Somna på bio?

Hoppas jag verkligen inte att jag gör. De senaste 4 dagarna har jag varit jätte trött. Söndagar brukar jag vara trött och även måndagar men nu har det hållit i sig. Inte blir det bättre av att barnen på jobbet vill bädda ner mig i soffan varenda dag och lossas att jag e sjuk. Sure det är skönt men man blir inte direkt mindre trött. Snarare tvärtom.

I kväll blir det bio. Jag och mamma ska gå och se "luftslottet som sprängdes"
Yepp den har gått på bio ett bra tag men det har inte blivit av att vi sett den fören nu.
Vi såg 1an och 2an ihop oxå. På 2an var även min bror med och tittade. Han tyckte 2an var bättre än 1an och jag tyckte tvärtom. Ska bli intressant och se vad jag tycker om 3an.

Jag håller på att bli galen på min axel. Idag var jag nära gråten för att det gjorde så ont.
Är det inte bättre snart så får jag ta och kolla upp den. Jag ska be nån massera den åt mig. Ibland är det allt som behövs. Hjälper det inte så får jag gå steget längre.

Jag saknar Tiia. Visst hörs vi via mail men det känns ändå att hon är långt borta. Hoppas hon kommer hem till Sverige nått i sommar. Även om jag ej har semester så kan jag ju åka till henne ändå i Sundsvall och hälsa på om hon är hemma när det är helg. Hon verkar trivas där i England och det gör mig glad. Hon har hittat sitt place
Placebohoe
2010-02-16 @ 20:23:52
URL: http://placebohoe.blogg.se/

Vad tyckte du om den filmen? kram




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0