Varför har jag problem med kyrkan?

1. De anser att alla inte är lika mycket värda

2. Man måste gifta sig på deras vis annars blir det ramaskri

Sen finns det såklart fler anledningar men det är dessa 2 som ligger i topp.


1. Kyrkan tjatar att gud älskar alla lika mycket och alla är lika mycket värda. Ändå fick inte homosexuella gifta sig i kyrkan. De får dte nu men inte på alla ställen. Fasten lagen säger att de får. Vissa kyrkor vägrar.
Homosexuella har med säkerhet funnits lika länge som heterosexuella. Ingen kan bevisa att Jesus var hetero. Han kan faktiskt ha varit homo. Kom inte och påstå att du vet för det gör du inte.

2. Vår prinssesa vill att hennes pappa ska föra in henne i kyrkan fram till Daniel. Näe då fick nån snubbe som heter Anders Wejryd totalt spader. Hon MÅSTE gå in med Daniel anser han. Svenska kyrkan menar att en sådan entré in i kyrkan bryter mot den svenska traditionen som under flera hundra år stått för jämställdhet och kvinnans frihet. I motsats till en syn på kvinnan som männens ägodel. Jaha så kvinnan har inte frihet att välja själv alltså. Stå på dig Vickan säger jag.

Anders säger också att det inte står i Kyrkohandboken hur man ska gå in i kyrkan vid en vigsel. Utan att det är en fråga om vilka signaler som sänds och hur de tolkas.
De signaler som sänds är att kvinnan vågar stå på sig och visa att MANNEN Anders inte kan bestämma.
Doc finns det kvinnor oxå som tyvärr håller med Anders. Förhoppningsvis så ger Victoria inte med sig.

Jag skiter fullkomligt hur hon går in så länge det är hennes eget val. Med Daniel. Med Carl-Gustaf eller helt själv. Det är hennes dag det där. Det är mycket hon inte får ha åsikter om så låt henne i allafall få bestämma detta.

Man får god lust att slå dessa snubbar i huvudet. Kan jag få låna eran bibel? Så kan den användas till något bra.
fröken elin
2010-05-20 @ 15:45:14
URL: http://innanidag,blogg.se

Håller med .Vill kronprinsessan att hennes pappa ska föra henne till altaret så kan väl dom göra så.

Mikkis
2010-05-20 @ 23:22:39
URL: http://mikkismusse.blogg.se/

Självklart att brudparet/bruden ska få bestämma vem som ska leda henne fram till altaret! Bland de löjligaste ja hört! Skulle ja t.ex vilja att Nitro gick med mej ner för altaret så skulle han få de!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0