hände. Jag förklarade och sa att vi måste snabbt därifrån. Fort därifrån och ta skydd. När jag skyndade mig till Robert sen så kom en ambulans farande.
Undra hur det kommer se ut där i morgon.


Vad görs?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-21 @ 18:01:55
Inte så mycket just nu. Sitter och glor lite på tv och hoppas på att tåget kommer att gå som det ska i morgon. Men problem efter vägen lär det ju bli. Men men bara jag kommer hem så. Mina blommor lär vara sugna på vatten nu :)


Lite blandat

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-21 @ 14:43:02
Först tänkte jag snacka om Date. Bandet som var med i dansbandskampen. Bandet som fick artister som Måns Zelmerlöw och E.M.D. att skina upp. Bandet som jag har turen att jobba för.
Det är alltid bra att införskaffa nya t-tröjor. Sånna behövs alltid. Mitt tips är att skaffa en svart t-tröja som det står Date på med vit text. Tröjan e både snygg och skön :)
Är du intresserad av en så maila till datefanclub@hotmail.com
Du kan oxå ställa frågor via den e-mailen (t ex pris, stolekar). Både om tröjor och annat som har med Date att göra.

Nästa sak, appropå dans. Lets dance. Följer ni det?
Jag gör ju det och har haft samma favorit från start. Mattias och Cissi.
Jag kollar varje fredag om jag kan med lite nervositet i magen. Man vill ju inte att favoriten ska åka ut. Och man har ju sett att allt kan hända. Tidningar har skrivit att tv4 myglar me rösterna. Visst det kan vara sant men det kan oxå inte vara sant. Jag tänker fortsätta rösta på Mattias och Cissi för tänk om. Tänk om jag inte röstar oså är det just min röst som behövs. Alla som läser detta. Rösta på Matte och Cissi ;)

Nu ska jag hitta nått annat att roa mig med. Att vara fast i Göteborg är inte kul. Tur att jag känner folk här. Jäkla SJ + snö. Det är fan kaos.

Föresten kolla in Date´s hemsida www.d8.nu och deras fanclub sida www.datefanclub.se
Och det finns även en klubb på facebook om Mattias och Cissi
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=183174288660&ref=ts

Och för er som tycker att dans är töntigt. Tsss. Testa säger jag.


Fast i Göteborg

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-21 @ 10:02:16
Jag är fast i Göteborg och Emma är dålig. En olycka kommer sällan ensam.
Jag fick stå 1 tim i kö för att få en ny biljett. De hoppades att mitt tåg i morgon skulle gå. Ja tack det hoppas jag med. Jag kommer missproblem. Missar en dag på jobbet. Inte bara SJ har har problem. Även bussarna. Så det kunde inte sättas in ersättningsbussar. Det är totalt kaos. Får hoppas det inte snöar mer nu.Sugen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-19 @ 14:58:21
Faaan vad jag är sugen på lösvikts godis. Har inte tänkt på nått annat idag nästan. Jag äter sällan sånt numera men sugen har blivit värre. Jag klättrar typ på väggarna men lyckas hålla mig. Idag är det i o försig min mys dag. Undra om jag ska fråga Robert o Emma om vi kan svänga förbi affären. Vi ska strax åka och hämta henne på jobbet. Hmm ska tänka på saken. Det blir ju extra gott när man håller sig undan annars.

Nu ska vi dra.

Tjiiing


En ny dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-19 @ 10:14:34
Jag har fortfarande träningsvärk efter den där magövningen jag gjorde i onsdag. Den tog den ;)

Hummern är på jobbet. En av dagarna jag e här så var hon tvungen att jobba. Men jag ska vara nyttig. Jag ska snart få nått i magen och sen sätta mig och plugga. Jag tog med mig körkortsboken ner. Kan ju passa på och utnytja Robert som har körkort för han är hemma.

