Idol

När jag på fredagarna sitter och glor på idol så kan jag inte låta bli att önska att det var som förr. Det är ju lätt sämsta säsongen det här men det finns nått guldkorn i allafall men ingen som jag skulle köpa en skiva med eller åka ut för att se. Den jag tycker bäst om är Robin Ericsson.Fattar inte att Johan Palm är kvar. Finns säkert någon som tycker han sjunger bra men jag börjar undra om många inte bara röstar på honom för att han är ung och söt. Idag var jag tvungen att byta kanal när Johan sjöng. Oså har ju idol fått sin egen Peppe Eng oxå, Lars. Jag pallar inte människan och idag tog han priset. Laila var den ende som verkligen sa ifrån idag. Bra Laila. Men jag tycker inte han sjunger nått märkvärdit heller. Har aldrig fattat vad Anders menade när han sa att han ville göra en skiva med Lars första gången de möttes. Men jag axepterar att folk gillar Lars. Varsegoda. Men jag pallar inte människan.

Anna gjorde låten *Stad i ljus* idag och jag har låten på datan med Emil Sigfridsson och tycker Emil gör den väldigt bra.
Jag har lite svårt för att se Anna sjunga. Hennes röst är bra men den passar inte hennes utseende. I början lät det inte bra tycker jag men det lät bättre i slutet av låten.

Robin Bengtsson gjorde ett av sina bättre framträdanden idag måste jag säga.
Och nej jag tänker inte nämna alla idolerna men jag måste nämna Kevin oxå. När jag läste att han skulle sjunga på svenska så undrade jag hur detta skulle gå. Jag är impad att han kan så bra svenska efter att inte ens ha bott i Sverige i 1 år än men att göra en svensk låt. Men han gjorde det jätte bra. Hela juryn var impad och Lila var nära gråten. Andreas satt med armarna upp i luften.

Undra vem som åker ut i kväll. Helst vill jag att Lars eller Johan ska lämna. Om en tjej ska lämna så tycker jag Sepideh. Hoppas Robin Ericsson blir kvar. Han är väldigt duktig.
Undra när alla ska börja gnata om tjejslakt. Det kvittar ju att 2 tjejer har vunnit idol. Åker en massa tjejer ut i rad så blir det samma visa om tjejslakt.

Nu ska jag ta lite nyponsoppa innan utröstningen av idol börjar

Tjing tjing
RSS 2.0