Magnus Carlsson

Jag drog ju som sagt iväg till Sundsvall för att se Magnus Carlsson. Maria ville följa med men hittade ingen barnvakt så jag fick åka själv. Nej jag pratar inte om mig själv som andra person. Finns faktiskt fler Maria ;)

Jag var tidig till Sundsvall. Vid 19 tiden klev jag av tåget. Magnus skulle inte börja fören 23.30 men detta var bästa tåget. Jag bestämnde mig för att gå och käka nått men först kolla vart stället låg. Jag måste nog skaffa bättre glasögon för jag såg inte stället fasten jag stod vid det ;). På vägen mot MacDonalds i centrum går jag förbi en kille som cyklar förbi på en stor enhjuling. Måste ha varit nått på G för när jag sitter och knaprar på min paj så kommer det in flera sjörövare. Hm välkommen till Sundsvall?

Sen knallade jag runt i Sundsvall ett tag. Fotade lite. Besökte ett ställe som gav mig minnen.
Vid 21.30 knallade jag in på klubben.


   

   


Jag bestämnde mig för att köpa en öl så jag hade något att smutta på medans jag väntade. Bartendern påminde mig om någon. Tillslut insåg jag att det var Özcan eller hur han nu stavar som var med i farmen.

Jag bestämnde mig för att fråga en vakt vilken scen Magnus skulle vara på. Vakten pekade ut den och jag gick dit men det kändes fel på något vis så jag gick tillbaka till karaoke scenen och frågade tjejen som hade hand om karaoken. det visade sig att Magnus skulle vara på karaoke scenen. Tur jag litade på känslan.
Efter ett tag fick jag syn på Magnus och Mats en bit bort så jag knallade dit och snackade lite innan jag tog plats vi scen. Jag gillar scenen. Man fick bra kontakt med artisten. Bilderna ser ut som om jag zoomat in men jag har inte zoomat ett dugg. Innan Magnus klev på så gick det upp en snubbe som snackade lite oså sa han *Visst är sundsvall fint på sommaren* och räcker fram micken till mig. Tur jag varit i Sundsvall på sommaren så jag kunde svara ;)

Jag sjöng med i de flesta låtarna. Absolut i Barbados låtarna.
På slutet började jag gasta "Kom hem" och folk hakade på.
Magnus: Sa ni åk hem eller kom hem?
Alla: KOM HEM
Jag kände mig lite hes och torr i halsen när det var slut. Fick tag i Magnus innan han skulle dra och tog ett kort och sa hej då. jag var inte så pratsam me Mats och jag känner mig lite taskig där. Ska bättra mig till nästa gång.


     

Efter Magnus så stod jag och kollade på dem som körde karaoke. Jag har scenskrck och jag tycker inte att jag sjunger så jätte bra men ändå fick jag ett ryck och lämnade in en lapp för karaoken. Tyvärr eller kanske bra så han jag inte. Klockan 2 stängde stället. Men jag hade inte brottom ut i kylan. Eftersom tåget inte skulle gå fören vid 4. Så jag lät lite folk gå innan mig. Sen knallade jag till MacDonalds vid centralen. De hade öppet till 4. Skönt att sitta ner. Tåget kom in redan 3.40 så jag hoppade på och såg att min plats var upptagen. Då tog jag hans plats i stället. Pratglad snubbe. När jag höll på att somna så säger han *Du håller inte på och dör va*
Jag fick höra den meningen 2 gånger under resan. Undra om han tyst ens en sekund?
Vet inte om det berrode på han och hans sällskap eller sätet eller en kombination men jag sov inte mycket.
Jag var ganska dö när jag kom tillbaka till Östersund vid halv 7 tiden. 8 skulle nästa tåg gå. Uj uj.

   

Killen på enhjulingen:P
2011-04-04 @ 19:38:52

Tjabba:) De va mig du såg på enhjuling:P sök på cykeleffekten på facebook så kommer du se mig igen på film haha:P




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0