Avsugning och bråk

I natt var det dags för nattvandring på yran. Det är en grej jag gör sedan flera år tillbaka. Och nej jag får inte lön för det utan gör det gratis.
 
Jag åkte ner lite före de andra för att hälsa på Leone och tryffel som jobbar för P3 på yran. De hade i går hand om Erik Hassle. Nej jag gillar inte han men jobbar man som nattvandrare så kvittar det om man gillar en artist eller ej. det är folket jag ska ha kolla på. Jag varierade me att hålla kollen på publiken medans tjejerna jobbade o me att gå runt i badhusparken. När resten dök upp så sa jag hej då till tjejerna och knallade runt resten av området.
 
Efter gågatan var det ingen vakt o ingen polis. Vi fattade nada. O vi får inte agera poliser så när nått händer som är värre än en spyende människa i en buske så måste vi ringa polisen. Men inga poliser kom. Vi förföljde killen som var igång, moster lämnade ut sitt tele nr till polisen men inget hände. Killen försvann tillslut. Hoppas han inte skadade nån mer. Vi såg föresten en polis i en bil men han titta bara på oss o drog.
 
Sen får vi inte glömma avsugningen på allmän plats.
 
Vi får se vad som händer i kväll



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0