Hur gick det med håret då? Jag trodde inte att slingorna skulle synas och jag hade rätt men jag tror att i rätt ljus så kommer de att synas lite och med min hårfärg nu så blir det snyggt skulle jag tro :)
Meningen från början var bara att tona håret. Slingorna skulle bara bli en kul grej så det gör inte så mycket :)
Men som sagt så tror jag det blir extra snyggt i rätt ljus.

Jag har haft ont i min arm i flera dagar nu. Hade en period på några dagar då jag inte hade ont alls. Det var en befrielse.Aj så in i HELVETE!!!!!!!

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-18 @ 17:18:51
Vill man vara fin så får man lida pin. Idag fick jag verkligen känna av det. Hummern hjälpte mig att tona håret och sen slinga det. Hättan såg lite mysko ut tyckte vi båda. Fan vad ont det gjorde. Hummern gjorde sitt bästa för att inte göra mig illa men det hjälpte inte. Nu kanske ni tänker att hon gjorde fel men det gjorde hon inte. Det gjorde så ont så jag grina. Och jag tror att tårarna även var för en annan sak som jag inte har gråtit över på länge. Det kom ut på samma gång. Hummern krama om mig och det kändes skönt att bli tröstad <3

Nu får vi se hur detta med håret utvecklar sig.


I´m back

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-18 @ 10:05:45
Jag är tillbakaaaa (som Magnus Carlsson sa)

Ja ni blev inte av med mig så länge ;)
Frukosten är uppäten, är färdig i badrummet. Hummern klipper Robert och sen ska hon göra sig i ordning. Vi ska ut på en lång promenad. Hur långt vet jag inte men det blir minst 1 mil i allafall.
Sen blir det wiifit i kväll. Körde det även i går. Hmm efter 9,5 tim resa så var jag ganska mör men jag körde ändå.
Mamma: Du åker till Göteborg för att träna. Du ska ju ha semester.
Sa hon i telen i går. Äääh ;)

Robert ja. Telen ringde förut. Han blev kallad på en arbetsinterjuv. Och det redan idag. Jätte kul :) Håller alla tummar att han får jobbet :)

Nu ska jag kolla lite andra sidor så vi hörs.
Annan tid men samma plats, tjiiiing


Fixar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-02-16 @ 21:48:08
Tjo

Vet inte när jag kommer att blogga igen. Det kan bli redan i morgon. Det kan bli på lördag. Det kan bli på måndag för i morgon bitti drar jag till Göteborg. 06.00 går tåget zzzzzz.
Ska bo hos min Hummer <3
För tillfället så håller jag på och fixar det sista inför resan. Tyvärr har jag huvudvärk oxå.
Ska lägga mig så fort jag e klar. Det kommer vara en trött Maria som går upp 4.30 he he.

Ha det så bra så länge folket


Melodifestivalen, deltävling 2

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-02-16 @ 17:52:13Dags för deltävling 2. Och redan i första låten tänkte jag *det här gillar jag*. Det var Eric Saade.
Blev lite besviken på Highlights & MiSt låt. 2a chansen hade jag velat ha den på doc. Sen hittade jag en låt till jag fastnade för. Andreas Johnsons låt.

När alla låtar var klara så kände jag direkt vilka 2 låtar jag ville ha i finalen. Eric´s och Andreas. Eric var den jag fastna mer för. Highlights & MiSt hamnade nästan sist när röstningen var över. Även om jag inte var förvånad så var jag det ändå. Lite blandade känslor där. Eric blev den som hade fått mest röster. Han såg så shockad ut grabben och hans tjej (Molly Sanden) fick nån knäpp i publiken. Det förstår jag :)
Andreas fick den andra final platsen. Så denna gången gick rätt vidare till finalen, lätt :)

Blev lite förtjust i Andreas jacka oxå. Men jag tror inte den skulle kunna passa på vem som helst. Men Andreas bar upp den bra :)


