Hej hopp

Gäääsp. Man blir slut av att vara ute hela dagen. Absolut om man går en massa. Ungarna hade utflyktsdag i dag. Vi var in till stan och knallade runt och fick höra lite om ställen som Astrid Lindgren har fått inspiration i från. Avslutade dagen med lite lek i Vasaparken. Riktig mysig park. Kanske man ska ta en tripp dit nångång privat.
 
Har haft en riktigt nice helg. I fredags var jag i Sandviken med Eva och Madde (träffade lite bekanta där oxå) och lyssnade på Barbados (med en vikarie på trummor som jag nu har en trummpinne av sedan Björn gav den till mig). Vi lyxade till det och sov på hotell. Hotellet låg i samma byggnad som spelstället. Man fick gå ut för komma från hotellet och dit men det var inte många steg.
Hotellrummet hade ett jätte stort badkar. Hade varit fel att åka därifrån utan att bada i det (körde både med och utan vatten ha ha) :P
Sedan drog jag och Eva på en tur med Birka. Patrik har ju börjat som nöjesvärd där så vi ville överraska honom. Sen var det ju inte fel att Daniel oxå jobbade ;) och att Chris and the band var ombord.
 
Ska ta och fixa lite här hemma och sedan avsluta kvällen i soffan till Biggest loser :)
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
RSS 2.0