Melodifestivalen 2009, del 2

I kväll var det dax för del 2 i melodifestivalen. Har sett att många skriver i sina bloggar vilka de tror går vidare osv. Själv skriver jag om dem som jag vill ha där och där, inte vilka jag tror ;). Så hur mycket stämde det med mig och svenska folket idag då? Halvt kan jag säga.



Först ville jag ha Lasse Lindh och Jennifer Brown till 2a chansen. Men när jag hört lite av låtarna igen så ändrade jag mig lite och bytte ut Lasse till Lili & Susi. Lili & Susi gick till 2a chansen. Men Jennifer kom inte ens till andra omgången.

Ja vilka jag ville skulle gå till globen ser ni på bilderna och där fick jag som jag ville med båda 2 :)
Och den jag tyckte bäst om i kväll var Måns. David Stenmarck hade varit med och gjort låten till Heat. Han brukar göra bra låtar. Han skrev bland annat 7milakliv med sin bror Martin

Var bättre låtar i kväll än förra lördagen. Och jag kan inte rå för det men jag retar mig på programledaren. Det enda jag kan trösta mig med är att inte Carola är programledare i allafall som det var prat om.

Nästa vecka så är det MF från Leksand. Det avsnittet som jag ser mest fram emot.
Håller alla tummar jag kan hitta
Maria
2009-02-15 @ 17:08:02
URL: http://seaver.blogg.se/

Det kan inte va hälsosamt att kolla på såna här tävlingar, sjukligt nervöst. haha Jag blev väldigt glad när Måns gick vidare, först då kunde man ju slappna av. :P

Verran
2009-02-15 @ 19:14:08
URL: http://verraan85.blogg.se/

SVAR:Hihi,jaa de var bra :D




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0