Har du röstat på SD så ta bort mig från din vänlista

Ja precis. Sånt läser man på flera statusuppdateringar på facebook. Så jäkla löjligt. Jag avskyr moderaterna men inte fan säger jag upp kontakten med folk för att de röstar på dem. Alla gillar inte samma partier och det är något alla måste acceptera. Inte är jag ett fan av SD heller. Väx upp folket. Ni kanske avskyr SD men måste ni avsky era vänner för det. Fråga istället personerna varför de röstade som de gjorde. Kolla deras syn på det. Du skulle själv tycka folk var löjliga om de ville ta bort dig för det som du röstade på.

Jag är inte den ende som har reagerat på statusuppdateringar på facebook där det står att de vill att de som röstat på SD ska ta bort dem från sina listor för de vill inte ha med sånna idioter att göra.
Det är lixom så att om nån av mina vänner röstat nått annat än mig så är det upp till dem. Visst kan jag tycka att de röstat fel men det är som sagt upp till dem.
Bizze
2010-09-20 @ 17:45:37

Nu är det ju en oerhörd skillnad på att rösta på de demokratiska partierna. Där bryr jag mig inte om ifall dom är moderater eller kommunister då (har båda som vänner här) MEN en som röstar på ett rasistiskt parti som manar till "Hets mot folkgrupp" (vilket är förbjudet) kan jämställas med pedofiler eller andra "sjuka" människor. Det tolererar inte jag iaf ! En barndomsvän till mig röstade SD redan förra valet, jag har hört hennes "argument" mycket kan jag säga. Man häpnade över hur mycket lögner och skitsnack hon kunde få ur sig ! Jag sa upp bekantskapen - och det är jag stolt över. Men självklart är det upp till var och en, hur man väljer att göra.

Tess
2010-09-20 @ 21:51:12
URL: http://isset.blogg.se/

Håller med dig!



Väx upp männsikor och acceptera, respektera varandra...

emma
2010-09-21 @ 09:44:32
URL: http://renovation.blogg.se/

Alla tycker olika om allt! Fan skulle jag säga upp bekantskapen med alla som tycker annorlunda än jsg hade jag varit helt ensam! Grow up liksom!

Bizze
2010-09-25 @ 03:13:07

Ska man alltså respektera och acceptera / vara vän med rasister, pedofiler, djurplågare ?... Jag väljer att avstå iallafall. SD respekterar inte andra, dom anser att invandrare är mindre värda. Man får ingen respekt av mig om man inte visar det själv !




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0