 Herre min skapare

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2010-02-12 @ 19:55:42

Jag åkte in till stan för jag tänkte gå på Lindex utförsäljning. Det skulle vara 50% på allt och kanske jag kunde hitta nått. Jag väntade på 4an men 14 kom först så jag tog den och det var tur. Då kom jag till stan 10 min tidigare och det var redan kö utanför affären. Klockan 10 skulle de öppna. När jag såg 4an komma åkande så vände jag på mig för att kolla kön. Ooops. Tur jag tog 14. Och tja det blev väll lite kaos när de öppnade. Man ska inte ha problem med trängsel när man är på sånt där. Och köerna till kassorna var skit långa. Lindex var väldigt dåliga på att skylta med att en kassa bara tog emot pengar och inte kort. Och de borde även haft fler kassor. De hade ju bytt lokal för detta. De kunde ha lånat in fler kassor men men.

Jag kollade in Bhar. Jag har svårt att hitta sånna som passar överallt på mig. I Sommras gjorde jag ett misstag och köpte en snygg BH och den verkade sitta bra men jag kollade ej jätte noga och köpte den. Det var ett misstag. Jag lär aldrig kunna ha den. Jag provade i allafall en massa BHar och jag som avskyr det ha ha. Och hittade bara en som var någolunda. Och jag kände att jag får väll ta den då för jag behöver en. Då när jag gått tillbaka me de andra så såg jag ett bord där det låg BHar i 3 olika färger och jag fastnade direkt för den ljusgröna och även den ljus lila/blå var fin. Jag provade dem. Den gröna satt perfekt och den lilablå satt oxå väldigt bra. Så jag tog båda.

Efter att ha hittat 2 BHar och en t-tröja så bestämde jag mig för att kolla sminket. Jag behövde nått fint rosa för mina kinder. Förr har jag letat efter sånna där kulor på affärer fasten jag inte ens visste om det fanns sånna i rosa. Och där hitta jag dem. Det fanns typ 2 eller 3 st kvar. Jag snappade fort åt mig en ask. Vilken tur jag hade. Skaffade även en liten vippa för den. Sen ställde jag mig en av de långa köerna. Det kändes som om den aldrig rörde sig. Sen fick jag av en slump veta att den kön bara tog pengar och jag hade gbara kort. Tack för den.

Utanför ringlade kön lång. Folk stod och frös men de fick inte komma in. Vakterna hindrade dem eftersom det var så mycket folk i affären. Tur jag var där när de öppnade. Jag bytte kö och fick stå skit länge. Säkert 1 timme. Fick väldigt ont i min svank men tillslut så. Sen gick jag för att möta pappa som hade ringt när jag provade BH. Han undrade om jag ville ha en liten handuk. Jag åt hos han i går och såg hans och gillade den och nu ville han köpa en till mig. Jag tackade såklart ja.
Appropå prova kläder. Provrummet var bara ett enda hörd. Alla tjejer stod och bytte om tillsammans. Kändes lite udda men det var lugnt för min del.

Och jag fick inte bara en handuk, utan 4 st. Det tackar jag för :) Tog 4 olika färger.
Här är 2 bilder. Bara att klicka på dem för att förstora dem. Nu ska jag gå och se Lets dance. Heja Matte och Cissi :)


 Nix

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-02-10 @ 22:45:46
Nix pix jag somna inte. Helt okej film det där. Tycker ni som ej har sett dessa 3 filmer ska ta och göra det. Jag står fast vid att 1an är bäst men smaken är olika :)
Tycker bara det är komiskt att han som spelar Martin Beck i Beck filmerna är med i 1an och heter Martin även där :P Man saknar bara hans granne ;) Ja ni som har sett Beck fattar.

Ska strax ta och krypa till sängs. I morgon blir det jobb + körskolan + äta hos pappa + bodypump. Så jag har att göra i morgon. Måste hinna plugga lite på jobbet oxå inför körningen. Gissa om att jag längtar efter helgen.
På fredag ska jag mysa ner mig i soffan med en film och kolla på lets dance och bara slappa. Längtar :)

Natti


Somna på bio?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-02-10 @ 17:29:00
Hoppas jag verkligen inte att jag gör. De senaste 4 dagarna har jag varit jätte trött. Söndagar brukar jag vara trött och även måndagar men nu har det hållit i sig. Inte blir det bättre av att barnen på jobbet vill bädda ner mig i soffan varenda dag och lossas att jag e sjuk. Sure det är skönt men man blir inte direkt mindre trött. Snarare tvärtom.

