Vintern är på G

Oj jag har inte skrivit här på ett tag. Har inte orkat.


Ja nu har jag jobbat en vecka på kattklubben. Många tror nog att det är ett lättsamt jobb. Nja det kan jag inte påstå men det är ett trivsamt jobb. Och jag sitter knappt still en sekund. Full fart mest hela tiden.


Det är nu jag ska försöka minnas allt som har hänt i veckan. Och jag som har världens bästa minne också (ironin osar)


Under veckan så fick jag ont i några tänder. Jippi typ inte. Alla nedre tänder gjorde typ ont. Jag vet ju att det bara var nån tand som var problemet men gör en tand ont så kan det kännas som många fler. Mitt i allt så ringde tandläkaren och sa att det var ett tag sedan jag var där och att det kanske var dags för en ny kontroll. Är de synska eller?
Så jag bokade en tid och gick dit. Jag hade inga hål och fick beröm att tänderna var så fina.
Men de ville att jag skulle komma tillbaka så i morgon ska jag dit efter jobbet. Efter det ska jag till gymmet innan jag ska till ett möte. Blir en del att göra i morgon.


Funderar på om jag ska till mamma och hämta min cykel i morgon. Man vet aldrig när man behöver den så det är kanske lika bra att ta hem den. Kanske man ska passa på att cykla innan snön kommer.
Apropå snö ja. Tidigare i veckan så titta jag ut genom fönstret strax efter jag stigit upp. Och såg till min förfäran att det snöade. Jag trodde först att jag såg fel. Som tur var så försvann den men nu vet man att det kan bli vinter när som helst.


Idag var jag upp till stugan en sväng med mamma, moster, moffa, min bror o hans tjej. Vi tänkte grilla en sista gång innan vintern. Jag passade på att ta en promenad upp för slalombacken. Man vet aldrig vad man kan träffa på där så det gäller att hålla ögonen öppna. Det kan dyka upp en björn eller lodjur. Jag släpade mig upp för hela backen i alla fall *flås*
Fin utsikt när man hade kommit en bra bit upp.


Nej ska ta och göra mig i ordning för att lägga mig snart. Ska bara lyssna lite mer på musik. Musik freak som jag är ;)


Natti

 

      

40984-84

 

 

RSS 2.0