Kvällen som blev förstörd

Minns ni att jag bloggade för några dagar sedan o var arg och sa att kvällen blev förstörd. Det kändes så just då men jag la det bakom mig så fort jag fått andas lite. Visst tänker jag på det en hel del men jag är glad att jag inte lät det ta över kvällen helt för mig. Kvällen bllev faktiskt väldigt bra. Värd alla tim på tåget och halkande på is i 2 kilometer. Förklaring där kanske. Jag var i Eskilstuna. Fick byta tåg i Uppsala och Sala. Och framme så skulle jag gå till hotellet och visst det var ingen snö där nere men däremot is. Så tog jag 2 steg frammåt så åkte jag 1 steg bakåt. Jag hade tur med rummet på hotellet. Utsikt över ån (vad vackert det måste vara på sommaren) och dubbelsäng. Så jag kunde breda ut mig så mycket jag ville ;)





Gissa om att det var skönt att duscha sedan efter att ha suttit på tåg och sedan flängt runt (var även ut på stan en sväng). Även om jag vara i närheten i många år när jag var yngre så har vi knappt varit inne i själva Eskilstuna. Har en del av familjen här så när min farbror Ingemar levde så var vi ner vaje sommar och hälsade på honom i Torshälla (ligger strax utanför eskilstuna). Men inne i Eskilstuna var vi typ bara på zoo.

Tog taxi till stället som julgalan skulle vara (Highlights hade tjatat att jag skulle komma ner, vilket gör mig glad) och sprang på mina killar nästan direkt. Det var mysigt att gå in i VIP salen. Dricka skumpa och äta lyxchoklad och salta nötter medans Christian spelade julmusik för oss.



I allafall så fick jag ett bra bord. Mycket trevligt folk så det kändes inte som om jag var där ensam :)
Bra underhållning, god mat, bra musik, trevligt folk, härlig stämning. En bra kväll helt enkelt :)
Synd att Magnus Carlsson o hans make stack när det var dags för dans. Funderade på att bjuda upp maken ;) Funderade på att bjuda upp Highlights förra basist som var där men jag skippade det. Jag e fortfarande lite för blyg för att bjuda upp folk. Även om jag blir allt bättre :P Han såg dock glad ut att se mig igen.

Ska inte gå in på en massa detaljer om kvällen men den blev bra, väldigt bra, även om jag skrev det där i bloggen. Fick trevligt sällskap oxå medans jag väntade på min taxi. Tröttar aldrig på att prata me dig :)

Dagen därpå så såg jag fram emot hotellfrukosten och den gjord emig inte besviken. Här kommer en bild på en del av frukosten.



Isen hade försvunnit så det blev lättare att gå när jag skulle gå till tåget. Skulle bara bli ett enda byte på vägenhem. Då i Stockholm. Gick förbi en affich på vägen och såg att fler i familjen hade varit i Eskilstuna den 9e.



Anser fortfarande att hon o hennes mamma snodde all musikalitet i släkten. För jag fick då inget :P

Nu har ni fått lite text och bilder om kvällen i allafall :)
Mikkis
2011-12-14 @ 21:57:14
URL: http://mikkismusse.blogg.se/

Eskilstuna e jätte vackert på sommaren :) Våren med... åh Vilsta med alla vitsipporna <3




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0