Olycka på min gata

Idag hände en olycka vid min gata (Skogsbruksvägen) och tyvärr slutade det med att en dog :/
Visst kan man se att tidningarna skriver lite olika men hur det gick till och att han dog samma i båda.


Det var strax efter klockan 14 i dag som motorcyklisten kom körande på Basvägen. Från Skogsbruksvägen skulle en bilist svänga ut och stod då stilla och väntade på att motorcyklisten skulle passera. Av någon anledning tappade motorcyklisten herreväldet över motorcykeln och slungades av. Mannen slungades in i sidan på den stillastående bilen. Han ådrog sig så svåra skador att han avled. Motorcykeln fortsatte sedan 150 meter innan den stannade i ett dike. Kvinnan i bilen klarade sig från några fysiska skador.

// Östersundsposten


Olyckan inträffade i korsningen Basvägen-Skogsbruksvägen just före klockan 14, måndag eftermiddag. MC-föraren färdades längs Basvägen när han körde in i en bil som befann sig på Skogsbruksvägen just i färd med att köra ut på Basvägen. Av okänd anledning tappade mc-föraren kontrollen över sitt fordon och körde rakt in i sidan på bilen. Föraren slungades mot bilen och motorcykeln fortsatte rakt fram. Enligt uppgifter från platsen kan motorcykeln ha slungats i väg så långt som 25 meter. Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till olycksplatsen. Och arbete för att rädda motorcyklisten påbörjades, men ansträngningarna var förgäves. Vid 16-tiden stod det klart att mannen som färdades på mc:n dött till följd av de allvarliga skador han fick vid kollisionen. Bilföraren klarade sig utan fysiska skador. Vägarna var avstängda under den tid räddningsarbetet pågick.

// Länstidningen










matilda
2010-09-17 @ 17:52:14
URL: http://kalens.blogg.se/

Jag tycker oftast att LT är så otroligt okänsliga i sådana artiklar, de brukar inte alls ta hänsyn till anhöriga. Det är tråkigt att de hellre vill ha en "cool" artikel än att ta hänsyn :(




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0