Började dåligt men slutade toppen

Halloj. Tänkte jag skulle skriva om resan till Bollnäs. Har ju totalt glömt det :)
 
Vi åkte till Sofie kvällen innan för att sova där utifall det skulle bli krongel me pendeln (hon har ju både pendel o tbana vid sig) och passade på att umgås med henne oxå :) Vi hade xfactor på i bakrunden och kunde med lättnad se att Isak åkte ut först och att Awa gick och vann allt. Skönt. Tycker dock att det skulle ha varit Awa, JEM och Malcolm skulle ha varit i final.
 
Dagen D var här och allt gick som planerat. Tills vi hade ungefär 20 minuter kvar till Bollnäs. Då stannar vi för tågmöte mitt i skogen. Får sedan veta att ett träd åkt ner så vi måste åka tillbaka till Gävle. Fast först fick vi info att vi skulle sitta där nån timme tills det kom folk o fixade det. Efter dne där timmen fick vi info att de inte skulle komma än på flera tim men vi ej kan åka tillbaka till Gävle än för det andra tåget hade blivit trasigt och tåget som nyss åkt förbi oss för att hämta det tåget hade problem. Och de tågen måste förbi först. Slutade med att vi satt där i 3,5 tim innan vi började åka till Gävle igen. Vi hade fått info om att vi skulle åka en annan väg från Gävle. Efter att ha suttit i 1 tim i Gävle får vi veta att vi måste byta tåpg för sista vagnen i detta tåg kronglade. Så det skulle bli att vänta i över 1 tim till. Sedan var det tåget sent. Och när det dök upp ett annat tåg som vi misstänkte skulle gå via Bollnäs så frågade Sarah om vi kunde få åka med det istället. Som tur var gick det bra och det tåget blev 15 min sen till Bollnäs. Vi blev 7 tim sena. Jippi.
 
Nu blev det stress men det gick. Vi han med nöd o näppe i tid för att möta upp Annica med sitt gäng. Kul att träffa henne igen :) Fast med tanke på hur bra kvällen blev sedan så antar jag att vi var tvugna att få negativt på dagen för att väga upp det. Om det var värt det? Oh ja :)
 
Vi började med glögg innan vi gick in för att sätta oss för julbord. Sen hade vi gott om tid att piffa till det som vi inte hunnit med på hotellet innan dansen till Barbados började. Då blev det röjj :)
 
Trevlig kväll, mat, dricka, trevligt folk och bra musik :). Fast det bästa under hela kvällen var ändå pussen under misteln ;)
 
Vi somnade trötta men nöjda den natten. Vi kom inte tillbaka till rummet fören vid 3
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0