Sebastian i Åre

Okej jag e nog ganska så seg. Detta borde jag ha skrivit för ungefär 1 vecka sedan but who cares. Bättre sent än aldrig. För en vecka sedan så var jag till Bygget. Ett uteställe som ligger i Åre. Sebastian skulle vara där. Jag bor en bra bit därifrån men lyckades ändå att ta mig dit men var jäkligt trött när jag kom hem men det var värt det. Jätte kul att få se han live lixom men dåligt att ha det på en krog. 90% av människorna e ju ta mig katten så borta så de inte vet vad som händer + att det är åldersgräns. Inte Sebbes fel.

Han hade nyligen haft influensa och det syndes att han inte var helt frisk än men ändå så gav han järnet. Mer än han borde när han inte e kry men han är mån om sin publik och vill visa hur mycket han älskar det han gör och sin publik. Han spelade även gitarr i några låtar.

Spelningen var grym i allafall. Om man raderar bort några puckon från stället så. När jag skulle åka hem så sprang jag på en klasskamrat som var där och festade. Killen han festade med var jäkligt lik Anders Johansson. Det visade sig vara det oxå.

Alla som inte har gett Sebastian en chans borde göra det. Den killen är grym.

40984-46
RSS 2.0