Dansbandskampen final

De är final i dansbandskampen i kväll. Willez är dem jag hejar på. Tror dock inte att de vinner men att vara i final kan göra mycket. De har fått visa upp sig varenda program och fått massor med fans. De har fått tonart som bokare och de har säkert fått in flera bokningar tills nästa år. Kul med ett nytt band så man får lite variation när man är ute på dans för Willez kommer jag att testa.

Jag tror Elisas vinner i kväll men håller såklart tummarna för Willez


Mikkis
2010-12-13 @ 00:40:54
URL: http://mikkismusse.blogg.se/

Nje ja e glad att Elisa's vann :)

Therese
2010-12-13 @ 01:46:46
URL: http://thereseepersson.blogg.se/

Gillade Willez, men höll på Elisas från Mariestad :) Var framme på stan igår och tog emot dom när dom blev avtackade. Mycket trevligt var det. Sedan så gick dom in på skivbutiken i stan och signera sin nya singel. Fick en liten pratstund med dom mest Elisa man prata med. Grymt trevliga medlemmar som jag vet kommer gå långt. Fick även ett sjukt fint på hela gruppen :D Vill du såg gå in på min Youtube där har du filmen från avtackningen jag just lagt upp ;)

Maria Bredin
2010-12-13 @ 09:57:54
URL: http://mariachen.blogg.se/

Therese: Patriks combo e från östersund men inte heja jag på dem för d :P O me tanke att jag inte gillar elisas så kommer jag ej kolla in det du la upp tyvärr




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0