Nu räcker det

Dansbanden kommer allt mer i skymundan. För varje år som går så plockas det bort allt mer dansmusik i media. Svensktoppen gjordes om, dansbandslåten togs bort och detta är bara några av sakerna som ändrats. Ju mindre dansbanden syns och hörs, desto färre får höra om dem och går ut och dansar till dem. På nått vis så måste vi som gillar musiken får dansbanden att synas igen. Visa att vi inte går med på det här. Men det är lättare sagt än gjort. Många säger att det kommer aldrig att gå och ger upp direkt.

Det är det sista man ska göra.

Hur ska dagens folk få höra om dansbanden och känna suget att få gå ut och lyssna och dansa till dem när de varken vet att de existerar eller hur de låter?

 

Dansbandslåten var ett populärt program för oss dansbands gillare och dansband för alla smaker fick chansen att visa upp sig. Nästan som en dansbands melodifestival.

Men tyvärr så togs det bort som mycket annat.

Men nu har det tagits fart att försöka få TV att starta upp dansbandslåten igen.

 

En namninsamling har startas. Ingen säger att det kommer att funka men man vet inte fören man har försökt och ju fler som skriver på, desto bättre. Vi måste försöka om nått ska hända.

Länken till namninsamlingen:

http://www.namninsamling.com/Tillbaka_med_dansbandslaten

 

 

Ingen kan göra allt men alla kan göra nått litet. Så skriv på du också, det har jag gjort.


 

 

RSS 2.0