Independence day

Independence day är en bra film. Och Will Smith är en jäkligt bra skådis. Och han som spelar presidenten är nått att vila ögonen på ;) Men jag tycker det är en film som gör att man sitter kvar i soffan tills det är reklam (om man nu ser den på tv). Blir man kissnödig så väntar man till reklamen istället för att gå medans filmen visas.

Rymdskepp från en främmande civilisation parkerar över världens storstäder. De är så stora att det får städerna bokstavligen falla under skugga. Rymdkrig utbryter mot de till synes försvarslösa jordborna, och utomjordingarna använder massförstörelsevapen. Utomjordingarna flyttar från planet till planet. Efter att de gjort slut på naturtillgångarna på en planet tar de över en annan och flyttar dit. Deras nästa mål är jorden. Som världsledande land inom rymden tar USA sig an uppgiften att förinta utomjordingarna och deras skepp. När det visar sig att inte skjutvapen biter på deras rymdskepp tilltas en mindre våldsam metod som ska slå ut skeppens sköldar. Bland byggnader som ligger i "Ground Zero" av utomjordingarnas massförstörelsevapen finns Vita Huset, U.S. Bank Tower och Empire State Building.

Filmen kanske inte låter så bra av beskrivingen men jag tycker du ska se den om du inte redan har gjort det. Den får MMMM av mig. Jag funderade på 3,5 först men ansåg sen att den är värd att få 4.

Mikkis
2010-01-10 @ 00:48:31
URL: http://mikkismusse.blogg.se/

Åh Bill Pullman e så snygg o man får gåshud när han säger "Today we cellebrate our independence day!"

Maria Bredin
2010-01-10 @ 01:02:17

Pullman, snyggt namn, verkligen ;)

Tiia
2010-01-11 @ 14:20:51
URL: http://hush.blogg.se/

Bill Pullman ar allt en lackerbit ja ;-)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0