Upprättelse

Jag vet nu varför jag fick kattalogen. Ska jag berätta varför? Tja varför inte. Tidigare i år så beställde jag lite från en porrig hemsida. Bland annat en kakform i form av en snopp. Jag bakade en tårta i den i sommras till en polare ;) och tydligen tyckte sidan att de ska börja skicka Maria kattaloger. Aja :)

Jag var iväg på mitt första pass med powerplate idag. När jag knallade till bussen så höll gnälltanten på att klättra omkring på sin ballkong. Och vad gjorde jag när jag kom runt huset? Jo jag gick på gräset. Hon sa inget men jag märkte att hon tittade efter mig. Jag tänker inte sluta gå på gräset bara för att hon vill det.
När jag var klar med powerplaten så sa Maria som är min träningsledare att hon blir förvånad om jag inte har träningsvärk i morgon. Den som lever får se :)

Jag är trött men ska inte sova riktigt än. Får se om jag får ett samtal som jag väntar på. Nu vet jag inte hur sent hon kan tänkas ringa men efter 22.00 så tror jag inte hon ringer. Så då får vi höras i morgon.
I morgon ska jag äta middag hos pappa. Blir pannkaka. Det är som en tradition som han håller fast vid. När farmor levde så brukade pappa och min farbror Bertil åka dit på torsdagar o äta pannkaka och ärtsoppa. Jag höll mig till pannkakan.

Nu ska jag fixa lite saker så får vi se när jag kommer i säng

Tjing
Tiia
2009-09-03 @ 00:11:53
URL: http://hush.blogg.se/

Kan du inte spara katalogerna så jag får titta i dom nån gång? :-)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0