Magnus

Magnus julspelning var underbar som vanligt. Han firar ju 5 år med den nu och jag har faktiskt varit och kollat under alla 5 åren. 4 olika kyrkor. Satt och kollade igenom gamla bilder och satte ihop dem till en. Postar den här nedan sen.
 
Jag har då aldrig varit med om så mycket folk men hans julspelningar är tydligen populärare än någonsin i år. Flera ställen som är slutsålda. Jag hade med mig Sarah och hon tyckte att det var så bra att om det blir fler år så vill hon gå.
 
Nog för att många låtar är bra men det är ändå en låt som man väntar på. Som han har haft med de flesta år. Undra om den inte till o med har varit med alla år. Han gör den så jävla bra så man ryser. Oh helga natt
 
Jag gillar att han utnytjar sin kändis status positivt. I år har han gjrot så att 10 kr från varje biljett går till childhood. Och med tanke på hur många spelningar han har och att flera ställen är slutsålda så blir det en bra summa.
Mats snacka nått om 600 pers efteråt men vet inte om han menade 600 pers för just den spelningen eller om han räknade ihop båda spelningarna i den kyrkan (den första var slutsåld så de hade satt in en extra).
Men räkna själva så ser ni att bara på 600 pers så blir det en bra summa.
Tänk om fler kändisar kunde tänka som Magnus
 
Vi stannade kvar en stund efteråt för att prata lite. Sen tog jag 2 st broshyer som han hade fixat till i år som han fick signa åt min mor och moster :)
Goa killen
 
Jag fotade inget under själva spelningen så jag lånar en bild som Mats fotade
 
Innan spelningen så knallade jag och Sarah in på en irlänsk pubb som låg brevid kyrkan. Hon tog ett glas rött o jag en cider. Tänkte inte på att den var irlänsk fören jag kom in. Komiskt me tanke på att hon ska åka till Irland nästa år :)
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0