Och den som får lämna idol är

Minnah

Helt fel enligt mig. Hon är bättre än flera där. Förra veckan fick jag som jag ville. Men denna veckan blev det min favo tjej som åkte. Tur att Olle är kvar i allafall. Den jag hade velat ha ut i dag var Daniel.
Minnah ja. jag tyckte hon gjorde sin låt bra. Undra när tidningarna börjar gasta om att alla tjejer röstas ut först och att alla små tjejer bara röstar på de snygga killarna. Det sägs samma sak år efter år. Kvittar att 2 tjejer har vunnit idol och att det har varit 2 tjejer mot varandra i en final. det är alltid samma sak. Sen att det finns hur många som helst som går efter röst och scenframträdande det skiter de i men hej det är ju media vi snackar om så vad kan man vänta sig lixom.

Vem som är årets flickfavo är ju uppenbart i allafall. Daniel.

Jag kved när jag såg vilket låt Olle skulle göra. En låt jag inte gillar. Så fort den dyker upp på radion när jag lyssnar på min mp3 så byter jag. Palla. Jag gillade inte låten med Olle heller MEN jag föredrar han göra den än den där Oskar. och olle var inte lika tråkig på scen som vissa andra var idag.

Och jag som hoppades att det skulle bli ett bra tema nästa vecka. Det blir Beatles. Jag som avskyr Beatles.
Men som jag sa till folket på facebook som jag snackade idol med så kanske nån av deltagarna kan göra en Beatles låt så att jag kan lyssna på den. En helt annan artist kan göra mycket för en låt.

Vem hade ni velat ha ut i kväll??





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0