Jädrar i min låda

Som Magnus Carlsson brukar säga (överskriften alltså). Ish känner mig som en kokt räka. Illamående till tusen oxå. Men illamåendet är just för att jag låg för länge i kokhett vatten. Fy farao. Behövde försöka slappna av och la mig i ett bad med jordgubbs badskum. Läste lite innan jag bara låg och glodde rakt fram. Bad brukar kunna få mig att slappna av. Men nu råkade jag ligga där för länge.

Jag är förvirrad över min packning. Behöver inte ha med mig speciella saker denna gång i klädväg eftersom jag inte ska på någon dans. Min väska gapar typ tom eller nått. Om jag kommer ihåg så ska jag packa ner Stinas julklapp. Har inte slagit in den men hoppas det går ändå :)

Klockan böjar bli mycket. Annars had ejag nog slagit Stina en liten pling men måste sova. I morgon måste jag slåss med telefon. Jag lider av teleskräck så att ringa ställen jag aldrig ringt förr är värsta mardrömmen. Ska passa på att ringa från jobbet om jag hinner. Frågan e hur länge jag kommer sitta och glo på telefon innan jag gör nått ha ha. Fy fan.

Nej ska ta lite vatten så kanske jag mår mindre illa och sen sova
I morgon drar jag till Ljusdal

// Maria illamående Bredin
RSS 2.0