2a chansen

På lördag är det dags för 2a chansen i melodifestivalen. Vilka som ska tävla mot varandra i första omgången är redan bestämt och här har jag fyllt i hur jag vill att det ska gå på lördag.


Bobby Oduncu
2010-03-02 @ 22:38:58
URL: http://blogg.bobbysharstudio.se

:-) it is kram

Stina
2010-03-02 @ 23:34:06
URL: http://guchie.blogg.se/

kan inte säga nått om pernillas låt då ja inte hört den.. men resten håller ja med om. Men ser hellre jessica och CB som dom till final tror jag.. fast som asgt, svårt när jag inte hört pillan..

Mikkis
2010-03-03 @ 17:07:09
URL: http://mikkismusse.blogg.se/

sv; Kopierade detta från kanal 5 (man kan se Cougar town på kanal 5 play) Demi Moore, Halle Berry, Jennifer Aniston, Sharon Stone och Madonna - listan över välbevarade, vackra kvinnor som passerat fyrtio och dejtar yngre män kan göras lång. Och i Hollywood, där man följer skräddarsydda träningspass, äter specialanpassad mat, lyfter, peelar, stoppar in och suger ut är det inte konstigt att 40 ofta refereras till som det nya 20. Det har en av branschens mest välbevarade 40-åringar, Courteney Cox, tagit fasta på i sin nya komediserie Cougar Town.



Cox spelar huvudrollen som Jules, en heltidsarbetande tonårsmamma som bestämmer sig för att livet inte behöver vara slut för att man fyllt 40 och gravitationen tar ut sin rätt. I hennes liv finns sonen Travis, som förfasas över hennes ambitioner att träffa en ny man, väninnan Ellie, som inte drar sig för att kläcka en sarkastisk kommentar om Jules nya livsstil, Jules ex-man Bobby, en sjyst kille men som har lite för mycket att barnasinnet kvar, samt den unga och ärtiga kollegan Laurie som gärna hjälper Jules i jakten på en ny man.



Hur roligt som helst ja skarattade så tårarna sprutade. Bland de roligaste ja någonsin har sett xD

Linnéa
2010-03-03 @ 17:34:23
URL: http://doli.blogg.se/

sv: Haha, det stämmer faktiskt inte ^^ Jag tycker dom är okej, men inte mer än så :D




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0