I kväll blir det bio. Jag och mamma ska gå och se "luftslottet som sprängdes"
Yepp den har gått på bio ett bra tag men det har inte blivit av att vi sett den fören nu.
Vi såg 1an och 2an ihop oxå. På 2an var även min bror med och tittade. Han tyckte 2an var bättre än 1an och jag tyckte tvärtom. Ska bli intressant och se vad jag tycker om 3an.

Jag håller på att bli galen på min axel. Idag var jag nära gråten för att det gjorde så ont.
Är det inte bättre snart så får jag ta och kolla upp den. Jag ska be nån massera den åt mig. Ibland är det allt som behövs. Hjälper det inte så får jag gå steget längre.

Jag saknar Tiia. Visst hörs vi via mail men det känns ändå att hon är långt borta. Hoppas hon kommer hem till Sverige nått i sommar. Även om jag ej har semester så kan jag ju åka till henne ändå i Sundsvall och hälsa på om hon är hemma när det är helg. Hon verkar trivas där i England och det gör mig glad. Hon har hittat sitt place


Bodystepande sömngångare

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-09 @ 17:57:50
Ja det lär ju vara jag det. Jag är svintrött men ska ändå iväg på bodystep. Man ska inte hålla på och skylla ifrån sig för då hittar man alltid en anledning att inte träna.
Jag har ätit middag så det är klart. Drack nyss te för att bli varm. Ryggan är packad och snart ska jag stänga datan och bege mig till bussen.
Förra veckan hade jag anledning att utebli pågrund av min förskylning men nu jäklar :)
Aja jag lär väll vara död efetr 15 min denna gången me men med tiden ska det ju gå bättre och bättre :)
Gäller bara att inte stressa fram det. Vill man så går det :)


Tokryck

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-02-08 @ 15:33:56
Idag är en sån dag då jag borde ha haft linser på mig.
Jag fick ett tokryck och hoppade på ett av barnen ute i snön och sen anslöt sig 3 barn till och det var brottning och snökrig. 4 på mig. Tack för det ;) Jag fick in en massa snö innanför ena glaset. Jag såg ju verkligen bra då :P
Näe glasögonen var mest i vägen. Ungarna var glada i allafall ha ha.


Veckans låt: 911 - The day we find love

Permalink - Veckans låt - Kommentarer (0)
2010-02-07 @ 15:35:30
Isn't the first time
Won't be the last time

Don't you worry, I don't mean to make you sad
My tears will soon be over
With your conscience clear for a new life ahead
Don't be sorry, I really need to hear the truth
The only thing I'm asking, 'cos I need you to
Remember me, as the only one who set you free
Maybe time alone will make you see
How deep our love could be
No, it's never too late

[Chorus]
Cos I know, this isn't the first time
Won't be the last time
I surrender my soul
Cos you're always, keepin' me waitin', anticipatin'
The day we find love once again

I won't give up while there's a glimmer of a chance
A dream that's never ending
Inviting love and a perfect romance
A burning passion, oh baby you're my destiny
But the message I'm receivein', is your through with me
But I'll be there, even though you tell me you don't care
How could you forget the times we've shared
Don't throw our love away, you know it's never too late

[Chorus]
'Cos I know, this isn't the first time
Won't be the last time
I surrender my soul
'Cos you're always, keepin' me waitin', anticipatin'
The day we find love once again

Remember me, as the only one who set you free
Maybe time alone will make you see
How deep our love could be
No, it's never too late

Isn't the first time
Won't be the last time
I surrender my soul
'Cos you're always, keepin' me waitin', anticipatin'
The day we find love once again

Träningsvärk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-02-07 @ 10:29:36
Jag har träningsvärk. Mest i låren. Jag vet vilken maskin det beror på. Jag brukar inte använda den men i går satte jag mig vid den och tror jag ska fortsätta med det. Sen känner jag även av åvanför brösten.
Jag både gillar och inte gillar träninsgvärk. Aldrig kul med värk men man känner att man har tränat.

