Varning från missing people. Viktigt

VIKTIG INFORMATION:

Varje dag får vi in flertal förfrågningar om frågor som rör försvinnanden som delas av andra personer, utan oss som avsändare.
En del undrar om efterlysningarna är äkta, om vi sprider information om personer som lever med skyddad identitet eller bor i ett skyddat boende.

För att minska risken att försätta personer i fara ber vi er att inte dela efterlysningar som inte är anmälda hos polisen som saknade personer.
Ett sätt att garantera detta är att enbart dela efterlysningar som görs av polisen via deras hemsida www.polisen.se, i form av en länk till efterlysningen, eller de efterlysningar som publiceras av oss.

Efterlysningar på andra facebooksidor kan vara falska (även där Polisen står som avsändare) och kan vara skapade enbart för att få fram information på var en person befinner sig.

Vi vill samtidigt passa på att tacka er alla för den insatsen ni gör genom att dela våra efterlysningar, hjälpa till i våra skallgångar eller gett oss bidrag i form av penninggåvor eller material och tjänster.


Med vänlig hälsning

Styrelsen
RSS 2.0