Så det kan gå

Vilken morgon alltså. När klockan ringde så ville jag bara krypa under kudden. Men den planen skulle inte funka. Låg kvar en stund och funderade på vilket sätt som vore bäst att ta sig ur sängen på. Rulla ur eller på något vis försöka sätta mig upp. Insåg dock att jag säkert skulle slå mig om jag rullade ur så efter några om och men så lyckades jag ta mig upp.
 
Pendeln rullade nästan som den skulle. Hade varit en vattenläcka
Pendeltågstrafiken från och till Stockholm är kraftigt störd under måndagsmorgonen. Detta efter ett tidigare vattenläckage vid arbeten med Citybanan.
Det är begränsad spårkapacitet mellan Årstaberg och Stockholm C
Störningarna beräknas fortsätta under större delen av dagen, uppger Trafikverket.
Vi blev dock lite fast i Spånga. Vilket gjorde att jag missa tunnelbanan i sumpan. Men det visste jag dock inte (att jag skulle missa den) när jag gick ner för trapporna från pendeln. Så jag sprang inte. Gick långsamt. Det var ganska halt i trappen. Så till slut for jag. Jag lär ha några blåmärken i morgon.
Men flera gulliga frågade hur det gick :) man e ju van att folk bara går förbi och glor.
 
Jag var till polisen i dag. Nej jag fixade inte legget förra veckan men i dag så :) Mötte upp leone efetrsom jag behövde hennes hjälp. Jag e ju så smart o skaffar nytt legg när det förra har gått ut. Så jag behövde hennes hjälp att intyga att jag är jag. Polisen ställde några frågor till mig om Leone och samma till Leone om mig. Vi kunde inte allt om varandra men tillräkligt för att det skulle gå igenom. Måste erkänna att det var lite kul det där ;)
Något annat som ej var kul var när bilden skulle tas. Jag trodde inte att bilden kunde bli sämre än den förra men det är nya regler. Man får inte le. När jag ej ler så ser jag ut som jag vill mörda någon. Jag fick se bilden och jag ser ut som värsta kriminella. Jaha tack för det då :P
Det e troligen klart på fredag och då blir det att skriva in sig på nya gymmet :)
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0