Men vad fan. Jag kan inte sluta gäspa. Söndagar e ju slappar dag i o försig. Men jag ska ändå försöka göra lite nytta i allafall. Om saken där uppe kunde ge oss lite sol så skulle jag säkert piggna till.

Stina visade mig häromdagen en video på youtube. A1 var med i norska melodifestivalen. Det lät jätte bra men tyvärr vann de inte. Synd. En av medlemmarna i A1 e ju norsk till på köpet :)

Nej jag kanske borde ta och klä på mig

Tjing


Melodifestivalen, deltävling 1

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-02-06 @ 22:06:21

Först ut var Ola. Jag var lite besviken på hans låt. Han har gjort bättre. Fröken Silver var inte bra för 5 öre. Linda var jätte bra. Men jag hittade ingen som skrek "bäst bäst bäst" men plötsligt. Där var den. Jessica Anderssons låt. Jag fastnade direkt och kände att den här vill jag ha till final.

Sen fick jag lite problem när alla var klara. jag kunde inte bestämma mig för vem jag ville ha på 2a plats. Linda eller Ola. Lindas låt var verkligen inte en av Johan´s bästa låtar. Och Ola gjorde inget scenframträdande som man fastna för. Och hans låt måste jag lyssna mer på. Och meningen är ju att fastna för en låt direkt. Jag bytte fram och tillbaka och insåg tillslut att det fick bli ola oså kudne Linda få komma till 2a chansen. Men tji fick jag.

Kvällens sömntablett gick till 2a chansen och slog ut Linda. Salem som jag inte helelr gilla fick flest röster under kvällen. Jag satt och gapa men ändå var jag inte förvånad. Delad reaktion typ.
Ola gick till final och Jessica till 2a chansen. Så nu får jag hoppas att hon går vidare därifrån.

Anders Ekborg då? Gillar hans röst men inte låten. Så enkelt var det.
Så här ser min lista ut för kvällen.

1. Jessica Andersson
2. Ola
3. Linda
4. Anders Ekborg
5. Pain of salvation
6. Salem al fakir
7. Jenny Silver
8. Frispråkarn


Jag har i allafall hittat 3nya låtar som jag kommer införskaffa sen :)Vidare till globen, Salem och OlaMelodifestivalen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-06 @ 18:36:11
I dag börjar melodifestivalen igen. Jag kommer aldrig göra om samma misstag som jag gjorde förra året. Då lyssnade jag på låtarna i förväg. Man får ju bara höra en bit av låten. Antar att det är så i år med. Och då får man inte hela känslan. Kan ta ett exempel. Förra året lyssnade jag bland annat på baby goodbye med E.M.D. och tyckte låten var dålig. Men när jag fick höra hela så gillade jag den. Sånt där är så lätt hänt. Jag har även varit med om motsatta. Jag fick höra en snutt av en Barbados låt för många år sedan och tyckte den lät jätte bra. Men när jag fick höra hela så blev jag besviken. Låten är helt okej men tja ni fattar.

Jag tillhör även en av de få som röstar (om jag röstar) på den låt som är bäst och gjord bra. Många röstar för att deras favorit artist är med. Alla ni som gör det, rösta på låten istället. Vem vet, då kanske det går bättre för oss eurovision :)

I kväll är dessa med
Anders Ekborg - Han e jag nyfiken på. Visste inte att han sjöng
Frispråkarn - Har inget att säga
Jenny Silver - Vet att hon kan sjunga i allafall
Jessica Andersson - Duktig sångerska
Linda Pritchard - Hennes låt är jag nyfiken på eftersom en av låtskrivarna är Johan Fransson och jag tycker han är grym.
Ola - En duktig sångare som jag brukar lyssna på annars oxå
Pain of salvation - Har inget att säga
Salem el fakir - Nej tack!!

