Kaboooom

Jag lider av mörkrädsla. Inte när jag är ute men här hemma. Jag kan sova i mörker men gå runt i lägenheten när det är mörkt är en annan 5a. Jag tror det beror på en grej jag var med om för några år sedan. I allafall så hade jag gått och lagt mig. Hade just kollat väckarklockan och släkt lampan när jag hör världens brak ute i hallen. Fick panik. Eftersom jag brukar sova naken så hade jag ingen lust att smyga ut dit. Tänk om det var nån där. Som tur var så hade jag för en gångs skull morgonrocken i mitt sovrum. Tog på mig den och smög ut i hallen. Där på golvet låg min tavla som har suttit på väggen i flera år. Den hade ramlat ner med ett brak på hyllan under och rivit med sig grejer ner på golvet. Nu måste jag skaffa en ny ram. Men fy fan vad rädd jag blev. Tog ett tag att somna sen
Tiia
2009-09-06 @ 11:38:02
URL: http://hush.blogg.se/

Det där med mörkrädd känner jag igen. Iaf när jag är ensam hemma. Jag kan inte ha alla lampor släckta när jag ska sova för jag börjar inbilla mig en massa saker.

Marcus
2009-09-10 @ 18:32:07
URL: http://marcuswoxter.blogg.se/

Hej maria =)

jag skulle bli livrädd :S

Lisen
2009-09-10 @ 23:03:04
URL: http://lilisen.blogg.se/

Känner igen mig i det där. Hur mysigt som helst att sitta ute då det är mörkt och att sova i mörker är inte heller något problem. Men att gå runt i ett mörkt hus är obehagligt.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0