Ont lite här och där & Snökonstverk

Hej och hå. I dag har jag ont på lite olika ställen. Det är dock bättre nu än i morse. Olika delar av fötterna beror ju helt klart på att jag inte hade skor på dansen i går. Man fick inte ha sina uteskor på sig inne där. I början tyckte jag det var skönt att slippa ha skor men det blev tillslut jobbigt för fötterna ( Vi satt inte mycket i går) och då spännde jag mig så det är väll därför det har blivit lite smärta här och där i kroppen. Men helt klart värt det :) Jag fick ju till o med ont i mungiporna i går för att jag log och skrattade så mycket :)
 
Eva följde med mig hem efteråt för att sova några timmar innan hon åkte tillbaka till Eskilstuna. Hon hade ju skolan att tänka på. Det komiska e att hon kommer tillbaka i morgon kväll ha ha ;) Vad hon flyger o far eller hur man nu ska säga ;)
 
I dag passade jag på att sitta i massagestolen i rektorhuset. Skön smärta. Alex har dock rätt i att man känner sig som en gurka (Ni vet, man böjer sig när det tar i).
 
Några av barnen gjorde snökonstverk i dag och målade dem med vattenfärg. Det var snögubbar, ödlor/drakar, färgade stora snöbollar medmera. Ungarna gillar ju att det var tösnö i dag så de kunde hålla på och bygga. Vi i personalen var väll inte lika glada ;)
 
En arbetsdag kvar och sedan är det helg :)
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0