MEN även om jag ej gillar en artist så klankar jag ej ner på låten bara pågrund av artisten. Ett exempel. Jag avskyr Carola. Men skulle hon göra en låt som jag tycker är bra så skulle jag erkänna det. Man ska alltid ge låten och framförandet en chans även om man avskyr artisten.

Nu får vi se vad jag tycker i kväll.


Kalender

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-06 @ 16:34:27
Jag satt och letade efter en kalender på nätet. Då menar jag inte en att köpa utan en man kan ladda ner gratis. Gärna i word dokument så man kan fylla i dem. Jag hittade en bra sida tillslut och fixade ner en. Den största anledningen till att jag behövde en är för sommaren. Det är så mycket som är planerat. Cissi ska komma o hälsa på. Jag ska på danser med Stina. Det ska bli Stockholm, Värmland och Göteborg. Det är inte lite de. Ja jag vet ju vad jag måste spara pengar till när tatueringen är gjord ;)
Men jag vet även att det är för tidigt att boka in när jag ska hälsa på allt folk.
Men jag har skrivit i min kalender en ide hur det kan bli.

En bra anledning att göra en ungefär kalender är att jag vet hur mycket semester jag kan ta ut i sommar.
Nu får vi se hur detta blir.

Nu ska jag ta och möblera om i några hyllor + längst upp på databordet


Lördag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-02-06 @ 10:35:29
Efter natten mysko drömmar så e jag nu vaken och påklädd. Jag blir totalt snurrig av de jag drömmer. Jag mins inte så mycket heller. Bara små delar. I allafall så har jag nyss fått i mig frukost och ska strax dra till gymmet. Det var inte planerat. Men jag känner mig så pass bra nu i min förkylning att jag kan träna. Jag brukar sällan träna på helger men jag sa ju förut att jag vill träna. Jag fick ju nån knäpp där som ni nog mins ;)
Så jag har packat ryggan, kollat upp när bussen går och ska strax stänga av datan och ge mig av.
Jag kom på det bara hux flux att jag tror fan jag drar till gymmet idag. Risken finns väll att det är mycket folk men då får jag väll ta det då :)

Nej nu måste jag dra så jag inte missar bussen.
Trevlig lördag på er :)


Men se på fan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-02-05 @ 23:13:15
Se på fan. Rätt åkte ut ur lets dance. Det hade jag inte väntat mig. Jag påstår inte att Marcus eller Willy är bra heller men jag ville ha ut Rabih först. Jag tror Marcus kan bättre. Men jag förstår att hans tankar e på annat håll. Hans sambo är gravid och med tanke på alla missfall hon har varit med om så förstår jag att han e orolig.
Jag gillar hans danspartner. Min pappa tycker hon är snygg he he. Men bättrar Marcus sig inte så är det nog dags för han att säga hej då. Den här tävlingen handlar ju om att kunna dansa och leverera. Willy visar glädje osv men om han ska vara kvar så borde han oxå bättra sig. Folk röstar inte på han för hans dans utan för hur han beter sig. Lite fel anser jag.

Okej nu har jag gnällt om de 3 jag tycker sämst om när det gäller dansen.
Annars tycker jag att Marcus verkar lite charmig. Men om jag ska ta dem jag tycker är bäst så säger jag lätt Claudia och Mattias. Skulle vilja se dem i finalen och att Mattias vinner. Det vore kanon.
Jag gillar även Molly på nått vis men jag känner att jag behöver se henne dansa lite mer innan jag bestämmer mig.Nu tänkte jag dra upp detta med kläder. Jag gillar Mattias kläder. I allafall överdelen. Stina däremot höll på att kräkas tror jag. Hon och jag har sällan samma smak. Måste vara nått speciellt om det ska vara så :P
Visst jag har sett Matte i snyggare och läckrare kläder såklart men ändå :)

En sak jag fastnade för var Helenas (Hon dansar med Marcus) kläder. Undra om jag skulle passa i dem. Om man tänker mig lite smalare då he he. Jag satt och följde hennes kläder när hon dansade.
Här är en bild. Inte världens bästa bild i o försig men då får ni i allafall en hum om hennes kläder :)Undra vilka 2 par som hänger löst nästa vecka. Det återstår och se. Jag bestämmer mig inte fören jag ser hur de dansar då. Vem vet. Vissa kanske har förbättrar sig jätte mycket.

