Speciell dag

Idag är det en speciell dag. Idag är det 5 år sedan jag och Cissi möttes live första gången.. 5 år sedan. Tjitt var åren går. Anledningen till att första mötet me henne är speciellt är att den dagen hade vi båda namnsdag för det första. Hon heter Maria i andra namn. Sedan så höll jag på att börja bli sjuk och kände mig lite nere. Detta var oxå väldigt nära den tiden då jag råkde ut för en väldigt hemsk människa som fick mig att må väldigt dåligt. Oså kom Cissi och hade me sig en bit kaka och ett papper där hon klistrat upp bilder på Amit Paul. Jag lyssnade väldigt mycket på A-teens på den tiden. Och han var favoriten. Lyssnar fortfarande på dem ibland. I allafall så piggade cissi upp mig.


28e feb 2005


Sen så har vi fortsatt att umgås. Och jag vet inte vad Cissi säger men jag tycker nästan som om vi har funnit varandra ännu mer det senaste halvåret. Kanske jag inbillar mig.
Det är som att ja det är svårt att förklara.

Grattis på 5 års dagen och namnsdagen Cissi.
Jag hoppas det blir många fler år tillsammans <3
Love you

     

Varför

Varför viftar en hund på svansen?Svaret:
För att hunden är större än svansen. Annars skulle ju svansen vifta på hunden, och det skulle se väldigt konstigt ut.

Kväääk

Gud vad irriterande. Det sitter fast nått precis bakom tungan. Det fastna där redan i går och jag har försökt att ta bort den men den är fast. Ingen aning hur jag ska få bort den. Snart tror jag fan att jag stopar in en pinzett. Jag tror det är en liten bit av ett popcorn.

Den här helgen har varit väldigt gäspig. Har inte orkat göra någonting. Men man ska väll ha sånna helger oxå :)
Men idag ska jag ut och gå en sväng. Har fått igång min stegräknare och tänkte kolla hur många steg det blir till 2ans busshållsplats.

RSS 2.0