Hej hopp

Tur jag stod på busshållsplatsen när jag gjorde det i går. Jag skulle åka hem från jobbet och en tant satt på sin rullator vid hållplatsen. Hon hejar och jag hejar tillbaka. Jag har aldrig sett henne förr. Plötsligt åker rullatorn bakåt och hon faller omkull. Jag försöker hjälpa henne men hon är verkligen tung. Men jag gav mig inte. Då kom bussen och jag ber om hjälp. Flera kommer av och jag och 2 till får upp henne. Om jag inte hade stått där så kanske bussen ej sett henne och ej stannat. Jag såg till att hon hade det bra och gjorde allt för att hjälpa. Det gick bra i allafall. Vore ju kanon om det kunde sandas någonstans i den här stan. Nästa gång kanske det inte går lika bra.
Emma
2010-01-05 @ 22:23:10
URL: http://emzaans.blogg.se/

sv: ska försöka att komma ihåg! :)

Mikkis
2010-01-05 @ 22:34:04
URL: http://mikkismusse.blogg.se/

Stackars tant! Tja ja tror de knappt sandar nånstanns i Sverige längre. Här hemma kör de ibland me grus men hehe små gruskorn på is = ännu halkigare! Iaf va ja tycker. Först halkar man till o sen rullar man iväg på grus. Suck.

Mikkis
2010-01-05 @ 23:03:32
URL: http://mikkismusse.blogg.se/

sv; Haha du tycker de skulle se komiskt ut ja ;P haha ja skulle allt skratta åt mej själv xD Jo jag såg lite av vädret förut o konstaterade att de e lite "varmare" här heh... ja som tror ja ska dö nu.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0