Nu ska jag min maniska jävel gå in på blip och spela yatzy, IGEN

Tjing :)


Lets dance

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-02-05 @ 15:42:39
I kväll är det lets dance igen. Förra veckan fick vi se att även de som är poppis kan åka ut. De sämsta e ju Rabih och Willy. Men skillnaden mellan dem är att Willy visar att han har kul. Han har känsla. Och därför tycker jag att Rabih ska åka ut. Ska jag få den turen i kväll?


Mina idoler

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2010-02-05 @ 10:22:11
När jag var liten så var mina stora idoler fragglarna. Jag var tokig i dem. Och hade alla dockorna. Och när jag säger dockor så menar jag inte sånna här små som ryms i handen. Utan de var lika stora som en docka som ligger i en barnvagn. Farbror resande mac var lite farlig för han hade hårda skor och dem kunde man slåss med ;)
Och mitt i allt så skulle jag sova med alla fragglarna i sängen oxå.
Nu ska vi se hur många de var
Bober
Mac
Wipz
Gobo
Vembi
Moki
6 st oså jag. Hur fan fick vi plats ha ha. Men jag lyckades tydligen på nått vis. Sen tror jag att jag hade nån mini figur oxå som var en doozer. Mins inte om jag hade flera.

Hittade dem på youtube :P
http://www.youtube.com/watch?v=HAudBe6vAS0


Men lägg av

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2010-02-05 @ 00:39:05
Jag är så irriterad på min kropp just nu. Jag har inte kunnat träna på hela veckan. I dag fick jag boka av morgondagens bodypump oxå. Varför? Jo jag e förskyld. Tidigare i veckan fick jag order på jobbet att jag inte fick träna. Då skulle jag riskera min hälsa. Kunde bli sjukare och det var farligt för hjärtat. Blir jag sjuk så kan jag inte jobba. He aja.

Visst jag rör mig ju en hel del på jobbet så det är ju inte så att jag har suttit stilla men jag har kommit in i träningen så bra nu. Och att behöva vila gör mig tokig. Jag vill träna.
Näsan har blivit bättre men kroppen gör ont och är matt. Förkylningen satte sig där mest.
Jag trodde att jag skulle kunna bli frisk tills i morgon men näe. Att gå och träna i morgon vore att utmana ödet :/

Men vad hade jag väntat mig. Det går massor av förkylningar på jobbet nu. Och när det finns föräldrar som lämnar över sina ungar fasten ungarna ej är friska så är det inte konstigt att bacillerna flyger runt. Man blir måttligt irriterad på sånna föräldrar. Det är lixom jobbigt både för barnet, resten av ungarna och oss personal om det kommer ett sjukt barn. För ett antal dagar sedan var det en unge som nös mig i ansiktet och idag upptäkte jag att hela min tröja var full av snor efter jag suttit med en ledsen pojke i knät. Stackars barn. Så att jag har blivit förkyld är inte konstigt.

Jag blev förkyld redan på båten (skyller på Emil he he) men den satt bara i ett litet tag. Några dagar och den var inte så farlig (däremot smittade jag nog Emilia, sorry) men det kanske satt lite kvar så jag lättare tog emot jobbets baciller. Vad vet jag.

Gud som haver, det blir att vila i helgen i allafall (hm det dök upp en jul låt med Magnus Carlsson på min spotify nu) och se till att vara frisk till tisdag. Bokade nyss in ett bodystep pass som är då.
Och nu gott folk så tar jag och lägger mig. Även om jag är ledig i morgon så e kroppen trött av förkylningen så det ska bli skönt att knoppa.

