Meeeen skärp dig

Det hela började egenkligen för nått år sedan. Jag träffade en kille på en kurs. Trevlig att prata med under fikarasten och så. Precis som de flesta där. Addade han på msn. Vi hade inte sån pass kontakt att man kunde kalla oss vänner. Han är trevlig men inget mer. Han började stöta på mig. Absolut på msn. Och jag sa rakt på sak att jag inte var intresserad och inte skulle bli det heller. Han är inte min typ. Och när jag inte ens känner att vi skulle kunna bli vänner och umgås på fritiden så. Han kunde inte acceptera det och började säga emot mig. Men lixom lägg av. Jag borde fan veta. Han blev till slut så sur så han slutade höra av sig. Jag brydde mig inte så mycket.

Idag träffade jag på han i stan när jag stod och väntade på bussen till jobbet. Och kom in på att snacka om dejting sidor. Han hade gått med i en sån. Jag berättade att jag varit med i nån sån förut men det var mest snubbar över 40 som blev intresserad. Jag är inte över 40 men mig vill du inte ha sa han med anklagande röst. Men herre gud skärp dig.
Det klickar inte på det viset sa jag och började kolla efter bussen. Det vet du inte säger han då. Lixom fattar han inte?
Inte gav han sig heller och jag blev glad när jag såg bussen komma och sa hej då och hoppade på.
Isabell
2009-08-13 @ 20:43:53
URL: http://isabellsjostedt.blogg.se/

Vilken fin blogg du har! ;D

P.s Du och Kakan gör verkligen ett bra jobb på emdtour.blogg.se ;)

Tiia
2009-08-13 @ 21:05:30
URL: http://hush.blogg.se/

Jobbigt när dom är sådär på och inte fattar att man inte är intresserad.

Stina/Kakan/PG/Guchie
2009-08-13 @ 22:30:01
URL: http://guchie.blogg.se/

Usssch.. sånna är jobbiga!

Mikkis
2009-08-13 @ 22:33:22
URL: http://musse83.blogg.se/

De låter jobbigt. Fatta lixom. Endel karlar fattar ej, som den där Hans. Suck. Men nu har ja ej vart inne på msn på skit länge samtidigt som han.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0