Blir så less

Jösses vad jag blir less. Jag har en blogg med en polare och våra bilder blev snodd från bloggen. Vi hade skrivit copyright och allt på dem. Och såklart blev det tjoms så det sluta med att jag sa att jag måste kontakta stället de har sin blogg på för att bilderna ska försvinna. Det såg de som ett hot. Men de tog bort bilderna tillslut. Och det verkade bli frid o fröjd igen. Tji fick jag. Nu har nån av deras vänner börjat lägga sig i. Man börjar ju undra hur gamla dessa är. De verkar då inte förstå. Ni ser bilden jag la upp på Date. Ja den skulle minsan denna bruden anmäla mig för bara för att jag fick de där brudarna att ta bort våra privata bilder från sin blogg. Det roliga är ju att denna tjejen inte ens brydde sig om att kolla upp om jag verkligen snott bilden. För det roliga i det hela är att jag har kontakt med fotografen för bilden och han har gett mig lov att använda den. Var ju till och med han som gav mig den från första början. Så ett tips är ju att folk kollar upp innan de hoppar på en. Ett annat tips kan ju vara att inte lägga sig i. Men jag hoppas vi alla kan lägga detta bakom oss och börja om för jag tycker bara det är onödigt att man ska vara osams. Absolut när man inte ens känner varandra :)

Annars så har jag inte fått så mycket gjort idag. Har en vilo dag idag. Jag hade tänkt åka och träna i morse men insåg att jag borde låta min kropp vila. Jag har ju gått upp tidigt och flängt runt i nästan en vecka. Jag måste låta mig själv vila i allafall en dag.

Nu fick jag en kommentar på min blogg från en av tjejerna som snodde bilderna. Jag som hade tänkt dra ett streck över detta och börja om, jag börjar undra om de ens är värda att lägga ner energi på. Börjar tro att de bara är ute efter bråk. Aja nu skiter jag i det här :) Det är deras problem

Nu ska jag fortsätta digga till radio rix och fixa till lite i köket

Tjing



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0