Tjing


Grattis

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-02-03 @ 17:56:20
Nu har lilla Fanny kommit till världen. Emma födde en liten flicka. Jag var stensäker ända tills för 2 dagar sedan att det skulle bli en pojke. Sen börja mitt huvud tänka flicka men jag stod ändå fast vid pojke. Nästa gång ska jag lyssna på mitt huvud ;) Jag gillar namnet de valde. Fanny.

Stort grattis till Emma och hennes kille Christer som har blivit föräldrar. Och grattis till Christers son Loke som har blivit storebror. Är glad för eran skull :)Vampyrer

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-02-03 @ 17:35:56
Så fort någon sätter igång nått så ska alla följa efter. Nu är alla igång på vampyrer.
Nu är det nått som heter Vampire diarys. Ska nog ta mig en titt och se vad som händer.
Måste ju ge det en chans lixom


Sugen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2010-02-02 @ 16:05:16
De gör reklam på radion om en ny sorts semla. Tyvärr säljs den på 7eleven och den finns inte här i stan. Men jag ska ju ner till Gbg om 2 veckor och byter tåg i Stockholm. Det finns en 7eleven i närheten av t-centralen. Nu kanske inte den säljs om 2 veckor men jag kan ju ta mig en titt. För jag blev nyfiken på den.

Jag gillar vanlig semla men inte mandelmassan så jag måste alltid ta bort grädden, sen massan, sen he tillbaka grädden.
Här kommer lite info om den nya semlan.

Semlan bakas rykande färsk i butik med extra mycket kardemumma och vaniljkräm, så snart den svalnat spritsas den med nyvispad grädde. Eftersom hatten eller locket kräver tvåhandsfattning, har den helt enkelt fått stryka på foten.


Brrrr

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-02-01 @ 23:15:02
I morse så kollade jag hur kallt det var ute. 28 minus. Jag började frysa innan jag ens gick ut. Jag visste att det skulle vara kallare vid jobbet. Jäkla kallhål. Jag gissade på 30 minus.
Bussen var ovaligt full idag. Många som inte ville vara ute i kylan eller. Jag var nära på att missa nästa buss tack vare det men han i sista stund typ.
När jag åkte förbi sjukhuset så försökte jag se på deras termometer hur kallt det var men det var omöjligt att se ut genom fönstrett eftersom den var full med frost.
När jag kom in på jobbet så frågade jag hur kallt det var ute. 31 fick jag som svar. Jaha det förklarar varför jag fick värsta slaget i ansiktet av luften när jag klev av bussen.
Undra om det kommer vara lika i morgon.

När jag skulle hem så såg jag att Maria oxå precis hade slutat. Hon frågade om jag ville åka med henne in till stan. Klart jag ville. Så slapp jag stå ute i kylan och vänta på bussen. Snällt av henne :)
Tror det är 3e gången hon erbjuder mig att få åka med.
Väl inne i stan så skyndade jag mig in på kiosken för att köpa ett paket som ska till Finland och hade sedan turen att hinna med min buss hem. Den stod och väntade när jag kom ut från kiosken.

Min kropp var frusen så efter middagen var jag tvungen att krypa ner i ett varmt bad. Sedan kokade jag istället ;)
Nu däremot ska jag krypa ner i min sköna säng.
I morgon är det jobb och bodystep. Undra när jag kolar den här gången ;)


Inget än

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-02-01 @ 18:49:24
Jag väntar och väntar. I morse trodde jag att jag skulle bli lossas moster igen men tydligen kommer det dröja tills i morgon bitti. Specialförlossningen för akuta förlossningar är fullt och sånt går ju före. Men hon e tydligen lovad att bli först i morgon. Men vem vet vad som händer under natten. Kanske den lille får för sig att nu ska jag ut och det fort. Men Emma ligger bara typ 5 meter ifrån förlossningen ungefär. Hon ligger på avdelningen brevid förlossningen. Så om nått skulle hända så e hon nära.


RSS 2.0