Har du ett varmt hjärta?

Det är 2014 men ändå får inte människor älska den de vill. Man och man, kvinna och kvinna är fortfarande en skam enligt många. Enligt mig så är kärleken något vackert. Vare sig det är man o kvinna, man o man eller kvinna o kvinna. Nu har bandet Date oxå satt ner foten. De har nu släppt en låt där alla intäkter från försäljningen av inspelningen kommer oavkortat att skänkas till ”Insamlingsstiftelsen RFSL”.

Jag hoppas du är en av dem som köper den. Det kostar inte mycket och du är med och hjälper till. Har du ett varmt hjärta att vilja hjälpa till? Ingen kan göra allt men alla kan göra något.
 
Postar in det som de har skrivit och där hittar du även länk till låten
 
 
 
ALLA KAN GÖRA NÅGOT

Varje vecka kan man läsa om det i tidningar, se det på nyheterna eller höra om det på radio. Under OS i Ryssland var det demonstrationer och flera gripanden. Uganda lagstiftar om det. Även flera stater i USA har lagt förslag om nya hårdare lagar.

Det handlar om människors rätt att leva sina liv med vem de vill.

I vår upplysta värld, år 2014, borde det vara en självklarhet att få visa sin kärlek offentligt oavsett ens sexuella läggning. Så är bevisligen inte fallet. Frågan man kan ställa sig är om man som en enda liten människa kan göra någon skillnad? Vi tror att man kan det. Alla kan göra något men ingen kan göra allt. Om vi däremot hjälps åt kan saker förändras.

Vi har spelat in låten True Colors. Alla intäkter från försäljningen av vår inspelning kommer oavkortat att skänkas till ”Insamlingsstiftelsen RFSL”. De stödjer flera internationella projekt där de samarbetar med organisationer i flera länder bl.a Uganda och Indonesien.

Genom att ni köper låten på iTunes är ni med och bidrar till en värld där alla ska kunna älska vem man vill. Dela gärna vårt budskap - alla kan göra något.

//Date

iTunes-länk: https://itunes.apple.com/se/album/true-colors-single/id836576743

Detta meddelande finns även tillgängligt som PDF för delning: http://www.d8.nu/press/True_colors.pdf
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0